Praćenje telefona

Pogledajte video

Saznajte više o proizvodu

Praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona

Uverite se u sve mogućnosti koje SpyTech špijunski softver pruža. Nudimo Vam bez ikakvih obaveza besplatnu probnu verziju u trajanju od 48h. SpyTech špijunski programi za praćenje i prisluškivanje telefona...

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Kako pročitati poruke sa tuđeg Vibera? Kako prisluškivati tuđi telefon bez njihovog telefona? Kako hakovati nečiji telefon i ostati neotkriven? Kako pratiti muža i razotkriti prevaru... Sve češće se postavljaju...

Komentari korisnika

  1. Poštovana Danijela,
   Na žalost nije moguće ubaciti program u iphone. Ukoliko budete u prilici da to bude android telefon pozovite nas da vam pomognemo prilikom instalacije.

 1. Poštovana,
  nažalost niste jedini koji se susrećete sa tim problemom zavisnosti. Ukoliko imate pristup njegovom telefonu možete instalirati Spy softver kako biste videli koliki je njegov problem sa drogom. Možete to sami jednostavno uraditi uz pomoć video i audio uputstva čak i ukoliko niste stručni. Dovoljno je da ispratite šta mi radimo u tom videu i isto primenite na njegovom aparatu.

 2. Imam problem sa mužem. U zadnje vreme se ponaša čudno. Često ostaje duže na poslu. Sumnjam na koleginici da sa njom ima nešto. Nemam pristup pogonu u kom rade da bih postavila kameru ili prisluškivač.

  1. Poštovana Zvezdana,
   Rešenje za Vaš problem je program za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona. Ovaj Spy softver možete instalirati u mobilni telefon svog muža i slušati uživo šta se sve priča u okruženju telefona kada je povezan na internet. Takođe možete i snimati razgovore u okruženju pa na kraju dana sve preslušati. Kada se program instalira, nije vidljiv na displeju telefona medju ostalim aplikacijama. Pozovite nas za više informacija i detaljnija uputstva.

 3. Razvela sam se od muža. Kako je dete povremeno kod njega, a alergično je na kikiriki plašim se da njegova nova žena ne vodi računa o tome. Potrebno mi je nešto da dete nosi sa sobom. Dete ima 6 godina. Ništa osim odeće koje je na njemu neće da uzmu. Nemam mogućnost ništa da postavim u ranac jel odbijaju da ga uzmu. Nemam pristup stanu u kome žive…

  1. Poštovana,
   Ukoliko dete koristi mobilni telefon možete instalirati Spy softver u njega kako bi videli šta se sve događa u prostoru gde se nalazi. Možete koristiti kameru telefona uz zvučnik i ujedno i gledati i slušati šta se dešava. Na ovaj način imaćete kompletan uvid u sve aktivnosti vašeg deteta. Vodite računa da nabavite licencirani program od proverenog proizvođača jer u suprotnom možete trajno oštetiti telefon. Pozovite nas radi dodatnih informacija i saveta.

  1. Poštovani,
   Izvinjavamo se na propustu koji se desio. Nakon sajma bezbednosti na kom smo učestvovali zatrpani smo prevelikim brojem poziva koji je stigao od jutros pa nismo bili u mogućnosti ranije da odgovorimo. Izvinjavamo se još jednom. U međuvremenu smo odgovorili na sve mailove koji su pristigli, verovatno i na vaš. Predlažemo da nas kontaktirate telefonom ukoliko su Vam hitno potrebne naše usluge ili proizvodi.

 4. Postovani,
  Sumnjam na neverstvo svoje zene. Kada izadje sa ‘’drugaricom’’ ne javlja se kada je prvi put pozovem, vec drugi a nekad i treci put. Sumnjivo mi je jer uvek kaze da je u kaficu i da je prevelika buka pa zato ne moze da prica. Kako to da resim. Hvala

  1. Poštovani Slobo,
   Najbolje rešenje je da ženi ugradite Spy softver u telefon i na nekoliko pouzdanih načina proverite sa kim zaista sedi. Prvi način je da ukljucite uživo slušanje u okruženju telefona, a ako usled „buke’’ ne možete da čujete ili prepoznate glas, možete uključiti prednju ili zadnju kameru na njenom telefonu i tako videti sa kim sedi. Pre toga ćete je naterati da podigne telefon tako što ćete joj poslati neku nerazumljivu ili provokativnu poruku, kako bi telefon malo duže zadržala u rukama.

  1. Poštovana Iva,
   Ako ste u prilici telefon možete doneti kod nas, a mi ćemo pokusati da očitamo šifru našim Izraelskim uređajem za forenziku. Kod šifri sa 4 cifre imamo veliku uspešnost. Drugi način je kamera u olovci koju možete staviti u rokovnik položen na obližnjoj komodi i sl. Kroz mini otvor na rokovniku kamera će snimiti ceo display na telefonu. Olovku mozete smestiti i na stalak gde stoje ostale olovke, gde Vam više odgovara. Na ovaj način je jedan naš klijent rešio problem sličan Vašem. Zatim morate uzeti telefon na kratko i instalirati Team viewer. Naš kolega će onda lako daljinski pristupiti telefonu i instalirati špijunski softver.

 5. Poštovanje, da li ima neki softwer za praćenje android mob, znaci da nije samo whats up vec i sve ostale društvene mreze…instagram,,, jer fb klinci vise toliko i ne koriste….a da je u free verziji barem za probu? naravno i gps lociranje i sve ostalo.hvala

  1. Poštovana,
   U ponudi imamo Spy softver za telefone sa Android OS koji pored WhatsApp-a može pratiti i Viber, FB messinger, Instagram DM, E-mail… Pored praćenja navedenih društvenih mreža u fazi testiranja je i praćenje Snapchat – a. Očekujemo vrlo brzo da i ta aplikacija bude dostupna našim klijentima. Naravno postoji i mogućnost GPS lociranja telefona. Možemo Vam ponuditi potpuno besplatan probni period softvera sa svim opcijama u trajanju od 48h kako bi se uverili u njegove mogućnosti.

  1. Poštovana Ivana,
   Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše poslovne prostorije, kupovinu Spy softvera možete izvršiti plaćanjem na žiro račun firme prema prethodno dobijenom predračunu. Odaberite koji proizvod želite da kupite a mi ćemo vam poslati predračun u najkraćem roku. Od nas ćete dobiti i precizna uputstva kako da softver instalirate i koristite. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas pozovite.

  1. Poštovani Gorane,
   Ne vršimo prodaju mobilnih telefona, već se softver za praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona instalira u postojeći telefon. Dakle, dođite u naše poslovne prostorije i donesite telefon u koji želite da instaliramo ovaj program.To može biti korišćen ili nov telefon a sam postupak ne traje dugo.

 6. Dobar dan..Hteo sam dam da vas pitam…kako je moguće da instaliram svojoj devojci vas softer za praćenje telefona..hteo bi da znam sta se tice sms..MMS..Facebook…what’s app…viber…snapchatu i instagramu…U JEDNOM REČI TOTALNO DA IMAM KOMPLETAN PREGLED PROFILA TELEFONA I SVE ŠTO SE RADI NA NJEGA…. jel imam neku garanciju da to radi… Hvala vam unapred na odgovoru…

  1. Poštovani Srđane,
   Pomoću programa za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona imaćete kompletan uvid u sve aktivnosti target telefona. Možete ga doneti u naše prostorije ili uraditi samostalnu instalaciju a mi ćemo vam na mail poslati tekstualno i slikovito uputstvo. Postoji i opcija da nam date daljinski pristup telefonu da bi instalirali ovaj program. Više o tome na ovom linku: https://goo.gl/xiRjqs. Što se tiče garancije, do sada nismo imali ni jednu pritužbu na rad ovog programa. U svakom slučaju pri kupovini dobijate fiskalni račun pa možete uložiti reklamaciju.

  1. Poštovani Vedrane,
   Slanjem SMS poruke može se poslati instalacija na telefon vašeg deteta. Međutim, instalacija se završava na samom telefonu pa to morate lično uraditi kako sam telefon ne bi obavestio korisnika da je u njemu program za praćenje i prisluškivanje. Postupak je jednostavan i traje nekoliko minuta. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

 7. Zanima me da li postoji softver za provaljivanje sifre na drugom telefonu? Ja bih kupila softver za spijuniranje telefona sinu, ali je telefon pod sifrom? I jos nesto, u slucaju instaliranja tog softvera da li mogu da se vrate izbrisane poruke na viberu i whatsapp?

  1. Poštovana Miko,
   Trenutno u slobodnoj prodaji ne postoji softver kojim možete otkriti šifru drugog mobilnog telefona. Ono što možete da uradite je da donesete mobilni telefon kod nas, kako bi mi očitali njegovu šifru i povratili obrisane podatke na Viberu i WhatsAppu. Takođe, možemo vam instalirati softver u target telefona kojim možete pratiti njegov rad od tog momenta pa nadalje. Ovim bi vaš problem bio rešen. Više o tome pogledajte na sledećem linku: https://goo.gl/xiRjqs

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.