Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Ultra tanka ugradna špijunska kamera

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

14.750 rsd

Ultra tanka špijunska kamera predstavlja trenutno najmanju analognu kameru Japanske tehnologije koja podjednako kvalitetno snima u dnevnim i noćnim uslovima. Zahvaljujući minimalnim dimenzijama (5 mm u prečniku i 15 mm dužine) može se lako kamuflirati i ugraditi u bilo koji predmet. Kamera se može koaksijalnim kablom povezati na bilo koji multimedijalni uređaj (PC, laptop, DVR) a postoji i mogućnost povezivanja na Wireless predajnik čime se dobija mogućnost nadgledanja sa daljine.

Uporedite proizvod

Opis

Ultra tanka ugradna špijunska kamera – mini kamera velikih mogućnosti

Ultra tanka ugradna špijunska kamera spada među najbolje mikro kamere za tajno snimanje jer se može sakriti na najrazličitijim mestima. U pitanju je mini kamera izuzetnih tehničkih karakteristika i mogućnosti. Ovaj vrhunski proizvod japanske tehnologije pruža maksimalno kvalitetan snimljeni materijal. Njene minijaturne dimenzije, ima svega 5 mm u prečniku, čine je idealnom za kamuflažu a pored toga često se koristi i za snimanje na nepristupačnim i zahtevnim mestima.

Ultra tanka špijunska kamera je izuzetno funkcionalna, precizna i sigurna. Kada se instalira na pogodno mesto, snima pod uglom od 120° što znači da joj skoro ništa ne može promaći. Korisnik kameru može podesiti da pravi pojedinačne fotografije, snima samo zvuk ili kompletan video materijal. Fotografisanje je omogućeno zahvaljujući opciji “motion detection” što znači da kamera kreće da fotografiše kada registruje pokret. Senzor pokreta iznosi do 6 m i kamera počinje snimanje foto i video zapisa kada u tom opsegu detektuje kretanje.

Detekcija pokreta je vrlo praktična i kada korisnik želi da pregleda sve što je kamera snimila. Dakle, materijal ne mora da se premotava do tačke kada je kamera nešto zabeležila, već se svako dešavanje direktno memoriše. To naravno skraćuje i olakšava postupak pregleda celokupnog materijala.

Gde instalirati ultra tanku ugradnu špijunsku kameru?

Ultra tanka ugradna špijunska kamera se postavlja ili ugrađuje u predmete koji se uobičajeno nalaze na određenim mestima u prostoru. To može bit sat, slika, lampa, dečije igračke, razni ukrasi na zidu ili policama. Najbolje je kameru, ukoliko to okolnosti dozvoljavaju, ugraditi nasuprot mestu koje je ocenjeno kao centar dešavanja. Širok ugao gledanja obezbeđuje da gotovo sve situacije budu zabeležene na snimcima.

Kamera se napaja pomoću kabla koji se dobija u paketu. Materijal koji je kamera snimila čuva se na memorijskoj kartici veličine 32 GB. Kada korisnik želi da pregleda snimke, potrebno je da poveže kameru sa računarom, laptopom ili drugim pogodnim uređajem. Kamera je kompatibilna sa svim operativnim sistemima i nisu potrebni posebni programi da bi se snimljeni materijal reprodukovao.

Prednosti ultra tanke ugradne špijunske kamere

Snake špijunska kamera omogućava uživo gledanje svega što se dešava u nadziranom prostoru. Poseduje mogućnost pravljenja video, audio zapisa i fotografija koje se smeštaju i čuvaju na memorijskoj kartici i mogu se kasnije pregledavati. Zahvaljujući funkciji detekcije pokreta (motion detection), kamera se može podesiti na snimanje samo kada u prostoru registruje neko kretanje što znatno olakšava pregled snimaka. Širok ugao snimanja i visoka rezolucija video materijala i fotografija čine ovu kameru savršenom za sve tajne operacije.

Ultra tanka špijunska kamera Snake može se koristiti za tajno snimanje i bezbednosni nadzor bilo kog stambenog prostora a posebno je praktična za nadgledanje poslovnih objekata; kancelarija, prodavnica, restorana, magacina.

Ultra tanka ugradna špijunska kamera ima mogućnost povezivanja na WiFi mrežu. To znači da se korisnik može povezati sa kamerom pomoću aplikacije i uživo gledati šta kamera beleži. Potrebno je samo da aplikaciju instalira na svoj telefon ili računar sa internet prodavnice i da bude povezan na mrežu.  Takođe, ono što je kamera zabeležila korisnik može snimati direktno na svoj mobilni telefon ukoliko želi, odnosno ukoliko telefon ima tu funkciju.

Gledanje u realnom vremenu je dodatna vrednost za ovu kameru i stoga ova mini kamera može poslužiti i kao sigurnosna kamera. Ukoliko u trenutku gledanja korisnik uoči da se u prostoru pod nadzorom kamere dešavaju neke neželjene situacije može blagovremeno reagovati i sprečiti veće posledice.

Ultra tanka ugradna kamera je odlična i za noćno snimanje, kao i onda kada je osvetljenje slabo. IR Night Vision opcija, jasan zvuk, visoka rezolucija snimaka (Full HD ≤ 1920 x 1080 P), praktična instalacija, upotreba, reprodukcija, kao  i vrhunska kamuflaža svrstavaju ovu kameru među najpopularnije kamere za tajno snimanje.

