Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Biber sprej – gel suzavac za samoodbranu

(1 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

2.400 rsd4.800 rsd

Biber sprej

Biber-spraj-za-samoodbranu-slika-1gel-suzavac-slika-2

Biber sprej ili suzavac je praktično i popularno sredstvo za samoodbranu. U vreme kada su pljačke, agresija i uznemiravanje naša svakodnevica, biber sprej je pouzdan način zaštite lične bezbednosti. Dostupan je u obliku spreja ili gela, a njegovu efikasnost dokazuje i to što je obavezan...

Uporedite proizvod

Opis

Biber sprej – efikasno sredstvo samoodbrane u svakoj prilici

Biber sprej i gel suzavac koriste se kao sredstva za odbranu od nasilnika u svakodnevnom životu, kao i za odbranu od agresivnih životinja. U situacijama kada je potrebno zaštititi život, telo ili imovinu, biber sprej može sprečiti mnoge teške posledice. Statistike pokazuje da su svaki treći muškarac i svaka druga žena bili žrtve napada barem jednom u životu. U današnje vreme, rizici su još veći i zato se treba zaštititi svim raspoloživim sredstvima.

Gel suzavac i biber sprej su legitimna sredstva samoodbrane koje mogu nositi i koristiti svi građani koji se osećaju ugroženo ili su svakodnevno izloženi situacijama koje su potencijalno opasne po njih. Osobe koje se kasno vraćaju kući ili rade noćnu smenu, osobe koje obavljaju poslove u opasnim okolnostima, kao što su radnici menjačnica ili zlatara, pametno je da kod sebe imaju ovakvo sredstvo zaštite.

Takođe, suzavac mogu nositi mlade osobe, posebno ženskog pola koje su nemoćne da se na drugi način suprotstave napadaču. Pored običnih građana, suzavac u obliku gasa ili gela koriste radnici obezbeđenja, policajci, noćni čuvari, carinici i druge osobe koje obavljaju poslove rizične po život, zdravlje ili imovinu.

Pružiće vam efikasnu zaštitu i od agresivnih životinja, pasa lutalica i sl.

Biber sprej u svom sastavu sadrži ekstrakt ljute paprike koji izaziva jako peckanje kože, suzenje očiju i privremeno slepilo. Važno je naglasiti da biber sprejem ne možete povrediti osobu, već je samo trenutno onesposobljavate kako biste se odbranili i osujetili njene planove.

Suzavac poznatog nemačkog proizvodjača je dokazano najbolji taktički sprej i za razliku od jeftinih i nepouzdanih kopija možete biti sigurni da neće zakazati u presudnim trenucima. Maksimalno je snažan i precizan, čak 67 puta jači od ljutog sosa, a pritom siguran za upotrebu i u zatvorenim prostorijama. Praktična ambalaža omogućava da vam uvek bude pri ruci, dok zaštitna kapica sprečava slučajno stiskanje u džepu ili torbi.

Nabavljanje, nošenje i upotreba suzavca u cilju samoodbrane dozvoljeni su zakonom svim punoletnim osobama.

Police Gel Suzavac – najbolji za blisku samoodbranu

Police gel suzavac je izuzetno moćno sredstvo za odbranu od napadača koji proizvodi renomirana firma KKS GmbH iz Nemačke. Dokaz njegove efikasnosti je činjenica da ga koriste pripadnici policije i obezbeđenja. Veoma je pouzdan, praktičan i lak za upotrebu. Onesposobljava napadača u sekundi. Nakon kontakt sa suzavcem napadač ostaje u stanju šoka i bola potpuno onemogućen za dalje agresivno ponašanje.

Police gel suzavac je najprecizniji od svih suzavaca i zato se smatra najpouzdanijim za blisku samoodbranu. Na potisak tastera iz suzavca izlazi mlaz gela koji pogađa pravo u metu. Njegova jačina iznosi oko 2 miliona skovila ljutine, što ga svrstava u izuzetno jake suzavce.

Ovaj biber sprej se raspršuje u obliku krupnih i sitnih kapljica gela koje se lepe na lice i sluzokožu napadača. Kada gel dođe u kontakt sa očima, ustima ili nosem, izaziva pečenje visokog intenziteta, a ukoliko ga napadač udahne, gel se lepi za pluća i onesposobljava napadača duži vremenski period.

Preparat ima domet 4 metra tako da ostavlja dovoljno vremena za reagovanje pre nego što se napadač sasvim približi. Njegove male dimenzije čine ga pogodnim za nošenje i rukovanje. Ne zauzima puno mesta i može se nositi u džepu, čak i u maloj damskoj tašnici. Na vrhu poklopca nalazi se zaštitna opruga tako da nema opasnosti od slučajnog prskanja.

