Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Detektori špijunske opreme

(1 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

22.250 rsd143.750 rsd

Profesionalni detektor ST3000

ST3000-1-1Detektor-hw-007-slika-02Detektor-g-318-slika-01

Profesionalni ručni detektori špijunske opreme HW 007, G318 Max i ST3000 Plus su sofisticirani uređaji za otkrivanje savremene opreme za praćenje i prisluškivanje. Malih su dimenzija, jednostavni za nošenje i detektuju sve prislušne uređaje sa izuzetnom preciznošću od 1cm. Pomoći će vam da brzo i...

Uporedite proizvod

Opis

Detektori špijunske opreme HW 007, G318 Max i ST3000 Plus su uređaji vrhunskih karakteristika koji precizno otkrivaju sve vrsta špijunskih uređaja u vašem okruženju. Ukoliko ste primetili da poslovne informacije cure iz vaše firme, konkurencija unapred zna svaki vaš potez ili želite da obezbedite tajnost svojih poslovnih sastanaka i pregovora, potreban vam je profesionalni detektor špijunske opreme.

Pomoću detektora špijunske opreme možete otkriti da li vas prisluškuju, snimaju ili prate na brz i praktičan način. Uređaj je malih dimenzija, možete ga nositi sa sobom i upotrebiti kad god vam zatreba. Predmet detekcije mogu biti svi uređaji špijunske opreme i to:

 • Špijunske bubice i prisluškivači
 • GPS trakeri i lokatori
 • Softveri za praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona
 • Špijunske mikro kamere
 • Žičane i bežične CMOS i CCD kamere
 • WiFi uređaji

Kada detektor registruje neki špijunski uređaj počinje da vibrira ili se pali svetlosna signalizacija a  može se i zvučno oglašavati zavisno od podešavanja. Detektori špijunskih uređaja mogu se korisiti za proveru stambenih i poslovnih prostorija, automobila, poslovnih sala, hotelskih soba i slično.

Detektor špijunske opreme HW 007

Detektor špijunske opreme HW 007 je jedan od najsavremenijih detektora na tržištu izuzetnih tehničkih karakteristika i mogućnosti. Ima tri moda rada. Pored detekcije špijunskih uređaja, poseduje Gard mod – alarm u slučaju otkrivanja izvora visokofrekventnog elektromagnetnog polja i CeLL Phone lock – blokator. Odlikuje ga izuzetna osetljivost i može otkriti špijunske uređaje na 15 metara udaljenosti čak i kada su u stand by režimu.

Detektor špijunske opreme otkriva širok spektar frekvencija, odlikuje ga izuzetna preciznost i jednostavnost rukovanja. Uređaj se drži u ruci i usmerava ka predmetu detekcije. Kada registruje signal špijunskih uređaja oglašava se izabranom signalizacijom.

Najlakše se otkrivaju uređaji sa radio signalom jer se signal emituju neprestano. Za otkrivanje GSM prisluškivača sa SIM karticom potrebno ih je aktivirati nekim pokretom ili zvukom. Čim se aktiviraju detektor će ih registrovati za preciznošću od par santimetara. Ukoliko su u pitanju prisluškivači koji se aktiviraju pozivom na broj SIM kartice koja se nalazi u prisluškivaču potrebno je sačekati da poziv bude upućen.

Pomoću ovog detektora mogu se otkriti svi WiFi uređaji, bežične i žičane mikro kamere, softveri za praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona, kao i GPS trakeri i lokatori na vozilima i drugim pokretnim objektima.

Detektor špijunske opreme G318 Max

Detektor špijunske opreme G318 Max je vrlo pouzdan ručni detektor špijunske opreme koji pouzdano otkriva sve izvore visokofrekventnog elektromagnetnog polja kao što su GSM i RF prisluškivači, mobilni telefoni i GPS uređaji. Otkriva sve vrste bežičnih špijunskih kamera od 900 – 2700 Mhz, WiFi rutere i mikro kamere, kao i sve vrste žičanih i bežičnih CMOS I CCD špijunskih kamera sa udaljenosti od par metara. Napaja se pomoću litijumske baterije široke autonomije rada.

Uređaj se drži u ruci i usmerava prema delu prostorije koja se ispituje. Kada otkrije signal koji emituje špijunski uređaj, na detektoru se pale svetlosne lampice ili zvučna signalizacija. Ako se sumnja da se u prostoriji nalazi špijunski GSM uređaji potrebno ih je aktivirati pokretom ili zvukom. Dovoljno je prošetati prostorijom, ispustite neki predmet na pod ili napravite neki drugi zvuk i špijunski uređaj će se aktivirati.

Profesionalni detektor špijunske opreme ST3000 Plus

Ručni detektor špijunske opreme ST 3000 Plus je praktičan i jedan od najsavremenijih uređaja za zaštitu od špijunaže koji možete pronaći na tržištu. Ovaj prenosivi detektor precizno i brzo pronalazi svu modernu špijunsku opremu u prostoru koji se pretražuje.

Upotrebljava se vrlo jednostavno, izuzetne je osetljivosti i performansi i pomoći će vam da lako pronađete sve špijunske uređaje, koliko god bili malih dimenzija i profesionalno sakriveni.

Prenosivi detektor špijunskih uređaja ST 3000 Plus deluje u radijusu do 10m, a zahvaljujući punjivoj bateriji, može raditi bez prestanka 2 sata.

Nakon što detektuje špijunsku opremu, precizno i jasnom signalizacijom navodi vas do tačne lokacije gde je postavljena. Način signalizacije i osetljivost detektora možete podešavati i prilagoditi situaciji na terenu. Detektor špijunskih uređaja ST 3000 Plus možete bez ograničenja upotrebiti za zaštitu od špijunaže u domu, poslovnom prostoru, automobilu, mobilnom telefonu…

Prenosivi detektor špijunske opreme pomoći će vam da brzo i lako pronađete:

 • sve vrste GSM i RF prisluškivača
 • GPS trakere za praćenje lica i vozila
 • bežične i daljinske upravljače
 • WiFi
 • WiFi uređaje za špijuniranje
 • radio
 • bežične špijunske kamere
 • bežične bubice
 • bezične mikrofone i snimače razgovora
 • saznate da li vas prisluškuju preko mobilnog telefona

Detektori špijunske opreme kao bezbednosni sistemi

Ukoliko ste žrtva špijunaže vaš posao, imovina i integritet mogu biti ugroženi na više načina. Otuda detektori pored svoje osnovne funkcije pronalaženja špijunske opreme, predstavljaju i svojevrsne bezbednosne sisteme koji vas mogu zaštiti od različitih štetnih radnji i postupaka.

Počinioci krivičnih dela uveliko koristite špijunsku opremu za realizaciju nezakonitih radnji. Recimo, mogu pratiti kretanje određene osobe pomoću GSP trakera na automobilu i otuđiti njegovu imovinu dok nije kod kuće. GPS trakeri mogu biti sakriveni u vozilima za transport dragocene robe, vozilima zlatara, menjačnica i slično, sa ciljem izvršenja pljačke u pogodnom trenutku. Takođe, poslovne tajne i druge važne informacije mogu biti otkrivene i pokradene pomoću špijunskih kamera a poslovni razgovori mogu biti prisluškivani i zloupotrebljeni.

Detektori špijunske opreme mogu poslužiti kao pouzdana zaštita od poslovne špijunaže, za zaštitu lične bezbednosti i imovine.

Sve ovo može se sprečiti upotrebom profesionalnih detektora. Možete ih nositi sa sobom na put i proveru izvršiti u hotelskoj sobi, salama sa sastanke i drugim sličnim prostorijama gde postoji sumnja da ste pod nadzorom.

Pozovite nas za sve dodatne informacije o načinu upotrebe i tehničkim karakteristika detektora špijunske opreme iz naše ponude. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i preporučiti odgovarajući uređaj za zaštitu od špijunaže koji će ispuniti sve vaše zahteve.

 • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

 

Specifikacija

Detektor ST3000

Display

Tip ekrana 8 bit-ni LCD
Dijagonala ekrana 8 cm (3.15”)

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije Li-ion
Kapacitet baterije 1.000mAh
Trajanje baterije: 2 sata rada
Integrisana baterija Yes
Indikator napunjenosti baterije Yes

Funkcije

Opseg frekvencije detekcije 0 MHz – 10.000 MHz
Osetljivost -65dBm
Domet detekcije signala 10m
Indikator jačine signala Yes
Zvučna signalizacija Yes
Vibrirajuća signalizacija Yes
Svetlosna signalizacija Yes
Više nivoa osetljivosti 20

Funkcije Mod brojanja frekvencija

Merenje digitalnih signala Yes
Merenje analognih signala Yes
Raspon detekcije signala 10MHz – 3.000 MHz
Osetljivost detekcije -35dBm do 15dBm

