Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Špijunska mikro kamera u privesku za ključeve

(1 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

12.250 rsd

Mikro kamera ugrađena u privezak za ključeve predstavlja savršeno kamufliranu špijunsku opremu. Privezak za ključeve sa skrivenom kamerom može se postaviti direktno na sto ili bilo koje drugo prigodno mesto a da ne izazove nikakvu sumnju. Posebno je pogodan za tajno snimanje poslovnih razgovora i sastanaka, predavanja i seminara gde nije dozvoljeno snimanje kao i u svim drugim situacijama kada je potrebno nešto tajno ili javno zabeležiti.

Uporedite proizvod

Opis

Život je često nepredvidiv, ali to ne znači da vi ne možete biti spremni u svakom trenutku.

Evo kako vam mi možemo pomoći u tome.

Sigurno se možete setiti momenta kada ste zažalili što niste snimili važan poslovni, možda privatni, razgovor ili događaj. Trebao vam je neoboriv dokaz, ali vi jednostavno niste bili spremni.

Savremeni mobilni telefoni imaju minimum dve kamere, ali aktiviranje kamere na telefonu i snimanje sigurno ne bi prošlo neopaženo. A vama je trebalo baš to – tajno snimanje i fotografisanje.

Mini kamera u privesku za ključeve je sigurno rešenje za diskretno snimanje i fotografisanje kada god vam se ukaže potreba. Vaš tajni alat i lični detektiv na putu do istine i važnih informacija.

Najvažnija prednost ovih spy kamera je da uopšte ne liče na špijunski uređaj. Ovo je jedna od najdiskretnijih mini kamera za tajno snimanje.

Čak i ako niste ljubitelj špijunske opreme ovaj neodoljivi i maksimalno praktični gadžet će vas odmah osvojiti. A tek kada čujete šta sve možete uraditi i saznati pomoću njega, pitaćete se kako ste do sada uopšte živeli i radili bez špijunskog alarma za automobile.

Kamera se podešava na rad pomoću dva dugmeta koja se nalaze na samom privesku. Pritiskom na dugme bira se opcija koja omogućava snimanje video zapisa ili fotografisanje. Na privesku se nalazi indikator svetla koji jasno pokazuje u kom režimu rada se nalazi kamera. Kamera poseduje aktivaciju na pokret, sinhronizovano audio i video snimanje sa širokim uglom snimanja.

Unutar kamere se nalazi punjiva litijumska baterija i slot za mikro SD karticu na koju se može skladištiti do 32GB snimljenog materijala. Za reprodukciju snimaka potrebno je kameru povezati USB kablom sa računarom, laptopom ili drugim kompatibilnim uređajem. Visoka rezolucija video snimaka i fotografija čine ovaj uređaj savršenim špijunskim alatom koji se može koristiti u svim tajnim operacijama.

Džepni detektiv koji vidi svaki detalj

Opušteno druženje kod kuće ili u restoranu. Ispred vas hrana, piće, poneki telefon  i alarmi za automobile.

Važan poslovni razgovor ili sastanak. Na stolu papiri, možda laptop ili računar, mobilni telefoni i aktivator alarma za auto.

Vozite se sa poslovnim saradnicima, partnerom, privezak – alarm za automobil je uobičajen predmet u svakom vozilu.

Ukoliko je u privezak za alarm integrisana mikro kamera, onda ste saznali najveću prednost ovog savršenog špijunskog uređaja.

Besprekorna kamufliranost pruža vam mogućnost da potpuno neometano, tajno snimate i fotografišete situacije, okruženja, osobe, važne dokumente…šta, gde i kada god poželite.

Mini kamera u privesku za ključeve je tajno oružje i pouzdani alat mnogim iskusnim detektivima, novinarima, poslovnim ljudima, osobama zaduženim za zaštitu bezbednosti.

Sada može postati stalni deo vašeg svakodnevnog prtljaga i saveznik na putu ka istini. Dostupan je svima, koristi se veoma jednostavno, bez prethodnog znanja i iskustva sa špijunskim gadžetima.

I najvažnije, niko neće posumnjati u njegovu pravu namenu, jer funkcioniše i kao pravi alarm za vozila.

