Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Miloš Jovanović

Direktor i osnivač

”Iskoristite moć informacija i smanjite brigu. To je moć Spytech-a. Jer imate pravo da znate više.”

Misija

Težimo da najnovijim proizvodima i softverskim rešenjima omogućimo ljudima da zaštite sebe, svoju porodicu i uspostave kontrolu nad svojim životom.

Diskrecija

Garantujemo Vam diskreciju pri svakom sklopljenom poslu

100% sigurno i bezbedno

Sve informacije koje podelite sa nama čuvamo na bezbedan način

Garancija kvaliteta

Za svaki uredjaj ili softver garantujemo kvalitet

Vizija

Poslujući planski i odgovorno težimo da postanemo lider u industriji opreme i softvera za praćenje u regionu i šire. Predano nastojimo da održimo reputaciju, opravdavamo poverenje klijenata i da budemo izuzetni u onome što radimo i jačamo našu poziciju.

Lojalnost

Lojalnost i poverenje postavljamo kao temelj u svakom poslovnom odnosu.

Predanost

Temeljno i predano pristupamo rešavanju svakog vašeg problema

Iskustvo

18 godina iskustva u službi rešavanja svih Vaših zahteva

Мnogi imaju poverenja u nas i našu podršku

Ponosni smo što nudimo vrhunske usluge i podršku kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe. Sa pristupom orijentisanim na kupca, nastojimo da nadmašimo vaša očekivanja i pružimo besprekorno iskustvo od početka do kraja. Bilo da ste pojedinac, malo preduzeće ili veliko preduzeće, naš sveobuhvatan asortiman usluga i namenski tim za podršku su tu da vam pomognu na svakom koraku.

Miloš Jovanović

Direktor i osnivač

”Ako ste odgovorni prema svojim bliznjima duzni ste da znate. Odgovornost je obaveza. Preuzmite je odmah.”

Upoznajte naš tim

Slika Predrag Musovic-a u spytech firmi it administrator

Predrag Mušović

IT administrator

Slika Predrag Musovic-a u spytech firmi it administrator

Predrag Mušović

IT administrator

Vrhunski IT stručnjak i programer. Zahvaljujući njemu korišćenje špijunske opreme za svakog kupca postaje lako i jednostavno. Obavlja poslove instalacije spy softvera za mobilne telefone i računare, pruža klijentima kompletnu tehničku podršku prilikom instalacije i korišćenja istih. Pored toga, obavlja usluge digitalne forenzike mobilnih telefona pomoću koje možete povratiti sve izbrisane ili izgubljene podatke iz oštećenih aparata.

Na našim prostorima, jedan je od najboljih stručnjaka u oblasti špijunske softverske tehnologije i neprestano radi na unapređenju spy softvera i sistemskih rešenja digitalne forenzike. Istinski profesionalac sa velikim iskustvom, od velike je pomoći svim članovima našeg tima a pre svega našim klijentima i kupcima.

U domen njegove nadležnosti spada i praćenje, projektovanje i primena najnovijih IT trendova, kao i instalacija, konfiguracija i održavanje hardverskih i programskih rešenja špijunske tehnologije. Njemu se možete obratiti za bilo koje pitanje vezano za softversku i korisničku podršku špijunskih uređaja iz našeg asortimana.

Završio je Prirodno-matematički fakultet u Beogradu.

Kontakt informacije: predragmusovic@spytech-equipment.com

Slika Ljubisa Zivkovic u spytech firmi kao komercijalista

Ljubiša Živković

Komercijalista

Slika Ljubisa Zivkovic u spytech firmi kao komercijalista

Ljubiša Živković

Komercijalista

Savršeno poznaje sve špijunske uređaje iz naše ponude, njihove tehničke karakteristike i način primene. U toku je sa najnovijim dostignućima iz domena spy tehnologije, te svoje znanje i iskustvo efikasno primenjuje kako bi klijentima olakšao rešenje svakog problema ili nedoumice.

