Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Ometači i detektori

Ometači signala i detektori špijunskih uređaja su jedini pouzdan način da se zaštitite od špijuniranja i prisluškivanja.

Oni vrlo precizno i brzo otkrivaju i sprečavaju rad svih danas poznatih špijunskih uređaja.

Meta prisluškivanja i špijuniranja može biti bilo ko, pa možda čak i vi. Poverljivi lični ili poslovni podaci do kojih se dođe špijuniranjem mogu se zloupotrebiti na različite načine, a šteta može biti nemerljivih razmera. Čak i vaš i životi vaših najbližih mogu biti dovedeni u opasnost.

Dobra vest je da se uporedo sa špijunskim alatima razvijaju i unapređuju uređaji za detektovanje i ometanje špijunske opreme.

Naša ponuda detektora i blokatora signala špijunske opreme

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Detektor WiFi kamera

Proizvod napredne tehnologije koji za manje od 10s nepogrešivo otkriva frekvencije svih danas poznatih bežičnih kamera u prostoriji koja se pretražuje, ali i ostalih špijunskih uređaja. Profesionalni detektor wireless kamera upotrebljava se lako, a njegove osetljive antene registruju signal i najsofisticiranijie špijunske opreme u radijusu od 20m, bez obzira na prepreke. Kada otkrije signal špijunskog uređaja, veoma jasno će vam to pokazati zvučnom signalizacijom, ispisivanjem frekvencije na menjem monitoru i slikom koju vidi kamera na većem LCD ekranu.

Detektor špijunske opreme ST Plus 3000

Ručni uređaj za otkrivanje špijunskih uređaja koji precizno i efikasno detektuje sve špijunske alate u radijusu od 10m koliko god bili dobro sakriveni. Detektor ST 3000 plus je malih dimenzija, pa se upotrebljava veoma jednostavno, nošenjem u ruci i kretanjem kroz prostoriju koju pretražujete. Čim otkrije špijunski uređaj, oglašava se zvučnom, svetlosnom ili vibracionom signalizacijom. Ovaj moderni skener špijunske opreme detektuje sve poznate uređaje za praćenje i prisluškivanje koji se mogu naći na tržištu: bežične signale širokog spektra digitalnog, prekidačkog ili analognog signala, poput mobilnih telefona, GSM i RF prisluškivača, GPS trakere, bežične i daljinske upravljače, WiFi uređaje, radio, bežične špijunske kamere, bežične mikrofone i snimače razgovora, odnosno sve uređaje koji emituju ili primaju signal.

Detektor špijunskih kamera

Precizno otkriva sve vrste žičanih i bežičnih špijunskih kamera sa razdaljine do 10m. Male dimenzije i jednostavno rukovanje čine univerzalni Detektor špijunskih kamera veoma praktičnim i efikasnim uređajem za skeniranje i detektovanje mikro kamera. Kada otkrije špijunsku kameru, detektor se oglašava zvukom, svetlom ili vibracijom. Brzo i bez greške otkriće i najskrivenije kamere u vašem domu, kancelariji ili automobilu.

Detektori špijunske opreme HW 007 i G318 Max

Ručni uređaji koji sa lakoćom otkrivaju sve vrste prisluškivača u prostoriji sa izuzetnom preciznošću od 1cm. Ovi najsavremeniji multifunkcionalni detektori špijunske opreme mogu se koristiti na 3 načina: kao pouzdani skeneri špijunskih uređaja, uz Gard mode bićete momentalno upozoreni čim detektuje WiFi elektromagnetno polje i kao blokator mobilnih telefona uz Cell Phone lock opciju.

Desktop jammer

je stoni ometač signala i rada savremene špijunske opreme. Stoni jammer pruža potpunu i pouzdanu zaštitu od špijunaže i prisluškivanja. Blokator signala je savršen uređaj za edukativne ustanove i zatvore, jer njime mogu zaustaviti probleme prepisivanja na ispitima i nedozvoljene upotrebe mobilnih telefona. Desktop jammer sprečava rad svih špijunskih uređaja u radijusu od oko 120 m.

Ručni ometač signala – portable jammer

Savremeni prenosivi ometač rada špijunske opreme koji možete nositi svuda sa sobom. Ručni jammer pruža pouzdanu zaštitu od špijunaže tako što ometa prenos podataka između špijunskih uređaja u radijusu od 30 m. Portabl ometač na sebi ima specijalne antene za ometanje signala, a svaka se može posebno podesiti na željenu frekvenciju. Ručni jammer je idealan za zaštitu lične bezbednosti, sprečavanje prisluškivanja u domu, poslovnom prostoru ili automobilu.

Profesionalni Bomb jammer

Upotrebljava se za ometanje signala špiujnske opreme kako u malim, tako i u izuzetno velikim prostorima. Deo je opreme vodećih svetskih bezbednosnih i antiterorističkih agencija, granične policije, a izrađen je prema savremenoj izraelskoj vojnoj tehnologiji. Profesionalnim ometačem signala možete upravljati daljinski, a zahvaljujući specijalnom sistemu za hlađenje, može biti aktivan 24/7.

Blokatori signala najnovije generacije dostupni svima

Ometači signala uz pomoć predajnika emituju elektromagnetne talase na frekvenciji prijemnika špijunskog uređaja, pa umesto željenih informacija osobe koje vas špijuniraju dobijaju vrlo neugodne zvuke.

U našoj bogatoj ponudi svako može pronaći odgovarajući uređaj kojim će rešiti svoje sumnje i zaštititi ličnu privatnost i bezbednost. Naš profesionalni i prijateljski savet je da nikada ne rizikujete sa neproverenim kopijama detektora i ometača špijunskih uređaja koje možete naći na internetu. Osim što nemaju ni približne mogućnosti kao originali, oni nisu pouzdani, a kada to i sami otkrijete, može biti prekasno.