Šta možete saznati pomoću ultra tanke ugradne špijunske kamere?

Ultra tanka ugradna špijunska kamera može se instalirati u stambenim i poslovnim prostorijama. Odlična je za nadzor dece, posebno tinejdžera, bebisiterke, osoblja zaduženog za pomoć u kući, bračnog druga ili emotivnog partnera. Takođe, može se instalirati na pogodnim mestima kao sigurnosna kamera za zaštitu sefova i drugih dragocenosti. U odnosu na klasične sigurnosne kamere koje potencijalni počinioci krivičnih dela mogu onesposobiti, ova kamera je nevidljiva i materijal koji je zabeležila može pomoći da se počinioci prepoznaju i privedu pravdi.

Na poslu, ugradna kamera se može korisiti kao nadzorna kamera koja prati poslovanje, ponašanje radnika i njihove aktivnosti. U tom slučaju predstavlja veoma korisno sredstvo za zaštitu od poslovne ili industrijske špijunaže. Može se instalirati na pogodna mesta u konferencijskim salama i koristiti za snimanje ili uživo praćenje poslovnih sastanaka, pregovora i slično. Može poslužiti i kao endoskop kamera koja omogućava snimanje na nepristupačnim mestima kao što su šupljine ili uski prolazi. Ova praktična mini kamera sastavni je deo opreme detektivskih i istražnih agencija.

Ukoliko vam je potrebna ugradna kamera najboljih tehničkih karakteristika, pozovite ili dođite do nas. Rado ćemo vam objasniti kako se ugrađuje, funkcioniše i upotrebljava. Naša tehnička služba pružiće vam sve potrebne informacije i preporučiti uređaj koji najviše odgovara vašim potrebama.

 • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

 

Specifikacija

Audio

Max površina slušanja 6m²
Potpuna bešumnost Yes

Kamera

TIP Jedna
Rezolucija prednje kamere Full HD
Režimi video-snimanja Full HD
Format video-snimanja AVI
Rezolucija fotografije 2MP
Noćni mod 6m
Ugao snimanja 120°
Detekcija pokreta 6m
Broj frejmova u sekundi 30
Gledanje u realnom vremenu Yes
Min potrebna osvetljenost 1LUX

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije LiPo
Kapacitet baterije 1.500mAh
Trajanje baterije do 60 minuta
Mogućnost menjanja baterije Yes
Indikator napunjenosti baterije Yes
Povezivanje na akumulator Yes
Napajanje 100-240V

Medij za čuvanje podataka

Tip memorijske kartice micro SD
Max veličina memorijske kartice 32GB

Mreža

Wi-Fi Yes
Wi-Fi standardi 2.4GHz
Wi-Fi specifikacije B, G, N

Funkcije

Detekcija pokreta 6m
Fotografisanje Yes
Gašenje indikatora signala Yes
Max broj korisnika koji podržava 4
Kompatabilnost sa sistemima IOS, Android, Windows, Mac OSX

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja ABS plastika
Aplikacija za pristup uredjaju HDSmartIPC
Boja uredjaja Crno-siva
Port Micro USB

Težina i dimenzije

Težina 79g
Širina 45mm
Dubina 60mm
Visina 25mm

Paket uključuje

 • Punjiva baterija

  Industrijska punjiva litijumska baterija se uglavnom koristi u raznim uređajima kao što su: mobilni telefoni, PDA uređaji, računari, MP3 plejeri, vojna oprema, medicinski instrumenti, radio, komunikacioni uređaji, digitalne kamere, robotika i mnoge druge aplikacije.

 • Punjač

  Euro tip F, kompatibilan sa 100-240V AC ulaznog napona i USB A sa 5V izlazom, koji je kompatibilan za evropsko tržište i koristi se za napajanje malih kućnih aparata, kao što su mobilni uređaji, tableti, diktafoni, ViFi zvučnici, . ..

 • USB micro SD čitač kartica

  Male dimenzije koje vam pomažu da čitate svoje SD kartice na računaru ili drugom uređaju koji nema slot za karticu, već samo USB. Ovo vam čini lakšim i bržim pregled podataka.

 • USB kabl

  Visokokvalitetni mikro USB kabl, koji se koristi na malim uređajima kao što su digitalni satovi, kamere, eksterni čvrsti diskovi.

 • Uputstva za upotrebu

  Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

Kako se koristi

Špijunska mikro kamera za ugradnju – model 2

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ultra tanka ugradna špijunska kamera“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Recenzije

Još nema komentara.

Najčešća pitanja

Kojih dimenzija je sočivo kamere?

Dimenzije sočiva kamere iznose 5 mm u prečniku. Zahvaljujući malim dimenzijama može se vrlo lako sakriti u bilo koji predmet.

Da li kamera može da radi na bateriju?

Špijunska kamera pored stavljanja na stalan izvor napajanja može da radi i na bateriju koja dolazi u kompletu sa uređajem. U slučaju nestanka struje baterija omogućava nesmetan rad do 2 sata konstantnog snimanja.

Može li se kamera povezati na WiFi?

Kameru možete povezati na lokalnu WiFi mrežu. Nakon povezivanja na WiFi mrežu kameri pristupate preko aplikacije na Vašem mobilnom telefonu i možete pratiti dešavanja u realnom vremenu.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Ultra tanka ugradna špijunska kamera

14.750 rsd