O Nama

SpyTech

Vaša podrška u životu i poslu

Razumemo vaš problem i imamo način da ga rešimo. Nudimo vam apsolutnu diskreciju, vrhunske proizvode i stalnu podršku stručnog tima, uz najpovoljnije uslove i cene.

Firma Alfa Sistem Plus doo, SpyTech prisutna je na tržištu od 2011. godine. Vodeći smo distributeri špijunske opreme i špijunskih softvera, kao i opreme i softvera za zaštitu od prisluškivanja i svih vidova špijunaže. Naši proizvodi pomažu klijentima da dođu do dragocenih informacija, shvate njihovu moć, uspostave kontrolu nad svojim životom i zaštite sebe, svoju porodicu i poslovanje od svih rizika.

Pogledajte video

Zašto SpyTech

Na žalost, živimo u vremenu poremećenih vrednosti i opasnosti koje vrebaju na svakom koraku. Od zlonamernih napada nije ugrožena samo naša privatna i poslovna imovina, već i bitne ljudske vrednosti. Zato nam je cilj da zaštitimo i sprečimo sve štetne postupke koje ove vrednosti mogu ugroziti.

Ukoliko ste zabrinuti za bezbednost svoje dece, sumnjate da vam emotivni partner nešto taji ili strahujete da vam konkurencija, nesavesni radnici ili poslovni partneri mogu ugroziti poslovanje, vreme je da preduzmete konkretne korake da to rešite. Mi ćemo vam u tome pomoći. Razmotrićemo vaš problem, ponuditi odgovarajuću opremu i biti uz vas kao tehnička i savetodavna podrška kad god je potrebno.

Štitimo prave vrednosti

Zahvaljujući našim proizvodima, u svakom trenutku možete znati gde su i šta rade vaša deca. Na ovaj način možete sprečiti velike posledice po njihov integritet a sebe rešiti bespotrebnih briga i strahova. Ako sumnjate u vernost partnera, pomoću naše opreme vrlo brzo ćete rešiti tu nedoumicu i to bez opasnosti da budete otkriveni. Vi imate puno pravo da saznate šta se dešava u vašem životu i okruženju. Špijunska oprema iz našeg asortimana obezbediće i vaš biznis, privatnu i poslovnu imovinu od krađa i svih štetnih radnji. Nemojte pretpostavljati lojalnost svojih zaposlenih i poslovnih saradnika, već budite sigurni u to. Korišćenjem naše detektivske opreme i softvera za bezbednost možete sprečiti svaku štetu i osigurati da vam bude nadoknađeno ono što vam je oduzeto.

Možete da nam verujete

U potpunosti shvatamo potrebu naših klijenata za diskrecijom i apsolutno je obezbeđujemo. Vaši lični podaci su poslovna tajna koju čuvamo sa velikom pažnjom a naš prodajni prostor pruža komfor i privatnost svakom klijentu. Kod nas je vaš identitet zaštićen u svakom smislu. Slobodno nam se obratite i izložite svoj problem, a mi ćemo vam predložiti proizvode koji su najoptimalniji za njegovo rešenje. Naše osoblje detaljno će vam objasniti način funkcionisanja i mogućnosti upotrebe odabrane opreme a za sva dodatna pitanja i informacije naša tehnička podrška uvek vam stoji na raspolaganju.