Funkcije Mod testiranja signala mobilne telefonije

Opseg mobilnih frekvencija 2G, 3G, 4G
Osetljivost detekcije -35dBm do 15dBm

Funkcije Mod detekcije širokopojasnog bežičnog signala

Detekcija frekvencije 0KHz – 10.000KHz
Osetljivost detekcije -35dBm do 15dBm
Zvučna signalizacija Yes
Tihi mod rada Yes

Uredjaj ometa

GSM i RF prislušne uredjaje Yes
Bežične špijunske kamere Yes
WiFi uredjaje Yes
Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
GPS lokatore Yes

Uredjaj detektuje

GSM i RF prislušne uredjaje Yes
Bežične špijunske kamere Yes
WiFi uredjaje Yes
Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
GPS lokatore Yes

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja Gumirana legura aluminijuma
Zaštita od slučajnog aktiviranja uredjaja Yes
Otpornost konektora antena 50 Ohms
Multifunkcionalno dugme za upravljanje Yes
Zvučnik Yes
Port 3.2mm naponski konektor 9V

Težina i dimenzije

Težina 440g
Širina 90mm
Dubina 30mm
Visina 180mm

Detektor HW 007

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije Li-ion
Kapacitet baterije 1.000mAh
Trajanje baterije: 1 sat rada
Mogućnost menjanja baterije Yes
Indikator napunjenosti baterije Yes

Funkcije

Opseg frekvencije detekcije 0Mhz – 8.000MHz
Osetljivost -70dBm
Bezbednosni mod Yes
Mod ometanja mobilnog signala 2G, 3G, 4G
Radijus ometanja mobilnog signala 10m
Domet detekcije signala 10m
Indikator jačine signala Yes
Zvučna signalizacija Yes
Vibrirajuća signalizacija Yes
Svetlosna signalizacija Yes
Više nivoa osetljivosti 10

Funkcije Mod brojanja frekvencija

Raspon detekcije signala 10m

Funkcije Mod detekcije širokopojasnog bežičnog signala

Zvučna signalizacija Yes

Uredjaj ometa

GSM i RF prislušne uredjaje Yes
Bežične špijunske kamere Yes
WiFi uredjaje Yes
Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
GPS lokatore Yes

Uredjaj detektuje

GSM i RF prislušne uredjaje Yes
Bežične špijunske kamere Yes
WiFi uredjaje Yes
Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
GPS lokatore Yes

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja ABS plastika
Radna temperatura 0 + 35 C
Zaštita od slučajnog aktiviranja uredjaja Yes
Dugme za podešavanje osetljivosti Yes
Dugme za promenu indikacije Yes
Indikator moda rada Yes
Ulaz za slušalice Yes
Zvučnik Yes
Port 3mm naponski 5V

Težina i dimenzije

Težina 145g
Širina 80mm
Dubina 20mm
Visina 140mm

Detektor G318

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije LiPo
Kapacitet baterije 1.000mAh
Trajanje baterije: 10 – 15 sati rada
Integrisana baterija Yes
Indikator napunjenosti baterije Yes

Funkcije

Opseg frekvencije detekcije 1Mhz – 8.000Mhz
Osetljivost – 60dBm
Domet detekcije signala 10-15m
Indikator jačine signala Yes
Zvučna signalizacija Yes
Svetlosna signalizacija Yes
Više nivoa osetljivosti 10

Funkcije Mod detekcije širokopojasnog bežičnog signala

Zvučna signalizacija Yes

Uredjaj ometa

GSM i RF prislušne uredjaje Yes
Bežične špijunske kamere Yes
WiFi uredjaje Yes
Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
GPS lokatore Yes

Uredjaj detektuje

GSM i RF prislušne uredjaje Yes
Bežične špijunske kamere Yes
WiFi uredjaje Yes
Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
GPS lokatore Yes

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja Legura aluminijuma
Dugme za podešavanje osetljivosti Yes
Ulaz za slušalice Yes
Zvučnik Yes
Port Micro USB

Težina i dimenzije

Težina 160g
Širina 52.5mm
Dubina 21.5mm
Visina 102mm

Paket uključuje

Detektor ST3000

 • 3 Antene

  2 antene -dužine 16.2cm koja služi za detekciju niskih frekvencija koje odašilju uredjaji.1 antena -dužine 12cm koja služi za detekciju visokih frekvencija koje odašilju uredjaji.Time uredjaj pokriva veliki opseg frekvencija i čime se povećavaju šanse da se pronadju sve vrste sakrivenih nadzornih uredjaja.

