Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Besplatno praćenje mobilnog telefona preko interneta

Od pojave mobilne tehnologije, ljudi nikada više nisu zavisili od svojih pametnih telefona u svakodnevnoj i poslovnoj komunikaciji, prikupljanju informacija i zabavi.

Međutim, rasprostranjena upotreba mobilnih uređaja od najranijeg uzrasta stvorila je nove rizike i opasnosti, kao što su cyberbullying, online predatorstvo i curenje poslovnih podataka.

Zato je i praćenje mobilnog telefona postao ključni alat za roditelje, poslodavce i pojedince zabrinute za sigurnost i privatnost svojih bližnjih.

Praćenje mobilnog telefona je praksa tajnog prisluškivanja i beleženja aktivnosti na mobilnom telefonu, uključujući pozive, poruke, internet pretraživanje, aplikacije i društvene mreže.

Obzirom na značaj monitoringa mobilnog telefona u današnjem digitalnom dobu, važno je proučiti i dobro razumeti dostupne metode i načine, njihove prednosti i nedostatke.

Jedna od najpopularnijih metoda diskretnog nadzora tuđeg telefona je besplatno daljinsko praćenje preko interneta.skriveno pracenje uredjaja

Tekst će se u nastavku fokusirati na besplatno praćenje mobilnog telefona preko interneta, objašnjavajući kako funkcioniše, kako se podešava i najbolje prakse za uspešno praćenje mobilinih uređaja.

Bez obzira da li ste zabrinuti roditelj, poslodavac ili pojedinac koji želi da zaštiti svoju privatnost, ovaj članak će pružiti informacije koje vam trebaju da donesete odluke zasnovane na relevantnim činjenicama i korisničkom iskustvu.

Važno je napomenuti da bi praćenje mobilnih telefona uvek trebalo sprovoditi u skladu sa lokalnim zakonima i propisima, uz poštovanje privatnosti pojedinca.

Značaj praćenja mobilnih telefona

Monitoring mobilnih telefona postao je neophodan instrument za osiguravanje bezbednosti, sigurnosti i produktivnosti kako u ličnim tako i u profesionalnim okruženjima.

Prednosti praćenja mobilnog telefona zavise od specifičnih potreba i okolnosti:

Bezbednost dece: Roditelji mogu da prate mobilne telefone svoje dece kako bi osigurali da nisu izložena neprimerenom sadržaju ili da ne komuniciraju sa nepoznatim osobama preko interneta. Ovo je posebno važno za mlađu decu koja možda ne razumeju potencijalne rizike interneta. Praćenje mobilnog telefona takođe može da pomogne roditeljima da otkriju virtuelno nasilje, uznemiravanje ili drugo opasno ponašanje.

Produktivnost zaposlenih: Poslodavci mogu iskoristiti kontrolu mobilnih telefona da bi pratili produktivnost svojih zaposlenih i osigurali da ne troše vreme na lične aktivnosti tokom radnog vremena. To takođe može da pomogne u sprečavanju curenja podataka ili propusta u bezbednosti nadzirući pristup osetljivim informacijama.

Lična bezbednost: Osobe mogu koristiti praćenje mobilnih telefona da bi zaštitile svoju privatnost i bezbednost, otkrivajući neovlašćeni pristup svom telefonu ili prateći lokaciju svog telefona u slučaju krađe ili gubitka. Praćenje mobilnog telefona takođe može pomoći osobama da blokiraju neželjene pozive ili poruke od nepoznatih brojeva ili spamova.

Provera vernosti partnera: Diskretan uvid u aktivnosti na mobilnom telefonu može pomoći da se potvrdi ili negira sumnja u vernost emotivnog i bračnog partnera, bez angažovanja privatnih detektiva i poligrafskog ispitivanja.

Metode i načini za nadzor mobilnog telefona

Nadzor nad tuđim mobilnim telefonom može se sprovesti na različite načine, pri čemu svaka metoda ima svoje prednosti i ograničenja.