SpyTech Team

Miloš Jovanović Direktor i osnivač
Na temeljima praktičnog znanja i višegodišnjeg iskustva u radu sa špijunskom opremom 2011. osniva Alfa Sistem Plus doo. Od tada...
Pročitaj više
X
Miloš Jovanović Direktor i osnivač Na temeljima praktičnog znanja i višegodišnjeg iskustva u radu sa špijunskom opremom 2011. osniva Alfa Sistem Plus doo. Od tada korača sigurnim putem ostvarivanja zacrtanih poslovnih ciljeva vođen zdravom ambicijom, stalnim usavršavanjem i odgovornošću prema svakom klijentu, ali i zaposlenom.
Da je na dobrom putu svedoči sve duža lista zadovoljnih korisnika koji se uvek vraćaju i rado preporučuju SpyTech uređaje i usluge.
Ukucajte njegovo ime u pretraživač i videćete da ga poznate televizijske kuće često pozivaju kao stručnog i pouzdanog sagovornika na teme špijuniranja i detektivske opreme.
Na međunarodnim i domaćim sajmovima bezbednosti usavršava svoje znanje, tako da se u SpyTech-u uvek mogu naći najaktuelniji gadžeti i usluge iz oblasti špijuniranja i zaštite privatnosti.
Dugoročno orijentisan, harizmatičan i kreativan lider sa vrhunskim menadžerskim sposobnostima, uspešno organizuje, vodi i inspiriše, što dovodi do brzog ostvarivanja korporativnih ciljeva. Zbog toga ga i konkurencija uvažava.
Voli izazove i ne plaši se promena i inovacija.
Vodeći se devizom da svako ima pravo na istinu, ponudu SpyTech kompanije ispunio je upravo najsavremenijim originalnim uređajima koji put do istine čine lakšim i bržim. Špijun se krije u svakom od nas, a on se trudi da detektivski gedžeti budu dostupni svima u regionu, sasvim legalno i uz punu diskreciju.

Miloš je završio Ekonomski fakultet u Beogradu.
Ljubiša Živković Komercijalista
Savršeno poznaje sve špijunske uređaje iz naše ponude, njihove tehničke karakteristike i način primene. U toku je sa najnovijim dostignućima...
Pročitaj više
X
Ljubiša Živković Komercijalista Savršeno poznaje sve špijunske uređaje iz naše ponude, njihove tehničke karakteristike i način primene. U toku je sa najnovijim dostignućima iz domena spy tehnologije, te svoje znanje i iskustvo efikasno primenjuje kako bi klijentima olakšao rešenje svakog problema ili nedoumice.

Uvek je spreman da pomogne i preporuči proizvode iz našeg asortimana koji u potpunosti odgovaraju potrebama kupca. Skoncentrisan i orijentisan na rešenja, a ne na probleme, bez greške procenjuje kako da brzo i lako rešite svoj problem. Profesionalnost, ljubaznost i posvećenost svakom klijentu prepoznali su i naši mnogobrojni kupci koji mu se redovno obraćaju kad god im je potreban neki savet ili podrška.

Pored prodaje opreme i uređaja, možete ga angažovati za različite usluge detekcije poslovnih i stambenih prostorija. Na njega se možete u potpunosti osloniti i ukoliko vam je potrebna obuka za korišćenje uređaja ili bilo koji vid tehničke podrške. Njegova objašnjenja su jasna i precizna, tako da rukovanje uređajima za svakog kupca postaje krajnje jednostavno.

Ljubiša je završio fakultet za Međunarodno poslovanje i Finansije.
Predrag Mušović IT administrator
Vrhunski IT stručnjak i programer. Zahvaljujući njemu korišćenje špijunske opreme za svakog kupca postaje lako i jednostavno. Obavlja poslove instalacije...
Pročitaj više
X
Predrag Mušović IT administrator Vrhunski IT stručnjak i programer. Zahvaljujući njemu korišćenje špijunske opreme za svakog kupca postaje lako i jednostavno. Obavlja poslove instalacije spy softvera za mobilne telefone i računare, pruža klijentima kompletnu tehničku podršku prilikom instalacije i korišćenja istih. Pored toga, obavlja usluge digitalne forenzike mobilnih telefona pomoću koje možete povratiti sve izbrisane ili izgubljene podatke iz oštećenih aparata.

Na našim prostorima, jedan je od najboljih stručnjaka u oblasti špijunske softverske tehnologije i neprestano radi na unapređenju spy softvera i sistemskih rešenja digitalne forenzike. Istinski profesionalac sa velikim iskustvom, od velike je pomoći svim članovima našeg tima a pre svega našim klijentima i kupcima.

U domen njegove nadležnosti spada i praćenje, projektovanje i primena najnovijih IT trendova, kao i instalacija, konfiguracija i održavanje hardverskih i programskih rešenja špijunske tehnologije. Njemu se možete obratiti za bilo koje pitanje vezano za softversku i korisničku podršku špijunskih uređaja iz našeg asortimana.