Vozite BMW, Mercedes, Audi…Bez brige, špijunska kamera u alarmu za automobil je dostupna za sve aktuelne modele automobila.

Šta mini kameru u alarmu za automobil čini tako posebnom

Mini kamera u daljinskom upravljaču za automobile spada u red najpraktičnijih prenosivih špijunskih uređaja. Nećete se dodatno mučiti da je sakrijete, jer je već dobro kamuflirana u predmet iz svakodnevne upotrebe.

Kamerom u privesku se lako upravlja, pomoću jednog tastera. Dugme za rukovanje mini kamere u alarmu za vozila je veliko, što znatno olakšava njegovu upotrebu. Pomoću njega, kamera se pali i gasi, vrši se podešavanje na simanje i fotografisanje.

Mini kamera u privesku ima i opcije samoaktivacije glasom ili pokretom – voice i motion detection. Ukoliko izaberete neki od ovih režima, uređaj se pokreće samo kada registruje zvuk/glas ili pokret u neposrednom okruženju. To znači da privezak možete odložiti i on će za vas snimiti sve potrebne događaje i razgovore u okolini.

Savremena noćna optika omogućava kvalitetan snimak i fotografije pri minimalnom osvetljenju i u mraku.

Kamera u daljinskom alarmu za auto može praviti visokokvalitetne pojedinačne fotografije ili audio video snimke.

Sav materijal skladišti se na internu memoriju kamere, micro SD do 32GB. Povezivanjem uređaja sa računarom, laptotpom ili telefonom snimci i fotografije se mogu preuzeti i pregledati.

Integrisana kvalitetna baterija omogućava sate nesmetanog snimanja, a puni se veoma jednostavno, preko USB kabla.

Špijunska kamera koju možete nositi svuda sa sobom

Kamera u privesku za ključeve predstavlja idealan način za diskretno snimanje u svim u situacijama i na bilo kojoj lokaciji gde je potrebno da se nešto brzo i tajno snimi.

Sve komande vezane za kameru se nalaze na samom privesku i estetski su u potpunosti uklopljene u daljinski upravljač za vozila. Jednostavan interfejs i upravljanje samo jednom rukom stavlja je u red veoma praktičnih špijunskih kamera koja vam je uvek dostupna.

Ništa važno vam neće promaći, jer ova mikro kamera uspešno snima i fotografiše čak i kada je smanjena osvetljenost.

Naravno, mini kamera u privesku za alarm radi bez ikakve signalizacije, potpuno nečujno i diskretno.

Mini kamera u alarmu za automobile može biti savršen poslovni alat za prikupljanje važnih podataka i informacija na sastancima, prilikom susreta sa saradnicima. Takođe može poslužiti za snimaje konferencija, prezentacija, pri potpisivanju bitnih ugovora i saradnji.

Nezamenjiv je alat svima koji se bave istraživanjem, novinarstvom i detektivskim uslugama. Idealan je saveznik svim roditeljima, kao i osobama koje sumnjaju u vernost emotivnog ili bračnog partnera.

Isto tako može poslužiti za snimanje predavanja i seminara studentima i svima koji usvajaju nova znanja i veštine.

Kako odabrati najbolju mini kameru u privesku

Mini kamera u daljinskom upravljaču za automobil je veoma popularan uređaj  i jedna od nadiskretnijih kamera iz asortimana špijunske opreme. Postoji više različitih modela i nije lako odabrati odgovarajući, naročito ako nemate iskustva sa spy kamerama.

Ovo su karakteristike na koje bi trebalo da obratite pažnju pri odabiru najbolje špijunske kamere u alarmu za kola.

Rezolucija snimaka i fotografija

Visoka rezolucija (HD) audio video zapisa i fotografija omogućiće vam kvalitetan materijal koji ćete potom lakše iskoristiti. Zbog toga uvek obratite pažnju na broj piksela koji mikro kamera u privesku poseduje.

Night vision opcija – snimanje u mraku

Sigurno ćete biti u situaciji kada je potrebno da snimite nešto po mraku ili smanjenom osvetljenju. Zato je bitno da u ruci imate špijunsku kameru sa opcijom noćnog snimanja.

