Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Špijunski softver

U eri digitalne tehnologije, špijunski softveri predstavljaju najtraženije proizvode iz naše ponude. U pitanju su vrhunski programi koji omogućavaju tajno praćenje svih aktivnosti korisnika targetovanog mobilnog telefona ili računara.

Špijunski softver za mobilne telefone i računare poslednje generacije u našoj ponudi

Приказани сви од укупно 6 резултата

Program za praćenje i prisluškivanje telefona

Program za praćenje i prisluškivanje telefona omogućava praćenje kompletne komunikacije koja se odvija na telefonu u koji je instaliran tzv. target telefon i to: poruke, pozivi, Viber, WhatsApp, Instagram inbox, društvene mreže, fotografije, prednja i zadnja kamera. Program se može testirati na 48h potpuno BESPLATNO i bez obaveza.

Špijunski softver za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona je najpouzdaniji način da saznate šta rade vaša deca, bračni partner ili zaposleni. Informacije sa kim se dopisuju, druže ili šta planiraju, mogu vam pomoći da potvrdite ili opovrgnete sve svoje sumnje.

Špijunski USB flash

Koristi se za pristup računaru koji je zaštićen lozinkom, kada je šifra zaboravljena ili je promenjena hakerskim upadom i zlonamernim programima. Zaobilaženje lozinke omogućava da na računaru radite apsolutno sve, kao da ste ukucali pravu šifru, pa i da promenite Windows lozinku. Pri ponovnom pokretanju računara bez USB ByPass-a, šifra će i dalje biti tu, ista kao i pre, osim ako je niste promenili ili isključili.

Špijunski USB flash može se koristiti za nadzor dece, zaposelnih, emotivnog ili bračnog partnera. Izgleda i radi kao i svaki drugi USB uređaj i može se ujedno koristiti za skladištenje različitih tekstualnih, video i audio zapisa.

Spytech PC špijunski softver

Omogućava uvid u sve aktivnosti koje se obavljaju na računaru u kome je instaliran. Može se pratiti e-mail prepiska, istorija pretrage, lozinke, preuzeti fajlovi, šta je kucano na tastaturi, društvene mreže, lozinke, keystrokes. Instalira se lako i brzo, za svega 10-ak minuta i apsolutno je nevidljiv.

PC špijunski softver ima višestruku primenu a najčešće se koristi za kontrolu aktivnosti zaposlenih na računarima, dece i bračnih partnera. Instalacija i korišćenje programa je jednostavno, ne zahteva posebno informatičko znanje već samo osnovno poznavanja rada na računaru.

Digitalna forenzika mobilnih telefona

Predstavlja postupak vraćanja svih izbrisanih podataka sa telefona od dana uključivanja, čak i ako je telefon zaključan: SMS poruke, dolazne i odlazne pozive, imenik, fotografije i snimke, prepiske sa društvenih aplikacija (Viber, WhatsApp, Facebook, Instagram, Skype).

Na količinu vraćenih podataka utiče niz parametara kao što su vrsta telefona, kapacitet memorije, prethodno korišćenje programa za forenziku, aplikacija za povraćaj podataka i slično. Osim u lične svrhe, digitalna forenzika mobilnih telefona koristi se za praćenje aktivnosti dece, supružnika, zaposlenih i slično.

Špijunski softveri – lako i brzo do istine

Špijunski softveri su laki za instalaciji i za upotrebu. Kada su u pitanju špijunski softveri za PC i mobilne telefone instalacija traje kratko i ne ostavlja trag. Ne usporava rad računara ili mobilnog telefona. Programi ne zauzimaju puno prostora u memoriji i apsolutno su nevidljivi za korisnika target računara ili telefona.

Sve što korisnik obavlja preko računara ili mobilnog telefona može se pratiti na web platformi ili putem mobilnog telefona. Korišćenje špijunskog USB-a je takođe jednostavno. Uređaj je potrebno priključiti na USB port računara, laptopa ili tableta, potom se program automatski pokreće i zaobilazi sve postavljene lozinke.

Ukoliko vas interesuje digitalna forenzika mobilnih telefon, ona se obavlja pomoću specijalnog uređaja i programa. Potrebno je da oštećeni, zaključan ili resetovan telefon bude priključen na forenzički aparat i da se sačeka da program iščita sve podatke. Zbog toga se digitalna forenzika mobilnih telefona najčešće obavlja u servisu. Na ovaj način mogu se povratiti gotovo svi namerno ili slučajno obrisani podaci.

Naša tehnička podrška u svakom trenutku stoji na raspolaganju svim korisnicima. Programi za PC računare i mobilne telefone mogu se instalirati i na daljinu, a mi će vas voditi korak po korak do okončanja postupka instalacije. Detaljno ćemo vam objasniti sve načine korišćenja i praćena podataka sa target uređaja. Instalacija se može obaviti i u našim prostorijama. Tajnost podataka i diskrecija je potpuno zagarantovana.

Kako da odaberete legalan i originalan špijunski softver ?

Na internetu postoji bezbroj domaćih i stranih sajtova koji nude špijunske programe za praćenje i prisluškivanje za malo novca ili čak potpuno besplatno. Ukucajte u Google pretragu spy softver i pred vama će se naći brdo prezentacija, uputstava i demo tutorijala, koji zbunjuju čak i iskusne poznavaoce špijunske opreme.

Osim što verovatno nećete dobiti ono što vam obećavaju, možete doživeti ozbiljne neprijatnosti i materijalnu štetu. Neprovereni špijunski softveri mogu ukrasti i zloupotrebiti vaše privatne podatke, trajno oštetiti vaš telefon ili nepovratno izbrisati važne podatke.

Birajte mudro!

Možda niste znali, ali originalan i legalan SpyTech špijunski softver za praćenje mobilnog telefona ili PC računara moguće je kupiti kao bilo koji proizvod, lično, u prodajnim prostorijama i naravno, dobiti fiskalni račun i garanciju. Takodje, ako želite, SpyTech spy softver možete kupiti online i bez dolaska u naše prodajne prostorije, a fiskalni račun i garanciju vam možemo poslati i elektronskim putem (Email, Viber, WhatsApp, Messenger).

Kvalitetan spy program obavezno sadrži pravu licencu poznatog brenda i uključene sve opcije u kontrolnom panelu. Instalacije šaljemo e-mailom ili porukom, tako da ih odmah možete preuzeti i isprobati. Kada kupite licencu softvera, niste prepušteni sami sebi i traganju za instrukcijama po internetu, već imate kontinuiranu profesionalnu tehničku pomoć i podršku.