Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Uslovi korišćenja

Internet prodavnica “SpyTech” je vlasništvo kompanije ALFA SISTEM PLUS D.O.O. i ovaj sajt predstavlja prezentaciju proizvoda i usluga naše kompanije. Kompletan sadržaj sajta je vlasništvo firme i nije dozvoljeno kopiranje i korišćenje sadržaja sajta u bilo koje svrhe bez saglasnosti vlasnika. Trebate imati na umu da nisu svi proizvodi prikazani, a najdetaljnije informacije možete dobiti u našoj kancelariji.

Opšti uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja i poslovanja internet prodavnice su definisani u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i primenom dobrih poslovnih praksi ALFA SISTEM PLUS D.O.O. kompanije. Internet prodavnica “SpyTech” je sajt namenjen prodaji špijunskih proizvoda koji su dostupni u našoj ponudi. Korisnik ili kupac je osoba koja koristi usluge naše internet prodavnice sa namerom da kupi određene proizvode ili da se informiše o njima.

Cene na sajtu

Sve cene proizvoda su iskazane u dinarima sa uračunatim PDV-om. Internet prodavnica “SpyTech” zadržava pravo promene cena proizvoda u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Na proizvode koji su već naručeni preko sajta, neće uticati promena cena, bilo da je u pitanju smanjenje ili povećanje cene.

Izjava o zaštiti poverljivosti podataka prilikom transakcija

Ako proizvode plaćate preko sajta bankovnom karticom, prilikom unosa podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi korišćenjem SSL protokola, koji predstavljaju trenutno najnapredniju kriptografsku tehnologiju.
Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica. U nijednom trenutku podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Pravo na privatnost i bezbednost

U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, podaci koje kupci ostavljaju na našem sajtu se koriste isključivo u svrhu komunikacije u vezi sa kupovinom robe, reklamacijama i pružanjem informacija kupcima. ALFA SISTEM PLUS D.O.O. ne koristi lične podatke kupaca u druge svrhe niti će to činiti.

Korišćenje špijunske opreme

ALFA SISTEM PLUS D.O.O. je jedina firma u Srbiji registrovana za prodaju špijunske opreme. Kod nas proizvode kupujete legalno, dobijate fiskalni račun i garanciju. Pre upotrebe svih uređaja morate biti svesni činjenice da za njihovu zloupotrebu možete snositi posledice i biti krivično gonjeni. Ukoliko vaša dela budu okarakterisana kao “Narušavanje nečije privatnosti”, vi ćete biti odgovorni za to. Sami korisnici su dužni da poštuju sve važeće lokalne i državne zakone!!!

Odricanje od odgovornosti

ALFA SISTEM PLUS D.O.O. se odriče i ne snosi nikakvu odgovornost za korišćenje opreme kupljene kod nas ili bilo kog njenog dela.

  • u slučaju kršenja Zakona države u kojoj se oprema koristi,
  • u slučaju nastanka bilo kakve materijalne ili nematerijalne, direktne ili indirektne štete po bilo koga,
  • u slučajevima zloupotrebe,
  • u slučaju narušavanja privatnosti, autorskih ili drugih prava korisnika opreme ili trećih lica,
  • u slučajevima korišćenja opreme za diskriminaciju po bilo kojoj osnovi.

Kupovinom špijunske opreme smatra se da ste upoznati i da prihvatate ove uslove korišćenja. ALFA SISTEM PLUS D.O.O. ne vodi evidenciju lica kojima se oprema prodaje, ne uzima nikakve lične podatke i garantuje potpunu diskreciju.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim uslovima korišćenja, možete nas kontaktirati: