Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Prisluškivač u olovci

(3 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

15.750 rsd

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

  Snimač razgovora u olovci jedan je od najpraktičnijih prisluškivača na tržištu. U modernu, funkcionalnu hemijsku olovku diskretno je instaliran minijaturni diktafon (11mm x 140mm, 18g) koji će za vas diskretno snimiti poslovni ili privatni sastanak i bilo koji drugi važan razgovor.

  Prisluškivač u olovci aktivira se veoma jednostavno, povlačanjem kliznog prekidača koji je zapravo šnala olovke. Ne morate otvarati olovku da biste pristupili mehanizmu, pokretanje snimanja vrši se spolja, na samoj olovci.

  Uporedite proizvod

  Opis

  Svi znamo čemu služi hemijska olovka – da nešto zapišemo. Ipak, u našoj ponudi nalaze se specijalne špijunske olovke, koje samo na prvi pogled izgledaju kao obično sredstvo za pisanje. Osim što pišu, ove olovke će za vas tajno snimiti sve što se govori u okruženju, jasno i kvalitetno.

  Snimač razgovora u olovci jedan je od najpraktičnijih prisluškivača na tržištu. U modernu, funkcionalnu hemijsku olovku diskretno je instaliran minijaturni diktafon (11mm x 140mm, 18g) koji će za vas diskretno snimiti poslovni ili privatni sastanak i bilo koji drugi važan razgovor.

  Prisluškivač u olovci aktivira se veoma jednostavno, povlačanjem kliznog prekidača koji je zapravo šnala olovke. Ne morate otvarati olovku da biste pristupili mehanizmu, pokretanje snimanja vrši se spolja, na samoj olovci.

  Na olovci se nalazi diskretan zatamnjeni LED ekran, koji služi za brojanje datoteka, ali se može isključiti čim se diktafon aktivira za još diskretnije prisluškivanje. Špijunska olovka radi bez ikakve signalizacije, što vam omogućava tajno snimanje bez straha da će vas „uhvatiti“ i sprečiti u toj nameri.

  Snimljeni razgovori se skladište na internu fleš memoriju uređaja za audio snimanje od 1GB.

  Diktafon olovka radi na kvalitetnu punjivu bateriju koja se puni putem USB kabla za koji postoji diskretan ulaz na vrhu olovke. Na isti način špijunska olovka se povezuje sa kompjuterom, laptopom, tabletom ili mobilnim telefonom da bi se snimljen materijal preuzeo i preslušao.

  Snimci sa diktafona mogu se preslušati i direktno sa olovke pomoću slušalica.

  Kako se upotrebljava audio snimač u olovci?

  Jedna od najvećih prednosti špijunske olovke je u jednostavnoj upotrebi i primenjivosti u skoro svakoj privatnoj ili poslovnoj situaciji kada je potrebno nešto tajno snimiti.

  Prisluškivač je diskretno smešten u običnu, funkcionalnu hemijsku olovku, pa se ne morate dodatno truditi da audio snimač sakrijete. Jednostavno stavite olovku u džep košulje, sakoa, u torbicu ili je samo stavite na sto i ona će snimati sve što se govori u okruženju od 8 metara. Čak i detaljnim pregledanjem na olovci se ne može uočiti ništa sumnjivo, što bi odalo njenu pravu namenu i vašu nameru.

  Diktafon u olovci aktivira se veoma brzo i lako – samo stisnite klizni prekidač – šnalu, koji se nalazi na olovci.

  Na olovci se nalazi i zatamnjeni LED ekran na kojem se očitavaju audio snimci. Prilikom aktivacije možete ga sasvim isključiti i tako smanjiti mogućnost da vas razotkriju.

  Olovka diktafon se uključuje a zatim i snima tiho, bez ikakve signalizacije, bez zvuka, svetla ili vibracije na startu, u toku ili na kraju snimanja, čak i kada se baterija isprazni.

  Sve što snimi, audio snimač u olovci smešta na internu memoriju od 1GB, što je:

  • 130 sati u režimu duge reprodukcije (Long play mode)
  • 65 sati u režimu visokog kvaliteta (High Quality Mode)
  • 16 sati u režimu najvišeg kvaliteta (Extra High Quality Mode)
  • 3 sata u režimu kvaliteta CD-a  (PCM – CD quality mode)

  Zahvaljujući unapređenom i pojačanom mikrofonu, audio snimač registruje svaki zvuk, a filteri onemogućavaju pozadinsku buku i šumove. Zbog toga, reprodukovani audio snimci su kristalno čisti i jasni, pa sigurno nećete propustiti ništa važno u razgovoru koji snimate.

  Šta je špijunska olovka snimila možete preslušati direktno sa uređaja, povezivanjem slušalica. Putem USB kabla koji se može uključiti na za to namenjen otvor na vrhu olovke, prisluškivač u olovci se povezuje sa računarom ili laptopom i na taj način se snimljeni materijal može preuzeti i preslušati detaljno.

  Za preslušavanje audio snimaka sa špijunske olovke nisu vam potrebni dodatni programi, niti posebno informatičko znanje, a prisluškivač podržava sve aktuelne operativne sisteme (Windows, MacOS…).

  Sistem za prisluškivanje instaliran u hemijsku olovku napaja se kvalitetnom punjivom Li-On baterijom koju punite tako što uređaj preko USB kabla povežete sa računarom. Potrebno je oko 2.5 sata da se baterija u potpunosti napuni.

