Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Špijunska mikro kamera u osveživaču vazduha

Špijunska kamera u osveživaču vazduhaŠpijunska mikro kamera smeštena u osveživač prostora je veoma tražen i popularan spy mobilni alat za diskretno fotografisanje i prisluškivanje. Ukoliko imate potrebu da hitno i diskretno snimate dešavanja u nekoj prostoriji, a nemate vremena za duge i često komplikovane instalacije modernih špijunskih kamera, ova praktična prenosiva špijunska kamera u osveživaču vazduha je pravi izbor.

Šanse da vas razotkriju ravne su nuli, a možete je postaviti bilo gde u svom domu, u kancelariji, poslovnim prostorijama, spavaćoj ili dnevnoj sobi, kupatilu… Veliki prostor u kutiji osveživača vazduha ostavlja mesta da se ugradi i veća, pojačana punjiva litijumska baterija, koja će špijunskoj mikro kameri obezbediti dužu autonomiju rada 2-3 puta. To znači da ne morate strahovati da će prestati da snima kada je najpotrebnije.

Mikro špijunska kamera u osveživaču vazduha pruža opcije pravljenja fotografija kao i diskretnog audio video snimanja, a pokreće je senzor za pokret (motion detection). Ona daje kvalitetan snimak visoke HD rezolucije u boji, koji se skladišti na sopstvenoj memoriji kamere. Jednostavnim povezivanjem pomoću USB kabla koji dobijate u kompletu, ova špijunska mikro kamera najnovije generacije veoma jednostavno se povezuje na svaki računar i laptop. Snimljeni materijal se lako i brzo prebacuje na sve uređaje, pa ga na miru možete pregledati i premotavati na svom računaru.

Kako primeniti špijunsku kameru u osveživaču vazduha i njene karakteristike

U bilo koji osveživač vazduha jednostavno se smešta mikro špijunska kamera i običan, svakodnevni deo enterijera postaje savršen prenosivi špijunski uređaj za tajno snimanje i prisluškivanje.

Mikro kamera kamuflirana u osveživaču vazduha se aktivira na pokret (motion detection) koji detektuje do 5m udaljenosti. Ugao snimanja kamere je širok, 120 stepeni (riblje oko). Kada detektuje kretanje u prostoriji kamera počinje da pravi fotografije (rezolucije 1600 x 1200 Px). Kamera u osveživaču vazduha ima ugrađen i mikrofon, pa može snimati i Full HD audio-video zapise, ukoliko podesite tu opciju. Daljinskim upravljačem koji je deo kompleta, mikro kameru možete lako aktivirati i njome upravljati i sa veće udaljenosti.

Snimljeni materijal se smešta na memorijsku karticu kapaciteta do 32 GB. Pojačana punjiva litijumska baterija povećava samostalan rad kamere 2 do 3 puta, tj na nedelju dana, što u praksi znači 7 dana snimanja u režimu aktivacije na pokret.

USB kablom koji dobijate u osnovnom kompletu sa mikro kamerom, ovaj špijunski alat se povezuje na računar ili laptop i tako puni. Vreme punjenja baterije je oko 4 sata. Snimljeni zapisi i fotografije sa špijunske kamere se jednostavno mogu prebaciti na bilo koji drugi uređaj jer podržava sve aktuelne operativne sisteme.

U koje svrhe se može koristiti mikro kamera u osveživaču vazduha

Osveživač vazduha nalazi se u većini domova, kancelarija, toaleta. Možda i sami uz pomoć ove spravice ispunjavate svoj prostor omiljenim aromama i prijatnim mirisima. Ipak, skoro smo sigurni, da bi malo ko pomislio da se jedan običan osveživač vazduha može veoma lako pretvoriti u moćni špijunski uređaj za tajno snimanje. Dovoljno je u njega postaviti mikro kameru najnovije generacije. Baš zato i predstavlja savršen prenosivi špijunski uređaj kada vam je hitno potrebno da nešto snimite ili prisluškujete. Naročito je praktičan za kućnu upotrebu, ali i za poslovne prostorije.

Ako sumnjate u vernost partnera, odanost poslovnih saradnika i produktivnost zaposlenih, zanima vas kako se bebi siterka brine o vašem detetu, sa kim se druže vaša deca dok ste vi na poslu – ovo je pouzdan način da odagnate sve sumnje i saznate istinu. Otkrijte ko ulazi u vašu dnevnu ili spavaću sobu kada niste tu, šta se radi i govori u poslovnim prostorijama, radnji, kancelariji ili čak toaletu vaše firme. Pogledajte kako je protekao poslovni sastanak kojem niste prisustvovali. Mogućnosti primene ove kamere su praktično neograničene.

U ponudi u svakom trenutku imamo više modela osveživača vazduha sa mikro kamerom, pa ćete ga lako uklopiti u svaki enterijer. Ukoliko smatrate da bi bilo previše sumnjivo da osveživač koji koristite dugo zamenite novim, imamo rešenje. Donesite nam svoj osveživač vazduha i mi ćemo u njega ugraditi špijunsku mikro kameru. Dobićete pouzdan i super tajni uređaj za diskretno snimanje prostorije.

Uz naše uputstvo ovu spy kameru može efikasno koristiti baš svako. Pozovite nas ili dođite u naše prodajne prostorije i naš stručni tim pomoći će vam da izaberete adekvatan špijunski uređaj, dati savete kako da ga zamaskirate, instalirate i iskoristite sve njegove mogućnosti. I sve to uz puno poštovanje privatnosti svakog klijenta.


Share


Povezane priče

skriveno pracenje uredjaja

Životne situacije

Besplatno praćenje mobilnog telefona preko interneta

Životne situacije

Kako tajno pročitati tuđe poruke na Viberu

Kako funkcionišu

Prisluškivači za prostorije

Životne situacije

Kako otkriti skrivenu kameru u prostoriji

Minijaturna spijunska kamera

O uređajima

Minijaturne kamere za špijunažu

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi