Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Nadzor dece – Šta rade vaša deca kada niste tu?

Najveća briga svakog roditelja je kako da zaštiti svoje dete. Da bi ovaj posao bio uspešno obavljen, roditelj mora znati šta njegovo dete radi kad ostane samo, kuda se kreće, sa kim druži i koje navike i sklonosti razvija. Mogućnost da roditelji kontrolišu svoju decu sada je skoro nemoguća bez uređaja iz asortimana špijunske opreme. A evo i nekoliko razloga zašto je to tako.

Prvi i osnovni razlog je što roditelji puno rade, zadržavaju se na poslu i preko deset sati, kod kuće ih takođe čekaju brojne obaveze, tako da jednostavno nemaju vremena da se kvalitetno posvete svojim potomcima i nadziru njihovo kretanje i ponašanje. Drugo, nekada su ljudi živeli u proširenim porodicama, pa su decu čuvale bake, deke, tetke a i komšiluk je uvek bio raspoložen da pritekne u pomoć. Sada je situacija drastično promenjena.

Porodica se svela na osnovno jezgro, koga čine roditelji i deca. Čak i u situaciji da baka i deka mogu pričuvati decu, ovo rešenje je moguće samo dok su deca mala. Kad pređu u tinejdžersko doba, bake i deke ih više ne mogu kontrolisati jer se po pravilu ne razumeju u savremenu tehnologiju odnosno mobilne telefone, računare i internet. A najveća opasnost danas, upravo tu i vreba. Na mreži.

Internet predatori – najveća opasnost po decu

Nažalost savremena tehnologija ugrožava bezbednost dece sa svih strana. Deca previše vremena provode na računarima i društvenim mrežama gde ih vrebaju razni bolesni umovi spremni da iskoriste svaki trenutak roditeljske nepažnje i naude im. Čak i kada imate pristupne šifre svoje dece za različite internet naloge i društvene mreže, nikad ne možete biti sigurni da li imaju otvoren još po neki nalog. Jer hteli mi to da priznamo ili ne, deca bolje barataju računarima nego roditelji.

Zaštitita dece pomoću špijunske opreme

Ali oni su samo deca. I lako ih je prevariti. Oni koji ugrožavaju decu su vrhunski manipulatori, koji dobro poznaju i dečiju psihologiju i internet tehnologiju. Kriju se iza lažnih profila i deci se predstavljaju kao vršnjaci. Nekada vrbovanje dece traje mesecima. Deca se opuste i stvore lažnu sliku da stvarno komuniciraju sa drugarima na mreži. Kada pristanu da se uživo vide sa lažnim prijateljima sa interneta, teško da se može sprečiti štetna posledica.

Zato roditelji preduzmite sve neophodne mere da zaštitite svoju decu a najbolji način za to je putem uređaja špijunske opreme. Ne samo što ćete u svakom trenutku znati šta radi vaše dete, već ćete moći i sami da se opustite i posvetite sebi i svojim obavezama. Ukoliko dođe do bilo kakve sumnjive situacije, imate mogućnost da reagujete na vreme i sprečite sve neželjene događaje.

Kako možete zaštititi decu pomoću špijunske opreme

Ukoliko imate malu decu, a želite da proverite savesnost bebisiterke na raspolaganju su vam minijaturne špijunske kamere koje možete dobro kamuflirati i tako imati uvid u sve što se dešava sa vašom decom dok ste odsutni. Za kontrolu dece na društvenim mrežama možete koristiti:

Obzirom da deca sve više koriste mobilne telefone za pristup društvenim mrežama i različitim nalozima, za kontrolu takve komunikacije na raspolaganju su vam špijunski softveri za mobilne telefone, kao i digitalne forenzičke usluge koje vraćaju sve obrisane podatke i prepiske sa mobilnog telefona i pružaju potpuni uvid u svaku vrstu dečije aktivnosti. A ukoliko se brinete za bezbednost dece dok su van doma, na raspolaganju su vam GPS trakeri pomoću kojih možete pratiti njihovo kretanje.

Svi ovi špijunski uređaji su laki za korišćenje i neprimetni za decu. Oni ni u jednom trenutku ne mogu otkriti da je neki od ovih uređaja instaliran u njihov mobilni telefon, PC računar, laptop ili tablet. S druge strane, vi dobijate konkretne i validne informacije šta rade vaša deca dok ste odsutni, sa kim se druže i gde se kreću. Na ovaj način najbolje ćete zaštiti svoju decu od internet predatora, lošeg društva i štetnih navika.

Pozovite nas i mi ćemo vam preporučiti špijunske uređaje koji će zaštiti vašu decu u potpunosti a vama obezbediti miran san i više vremena za sebe.


Share


Povezane priče

online bezbednost dece

Životne situacije

Bezbednost dece na internetu

Hacker

Životne situacije

Bezbednost na internetu

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Špijunska mikro kamera u alarmnom satu

O uređajima

Mini kamere za stan

Prisluskivanje mobilnog kod dece u cilju zastite

Životne situacije

Aplikacija za praćenje dece

spytech novosti

Životne situacije

Praćenje telefona kao mera nadzora dece i tinejdžera

Izaberite valutu