Špijun bubica – GSM prisluškivač

Pogledajte video

Saznajte više o proizvodu

Besplatna aplikacija za praćenje Vibera

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija koja omogućava korisnicima besplatnu, instant individualnu i grupnu komunikaciju putem glasovnog i video poziva, razmene tekstualnih poruka, fotografija i video snimaka. 1,1 milijarda ljudi...

Razotkrivanje preljube

Preljuba je postala masovna pojava, gotovo pošast savremenog bračnog i ljubavnog života. Svaki treći partner doživi prevaru ili posumnja u vernost voljene osobe. Neverstvo partnera može trajati godinama i razoriti...

Komentari korisnika

  1. Kupila sam prisluskivac sa SIM karticom. Problem je u tome sto se javlja ogromna mikrofonija kada slusam. Rekli su mi da ga ne drzim u blizini radia ili zvucnika, ali mikrofonija se javlja gde god da ga stavim. U cemu moze biti problem?

    1. Poštovana Elena, Prisluskivač iz naše ponude ima ugrađen mikrofilter koji sprečava prepoznatljivo krčanje radija i zvučnika, čak i kada je prisluškivač u blizini istih. Upravo je u tome razlika između originalnih uređaja i kopija na internetu.

  2. Kupila sam uredjaj na internetu i prodavac mi je rekao da može da radi par dana. Nakon pet sati nije dostupan. U tom periodu pozvala sam uredjaj samo po dva puta da proverim da li ima nekog u prostoru. Kada sam ga pozvala bio je neljubazan i rekao da nisam postupala ispravno sa uredjajem. Kako da znam da i vaš uredjaj identičnog izgleda nije isti.

    1. Poštovana Biljo, Svaki dan primamo pozive od ljudi koji su slične proizvode kupili na crnom tržištu pa zato i ne rade kako treba. Našu ponudu čine GSM prisluškivači sa integrisanom pojačanom li-jonskom baterijom sa kojom uređaj može raditi bez problema duži vremenski period. Kupovinom ovog uređaja od nas dobijate garanciju. Pored pojačane baterije naše uređaje karakteriše i glasovna aktivacija. Kada registruje zvuk u prostoru uređaj vas sam poziva kako ne biste morali non stop da proveravate šta se dešava.

    1. Poštovani Jovane, Kod ovog proizvoda postoji mogućnost povezivanja na struju tj. na napajanje u automobilu. Ovo je odlično rešenje obzirom da ne morate razmišljati o beteriji odnosno punjenju. Takođe, ovim se isključuje rizik da će se uređaj ugasiti u nezgodnom momentu.

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.