Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Desktop jammer – stoni ometač signala

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

253.750 rsd

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

  Desktop jammer pouzdano ometa i onemogućava rad najsofisticiranije opreme za špijuniranje i garantuje potpunu zaštitu privatnosti na poslu, u kući i automobilu.

  Stoni jammeri sadrže snažne omnidirekcione (štapne) ili direkcione (panelne) antene koje emituju elektromagnetne talase na frekvencijama prijemnika i sprečavaju rad špijunskih uređaja u radijusu do 120 m zavisno od vrste terena i jačine uređaja koji se ometa.

  Uporedite proizvod

  Opis

  Desktop jammer je pouzdani precizni ometač signala i rada najsofisticiranije moderne opreme za špijuniranje i prisluškivanje. Tajno snimanje deo je naše svakodnevice, a meta špijuniranja može postati baš svako. Posledice tajnog snimanja i prisluškivanja mogu biti katastrofalne kako po vaš posao, tako i po privatan život. Najbolje je da stvari uzmete u svoje ruke i preventivno se zaštitite, a desktop ometač signala špijunske opreme je pravi uređaj za to.

  Stoni jammer vam garantuje potpunu zaštitu privatnosti na poslu, u kući, u vikendici, hotelskom smeštaju, automobilu… Ovaj efikasni multifunkcionalni stoni ometač signala špijunskih uređaja sa lakoćom može koristiti svako ko želi da se zaštiti od špijuniranja.

  Desktop ometači špijunske opreme funkcionišu na principu ometanja ili sprečavanja prenosa podataka među uređajima za špijuniranje. Uz pomoć snažnih antena jammeri emituju elektromagnetne talase na frekvencijama prijemnika špijunskih uređaja i tako blokiraju emitovanje i prijem signala.

  U zavisnosti od modela stoni jammer može imati više antena i svaki modul sa antenom moguće je koristiti kao poseban ometač signala. Ukoliko želite da ometate konkretnu frekvenciju ili više njih, možete ih naručiti i naš stručni tim konfigurisaće vaš personalni desktop jammer sa zeljenim frekvencijama.

  Napredni sistemi hlađenja omogućavaju konstantnu radnu temperaturu koja, ako se održava, može omogućiti jammeru konstantan rad i do nekoliko meseci, bez straha od pregrevanja i opadanja snage ometajućeg signala.

  Kvalitetna kućišta takođe doprinose kvalitetu rada ometača.

  Stoni jammer može da sadrži i do 16 antena i svaki modul sa antenom može se koristiti kao poseban ometač signala. Izlazna snaga je 1-3W po modulu, ukupno 30W za uređaj sa 12 bandova.

  Pored postojećih predajnika, postoji mogućnost konfiguracije personalizovanih desktop jammera sa željenim frekvencijama. Takođe, stoni ometač signala može se kontrolisati i sa udaljene lokacije.

  Kako se primenjuje stoni jammer i njegove tehničke karakteristike

  Desktop jammer pouzdano i precizno ometa i onemogućava rad najmodernije opreme za prisluškivanje koja moze biti minijaturnih dimenzija i nemoguće ju je uočiti golim okom.

  Stoni jammeri pomoću moćnih predajnika emituju elektromagnetne talase na frekvencijama prijemnika i onemogućavaju funkcionisanje spy uređaja u radijusu do 120 m, zavisno od vrste terena, jačine uređaja koji se ometa i modela ometača. Antene po potrebi mogu biti omnidirekcione (štapne) ili direkcione (panelne):

  • Omnidirekcionim antenama postizemo slabiji domet uredjaja, ali je ugao delovanja 360 stepeni, sto bi znacilo da se elektromagnetni talasi prostiru sfericno u svim pravcima oko uredjaja. Takva vrsta ometanja je pogodna u objektima gde je potrebno pokriti sprat iznad i sprat ispod odredjenog prostora, a gde domet uredjaja dolazi u drugi plan.
  • Direkcionim antenama se postize 3-4 puta veci domet, ali pod manjim uglom ometanja, do 60 stepeni. Takva vrsta ometanja je pogodna na terenima gde je primarni cilj postici sto veci domet uredjaja, a gde sirina ugla ometanja nema neki znacaj.

  Desktop jammer uspešno ometa:

  • bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta
  • Wireless internet i Bluetooth
  • Prisluškivače neograničenog dometa koji rade po principu radio veze i GSM mreže
  • GPS trackere – lokatore
  • Bežične daljinske upravljače
  • GPS navigaciju u vozilu i na mobilnom telefonu
  • bežične špijunske kamere i kamere za video nadzor

  Originalni desktop jammeri mogu konstantno raditi i do nekoliko meseci bez gašenja a neće doći do pregrevanja i opadanja snage ometanja (24/7).

  Aktivan i pasivan Smart cooling sistem omogućavaju konstantnu radnu temperaturu koja, ako se održava, može omogućiti jammeru neprekidan rad i do nekoliko meseci. Kućišta originalnih desktop jammera su izrađena od savremenih materijala i legure aluminijuma tako da efikasno odvode višak toplote.

  Originalni stoni ometači signala špijunskih uređaja imaju minimum 1W – 3W izlazne snage po svakom modulu.

  Kvalitetne antene podržavaju snagu svakog modula ponaosob i omogućavaju njegovu maksimalnu iskorišćenost, čime se ditrektno povećava radijus ometanja.

