Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Prisluškivač u produžnom kablu

(1 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

18.500 rsd

Prisluškivač u produžnom kablu je moćan špijunski uređaj neograničenog dometa. Unutar njega se nalazi špijun bubica za prisluškivanje sa SIM karticom. To znači da će uređaj raditi svuda gde postoji pokrivenost GSM mreže. Omogućava prisluškivanje u realnom vremenu a aktivira se čim registruje zvuk u nadziranom prostoru ukoliko je tako podešen. Uređaj se može aktivirati ili stopirati pozivom ili slanjem SMS poruke na broj kartice koja se nalazi u njemu.

Uporedite proizvod

Opis

Prisluškivač koji se nalazi u produžnom kablu omogućava audio nadzor odnosno prisluškivanje bilo koje stambene ili poslovne prostorije u kojoj je postavljen. Može raditi neprekidno obzirom da se napaja direktno iz struje. Pored toga, unutar njega ugrađena je i posebna litijumska baterija koja se može dopunjavati a njen kapacitet iznosi do 3 dana u Stand By režimu.

Ovaj prislušni uređaj izgleda i funkcioniše kao i svaki drugi produžni kabal. Može se nesmetano koristiti za napajanje strujom različitih aparata a kada se aktivira postaje savršen špijunski uređaj. Princip rada je isti kao i kod drugih GSM prisluškivača. Ispod poklopca produžnog kabla nalazi se špijun bubica sa slotom za SIM karticu preko koje se uređaj aktivira.

Prisluškivač u produžnom kablu je kompatibilan sa svim mrežama mobilne telefonije i neograničenog je dometa. Aktivira se pozivom ili slanjem SMS poruke na broj kartice koja je ubačena u uređaj. Poseduje opciju glasovne aktivacije što znači da počinje da radi kada registruje neki zvuk u prostoriji.

Bitna karakteristika ovog prislušnog uređaja je prednaponska zaštita. To znači da je uređaj zaštićen od pregorevanja a time i od ispadanja iz mreže. Dakle i u slučaju nestanka struje i u slučaju visokog napona, uređaj nastavlja da radi. SIM kartica se ne mora vaditi i ponovo vraćati u slot, kao što je to slučaj kod drugih sličnih aparata.

Kako se koristi prisluškivač u produžnom kablu i njegove karakteristike

Zahvaljujući konstantnom napajanju iz struje, ciljani prostor se može prisluškivati neprekidno jer nema potrebe za dopunom baterije. U slučaju nestanka struje, audio nadzor prostora se bez ometanja nastavlja obzirom da ovaj uređaj poseduje i sopstvenu bateriju koja može trajati i nekoliko dana zavisno od režima rada.

Pomoću prisluškivača u produžnom kablu može se nadzirati prostor do 100 kvadrata a zahvaljujući pojačanom mikrofonu i filterima za eliminaciju krčanja i buke, zvuk je kristalno jasan i čist. Ujedno ovaj uređaj predstavlja i sasvim funkcionalan i kvalitetan produžni kabal i može se nesmetano koristiti u te svrhe. Poseduje mali osigurač koji ga štiti da ne pregori što ga dodatno čini izuzetno pouzdanim uređajem sa špijuniranje.

Da bi osposobili prisluškivač za rad, potrebno je prvo da u njega stavite SIM karticu. Kada skinete poklopac odnosno plastičnu masku na produžnom kablu videćete slot u koji treba da ubacite karticu mobilne telefonije. Potom postavite kabal u prostoriju koju želite da prisluškujete i to je sve.

Kabal unutar koga se nalazi GSM prisluškivač je sasvim uobičajen produžni kabal koji ima 6 utičnica i 3 metra kabla. U pitanju je veoma kvalitetan produžni kabal koji sasvim normalno i nesmetano radi i kada se stavi u funkciju prisluškivanja.

Njegova aktivacija je bešumna, bez zvuka, svetla ili vibracije. Tako da niko ne može primetiti ovu njegovu dodatnu funkciju. Da bi ga aktivirali treba da pošaljete SMS poruku određene sadržine na broj kartice koja se nalazi u uređaju ili da pozovete broj sa kartice. Nakon toga možete slušati sve što se dešava u prostoru koji je pod nadzorom.

