Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Špijunska mikro kamera u olovci

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

18.500 rsd

Špijunska mikro kamera skrivena u olovci – penkalu pruža mogućnost tajnog fotografisanja i diskretnog audio video snimanja. Špijunska kamera u olovci ima i opciju snimanja noću pri minimalnom osvetljenju (night vision function).

Ovo funkcionalno špijunsko penkalo kojim se može i pisati lako je za nošenje i proizvedeno od kvalitetne, tvrde plastike, modernog dizajna.

Uporedite proizvod

Opis

Mikro kamera u olovci

Špijunska olovka je funkcionalno penkalo u koje je diskretno kamuflirana savremena mikro kamera. Špijunsko penkalo pomoću tajne kamere može praviti pojedinačne fotografije i audio video zapise, pa čak i u uslovima smanjene osvetljenosti. Mikro kamera u olovci za vas špijunira i noću, zahvaljujući night vision opciji.

Snimljeni materijal se skladišti na internu memoriju špijunske olovke kapaciteta 8GB. To znači da ovo multifunkcionalno penkalo možete upotrebiti za pisanje, prisluškivanje i kao USB memoriju za smeštanje fajlova.

Fotografije i snimci se mogu prebaciti na računar, laptop, tablet i detaljno pregledati.

Špijunska kamera u olovci se upotrebljava veoma jednostavno, a njena najveća prednost je upravo u savršenoj kamufliranosti. Verovatnoća da vas uhvate je svedena na minimum, pa je možete upotrebiti u svim situacijama kada je potrebno nešto tajno fotografisati ili snimiti.

Mikro kamera sakrivena u penkalu je izuzetno praktičan špijunski uređaj i veoma popularan deo asortimana špijunske opreme. Razlog tome je i u praktičnoj upotrebi, pa je može koristiti svako kada je potrebno da nešto diskretno slika ili snimi.

Kako obično penkalo postaje idealan špijunski uređaj?

Špijunska olovka je moderno dizajnirano penkalo u koje je tajno instalirana mikro kamera.

Špijunsko penkalo sastavljeno je iz dva dela, koji su diskretno spojeni, tako da olovka izgleda kao da je iz jednog dela.

Donji deo je klasična olovka i služi za pisanje.

U gornji deo smešteni su kvalitetna litijumska baterija (550 mAh), mikro kamera, mikrofon i slot za SD karticu koji predstavlja memorijski prostor za smeštanje snimljenog materijala. Takođe, kada se olovka rastavi, na sredini se nalazi USB priključak, putem kojeg se kamera povezuje na računar, laptop, tablet ili mobilni telefon i puni baterija.

Objektiv kamere nalazi se na gornjem delu olovke i diskretno je smešten u šnalu. Na taj način, olovku smestite u džep sakoa ili košulje i dobili ste idealan špijunski uređaj za tajno snimanje i prisluškivanje.

Ugao snimanja mikro kamere u olovci je širok – riblje oko, 90 stepeni, što omogućava punu preglednost i beleženje i najsitnijeg detalja. Naime, kamera-olovka može da snimi sadržaj lista papira, kao i ono što je ispisano na monitoru ili TV ekranu.

Kako se upotrebljava olovka sa špijunskom kamerom?

Svim funkcijama špijunske olovke upravlja se pomoću jednog dugmeta, koje se nalazi na vrhu olovke. Zato je ovaj špijunski alat nezamenjiv kada je potrebno nešto brzo snimiti i reagovati u trenutku.

Pre upotrebe je potrebno napuniti bateriju prema priloženom upustvu koje dobijate na srpskom jeziku.

Dugme za aktiviranje i gašenje kamere, kao i za podešavanje opcija za snimanje, nalazi se na vrhu olovke. Prvim pritiskom na dugme upalićete kameru, drugim aktivirate opciju za pravljenje fotografija, a dužim pritiskom, preko 3 sec uključuje se opcija pravljenja audio video zapisa.

Mikrofon je nadograđen SMD filterom koji neutrališe pozadinsku buku i šumove i pruža mogućnost snimanja na udaljenosti do 10m uz vrhunski kvalitet snimaka.

Fotografije napravljene mikro kamerom u olovci su u visokoj rezoluciji 2560 x 1920 Px.

Jednostavnim povezivanjem sa računarom, tabletom ili laptopom, materijal se prebacuje na taj uređaj, sadržaj sa memorije olovke briše i oslobađa prostor za nove snimke i fotografije. Špijunsko penkalo podržava sve aktuelne OS.

Zašto da izaberete špijunsku olovku za potrebe tajnog snimanja?

Fotografije i audio-video zapisi skladište se na internu memoriju olovke (micro SD kartica) kapaciteta 8 GB, pa špijunska olovka može poslužiti i kao USB flash memorija.

Visoka osetljivost mikrofona omogućava snimanje na velikoj udaljenosti. Rezolucija snimka je Full HD, a ugao snimanja širok 90° (riblje oko).

Špijunska olovka upotrebljava se veoma jednostavno i krajnje diskretno. Snimanje se vrši uz pomoć samo jednog dugmeta na vrhu olovke.

Preko USB porta koji se nalazi ispod gornjeg dela olovke, ona se direktno povezuje sa računarom (podržava sve aktuelne OS), snimak prebacuje na PC ili laptop, briše sa olovke i ona je spremna za novo snimanje.

Mikro kamera u olovci ima ugrađenu trajnu litijumsku bateriju visokog kapaciteta (550 mAh).

Brojne su prednosti koje ovaj praktični špijunski uređaj čine savršenim saveznikom u svim tajnim operacijama.

