Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Oprema za samoodbranu

Elektrošokeri i suzavci za zaštitu bezbednosti i imovine

Elektrošoker i suzavac služe za samoodbranu i najbolji su saveznik u zaštiti od agresivnih napadača, lopova ili agresivnih pasa. Elektrošokeri najnovije generacije u obliku lampe i suzavac u formi gasa i gela su najpopularniji uređaji za ličnu bezbednost. Suzavac i elektroškeri su legitiman način civilne zaštite i svim punoletnim licima zakon dozvoljava kupovinu, nošenje i upotrebu uređaja za samoodbranu. Našu ponudu čine originalni proizvodi za samoodbranu najnovije generacije.

Приказани сви од укупно 3 резултата

Elektrošokeri u obliku lampe

Elektrošokeri su uređaji koji služe isključivo u samoodbrani i nisu oružje. Njima ne možete ubiti napadača, već mu nanosite bol i izazivate trenutno grčenje mišića, a to će vam dati dovoljno vremena da pobegnete ili pozovete pomoć. Elektrošokeri moderne tehnologije imaju ugrađen zvuk koji je ponekad sasvim dovoljan da zastraši napadača i osujeti mu planove.

Elektrošoker funkcioniše na principu periodičnog elektro pražnjenja, gde jak udar struje (1.000 kV – 3.000 kV) izaziva trenutno stanje šoka, izuzetno snažne bolove i grč mišića kod agresora. Prvo pražnjenje je najjače, a svako sledeće slabijeg intenziteta.

Elektrošokeri su efikasni i zimi, bez obzira na debljinu odeće napadača.

Suzavac u obliku gasa i gela

Suzavac, biber sprej ili nervni gas predstavlja pouzdano sredstvo samoodbrane. U ponudi imamo najkvalitetniji suzavac nemačke proizvodnje u gelu i gasu, izuzetne ljutine i preciznosti koji koriste bezbednosne agencije širom sveta. Suzavac je sigurna zaštita od jednog ili više napadača. Naprskajte agresora u predelu lica i istog trentutka osetiće jak svrab, pečenje kože i očiju i čak privremeno slepilo. Za to vreme vi možete pozvati pomoć ili pobeći i tako izbeći najgori scenario

Nemački suzavac odlikuje snaga pri svakom prskanju, možete ga koristiti i u zatvorenom prostoru, a posebna zaštitna kapica sprečiće slučajno prskanje i isparavanje kada se ne koristi. Suzavac gel i gas spakovan je u praktičnu bočicu, pa se lako može nositi u džepu ili torbici.

Elektrošokeri i suzavci – da se osećate bezbedno u svakom trenutku

Uređaji za samoodbranu mogu biti od koristi svima koji žele da se osećaju sigurno i bezbedno, zaštite sebe i svoju imovinu. Pripadnice lepšeg pola, radnici obezbeđenja, vlasnici radnji i lokala mogu u elektrošokerima i suzavcu pronaći pouzdanu opremu za samoodbranu i zaštitu.

Šokeri u obliku baterijske lampe imaju ugrađene LED lampe izuzetne jačine, pa u svakom trenutku mogu poslužiti i kao neophodan izvor svetlosti.

Elektrošokeri i suzavac iz SpyTech ponude su originalni, atestirani i izrađeni po najvišim standardima kvaliteta i tehnologiji nemačke policije. Modernog i praktičnog dizajna, diskretno i lako mogu se nositi bilo gde u svakodnevnom prtljagu.