Uređaj poseduje i opciju aktivacije na glas, što znači da počinje da radi čim registruje zvuke ili glasove u prostoru. Korisnik tada dobija poziv sa SIM kartice koja je ubačena u uređaj i može slušati sve što se dešava. Slanjem povratne SMS poruke određene sadržine ova opcija se može isključiti.

U kojim situacijama se može koristiti prisluškivač u produžnom kablu?

Prisluškivač u produžnom kablu je idealan za nadzor poslovnog prostora, kao što su kancelarije, prodavnice, magacini, radionice, kiosci. Omogućava da saznate sve što se trenutno dešava na radnom mestu kada niste tu. I više od toga, ovaj uređaj pomaže da steknete pravi uvid u situaciju na poslu, atmosferi koja vlada među kolegama, njihovim namerama, radnoj etici i odnosu prema firmi i vama kao vlasnicima.

Prisluškivač u produžnom kablu može se postaviti i u konferencijskim i drugim salama za poslovne dogovore. Tako uživo možete slušati kako vaši zaposleni, saradnici i ljudi od poverenja pregovaraju i da li vode poslove u vašu korist ili ne.

Prisluškivanjem mnoge nejasne situacije mogu se razrešiti kako na poslu tako i kod kuće. Zato ukoliko sumnjate da vam bračni drug nešto krije, ne znate šta rade vaša deca kad ostanu sama ili ste primetili da se osoblje koje ste angažovali kao pomoć ne trudi dovoljno, evo odličnog načina da razrešite te dileme.

Kvalitet zvuka prisluškivača je na najvišem nivou zahvaljujući pojačanom mikrofonu i ugrađenom filteru za eliminaciju pozadinskih šumova i buke. To znači da korisnik može čuti čak i najtiši razgovor u nadziranom prostoru.

Pozovite ili dođite do nas. Detaljno ćemo vam objasniti kako funkcioniše prisluškivač u produžnom kablu i razmotriti zajedno sa vama ostale opcije špijunske opreme koje vam mogu biti od koristi.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

 

Specifikacija

Audio

Aktivacija na glas Yes
Vrhunska osetljivost Yes
Slušanje u realnom vremenu Yes
Max površina slušanja 15m²
Potpuna bešumnost Yes
Neograničen domet slušanja Yes
Nemogućnost mešanja u vezu Yes

Napajanje

Tip baterije LiPo
Integrisana baterija Yes

Mreža

Tip SIM kartice SIM
Frekvencija rada 2G, 3G

Funkcije

Osetljivost 60dB

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja ABS plastika
Frekvencijski opseg mikrofona od 20 Hz do 20.000 Hz
Broj portova 6
Port EURO tip F

Težina i dimenzije

Težina 612g
Širina 315mm
Dubina 57mm
Visina 40mm

Paket uključuje

  • Uputstvo za korišćenje

    Služi da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

Kako se koristi

GSM prisluškivač u produžnom kablu – model 1

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 recenzija za Prisluškivač u produžnom kablu

  1. milan

    Vrlo sam zadovoljan sa ovim produznim kablom. Radi kao i svaki drugi, ali sada mogu i da pratim sta se desava u toj prostoriji. Svaka preporuka!

Najčešća pitanja

Da li ovaj uređaj poseduje opciju aktivacije na glas?

Ovaj model prisluškivača u produžnom kablu poseduje opciju aktiviranja na zvuk ili glas u prostoru u kome je ostavljen. Kada registruje zvuk, odnosno glas u prostoriji, zove vas na unapred predefisani broj mobilnog telefona.

Da li prisluškivač ima funkciju produžnog kabla?

Pored mogućnosti prisluškivanja, uređaj ima i sve funkcije produžnog kabla. Bele je boje, sadrži 6 funkcionalnih utičnica i dužina kabla je 3 metra.

Koliko je jasan zvuk iz prostorije?

Zahvaljujući pojačanom mikrofonu i filterima za eliminicaju šuma i buke, zvuk je kristalno čist i jasan.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Prisluškivač u produžnom kablu

18.500 rsd