GPS tracker – lokator

Pogledajte video

Saznajte više o proizvodu

GPS tracker – lokator

GPS lokator je višenamenski špijunski uređaj poslednje generacije sa kojim ćete u svakom trenutku znati gde se nalazi vaš automobil. Sa ovim savremenim uređajem za lociranje i praćenje, saznaćete i...

Zaštita imovine

Kako da zaštitite svoj dom, automobil i uređaje od krađe? Postoji nekoliko uslova koji definišu kvalitet života svakog čoveka, a jedan od najbitnijih uslova je bezbednost. Pod tim se podrazumeva...

Komentari korisnika

 1. Kupio sam uredjaj za koji su mi rekli da baterija može da traje 90 dana bez obzira koliko koristim. Postavio sam u kamion koji je u inostranstvu i nakon 3 dana nije dostupan. Potreban mi je uredjaj koji može duže da radi.

  1. Poštovani Obrade,
   Pretpostavljamo da je reč o GPS trakeru koji ste kupili od neproverenog prodavca pa ne možete uložiti reklamaciju. Postoji više modela ovog uređaja s različitom dužinom trajanja baterije zavisno od režima rada. Vama bi odgovara model koji  s dodatnom baterijom može raditi oko 60-90 dana bez napajanja. Pored rada na bateriju ovaj uređaj se može povezivati i na struju preko opreme koju dobijate prilikom kupovine.

 2. Zdravo.
  Da li mi mozete pomoci oko povezivanja GPS trakera na server. Traker nisam kupio kod vas, kada pokusam da ga povezem sa serverom sajt prijavljuje da uredjaj ne postoji. Da li mogu vama da platim samo povezivanje na server?

  1. Poštovani Đero,
   Nažalost uređaj koji ste kupili uopšte nije moguće povezati sa serverom. Sam aparat je jeftina kopija koja nema serijski broj i iz tog razloga server ne moze da ga prepozna.

 3. Postovani,
  Zanima me da li postoji mogucnost da pratim brzinu kretanja automobila? Lokacija mi nije toliko bitna. Kako bih vam lakse objasnio, sin je skoro polozio i zanima me da li automobil koji je dobio na poklon vozi po propisima.

  1. Poštovani Dule,
   Svesni smo koliko je bezbednost najmlađih učesnika u saobraćaju važna, zato svi nasi GPS trakeri imaju takozvani alarm brzine. On funkcioniše tako što postavite maksimalnu brzinu kretanja, i ukoliko se pređe ta zadata brzina, traker će vas odmah alarmirati.

  1. Poštovani Saša,
   Rešenje za Vas je GPS traker sa izuzetno jakim magnetom koji se lako pričvršćuje na sve metalne površine. U vašem slučaju možete ga postaviti sa spoljne strane automobila. U traker se ubacuje SIM kartica. Uređaj radi tako što pozicionira objekat koji se prati, koordinatama u obliku geografske širine i dužine a zatim šalje te podatke tekstualnom porukom na vaš mobilni telefon u vidu linka za Google Maps. Dakle, potrebno je da pored ovog uređaja imate i mobilni telefon sa internet konekcijom i signal mobilne telefonije.

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.