Odličan za odbranu od više napadača

Suzavac u obliku spreja sadrži gas Oleoresin Capsicum koji u dodiru sa očima, ustima, nosem ili plućima, izaziva jaku iritaciju u vidu snažnog suzenja, kijanja, kašljanja, otežanog disanja, privremenog slepila i gubitka motoričkih funkcija. Deluje momentalno a puni intenzitet razvija nakon 20-ak sekundi. Dejstvo spreja prestaje nakon 45 minuta što ostavlja više nego dovoljno vremena da žrtva napadača pobegne ili pozove pomoć.

Suzavac u obliku gasa ima širokog ugao rasprskavanja, tako da je pogodan za odbranu od više napadača. Pri tome je izuzetno precizan, može se prskati pod različitim uglovima a posebno dizajnirana zaštita od efekta vetra sprečava da se gas vrati prema korisniku. Još jedna prednost suzavca u spreju je da nema kontaminacije. Dakle, može se koristiti i u zatvorenom prostoru, na primer u kolima ili liftu, a specijalno dizajniran zaštitni poklopac sprečava slučajno aktiviranje.

Kome je neophodan suzavac za samoodbranu?

Svaka situacija koja ugrožava telo i život čoveka daje legitimitet i legalitet za upotrebu suzavca. Velika prednost suzavca je što ne postoji mogućnost da se napadač trajno povredi, već se samo privremeno onesposobljava čime se izbegava rizik prekoračenja granice nužne odbrane.

Upotrebnom suzavca mogu se sprečiti mnoge neprijatne i loše situacije kao što je fizičko povređivanje, silovanje, razbojništva, krađe, otmice. Jako je koristan za žene, mlade ljude, nemoćna i starija lica koja nemaju dovoljno snage da se odupru napadaču. U nekim slučajevima upotreba suzavca je spašavala život.

Suzavac mogu koristiti i pripadnici policije, čuvari u zatvorima, radnici obezbeđenja, carinici, taksisti. Može se nositi sa sobom, držati u automobilu, kancelariji ili kod kuće. Suzavci se koriste i za odbranu od životinja, kao što su psi lutalice pa čak i divlje životinje, te ga sa sobom često nose lovci i čuvari lovišta.

Prilikom kupovine suzavca treba obratiti pažnju na poreklo proizvoda jer jeftine kopije mogu zakazati u odsutnom trenutku. Samo kupovina suzavca od proverenih dobavljača garantuje sigurnost i zaštitu kada je najpotrebnija.

Ukoliko su vam potrebna dodatna objašnjenja o vrstama suzavaca koja imamo na raspolaganju i njihovim karakteristikama, pozovite nas ili nam pišite. Kod nas možete kupiti originalne proizvode uz fiskalni račun.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

 

Specifikacija

Gel suzavac

Funkcije

Domet prskalice 3 – 5 m
Ljutina 2.000.000 skovila
Sadržaj suzavca Aroma ljute paprike
Oblik suzavca Gel

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja Legura aluminijuma i ABS plastike
Zaštita od slučajnog aktiviranja uredjaja Yes

Težina i dimenzije

Težina 90g
Širina 32mm
Dubina 32mm
Visina 113mm
Zapremina 50ml

Biber sprej

Funkcije

Domet prskalice 3 – 5 m
Ljutina 2.000.000 skovila
Sadržaj suzavca Aroma ljute paprike
Oblik suzavca Gas

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja Legura aluminijuma i ABS plastike

Težina i dimenzije

Širina 32mm
Dubina 32mm
Visina 90mm
Zapremina 40ml

Paket uključuje

  • Uputstva za upotrebu

    Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

Kako se koristi

Додатне информације

model-uredjaja

Biber sprej, gel-suzavac

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 рецензија за Biber sprej – gel suzavac za samoodbranu

  1. Jovan

    Nikada nisam imao bolje iskustvo kupovine na internetu. Izbor proizvoda je fantastičan, a usluga besprekorna. Hvala vam!

Najčešća pitanja

Da li je legalno koristiti biber sprej?

Biber sprej je legalan za upotrebu. Kupovina, nošenje i upotreba suzavca i biber spreja je dozvoljena zakonom svim punoletnim osobama. Dobijamo dosta pitanja da li je biber sprej legalan. Kratak odgovor je – da, legalan je.

Koje su posledice nakon upotrebe biber spreja?

Nakon korišćenja suzavca, on izaziva jako peckanje kože, suzenje očiju i privremeno slepilo i u momentu neutrališe napadača. Efekat biber spreja traje dovoljno dugo da svakoga neutrališe i ne ostavlja nikakve duže posledice po osobu, nakon prestanka dejstva.

Kako mogu da izvršim kupovinu biber spreja?

Biber sprej možete pogledati i kupiti u našim poslovnim prostorijama. Takođe možete sprej poručiti online. Isporuku vršimo brzom kurirskom službom i plaćanje možete izvršiti prilikom preuzimanja.

Kakva su iskustva sa ovim modelom biber spreja?

Kupci su nam do sada slali samo pozitivne povratne informacije u vezi biber spreja.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Biber sprej – gel suzavac za samoodbranu

2.400 rsd