Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

WiFi špijunska mikro kamera u senzoru za dim

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

19.750 rsd

WiFi špijunska kamera smeštena u senzoru za dim predstavlja savršeno kamufliranu i pozicioniranu kameru za tajno snimanje i nadzor. Omogućava gledanje uživo svega što se dešava u prostoru. Može se podesiti i na različite režime rada odnosno na snimanje audio fajlova, video zapisa ili fotografisanje. Zahvaljujući funkciji detekcije pokreta, kamera se uključuje samo kada registruje kretanje u prostoru (motion detection) što olakšava pregled snimljenog materijala i štedi memorijski prostor.

Uporedite proizvod

Opis

Senzor za dim je odlično mesto za postavljanje špijunske kamere. Njegova pozicija omogućava kompletan uvid u nadzirani prostor a zahvaljujući širom uglu gledanja od 100 stepeni ovoj kameri gotovo ništa ne može promaći. Bitna prednost ove kamere je funkcija gledanja u realnom vremenu. Naime, kamera u senzoru za dim povezuje se na bilo koji WiFi ruter u svojoj blizini i samo joj korisnik može pristupiti.

Može se reći da WiFi špijunska kamera u senzoru za dim prestavlja savršeno kamufliranu kameru za tajno snimanje i nadzor. Integrisana unutar kućišta senzora za dim, ova kamera bezbedna je od slučajnog pronalaženja a sam senzor izgleda kao i svaki drugi i nemoguće je otkriti njegovu pravu namenu. Senzori za dim su sasvim uobičajena pojava u poslovnim i stambenim prostorijama pa su otuda pogodni za ugradnju špijunske opreme.

Pored toga što omogućava uživo gledanje nadziranog prostora, WiFi špijunska kamera u senzoru za dim ima slot za Micro SD karticu kapaciteta do 32 GB memorije. To znači da korisnik može podesiti kameru da sve što se dešava u nadgledanom prostoru snima na memorijsku karticu. Pregled snimljenog materijala u tom slučaju je pojednostavljen obzirom da kamera poseduje opciju detekcije pokreta, što znači da kreće sa snimanjem samo kada detektuje neko dešavanje u prostoru.

Kako se koristi WiFi špijunska kamera u senzoru za dim i njene tehničke karakteristike

WiFi špijunsku kameru u senzoru za dim potrebno je montirati na pogodno mesto odnosno uobičajeno mesto na koje se postavljaju detektori dima. Najčešće je to plafon prostorije. Ugradnja je jednostavna i brza i ne zahteva posebno znanje. Pre postavljanja kamere, potrebno je ubaciti mikro SD karticu u slot integrisan unutar kućišta budući da ova kamera ima i opciju snimanja materijala na memorijsku karticu.

Kada se kamera u senzoru za dim jednom postavi nema potrebe za dodatnim napajanjem jer se direktno povezuje na električnu mrežu, što znači da obezbeđuje konstantan video nadzor, 24 časa dnevno. U slučaju nestanka struje kamera će i dalje raditi jer unutar sebe ima ugrađenu punjivu litijumsku bateriju koja se takođe napaja putem električne mreže.

Kada se kamera postavi, povezuje se na najbliži WiFi ruter i korisnik joj može pristupiti kad god poželi. Sve što mu je potrebno za to je internet konekcija i pristupni podaci. To znači da niko drugi ne može pristupiti kameri osim korisnika. Kamera obezbeđuje savršenu sliku i ton u svakom trenutku a zahvaljujući diodama za noćno snimanje pogodna je za snimanje kako pri slabom osvetljenju tako i u potpunom mraku.

Unutar kamere nalazi se slot za SD karticu na koju se može smestiti do 32 GB snimljenih zapisa a snimci se mogu skladištiti i na mobilni telefon korisnika. Zahvaljujući specijalnoj noćnoj optici (night vision) kamera je idealna za snimanje pri slabom osvetljenju i noćnim uslovima. Visoka rezolucija snimaka i fotografija, širok ugao snimanja, jednostavna reprodukcija i WiFi konekcija čine ovu kameru savršenim špijunskim alatom. Kamera se povezuje na bilo koji ruter u neposrednom okruženju a kameri se može pristupiti i putem bilo kog mobilnog telefona koji ima internet konekciju.

WiFi špijunska kamera u senzoru za dim može se koristiti za tajno snimanje i nadzor bilo kog stambenog prostora. Posebno je korisna za nadzor poslovnih objekata, kancelarija, magacina, hala.

U kojim situacijama se može korisiti WiFi špijunska kamera u senzoru za dim

WiFi špijunska kamera u senzoru za dim može se efikasno koristiti za nadzor kako stambenih tako i poslovnih prostorija. Odlično je i kamuflirana i pozicionirana tako da daje maksimalan pregled nadziranog prostora.

Ukoliko se instalira u stanu može se koristiti za nadzor deca, pomoćnog osoblja u kući, sefova i dragocenosti. Roditelji u svakom trenutku mogu pomoću ove kamere proveriti šta rade njihova deca dok su sama, kako se ponaša bebisiterka i kućna posluga, a može se instalirati i u spavaćoj sobi i služiti za nadzor ponašanja bračnog ili emotivnog partnera.