Najpraktičniji i najefikasniji način za diskretno praćenje mobilnog telefona preko interneta jesu špijunske aplikacije. Njihovoj popularnosti doprinosi to što su lako dostupne, brzo i jednostavno se instaliraju i koriste i omogućavaju temeljan daljinski uvid u sve aktivnosti na uređaju u realnom vremenu.

Najveća prednost programa za praćenje telefona preko interneta jeste što ne zahtevaju konstantan fizički pristup uređaju nakon što se instalira u target telefon. Rade u diskretnom režimu, ne utiču na rad telefona i osoba koja se nadgleda neće primetiti bilo kakve promene u performansama svog uređaja.

Korisnici treba da naprave nalog sa online programom, a zatim povežu target telefon sa nalogom instaliranjem aplikacije i unošenjem detalja telefona. Nakon povezivanja, mogu na daljinu nadgledati aktivnosti telefona putem veb interfejsa sa bilo kojeg uređaja i lokacije. Korisnici vole kada praćenje mobilnih uređaja mogu da izvedu besplatno, pa makar i tokom kraćeg perioda, kako bi utvrdili da li im odgovaraju pružene funkcionalnosti.

Besplatne aplikacije za online praćenje mobilnog telefona

Na internetu se mogu sresti brojne aplikacije za online špijuniranje iPhone i Android mobilnih telefona koje se deklarišu kao besplatne.

Međutim, važno je napomenuti da ove besplatne aplikacije ili njihove demo verzije često imaju vrlo ograničene funkcije, kriju određene rizike po sam uređaj i lične podatke na njemu, mogu biti ilegalne i kršiti zakon o zaštiti privatnosti. Detaljnijim istraživanjem dolazi se do zaključka da je zapravo najčešće reč o ograničenom gratis probnom periodu nakon čega je neophodno zakupiti licencu za korišćenje.

Ako tražite besplatne aplikacije za špijuniranje mobilnih telefona, savet je da budete oprezni i istražite recenzije drugih korisnika pre nego što se odlučite za neku od njih. Siguran program za prisluškivanje mobilnog telefona preko interneta mora da sadrži originalnu licencu, uključene sve opcije u panelu i kontrolni panel poznatog brenda, bez potrebe da vam se šalju podaci preko e-maila ili porukama.

Preporučujemo da razmotrite aplikacije sa pouzdanim funkcijama, proverenih proizvođača i sa 24/7 korisničkom podrškom.

Jedna od bezbednih i testiranih aplikacija je SpyTech spy softver, koji ima širok spektar funkcija za praćenje, uključujući praćenje poziva i poruka, lokaciju telefona, i aktivnosti na društvenim mrežama. Može se bez ikakvih ograničenja i uslovljavanja o kupovini koristiti potpuno besplatno 48h.

SpyTech špijunski program omogućava da na najlakši i najdiskretniji način prisluškujete preko interneta šta se radi na tuđem Android telefonu. Funkcioniše preko veb-panela, a ne preko poruka i mejlova. Najbitnije od svega, ova aplikacija je u skladu sa zakonima o privatnosti i ima sistem za enkripciju podataka kako bi se osigurala zaštita podataka korisnika.

Mogućnosti SpyTech spy aplikacije

SpyTech aplikacija za praćenje mobilnog telefona preko interneta omogućava korisnicima da daljinski prate sve aktivnosti na target telefonu u realnom vremenu.

To podrazumeva:

  • Automatsko snimanje svih telefonskih poziva (slušanje snimljenih razgovora) – datum, vreme, vrsta i trajanje poziva su jasno obeleženi, kao i broj telefona osobe sa kojom je vršen razgovor
  • SMS/MMS poruke dolazne i odlazne, pa čak i one koje se odmah obrišu i nisu u telefonu
  • GPS praćenje lokacije telefona, u realnom vremenu i istorija kretanja
  • Aktivacija prednje ili zadnje kamere i praćenje uživo
  • Zakazano snimanje okoline telefona
  • Kompletan uvid u fajlove na SD kartici telefona
  • Lista poziva sa tačnim vremenom i podacima o trajanju
  • Uvid imenik telefona
  • Galerija, svi foto i video zapisi
  • Keylogger kontrola unosa teksta na tastaturi telefona
  • Uvid u internet pretraživanja i posećene stranice – automatski snima sve URL adrese sajtova koju osoba koju pratite posećuje, možete blokirati pristup web stranicama koje smatrate nepodesnim
  • Sve aplikacije (Viber, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, TikTok, Tinder…) uz opciju blokiranja bilo koje aplikacije koju ne želite da osoba koristi u telefonu
  • Pomoć u slučaju krađe ili gubitka telefona