 • Odlična kamufliranost mikro kamere
 • Opcija snimanja noću i pri slabom osvetljenju
 • Jednostavno upravljanje preko jednog dugmeta
 • Interna memorija od 8GB
 • Snimci i fotografije u Full HD rezoluciji
 • Širok ugao gledanja kamere
 • Filteri za smanjenje buke i šumova
 • Izuzetna brzina snimanja
 • Izgleda i funkcioniše kao pravo penkalo
 • Autonomija rada baterije do 90 minuta neprekidnog snimanja (u audio režimu i duže)
 • Širok spektar situacija u kojima se može upotrebiti

Kome je namenjena kamera-olovka?

Zbog savršene kamuflaze, špijunska olovka zaista radi i izgleda kao olovka, pa su mogućnosti njene primene neograničene. Proizvedena je od kvalitetnog materijala i moderno stilizovana, pa je odličan izbor za poklon.

Jednostavno je smestite u džep sakoa, košulje ili majice i uz potpunu slobodu pokreta, snimajte sve što vam je potrebno u privatne ili poslovne svrhe.

Najčešće je koriste preduzetnici, menadžeri i vlasnici kompanija u poslovne svrhe. Nenadmašna je u snimanju važnih sastanaka, pregovora, dokumenata, svega što se emituje na monitoru, projektoru ili video bimu. Kamera u olovci može besprekorno snimiti i fotografisati sadržaj ispisan na listu papira u visokoj rezoluciji.

Studenti i učenici je mogu upotrebiti za snimanje predavanja, materijala i lekcija, ali i pri polaganju testova i ispita.

Novinarima može dobro doći za diskretno snimanje materijala za sve vrste medija.

Spy pen je i nezaobilazan deo inventara svih detektiva, pripadnika službi bezbednosti i tajnih agenata.

Važno je da znate i ovo o kameri u olovci

Mikro kamera u olovci je izuzetno popularan špijunski uređaj. Zato se na tržištu i na internet ponudi može naći veliki broj modela sa različitim karakteristikama. Pre nego što vas privuče niska cena i odlučite se za kupovinu, trebalo bi da znate nekoliko bitnih stvari.

Dobro pročitajte specifikaciju, jer većina tih kopija ima instalirane mikro kamere lošeg kvaliteta. Fotografije i snimci niske rezolucije i slabog tona vam neće biti od preterane koristi.

Najgore što može da se dogodi jeste da u presudnom trenutku, olovka-kamera ne funkcioniše. Veoma često problem bude i nekvalitetna baterija koja se brzo isprazni.

I to nije sve.

Kada shvatite da je proizvod neispravan ili neka od funkcija ne radi, nemate kome da se obratite ni za savet, ni da uputite reklamaciju.

Zbog toga je naš stručni i prijateljski savet da špijunsku olovku i svu špijunsku opremu kupujete od proverenih distributera. Tu ćete dobiti fiskalni račun uz koji važi garancija. Takođe, dobijate detaljna uputstva na srpskom jeziku i tehničku podršku, kako biste optimalno iskoristili sve mogućnosti koje špijunska olovka pruža.

 • *Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

 

Specifikacija

Audio

Vrhunska osetljivost Yes
Max površina slušanja 10m²

Kamera

TIP Jedna
Rezolucija prednje kamere 4K
Režimi video-snimanja 4K
Format video-snimanja AVI
Rezolucija fotografije 2MP
Noćni mod 10m
Ugao snimanja 90°
Broj frejmova u sekundi 30
Min potrebna osvetljenost 1LUX

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije Li-ion
Kapacitet baterije 500mAh
Trajanje baterije Do 80 minuta
Integrisana baterija Yes
Indikator napunjenosti baterije Yes

Medij za čuvanje podataka

Tip memorijske kartice micro SD
Max veličina memorijske kartice 256GB

Funkcije

Fotografisanje Yes
Kompatabilnost sa sistemima Windows, Mac OSX, Linux

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja ABS Plastika, Metal
Radna temperatura 60°C
Boja uredjaja Crna
Port USB tip C

Težina i dimenzije

Težina 43g
Širina 15mm
Dubina 20mm
Visina 156mm

Paket uključuje

 • USB kabl tip C
  je visoko kvalitetan kabl poslednje generacije koji Vam služi za brz i siguran prenos podataka sa Vašeg uredjaja. Tip C konektor ima pozlaćene pinove koji ga čine otpornim na koroziju i time čuvaju maksimalnu brzinu prenosa podataka.
 • Patrone za olovku
  Da bi se upotpunio što izgled što praktičnost hemijske olovke, uz kameru dobijate rezervne patrone plave boje da možete da je koristite kao svakodnevnu hemijsku.
 • Uputstva za upotrebu
  Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

Kako se koristi

Špijunska kamera u olovci – model 1

Будите први који ће написати рецензију за „Špijunska mikro kamera u olovci“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Recenzije

Још нема коментара.

Najčešća pitanja

Kako se aktivira snimanje?

Snimanje se vrši jednostavnim pristiskom na dugme koje se nalazi na vrhu hemijske olovke. Prvi pritisak aktivira kameru, drugim pritiskom se prave fotografje, dok duži stisak od 3 sekunde pokreće snimanje.

Da li špijunska kamera u olovci dolazi sa integrisanom memorijom ili moram ubaciti SD karticu?

Snimljeni materijal se beleži na memorijskoj kartici micro SD do 256GB veličine koja se ubacuje u sam uredjaj.

Kako mogu da obrišem snimak sa memorijske kartice?

Za brisanje snimaka potrebno je kameru povezati USB kablom sa računarom ili laptopom. Kada je povezana možete izabrati koji snimak želite da obrišete.

Da li ima funkciju hemijske olovke?

Pored mogućnosti snimanja audio i video zapisa, ovaj model špijunske kamere poseduje sve funkcije hemijske olovke.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Špijunska mikro kamera u olovci

18.500 rsd