Uvek je spreman da pomogne i preporuči proizvode iz našeg asortimana koji u potpunosti odgovaraju potrebama kupca. Skoncentrisan i orijentisan na rešenja, a ne na probleme, bez greške procenjuje kako da brzo i lako rešite svoj problem. Profesionalnost, ljubaznost i posvećenost svakom klijentu prepoznali su i naši mnogobrojni kupci koji mu se redovno obraćaju kad god im je potreban neki savet ili podrška.

Pored prodaje opreme i uređaja, možete ga angažovati za različite usluge detekcije poslovnih i stambenih prostorija. Na njega se možete u potpunosti osloniti i ukoliko vam je potrebna obuka za korišćenje uređaja ili bilo koji vid tehničke podrške. Njegova objašnjenja su jasna i precizna, tako da rukovanje uređajima za svakog kupca postaje krajnje jednostavno.

Ljubiša je završio fakultet za Međunarodno poslovanje i Finansije.

Kontakt informacije: ljubisazivkovic@spytech-equipment.com

Slika Mladen Stojanovic u spytech firmi kao SEO za google

Mladen Stojanović

SEO i Google marketing menadžer

Slika Mladen Stojanovic u spytech firmi kao SEO za google

Mladen Stojanović

SEO i Google marketing menadžer

Uvek je dobro biti prvi, a biti prvi na Google i veoma isplativo. Naravno, samo ukoliko u timu imate veštog i fleksibilnog SEO marketing stručnjaka koji u stopu prati Google robote.

Kreativni ekspert za digitalno oglašavanje, dobro poznaje sve specifičnosti pretraživača. Kompleksne SEO tehnike i alate koristi kako bi se web prezentacija SpyTech-a uvek nalazila na vrhu Google i za stepenicu iznad konkurencije.

Čest je gost na inostranim forumima i portalima u potrazi za novim SEO trendovima, koje implementira pre ostalih. Iskustvo je sticao na brojnim domaćim i internacionalnim projektima, radeći za različita tržišta i delatnosti.

Kreira uspešne AdWords kampanje, koje naše proizvode vode direktno do kupaca i klijenata. Mudro analizira statistiku i tumači izveštaje kako bi svaka sledeća promocija na Google bila profitabilnija, vodeći računa o reklamnom budžetu.

Predlaže nove marketing strategije i lako pronalazi odgovor na najzahtevnije izazove u svim aspektima pozicioniranja.

Slika Nada Ristic u spytech firmi kao SEO copywriter

Nada Ristić

SEO copywriter i marketing menadžer

Slika Nada Ristic u spytech firmi kao SEO copywriter

Nada Ristić

SEO copywriter i marketing menadžer

Profesorka srpske književnosti i jezika, učionicu je zamenila internet igraonicom. Za tržišne utakmice naoružava se isključivo pravim rečima.

Zna ključne reči koje vole pretraživači, ali i posetioci web stranica, a nisu joj nepoznate ni prečice do prvih strana Googla. Specijalnost su joj pisanje SEO i prodajnih tekstova za web sajtove, kreiranje blogova, stvaranje sadržaja za društvene mreže, izrada online reklama.

Zna da je vreme novac, pa ne čeka da kupci traže i pronađu našu kompaniju, već svojim tekstovima naše proizvode trasira direktno do njihovih displeja.

U praksi stečena iskustva i veštine koristi kako bi društvene mreže Fejsbuk i Instagram pretvorila u komercijalne platforme za promociju SpyTech brenda i alat za uspešnije poslovanje. Brine o dobrom imidžu naše kompanije na internetu, kreira efektne oglase na društvenim mrežama, a statistiku koristi kao putokaz za još uspešnije nove kampanje koje korisnike ne ostavljaju ravnodušnim.

U toku sa svim aktuelnostima iz oblasti SEO i marketinga na društvenim mrežama.

Slika Jelica Bogosavac u spytech firmi kao Grafički dizajner i copywriter

Jelica Dragosavac

Grafički dizajner i copywriter

Slika Jelica Bogosavac u spytech firmi kao Grafički dizajner i copywriter

Jelica Dragosavac

Grafički dizajner i copywriter

Zadužena za vizuelni identitet i pisanu reč. Slikom objašnjava čemu služe proizvodi špijunske tehnologije i u kojim situacijama se mogu primeniti. Pruža administrativnu podršku našim stranicama na društvenim mrežama i stara se da sve objave u slici i reči budu uvek nove, zanimljive i korisne svim našim pratiocima i klijentima.