Program je bezbedan i nevidljiv za vlasnika telefona koji se prati. U pozadini prikuplja sve podatke sa redovnim ažuriranjem i šalje ih na predefinisani veb-panel. Sa ovom aplikacijom dobijate puni nadzor Android uređaja sa šifrom i mejlom koje samo vi znate.

Jedini uslov je da telefon koji se prati bude priključen na internet, ali čak i kada to nije slučaj, bićete u toku sa svim dešavanjima. Aktivnosti na telefonu dok nije bio priključen na internet automatski se snimaju i šalju na panel čim telefon dobije internet konekciju ili WiFi signal.

Instalacija i upotreba programa za tajni nadzor telefona

Ugradnja se obavlja brzo i lako, pa je može uraditi svako uz detaljne instrukcije i bez posebnih informatičkih veština (Huawei, Samsung). Uslov je da kod sebe imate target telefon na 15-ak minuta koliko proces traje.

Takođe, postoje opcije da neko iz tima daljinskim putem instalira aplikaciju na telefon, vaš zadatak je da omogućite pristup target telefonu (mora biti otključan) ili ga donesete lično u prostorije.
Ako odlučite da samostalno instalirate špijunski softver, potrebno je da na početku unesete e-mail adresu (najbolje da otvorite novu i nju koristite samo za program) kao i šifru po izboru. Šifra će služiti da njome pristupite kontrolnom panelu gde će stizati sve informacije o praćenom telefonu.

Kada je detaljna instalacija završena, target telefon više nije potreban za praćenje.

Naredni korak je logovanje na korisnički panel preko računara, laptopa, mobilnog telefona ili tableta. Aplikacija funkcioniše u svim zemljama i radi po principu vremenske licence koju možete produžavati neograničen broj puta.

Produžavanje se vrši daljinskim putem bez nove instalacije i fizičkog kontakta sa target telefonom.

Program se ne može instalirati bez fizičkog pristupa tom telefonu ili ako je telefon zaključan šifrom.

Pouzdane funkcije, sistem za enkripciju podataka i aktivna korisnička podrška tokom upotrebe aplikacije odvajaju SpyTech aplikaciju od sličnih programa za praćenje mobilnog telefona preko interneta.

I najvažnije, dobijate trajni nalog licence, pa ako izgubite ili oštetite telefon, želite da zamenite model, produžetak ugovora sa drugim telefonom je besplatan i bez kupovine nove licence, a podaci su kompletno sačuvani.

Prijavi se za besplatni probni period

SpyTech aplikacija pruža mogućnost da pratite sve korisničke aktivnosti na mobilnom uređaju u realnom vremenu, što može biti praktično za roditelje koji žele nadzor aktivnosti svoje dece na internetu, za poslodavce koji žele kontrolu zaposlenih ili osobe koje sumnjaju u vernost partnera.

Ako želite da probate ovu aplikaciju, možete se prijaviti za free trial period, a od tehničke podrške odmah dobijate detaljne instrukcije za instalaciju i korisne savete za korištenje svih kapaciteta programa.

Ovo vam daje priliku da isprobate sve funkcije aplikacije pre nego što odlučite da zakupite licencu. Program možete instalirati i testirati u nekom drugom telefonu, pa tek onda u target telefon.


Share


Povezane priče

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Prisluskivanje mobilnog kod dece u cilju zastite

Životne situacije

Aplikacija za praćenje dece

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Aplikacija za praćenje partnera

Životne situacije

Aplikacija za praćenje partnera

Razotkrivanje preljube

Životne situacije

Razotkrivanje preljube

Zaštititi decu pomoću špijunske opreme

Životne situacije

Nadzor dece – Šta rade vaša deca kada niste tu?

Izaberite valutu