Poslovni ljudi, ovu kameru vrlo efikasno koriste za nadzor i kontrolu zaposlenih. Može se instalirati u svim poslovnom prostorijama kao što su kancelarije, prodajna mesta, magacini, hale, konferencijske dvorane, sale za sastanke i slično. Poslodavci na taj način obezbeđuju svoju imovinu ne samo od protivpravnog otuđenja, nego i štite svoj poslovni integritet od korporacijske špijunaže i drugih sličnih radnji.

Najveća prednost ove kamera pored odlične kamuflaže je i lak pristup. Sa bilo koje udaljenosti korisnik se može povezati sa kamerom i pratiti uživo sve što se dešava. Jedini uslov je da ima pristup internetu svojim mobilnim telefonom. Pri tome korisnik bira da li će kameru koristiti za pravljenje audio i/ili video zapisa ili samo fotografisanje.

Pozovite nas i uverite se u sve prednosti ove savršene špijunske kamere. Detaljno ćemo vam objasniti sve pojedinosti njene instalacije i upotrebe.

 • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

 

Specifikacija

Audio

Slušanje u realnom vremenu Yes
Max površina slušanja 5m²
Potpuna bešumnost Yes

Kamera

TIP Jedna kamera
Rezolucija prednje kamere Full HD
Režimi video-snimanja Full HD
Format video-snimanja AVI, ASF
Rezolucija fotografije 2MP
Noćni mod 2m
Ugao snimanja 100º
Detekcija pokreta 6m
Broj frejmova u sekundi 25
Gledanje u realnom vremenu Yes
Min potrebna osvetljenost 2LUX

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije Li-ion
Kapacitet baterije 1.200mAh
Trajanje baterije Do 180 minuta
Integrisana baterija Yes
Napajanje 100-240V

Medij za čuvanje podataka

Tip memorijske kartice MicroSD
Max veličina memorijske kartice 64GB

Mreža

Wi-Fi Yes
Wi-Fi standardi 2.4GHz
Wi-Fi specifikacije B, G

Funkcije

Detekcija pokreta 6m
Fotografisanje Yes
Gašenje indikatora signala Yes
Max broj korisnika koji podržava 4
Kompatabilnost sa sistemima IOS, Android, Windows, Mac OSX

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja ABS Plastika
Radna temperatura -10°C do 60°C
Aplikacija za pristup uredjaju HDSmartIPC
Boja uredjaja Bela
Indikator moda rada Yes
Port Mini USB

Težina i dimenzije

Težina 108g
Širina 100mm
Dubina 100mm
Visina 50mm

Paket uključuje

 • USB kabl

  Mini USB kabl visoke izrade, koristi se na malim aparatima kao što su digitalni satovi, kamere, eksterni hard diskovi.

 • Punjač

  Euro tip F, kompatibilan sa ulaznim naponom od 100V do 240V neizmenične stuje i USB A izlazom 5V, koji je kompetabilan za Evropsko tržište i služi za napajanje malih kućnih aparata, kao što su mobilni uredjaji, tableti, snimači, WiFi zvučnici,…Visoko kvalitetan naponski kabl koji Vam pomaže da brzo napunite svoj detektor. Uz njega dobijate različite nastavke tip A, tip C i tip G ukoliko se nadjete van kuće imate više mogućnosti da napunite svoj uredjaj.

 • Postolje za montažu

  Od visoko kvalitetne ABS plastike koja Vam pomaže da urejdaj bez muke zakačite na mesto koje će Vam dati najbolji ugao snimanja.

 • Uputstvo za korišćenje

  Služi da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

Kako se koristi

Špijunska kamera u senzoru za dim – model 1

Будите први који ће написати рецензију за „WiFi špijunska mikro kamera u senzoru za dim“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Recenzije

Још нема коментара.

Najčešća pitanja

Da li kamera može da snimam lokalno ili se mora povezati na WiFi?

Kameru možete koristiti za lokalno snimanje. Ne morate da je povežete na WiFi mrežu kako biste kasnije pregledali snimljeni materijal. Dovoljno je da budete u njenoj blizini kako biste mogli da pregledate snimke.

Koliko sati snimanja može da stane na SD karticu?

Na 1GB može da stane do 4 sata snimljenog materijala u zavisnosti od rezolucije snimka. Ova WiFi špijunska kamera može da podrži mikro SD karticu do 32GB, što Vam daje mogućnost snimanja do 120 sati video materijala.

Može li kamera da se sama uključi na detekciju pokreta i započne snimanje?

Špijunsku WiFi kameru možete podesiti da snima na detekciju pokreta i na taj način smanjujete obim snimljenog video materijala, a tako olakšavate i pregled sačuvanog materijala. Podešavanje možete odraditi preko aplikacije na Vašem mobilnom telefonu.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

WiFi špijunska mikro kamera u senzoru za dim

19.750 rsd