Pisanje joj ide od ruke, pa blog strane našeg sajta redovno ažurira novim tekstovima, obezbeđujući korisnicima ne samo tehničko-stručna objašnjenja proizvoda, već i mnoge druge korisne informacije i različite zanimljive sadržaje. Posvećena je svom poslu, ušla je u sve tajne špijunske tehnologije pa joj se slobodno možete obratiti i pitati sve što vas interesuje o našim proizvodima na društvenim mrežama.

Zanima je sve što je u vezi sa internet tehnologijom. Prati i primenjuje novitete iz domena internet marketinga, SEO, copywriing-a i web dizajna. Iza nje je na stotine ispisanih tekstova, dizajnerskih rešenja i realizovanih ideja.

Završila je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Slika Biljana Stojanovic u spytech firmi kao Grafički dizajner i copywriter

Biljana Stojanović

Finansije i računovodstvo

Slika Biljana Stojanovic u spytech firmi kao Grafički dizajner i copywriter

Biljana Stojanović

Finansije i računovodstvo

Stara se da poslovanje naše firme bude u skladu sa svim važećim zakonskim propisima i odredbama. Odlično poznaje sve domaće i međunarodne propise koji se tiču uslova i legalnosti korišćenja špijunske tehnologije tako da svi naši kupci mogu biti apsolutno spokojni u tom smislu. Naši stalni klijenti, kao i sve firme sa kojima imamo dugoročne poslovne odnose uverili su se u njenu profesionalnost, ažurnost i stručnost.

Svakodnevno prati propise o finansijsko-knjigovodstvenom poslovanju, vođenju poslovnih knjiga i dokumenata. Veliki je poznavalac poreskih propisa, a zahvaljujući velikom iskustvu i sistematičnosti ne može joj promaći ni jedan detalj koji može pomoći poboljšanju i unapređenju poslovanja firme.

Kao finansijski savetnik firme prati, kontroliše i učestvuje u planiranju novčanih tokova preduzeća. Stara se o finansijskog likvidnosti i kontroli poslovanja, vrši analizu finansijskih izveštaja, obračun poreza, pripremu poreske dokumentacije i obrazaca, i obavlja sve druge poslove iz domena računovodstva i finansija.

Veliki je motivator i čuvar pozitivnog raspoloženja u firmi.

Slika Milos Gajic u spytech firmi kao it administrator

Miloš Gajić

IT administrator

Slika Milos Gajic u spytech firmi kao it administrator

Miloš Gajić

IT administrator

Stručnjak za informacionu tehnologiju, projektovanje, razvoj i sprovođenje informacionih sistema. Njegov zadatak je da najnovija programska rešenja iz domena špijunske opreme budu odmah dostupna i našim klijentima. Radi na poslovima unapređenja softverskih rešenja, digitalne forenzike i instalacije spy softvera za mobilne telefone i računare.

Komunikativan je i ljubazan, spreman da u svakom trenutku izađe u susret svim zahtevima klijenata. Kada vam je potrebna instalacija spy softvera, vodiće vas korak po korak kroz ceo postupak. Zahvaljujući njemu instalacija i primena spy softvera postaje brza, jednostavna i laka za svakog korisnika.

Rado će odgovoriti na sva vaša pitanja, ponuditi najbolja i najpraktičnija rešenja za svaki vaš problem. On je čuvar vaših podataka i u domenu digitalne forenzike, ne postoji ni jedan fajl koji ne može povratiti i ponovo oživeti. Pripadnik je nove generacije IT stručnjaka na našim prostorima i svakodnevno prati i primenjuje savremene IT tehnologije i znanja.

Završio je Univezitet Singidunum u Beogradu – IT Bezbednost i Analiza

Kontakt informacije: milosgajic@spytech-equipment.com