Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Špijun bubica – GSM prisluškivač

(2 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

12.250 rsd

Špijun bubica – GSM prisluškivač je veoma praktičan uređaj za prisluškivanje u realnom vremenu. Malih je dimenzija i neograničenog dometa. Može se postaviti bilo gde a pokreće se potpuno bešumno glasovnom aktivacijom odnosno pozivanje telefonskog broja sa SIM kartice koja se nalazi u prisluškivaču.

Uporedite proizvod

Opis

Špijun bubica – GSM prisluškivač pomoću koga čujete sve

Špijun bubica – GSM prisluškivač je kvalitetan i praktičan prislušni uređaj, jednostavan za korišćenje. Veoma je pouzdan u radu a njegove bitne prednosti u odnosu na druge prisluškivače su:

 • neograničen domet slušanja
 • jednostavna glasovna aktivacija
 • jasan zvuk
 • male dimenzije
 • velika autonomija rada baterije

Neograničen domet slušanja znači da se uređaj može korisiti za prisluškivanje sa bilo koje pristupne tačke na kojoj postoji pokrivenost GSM mreže. Kada se aktivira, omogućava uživo slušanje razgovora koji se odvija u prostoriju u kojoj se nalazi. Uređaj počinje sa radom potpuno bešumno, bez vibracije, svetlosne ili zvučne signalizacije.

Kako se aktivira GSM prisluškivač?

Aktivacija uređaja obavlja se na dva načina. Prvo, korisnik može pozvati broj sa SIM kartice koja je prethodno ubačena u prisluškivač. Nakon drugog zvona, uređaj je aktiviran i korisnik može slušati sve što se dešava u prostoru. Drugo, GSM prisluškivač se može podesiti na opciju glasovne aktivacije. To znači da se uređaj sam pali kada registruje neki zvuk.

Za podešavanje uređaja na glasovnu aktivaciju, potrebno je da korisnik pošalje SMS poruku određene sadržine na broj SIM kartice koja se nalazi u prisluškivaču. Čim registruje zvuk uređaj je aktiviran i šalje nazad SMS poruku korisniku da je prisluškivanje u toku. Za isključenje opcije glasovne aktivacije, takođe je potrebno poslati poruku određene sadržine na broj SIM kartice prisluškivača.

Opcija glasovne aktivacije je jako praktična i korisna. Ne postoji mogućnost da se nešto bitno propusti jer uređaj obaveštava korisnika da se nešto čuje u prostoru. Obzirom na ovu funkciju, GSM prisluškivač se može korisiti i kao sigurnosni sistem.

GSM prisluškivači sa pojačanim mikrofonom

GSM prisluškivač obezbeđuje jasan i čist zvuk zahvaljujući posebnom, pojačanom mikrofonu. Ovaj osetljivi mikrofon može registrovati čak i šapat udaljen na nekoliko metara koji se u reprodukciji čuje sasvim jasno. Tome doprinose i specijalni filteri koji koji eliminišu šumove i buku iz pozadine prostorije. Takođe, zahvaljujući kodiranoj frekvenciji, ne postoji mogućnost mešanja u vezu i ometanja prisluškivanja u bilo kom trenutku.

Ukoliko korisnik trenutno nema vremena da sluša šta se dešava u nadziranom prostoru, može razgovore snimati na mobilni telefon ukoliko ima tu funkciju. Ovo može biti jako korisno jer se snimljeni materijal kasnije može detaljno preslušavati, sačuvati i upotrebiti kada je potrebno.

Gde se može sakriti GSM prisluškivač?

Špijun bubica se može koristiti za prisluškivanje bilo kog stambenog ili poslovnog prostora a uređaj se može povezati i na akumulator što je veoma korisno kod praćenja i nadzora automobila.

GSM prisluškivač je malih dimenzija, veličine kutije za šibice. Zahvaljujući tome može se sakriti na najrazličitija mesta u prostoriji. Neupadljivog je izgleda, pa i u slučaju da nije posebno kamufliran ne izaziva nikakvu sumnju, posebno što su njegova aktivacija i rad potpuno bešumni.

Najčešće se ovi predmeti sakrivaju na police između knjiga i ukrasa. Mogu se staviti u fioku pisaćeg ili toaletnog stola, među dečije igračke, u lampu, posudu sa olovkama i slično. Takođe, pomoću dvostrano lepljive trake prisluškivač se može zalepiti za bilo koju površinu, recimo ispod stola, kreveta, iza ormana i slično.

Šta sve možete doznati pomoću špijun bubice?

GSM prisluškivač može se korisiti za audio nadzor poslovnih prostorija, stana ili automobila. Pomoću njega možete saznati šta zaposleni pričaju i proveriti njihovu lojalnost. Može se postaviti u kancelariji, magacinu, prodajnom pultu, službenom automobilu. Može se korisiti i za uživo slušanje poslovnih sastanaka.

GSM prisluškivač je idealan i za nadzor dece. Ukoliko ga sakrijete u dečiju sobu možete u realnom vremenu slušati šta rade vaša deca, saznati sa kim se druže i šta smeraju a tako možete proveravati i rad bebisiterke. Ukoliko je instaliran u spavaćoj sobi, prisluškivač može razotkriti preljubu bračnog ili emotivnog partnera. Špijun bubice takođe često koriste detektivske i istražne agencije u svojim tajnim operacijama.