 • Punjač

  Visoko kvalitetan naponski kabl koji Vam pomaže da brzo napunite svoj detektor. Uz njega dobijate različite nastavke tip A, tip C i tip G ukoliko se nadjete van kuće imate više mogućnosti da napunite svoj uredjaj.

 • Uputstvo za korišćenje

  Služi da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

 • Pelikan kofer

  Kofer od izuzetno visoko kvalitetne plastike koja je obložena i izolovana sa unutrašnje strane za max zaštitu Vašeg uredjaja od fizičkih oštećenja, hemijskih supstanci i temperaturnih faktora.

Detektor HW 007

 • USB kabl

  Crni 3mm naponski kabl od 5V za bezbedno i brzo punjenje uredjaja.

 • Punjač

  Euro tip F, kompatibilan sa ulaznim naponom od 100V do 240V neizmenične stuje i USB A izlazom 5V, koji je kompetabilan za Evropsko tržište i služi za napajanje malih kućnih aparata, kao što su mobilni uredjaji, tableti, snimači, WiFi zvučnici,…Visoko kvalitetan naponski kabl koji Vam pomaže da brzo napunite svoj detektor. Uz njega dobijate različite nastavke tip A, tip C i tip G ukoliko se nadjete van kuće imate više mogućnosti da napunite svoj uredjaj.

 • Slušalice

  Malih dimenzija sa dobrom izolovanošću koje Vam pomažu u otkrivanju uredjaja.

 • Baterija

  Industrijska punjiva Litijumska baterija koja se uglavnom koristi u raznovrsnim uredjajima kao što su: mobilni telefoni, PDA uredjaji, računari, MP3 uređaji, vojna oprema, medicinski instrumenti, radio uredjaji, komunikacioni uredjaji, digitalne kamere, robotika, i mnogim drugim primenama.

 • Uputstvo za korišćenje

  Služi da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

Detektor G318

 • USB kabl

  Micro USB kabl dobre provodnosti i kvalitetno izolovan, koji Vam u svakoj situaciji štiti uredjaj. Služi kako za punjenje uredjaja, tako i za prebacivanje podataka sa različitih kućnih aparata kao što su mobilni uredjaji, mp3, kamere,.

 • Punjač

  Euro tip F, kompatibilan sa ulaznim naponom od 100V do 240V neizmenične stuje i USB A izlazom 5V, koji je kompetabilan za Evropsko tržište i služi za napajanje malih kućnih aparata, kao što su mobilni uredjaji, tableti, snimači, WiFi zvučnici,…Visoko kvalitetan naponski kabl koji Vam pomaže da brzo napunite svoj detektor. Uz njega dobijate različite nastavke tip A, tip C i tip G ukoliko se nadjete van kuće imate više mogućnosti da napunite svoj uredjaj.

 • Antena

  Antena služi da prima signal koji odašilje neki bežični uredaj. Naša antena se razlikuje od drugih zbog visoke osetljivosti i mogućnosti da otkrije i najniže frekvencije koje sakriveni uredjaj odašilje.

 • Uputstvo za korišćenje

  Služi da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

Kako se koristi

Додатне информације

model-uredjaja

c3000, detektor-007, detektor-318

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 рецензија за Detektori špijunske opreme

 1. Jovan

  Koristio sam G318 Max detektor u svom poslovnom prostoru. Impresioniran sam njegovom osetljivošću i mogućnošću da otkrije uređaje. Izuzetno je lak za rukovanje i mogu slobodno reći da ovaj proizvod zaslužuje svaku pohvalu.

Najčešća pitanja

Mogu li ovi modeli detektovati kamere i druge špijunske i prislušne uređaje?

Pored detektovanja skrivenih kamera, uređaji poseduju mogućnost otkrivanja drugih špijunskih i prislušnih uređaja.

Da li ovi detektori imaju jedan ili više modova rada?

Detektori špijunske opreme poseduju 3 moda rada. Prvi mod je detektovanje špijunskih uređaja, drugi mod je Gard mod koji Vas štiti i upozorava čim detektuje izvore elektromagnetnog polja i treći mod je Cellphone lock koji blokira upotrebu mobilnih telefona.

Kako da znam kada je detektor detektovao špijunske uređaje?

Kada detektori otkriju špijunske uređaje u vašem prostoru ili automobilu, jasno će Vam to staviti do znanja zvučnom i svetlosnom signalizacijom. Uređaj držite u ruci i usmeravate ka delu prostorije ili automobila kako biste precizno pronašli skrivene uređaje.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Detektori špijunske opreme

143.750 rsd