  Kada je puna, baterija omogućava snimanje do 12 sati.

  Prednosti audio snimača u olovci

  Brojni su razlozi zašto je snimač razgovora u olovci pravi izbor kada je potrebno diskretno snimiti neki razgovor ili situaciju:

  • Vrhunska kamufliranost u poznati predmet
  • Jednostavno se aktivira i koristi
  • Radi potpuno tajno, bez ikakve signalizacije
  • Registruje razgovor u radijusu od 8m
  • Kristalno jasan i čist zvuk snimaka
  • Interna fleš memorija od 1GB
  • Slušanje snimaka direktno sa olovke pomoću slušalica
  • Preslušavanje i preuzimanje materijala na računar i laptop
  • Integrisana punjiva baterija sa velikom autonomijom rada – do 12h
  • Primenjiva je u velikom broju privatnih i poslovnih situacija
  • Funkcioniše i piše kao obična hemijska olovka

  Kada sve možete upotrebiti špijunsku olovku?

  Snimač zvuka u olovci možete iskoristiti u velikom broju situacija kada je neophodno da nešto snimite a da to niko drugi ne primeti.

  Uređaj za prisluškivanje u olovci lako može upotrebiti baš svako bez posebnih obuka i znanja o špijunskoj opremi. Audio zapisi su vrhunskog kvaliteta, jasni i razgovetni pa ćete sigurno čuti sve što vam je važno.

  Snimanje razgovora može biti rešenje za brojne sumnje i probleme u privatnom ili poslovnom životu.

  Diktafon olovka najčešće se primenjuje u poslovne svrhe za snimanje sastanaka, važnih poslovnih pregovora, konferencija, prezentacija, kao i razgovora u četiri oka u cilju pribavljanja priznanja i dokaza. Stavite olovku u džep košulje, sakoa, jakne, majice ili je čak možete spustiti na sto, prethodno aktivirajte režim snimanja i ona će za vas zabeležiti sve što se razgovaralo u okruženju do 8m.

  Špijunska olovka je nezamenjiv deo aksesoara većine detektiva, istražitelja i novinara. Veoma je praktična za upotrebu studentima i đacima za snimanje predavanja i prezentacija.

  Diktafon u olovci može poslužiti i kao alat za razotkrivanje i dokazivanje neverstva partnera. Ukoliko sumnjate da ide na sastanak sa nekim, uključite uređaj za snimanje zvuka u olovci i brzo ćete imati dokaz ili demant sumnje.

  Na kraju, špijunska olovka funkcioniše i kao prava hemijska za pisanje, pa njome uvek nešto možete i pribeležiti i tako smanjiti sumnju u njenu osnovnu namenu. U pakovanju dobijate i jednu zamenu za minu.

  Olovka sa prisluškivačem je i vrlo autentičan i kreativan poklon povodom važnog datuma ili praznika.

  Za sve dodatne informacije o ovom i svim ostalim špijunskim alatima stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas i dobićete profesionalne i prijateljske savete oko izbora i upotrebe uređaja za prisluškivanje koji će na najbolji način rešiti neki od problema poslovne ili privatne prirode.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

   

  Specifikacija

  Audio

  Kontrola reprodukcije snimka Yes
  Vrhunska osetljivost Yes
  Max površina slušanja 16m²
  Potpuna bešumnost Yes
  Nemogućnost mešanja u vezu Yes
  Format audio snimka WAV, MP3

  Napajanje

  Mogućnost rada na baterije Yes
  Tip baterije Li-ion
  Trajanje baterije do 130 sati snimanja
  Integrisana baterija Yes
  Indikator napunjenosti baterije Yes

  Medij za čuvanje podataka

  Kapacitet interne memorije 1 GB

  Funkcije

  Kompatabilnost sa sistemima Windows, Mac OS, Linux

  Fizičke karatkeristike

  Ulaz za slušalice Yes

  Težina i dimenzije

  Težina 18 g
  Širina 11 mm
  Dubina 11 mm
  Visina 140 mm

  Paket uključuje

  Kako se koristi

  Додај рецензију

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  3 рецензије за Prisluškivač u olovci

  1. Vuk Ninić

   Odlično

  2. Krsta M.

   Ova online prodavnica je stvarno top. Od korisničke podrške do kvaliteta proizvoda, sve je savršeno. Definitivno ću opet kupovati kod vas.

  3. Ivana

   Stvarno predivno iskustvo online kupovine. Od pregleda proizvoda do isporuke, sve je prošlo glatko. Ova olovka je visokog kvaliteta i baš ono što mi je trebalo.

  Najčešća pitanja

  Da li uređaj radi kao snimač ili mogu da slušam u realnom vremenu?

  Uređaj funkcioniše kao snimač razgovora. Prisluškivač se aktivira jednostavno povlačenjem kliznog prekidača koji je zapravo šnala olovke.

  Da li radi svetlo kada snima?

  Kada se pokrene snimanje olovka radi bez ikakve signalizacije, tako da uvek imate mogućnost tajnog snimanja.

  Na koju daljinu može da snimi razgovor?

  Uređaj omogućava snimanje razgovora do 8 metara udaljenosti.

  Isporuka

  Često kupljeno zajedno

  [woobt]

  Prisluškivač u olovci

  15.750 rsd