Bitna prednost GSM prisluškivača je velika autonomija rada baterije. Može se postaviti i direktno na izvor električne energije pomoću specijalnog punjača, ukoliko je to izvodljivo odnosno ukoliko se može kamuflirati. Takođe, ako se prisluškivač koristi u automobilu postoji mogućnost povezivanja na akumulator. U oba slučaja, rad prisluškivača je tada vremenski neograničen.

GSM prisluškivač može poslužiti i kao sigurnosni sistem. Ukoliko je postavljen u stanu, kancelariji ili automobilu može registrovati zvuk provale i obijanja, te na vreme upozoriti vlasnika šta se dešava.

Pozovite ili dođite do nas. Naša ponuda obuhvata veliki broj špijun bubica i prisluškivača vrhunskog kvaliteta i tehničkih karakteristika. Možete pogledati i druge špijunske uređaje iz naše ponude a mi ćemo vam preporučiti uređaj koji najviše odgovara vašim potrebama. Diskrecija je potpuno zagarantovana.

 • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

Specifikacija

Audio

Aktivacija na glas Yes
Vrhunska osetljivost Yes
Slušanje u realnom vremenu Yes
Max površina slušanja 20m²
Potpuna bešumnost Yes
Neograničen domet slušanja Yes
Nemogućnost mešanja u vezu Yes

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije Li-ion
Kapacitet baterije 350mAh
Trajanje baterije: do 2 dana u standby rezimu
Integrisana baterija Yes

Mreža

Tip SIM kartice SIM
Frekvencija rada 2G, 3G

Funkcije

Osetljivost 60dB

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja ABS plastika
Radna temperatura -40°C do 50°C
Frekvencijski opseg mikrofona od 20 Hz do 20.000 Hz
Port Micro USB

Težina i dimenzije

Težina 21g
Širina 43mm
Dubina 36mm
Visina 13mm

Paket uključuje

 • USB kabl

  Micro USB kabl dobre provodnosti i kvalitetno izolovan, koji Vam u svakoj situaciji štiti uredjaj. Služi kako za punjenje uredjaja, tako i za prebacivanje podataka sa različitih kućnih aparata kao što su mobilni uredjaji, mp3, kamere,…

 • Punjač

  Euro tip F, kompatibilan sa ulaznim naponom od 100-240V neizmenične stuje i USB A izlazom 5V, koji je kompetabilan za Evropsko tržište i služi za napajanje malih kućnih aparata, kao što su mobilni uredjaji, tableti, snimači, WiFi zvučnici,…

 • Uputstvo za korišćenje

  Služi da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

Kako se koristi

Način korišćenja ovog savršenog špijunskog uređaja je krajnje pojednostavljen. Pre upotrebe potrebno je samo ubaciti SIM karticu izabranog mobilnog operatera u uređaj.

Nakon toga uređaj se postavlja na određeno skriveno mesto u prostoru koji se želi nadzirati. Prisluškivač je lako sakriti obzirom na njegovu malu dimenziju. Može se sakriti na policu sa knjigama, među dečijim igračkama, odeću, u fioke radnog stola a ukoliko se koristi dvostruko lepljiva traka može se zalepiti i ispod stola, stolice, fotelje, dvoseda, iza ormana ili na bilo koje drugo pogodno mesto.

Kada je prisluškivač dobro kamufliran, potrebno ga je aktivirati za prislušnu funkciju. Korisnik može izabrati aktivaciju uređaja pozivom ili slanjem SMS poruke. Ukoliko se odabere aktivacija pozivom, korisnik poziva broj sa ubačene SIM kartice i nakon drugog zvona koji je apsolutno nečujan, uređaj je aktiviran i može se slušati sve što se dešava.

Za glasovnu aktivaciju potrebno je da korisnik pošalje SIM poruku određene sadržine na broj SIM kartice i čim registruje neki zvuk u prostoru, uređaj je aktiviran. Stopiranje funkcije glasovne aktivacije takođe se vrši slanjem SMS poruke određene sadržine.

GSM prisluškivač – model 1

Додатне информације

pocetna

da

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 рецензије за Špijun bubica – GSM prisluškivač

 1. Iva

  Iznenađena sam brzinom isporuke! Proizvodi su upravo onakvi kakvi su opisani na sajtu. Svaka vam čast, nastaviću da kupujem kod vas.

 2. Fedja

  Izuzetno sam zadovoljan uslugom koju pruža ova prodavnica. Jednostavan proces kupovine, brza isporuka i vrhunski proizvodi.

Najčešća pitanja

Kako se aktivira prisluškivanje putem bubice?

U uređaj se ubacuje SIM kartica bilo kog mobilnog operatera. Pozivom na taj broj sa Vašeg mobilnog telefona pokrećete prisluškivanje u realnom vremenu.

Sa koje udaljenosti mogu da prisluškujem razgovor u prostoriji?

Razgovor možete da prisluškujete sa neograničene udaljenosti. Uređaj radi na principu mobilne telefonije i dovoljna je minimalna pokrivenost signala GSM mreže.

Kolika je autonomija rada baterije?

Špijun bubica poseduje punjivu bateriju koja u zavisnosti od režima rada možete trajati i do 3 dana u standby režimu.

Da li uređaj mogu da postavim u automobil?

Zbog svojih minijaturnih dimenzija ovaj model špijun bubice se vrlo lako i jednostavno postavlja u svaki automobil. Ukoliko imate mogućnosti i vremena možete ga povezati na akumulator i onda dobijate kompletan nadzor razgovora u vozilu.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Špijun bubica – GSM prisluškivač

12.250 rsd