Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Garancija kvaliteta

U kompaniji SpyTech – ALFA SISTEM PLUS D.O.O. smo posvećeni izgradnji poverenja i kvalitetnog odnosa sa našim kupcima kroz:

  • Kvalitet proizvoda: Nudimo samo proizvode vrhunskog kvaliteta, koje smo pažljivo testirali i proverili pre nego što ih uključimo u našu ponudu.
  • Lično odabranu ponudu: Naša ponuda obuhvata samo originalne proizvode koje smo lično odabrali za naše kupce.
  • Prihvatljive cene: Težimo da pružimo najbolju vrednost za novac, nudeći naše proizvode po prihvatljivim cenama.
  • Profesionalnu prodajnu uslugu pre i nakon prodaje: Naše stručno osoblje je uvek dostupno da pruži pomoć i odgovori na sva pitanja naših kupaca, kako pre tako i nakon kupovine.
  • Poštovanje privatnosti: Držimo do privatnosti naših kupaca i strogo se pridržavamo svih relevantnih zakona i regulativa o zaštiti podataka.
  • Sigurnost kupovine: Obezbeđujemo sigurno i zaštićeno okruženje za online kupovinu, sa jasnim uslovima prodaje i povraćaja.
  • Dugoročne odnose: Cenimo lojalnost naših kupaca i radimo na izgradnji dugoročnih odnosa kroz izvanrednu uslugu i podršku.
  • Transparentnost: Otvoreno komuniciramo o svim aspektima naših proizvoda, uključujući tehničke specifikacije, cene, i uslove upotrebe.
  • Odgovorno poslovanje: Svesni smo važnosti naših proizvoda za kupce, te se stalno trudimo da unapređujemo svoje proizvode i usluge, kao i da minimiziramo naš uticaj na okolinu.

Naša ponuda obuhvata širok spektar špijunske opreme, koja je pažljivo odabrana od strane naših stručnjaka. Svaki proizvod je testiran i proveren u dva ciklusa – prvo od strane proizvođača, a zatim i od našeg stručnog tima. Ovaj rigorozni proces kontrole kvaliteta osigurava da svaki uređaj koji prodajemo zadovoljava najviše standarde kvaliteta.

Shvatamo ozbiljnost svrhe naših proizvoda i zato vam garantujemo funkcionalnost naših proizvoda pod uslovom da se kupac pridržava tehničkih uputstava za njihovu upotrebu.

Uz svaku kupovinu, izdajemo fiskalni račun i garantni list, dok je naše stručno osoblje uvek spremno da vam pomogne i reši sve nedoumice ili probleme koje možete imati u vezi sa funkcionisanjem uređaja.

U okviru garantnog perioda, obezbeđujemo besplatno otklanjanje svih nedostataka i kvarova na proizvodu koji nastanu kao posledica korišćenja proizvoda po priloženim uputstvima. U slučaju kvara ove vrste, kvar ćemo otkloniti u najkraćem mogućem roku. Ukoliko kvar nije moguće otkloniti, kupljeni proizvod ćemo zameniti novim ili ćemo izvršiti povraćaj novca.

Garantni rok započinje datumom prodaje proizvoda, koji se evidentira u garantnom listu i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca.

Pravo na garanciju prestaje ukoliko do kvara dođe kao posledica nepoštovanja priloženih uputstava za upotrebu ili ukoliko su na proizvodu vršene popravke od strane neovlašćenih osoba.

Da bi se izbegli eventualni nesporazumi, kupac je dužan da prilikom isporuke izvrši proveru proizvoda i ukaže na moguća mehanička oštećenja. U takvim slučajevima, proizvod će biti zamenjen.

Naša posvećenost kvalitetu ne završava se prodajom. Zapravo, to je tek početak našeg odnosa s vama. Naša stručna i tehnička podrška je uvek tu za vas, spremna da vam pomogne u svim aspektima upotrebe naše opreme.

Kada kupujete od SpyTech – ALFA SISTEM PLUS D.O.O., ne dobijate samo vrhunski proizvod, već i sigurnost. Prodajemo profesionalnu i pouzdanu opremu koja može da zadovolji sve vaše zahteve i potrebe već više od 15 godina.

Naša garancija kvaliteta je više od obećanja – to je refleksija našeg integriteta i naše posvećenosti vašem zadovoljstvu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom garancijom kvaliteta, možete nas kontaktirati: