Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Špijunska mikro kamera u osveživaču vazduha

Špijunska kamera u osveživaču vazduhaŠpijunska mikro kamera smeštena u osveživač prostora je veoma tražen i popularan spy mobilni alat za diskretno fotografisanje i prisluškivanje. Ukoliko imate potrebu da hitno i diskretno snimate dešavanja u nekoj prostoriji, a nemate vremena za duge i često komplikovane instalacije modernih špijunskih kamera, ova praktična prenosiva špijunska kamera u osveživaču vazduha je pravi izbor.

Šanse da vas razotkriju ravne su nuli, a možete je postaviti bilo gde u svom domu, u kancelariji, poslovnim prostorijama, spavaćoj ili dnevnoj sobi, kupatilu… Veliki prostor u kutiji osveživača vazduha ostavlja mesta da se ugradi i veća, pojačana punjiva litijumska baterija, koja će špijunskoj mikro kameri obezbediti dužu autonomiju rada 2-3 puta. To znači da ne morate strahovati da će prestati da snima kada je najpotrebnije.

Mikro špijunska kamera u osveživaču vazduha pruža opcije pravljenja fotografija kao i diskretnog audio video snimanja, a pokreće je senzor za pokret (motion detection). Ona daje kvalitetan snimak visoke HD rezolucije u boji, koji se skladišti na sopstvenoj memoriji kamere. Jednostavnim povezivanjem pomoću USB kabla koji dobijate u kompletu, ova špijunska mikro kamera najnovije generacije veoma jednostavno se povezuje na svaki računar i laptop. Snimljeni materijal se lako i brzo prebacuje na sve uređaje, pa ga na miru možete pregledati i premotavati na svom računaru.

Kako primeniti špijunsku kameru u osveživaču vazduha i njene karakteristike

U bilo koji osveživač vazduha jednostavno se smešta mikro špijunska kamera i običan, svakodnevni deo enterijera postaje savršen prenosivi špijunski uređaj za tajno snimanje i prisluškivanje.

Mikro kamera kamuflirana u osveživaču vazduha se aktivira na pokret (motion detection) koji detektuje do 5m udaljenosti. Ugao snimanja kamere je širok, 120 stepeni (riblje oko). Kada detektuje kretanje u prostoriji kamera počinje da pravi fotografije (rezolucije 1600 x 1200 Px). Kamera u osveživaču vazduha ima ugrađen i mikrofon, pa može snimati i Full HD audio-video zapise, ukoliko podesite tu opciju. Daljinskim upravljačem koji je deo kompleta, mikro kameru možete lako aktivirati i njome upravljati i sa veće udaljenosti.

Snimljeni materijal se smešta na memorijsku karticu kapaciteta do 32 GB. Pojačana punjiva litijumska baterija povećava samostalan rad kamere 2 do 3 puta, tj na nedelju dana, što u praksi znači 7 dana snimanja u režimu aktivacije na pokret.

USB kablom koji dobijate u osnovnom kompletu sa mikro kamerom, ovaj špijunski alat se povezuje na računar ili laptop i tako puni. Vreme punjenja baterije je oko 4 sata. Snimljeni zapisi i fotografije sa špijunske kamere se jednostavno mogu prebaciti na bilo koji drugi uređaj jer podržava sve aktuelne operativne sisteme.

U koje svrhe se može koristiti mikro kamera u osveživaču vazduha

Osveživač vazduha nalazi se u većini domova, kancelarija, toaleta. Možda i sami uz pomoć ove spravice ispunjavate svoj prostor omiljenim aromama i prijatnim mirisima. Ipak, skoro smo sigurni, da bi malo ko pomislio da se jedan običan osveživač vazduha može veoma lako pretvoriti u moćni špijunski uređaj za tajno snimanje. Dovoljno je u njega postaviti mikro kameru najnovije generacije. Baš zato i predstavlja savršen prenosivi špijunski uređaj kada vam je hitno potrebno da nešto snimite ili prisluškujete. Naročito je praktičan za kućnu upotrebu, ali i za poslovne prostorije.

Ako sumnjate u vernost partnera, odanost poslovnih saradnika i produktivnost zaposlenih, zanima vas kako se bebi siterka brine o vašem detetu, sa kim se druže vaša deca dok ste vi na poslu – ovo je pouzdan način da odagnate sve sumnje i saznate istinu. Otkrijte ko ulazi u vašu dnevnu ili spavaću sobu kada niste tu, šta se radi i govori u poslovnim prostorijama, radnji, kancelariji ili čak toaletu vaše firme. Pogledajte kako je protekao poslovni sastanak kojem niste prisustvovali. Mogućnosti primene ove kamere su praktično neograničene.

U ponudi u svakom trenutku imamo više modela osveživača vazduha sa mikro kamerom, pa ćete ga lako uklopiti u svaki enterijer. Ukoliko smatrate da bi bilo previše sumnjivo da osveživač koji koristite dugo zamenite novim, imamo rešenje. Donesite nam svoj osveživač vazduha i mi ćemo u njega ugraditi špijunsku mikro kameru. Dobićete pouzdan i super tajni uređaj za diskretno snimanje prostorije.

Uz naše uputstvo ovu spy kameru može efikasno koristiti baš svako. Pozovite nas ili dođite u naše prodajne prostorije i naš stručni tim pomoći će vam da izaberete adekvatan špijunski uređaj, dati savete kako da ga zamaskirate, instalirate i iskoristite sve njegove mogućnosti. I sve to uz puno poštovanje privatnosti svakog klijenta.


Share


Izaberite valutu