Vreme snimanja i trajanje baterije

Ne želite da ostanete bez snimaka najbitnijih događaja i razgovora samo zato što vam se baterija ispraznila. Vreme snimanja zavisi od kapaciteta baterije. Birajte uređaj čija baterija omogućava veliku autonomiju rada i pobrinite se da ga punite redovno.

Kapacitet memorije

Mikro kamera u privesku za ključeve smešta snimljene video zapise i fotografije na sopstvenu memoriju, odnosno SD karticu. Kapacitet memorije koju kamera može podržati je veoma važan faktor pri izboru špijunske kamere.

Motion & voice activation mode

Aktivacija kamere samo kada u okruženju registuje zvuk ili pokret štedi bateriju, memoriju i naravno vaše vreme, jer će na snimcima biti zabeleženi samo važni trenuci. Kada se ništa ne dešava, kamera miruje i nema praznog hoda u radu.

Trajnost

Želite špijunsku kameru koja će dugo trajati i biti otporna na razne spoljašnje uticaje? Onda upravo na to obratite pažnju kada birate uređaj. Najbolje je da bude izrađena od izdržljivog i vodootpornog materijala.

Originalne i testirane mikro kamere u alarmu za kola

SpyTech asortiman čine savremeni, originalni i testirani proizvodi renomiranih svetskih brendova špijunske opreme.

Mikro kamera integrisana u aktivator alarma za auto dostupna je za većinu savremenih modela.

Mini kamere u daljinskom upravljaču za automobil možete nabaviti legalno, uz fiskalni račun i garanciju. Tehnička podrška će vam dati sve neophodne informacije i savete oko upotrebe kako biste sve performanse ovog multinamenskog špijunskog gadžeta iskoristili u potpunosti.

Kontaktirajte nas i uz punu diskreciju nabavite proveren špijunski uređaj koji će vam pomoći da rešite bilo koji poslovni ili privatni problem.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

 

Specifikacija

Audio

Vrhunska osetljivost Yes
Max površina slušanja 10m²

Kamera

TIP Jedna
Rezolucija prednje kamere Full HD
Režimi video-snimanja Full HD
Rezolucija fotografije 5MP
Noćni mod 3m
Ugao snimanja 90°
Detekcija pokreta 3m
Broj frejmova u sekundi 30
Min potrebna osvetljenost 1LUX

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije LiPo
Kapacitet baterije 450mAh
Trajanje baterije do 80-120 minuta
Integrisana baterija Yes
Indikator napunjenosti baterije Yes

Medij za čuvanje podataka

Tip memorijske kartice micro SD
Max veličina memorijske kartice 32GB

Funkcije

Detekcija pokreta 3m
Fotografisanje Yes
Kompatabilnost sa sistemima Windows, Vista, XP, Mac OSX, Linux

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja ABS Plastika
Boja uredjaja Crna
Multifunkcionalno dugme za upravljanje Yes
Indikator moda rada Yes
Status napunjenosti baterije Yes
Port Mini USB

Težina i dimenzije

Težina 40g
Širina 35mm
Dubina 72mm
Visina 20mm

Paket uključuje

  • USB kabl

    Mini USB kabl visoke izrade, koristi se na malim aparatima kao što su digitalni satovi, kamere, eksterni hard diskovi.

  • Uputstva za upotrebu

    Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

Kako se koristi

Špijunska kamera u privesku za ključeve – model 1

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 рецензија за Špijunska mikro kamera u privesku za ključeve

  1. Nikola R.

    Online prodavnica koja se izdvaja od ostalih spy sajtova kod nas! Fantastičan asortiman proizvoda i izuzetno brza isporuka. Apsolutno zadovoljan.

Najčešća pitanja

Da li na ključu svetli lampica kada kamera snima?

Prilikom uključivanja kamere pojavljuje se indikator crvene boje kako biste znali da li ste upalili ili ugasili kameru. Prilikom snimanja nema nikakve indikacije.

Da li se snimak sačuva kada se špijunska kamera ugasi?

Kada se kamera ugasi sav snimljeni materijal se automatski skladišti na mikro SD karticu. Ukoliko želite ponovo da snimate dovoljno je da napunite uređaj.

Koja je rezolucija snimka?

Mikro kamera u ključu može da snima u Full HD rezoluciji (1920*1080).

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Špijunska mikro kamera u privesku za ključeve

12.250 rsd