Završio je Prirodno-matematički fakultet u Beogradu.
Mladen Stojanović SEO i Google marketing menadžer
Uvek je dobro biti prvi, a biti prvi na Google i veoma isplativo. Naravno, samo ukoliko u timu imate veštog...
Pročitaj više
X
Mladen Stojanović SEO i Google marketing menadžer Uvek je dobro biti prvi, a biti prvi na Google i veoma isplativo. Naravno, samo ukoliko u timu imate veštog i fleksibilnog SEO marketing stručnjaka koji u stopu prati Google robote.
Kreativni ekspert za digitalno oglašavanje, dobro poznaje sve specifičnosti pretraživača. Kompleksne SEO tehnike i alate koristi kako bi se web prezentacija SpyTech-a uvek nalazila na vrhu Google i za stepenicu iznad konkurencije.
Čest je gost na inostranim forumima i portalima u potrazi za novim SEO trendovima, koje implementira pre ostalih. Iskustvo je sticao na brojnim domaćim i internacionalnim projektima, radeći za različita tržišta i delatnosti.
Kreira uspešne AdWords kampanje, koje naše proizvode vode direktno do kupaca i klijenata. Mudro analizira statistiku i tumači izveštaje kako bi svaka sledeća promocija na Google bila profitabilnija, vodeći računa o reklamnom budžetu.
Predlaže nove marketing strategije i lako pronalazi odgovor na najzahtevnije izazove u svim aspektima pozicioniranja.
Nada Ristić SEO copywriter i marketing menadžer na društvenim mrežama
Profesorka srpske književnosti i jezika, učionicu je zamenila internet igraonicom. Za tržišne utakmice naoružava se isključivo pravim rečima. Zna ključne...
Pročitaj više
X
Nada Ristić SEO copywriter i marketing menadžer na društvenim mrežama Profesorka srpske književnosti i jezika, učionicu je zamenila internet igraonicom. Za tržišne utakmice naoružava se isključivo pravim rečima.
Zna ključne reči koje vole pretraživači, ali i posetioci web stranica, a nisu joj nepoznate ni prečice do prvih strana Googla. Specijalnost su joj pisanje SEO i prodajnih tekstova za web sajtove, kreiranje blogova, stvaranje sadržaja za društvene mreže, izrada online reklama.
Zna da je vreme novac, pa ne čeka da kupci traže i pronađu našu kompaniju, već svojim tekstovima naše proizvode trasira direktno do njihovih displeja.
U praksi stečena iskustva i veštine koristi kako bi društvene mreže Fejsbuk i Instagram pretvorila u komercijalne platforme za promociju SpyTech brenda i alat za uspešnije poslovanje. Brine o dobrom imidžu naše kompanije na internetu, kreira efektne oglase na društvenim mrežama, a statistiku koristi kao putokaz za još uspešnije nove kampanje koje korisnike ne ostavljaju ravnodušnim.
U toku sa svim aktuelnostima iz oblasti SEO i marketinga na društvenim mrežama.
Jelica Dragosavac Grafički dizajner i copywriter
Zadužena za vizuelni identitet i pisanu reč. Slikom objašnjava čemu služe proizvodi špijunske tehnologije i u kojim situacijama se mogu...
Pročitaj više
X
Jelica Dragosavac Grafički dizajner i copywriter Zadužena za vizuelni identitet i pisanu reč. Slikom objašnjava čemu služe proizvodi špijunske tehnologije i u kojim situacijama se mogu primeniti. Pruža administrativnu podršku našim stranicama na društvenim mrežama i stara se da sve objave u slici i reči budu uvek nove, zanimljive i korisne svim našim pratiocima i klijentima.

Pisanje joj ide od ruke, pa blog strane našeg sajta redovno ažurira novim tekstovima, obezbeđujući korisnicima ne samo tehničko-stručna objašnjenja proizvoda, već i mnoge druge korisne informacije i različite zanimljive sadržaje. Posvećena je svom poslu, ušla je u sve tajne špijunske tehnologije pa joj se slobodno možete obratiti i pitati sve što vas interesuje o našim proizvodima na društvenim mrežama.