  Stoni jammeri se mogu nesmetano upotrebljavati na temperaturama od -40 do +55 stepeni.

  U koje svrhe se upotrebljava desktop jammer

  Uz naše slikovito i detaljno uputstvo, desktop jammer sa lakoćom može koristiti svako ko želi da se zaštiti od špijuniranja. Ometač signala se može upotrebiti za auto, kuću, stan, kancelariju, poslovni prostor, magacin, učionice i amfiteatre, hotelski smeštaj…

  Stoni ometač špijunskih bubica ima široku primenu u poslovanju. Vlasnici kompanija, poslodavci, menadžeri, direktori mogu ga upotrebiti kao pouzdanu zaštitu poverljivih poslovnih informacija.

  On može obezbediti poslovni prostor, kancelarije, sale u kojima se održavaju poslovni sastanci i sprečiti “curenje” poverljivih informacija. Odličan je zaštitnik od sve popularnije industrijske špijunaže. Nevladine organizacije uz pomoć desktop jammera mogu sačuvati važne informacije o svojim planovima i akcijama.

  Stoni jammer je savršen alat za novinare i prosvetne radnike. Zaposleni u školama mogu jednostavno iskoristiti desktop ometač signala i sprečiti učenike i studente da koriste mobilne telefone, bubice i skrivene kamere za prepisivanje i varanje na ispitima.

  Takođe, nezamenljiv je saradnik zaposlenima u bezbednosnim agencijama, bodigardovima poznatih ili važnih političkih, estradnih i poslovnih ljudi.

  SpyTech vam pruža opciju da sami kreirate stoni ometač signala potpuno u skladu sa vašim potrebama. Ako želite da ometate špijunske uređaje sa određenim frekvencijama, mi imamo sve stručne i tehničke kapacitete da za vas izradimo personalizovani desktop jammer sa željenim karakteristikama.

  Sve što je potrebno jeste da nas pozovete ili dođete u naš prodajni prostor. Iskoristićemo sve naše znanje i iskustvo da vam pomognemo da izaberete adekvatan ometač špijunskih uređaja koji će na najbrži, najlakši i najjeftiniji način rešiti vaše probleme i otkloniti sumnje, uz punu diskreciju.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

  Specifikacija

  Napajanje

  Povezivanje na akumulator Yes
  Napajanje 12-240V

  Funkcije

  Daljinska kontrola Yes
  Snaga uredjaja 1-3W per antenna
  Frekvencija ometanja 2G, 3G, 4G, 5G, WiFi, GPS L1, GPS L2, 315, 433, 868
  Radijus ometanja Do 120m
  Zasebno uključivanje svakog modula Yes

  Uredjaj ometa

  GSM i RF prislušne uredjaje Yes
  Bežične špijunske kamere Yes
  WiFi uredjaje Yes
  Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
  GPS lokatore Yes
  Uredjaje za daljinsko upravljanje Yes

  Uredjaj detektuje

  GSM i RF prislušne uredjaje Yes
  Bežične špijunske kamere Yes
  WiFi uredjaje Yes
  Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
  GPS lokatore Yes

  Fizičke karatkeristike

  Broj antena / modula 12
  Materijal uredjaja Legura aluminijuma
  Radna temperatura -40°C do 55°C
  Max vlažnost vazduha do 80%
  Sistem hladjenja Smart cooling sistem

  Težina i dimenzije

  Težina 6000 g
  Širina 330 mm
  Dubina 60 mm
  Visina 238 mm

  Paket uključuje

  • AnteneAntene visoke otpornosti koje rade u frekvencijama od 143Mhz do 5800Mhz i time Vam dozvoljavaju da ometate signale od mobilne mreže preko WiFi mreža i GPS-a. Koriste ih najčešće vojska i policija, ali ih često možete videti i u kacelarijskim sastancima gde je privatnost neophodna.
  • PunjačIzdržljiv punjač sa konektorom tipa B koji brzo puni Vaš uredjaj. Otporan na promene napona i žice su izolovane tako da nije moguće doći do kratkog spoja.
  • Adapter za akumulatorVisoko kvalitetan adapter koji se često koristi u auto – moto industriji za nadogradnju vozila. Pruža Vam mogućnost da spojite uredjaj na izvor napajanja bez bojaznosti pregrevanja ili oštećenja elektronike na vozilu.
  • Uputstva za upotrebuSluži da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

  Kako se koristi

  Будите први који ће написати рецензију за „Desktop jammer – stoni ometač signala“

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Recenzije

  Још нема коментара.

  Najčešća pitanja

  Na kojoj udaljenosti jammer može da ometa GPS lokatore?

  Uređaj poseduje mogućnost ometanja GPS lokatora na udaljenosti do 120 metara u zavisnosti od jačine signala i konfiguracije terena.

  Moram li da uključim sve antene na jammeru ili mogu svaku zasebno?

  Ne morate da uključite sve antene na ometaču. Možete uključiti samo antene frekvencija koje želite da ometate.

  Kolika mu je izlazna snaga po antenama?

  Izlazna snaga stonog ometača u zavisnosti od modela je od 1-3W po modulu (anteni).

  Isporuka

  Često kupljeno zajedno

  [woobt]

  Desktop jammer – stoni ometač signala

  253.750 rsd