Zanima je sve što je u vezi sa internet tehnologijom. Prati i primenjuje novitete iz domena internet marketinga, SEO, copywriing-a i web dizajna. Iza nje je na stotine ispisanih tekstova, dizajnerskih rešenja i realizovanih ideja.

Završila je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.
Biljana Stojanović Finansije i računovodstvo
Stara se da poslovanje naše firme bude u skladu sa svim važećim zakonskim propisima i odredbama. Odlično poznaje sve domaće...
Pročitaj više
X
Biljana Stojanović Finansije i računovodstvo Stara se da poslovanje naše firme bude u skladu sa svim važećim zakonskim propisima i odredbama. Odlično poznaje sve domaće i međunarodne propise koji se tiču uslova i legalnosti korišćenja špijunske tehnologije tako da svi naši kupci mogu biti apsolutno spokojni u tom smislu. Naši stalni klijenti, kao i sve firme sa kojima imamo dugoročne poslovne odnose uverili su se u njenu profesionalnost, ažurnost i stručnost.

Svakodnevno prati propise o finansijsko-knjigovodstvenom poslovanju, vođenju poslovnih knjiga i dokumenata. Veliki je poznavalac poreskih propisa, a zahvaljujući velikom iskustvu i sistematičnosti ne može joj promaći ni jedan detalj koji može pomoći poboljšanju i unapređenju poslovanja firme.

Kao finansijski savetnik firme prati, kontroliše i učestvuje u planiranju novčanih tokova preduzeća. Stara se o finansijskog likvidnosti i kontroli poslovanja, vrši analizu finansijskih izveštaja, obračun poreza, pripremu poreske dokumentacije i obrazaca, i obavlja sve druge poslove iz domena računovodstva i finansija.

Veliki je motivator i čuvar pozitivnog raspoloženja u firmi.
Miloš Gajić IT administrator
Stručnjak za informacionu tehnologiju, projektovanje, razvoj i sprovođenje informacionih sistema. Njegov zadatak je da najnovija programska rešenja iz domena špijunske...
Pročitaj više
X
Miloš Gajić IT administrator Stručnjak za informacionu tehnologiju, projektovanje, razvoj i sprovođenje informacionih sistema. Njegov zadatak je da najnovija programska rešenja iz domena špijunske opreme budu odmah dostupna i našim klijentima. Radi na poslovima unapređenja softverskih rešenja, digitalne forenzike i instalacije spy softvera za mobilne telefone i računare.

Komunikativan je i ljubazan, spreman da u svakom trenutku izađe u susret svim zahtevima klijenata. Kada vam je potrebna instalacija spy softvera, vodiće vas korak po korak kroz ceo postupak. Zahvaljujući njemu instalacija i primena spy softvera postaje brza, jednostavna i laka za svakog korisnika.

Rado će odgovoriti na sva vaša pitanja, ponuditi najbolja i najpraktičnija rešenja za svaki vaš problem. On je čuvar vaših podataka i u domenu digitalne forenzike, ne postoji ni jedan fajl koji ne može povratiti i ponovo oživeti. Pripadnik je nove generacije IT stručnjaka na našim prostorima i svakodnevno prati i primenjuje savremene IT tehnologije i znanja.

Završio je Univezitet Singidunum u Beogradu - IT Bezbednost i Analiza

Originalni proizvodi vrhunskog kvaliteta

Originalnost i kvalitet naših proizvoda dokazujemo garancijom i svim potrebnim sertifikatima. Uz svaki naš proizvod dobijate fiskalni račun, koji šaljemo i poštom u slučaju online kupovine. Stalni smo učesnici domaćih i međunarodnih sajmova bezbednosti a svoju opremu široj publici redovno predstavljamo i gostovanjima u različitim TV emisijama. Softveri i špijunska oprema renomiranih svetskih proizvođača sa najboljim odnosom cene i kvaliteta sada je dostupna i vama. Pozovite nas, tu smo da pomognemo.