Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Špijunska mikro kamera u ručnom satu

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

14.750 rsd23.500 rsd

Model 1

Rucni-sat-model-1-slika-2Rucni-sat-model-2-slika2Rucni-sat-model-3-slika2

Špijunski ručni sat sa skrivenom mikro kamerom je sat prelepog dizajna koji se može nositi u svakoj prilici. Pored toga što ima sve funkcije modernog sata on predstavlja i sofisticiran špijunski alat koji omogućava tajno snimanje, prisluškivanje i fotografisanje. Sočivo kamere i mikrofon su minijaturnih...

Uporedite proizvod

Opis

Špijunska mikro kamera u ručnom satu – praktična za korišćenje, atraktivna kao poklon

Špijunska mikro kamera u ručnom satu je uređaj za diskretno snimanje, prisluškivanje i fotografisanje. Mini kamera visoke rezolucije integrisana je unutar sajta savremenog dizajna koji je potpuno funkcionalan kao i svaki drugi ručni sat. Špijunskom kamerom upravlja se pomoću tastera koji se nalaze na samom satu i ne razlikuju se od tastera kojima se podešava satni mehanizam. Korisnik može birati između tri moda rada a to je snimanje samo zvuka odnosno prisluškivanje, snimanje video zapisa i snimanje fotografija.

Snimci se beleže direktno na internu memoriju veličine 8 GB. Kamera radi pomoću punjive litijumske baterije i obezbeđuje 90 minuta neprekidnog snimanja. Ukoliko se baterija istroši potrebno je sat povezati na izvor električne energije pomoću posebnog kabla za napajanje koji se dobija u paketu. Kada je u pitanju pregled snimljenog materijala, potrebno je povezati sat sa nekim optimalnim uređajem za reprodukciju. To može biti računar, laptop ili mobilni telefon korisnika ukoliko poseduje tu opciju. Kabal za povezivanje mirko kamere odnosno sata takođe se dobija u paketu sa uređajem.

Sat je vodootporan, zahteva minimalno osvetljenje i veoma je pogodan za snimanje u noćnim uslovima (night vision). Za pregled snimljenog materijala potrebno je sat povezati na računar ili laptop pomoću USB kabla. Ručni sat sa skrivenom mikro kamerom može se koristiti za snimanje poslovnih sastanaka, pregovora, predavanja i u svim situacijama kada je potrebno nešto tajno ili javno zabeležiti.

Kako se koristi špijunska mikro kamera u ručnom satu?

Pre početka korišćenja špijunskog ručnog sata, treba proveriti punjivost baterije kako ne bi došlo do prekida snimanja u važnom trenutku. Rukovanje kamerom vrši se pomoću dva dugmeta. Na jedno dugme uređaj se pali i automatski se pokreće snimanje, a dužim pritiskom na drugo dugme korisnik prelazi u mod pravljenja fotografija. Jedan kratak pritisak na isti taster označava fotografisanje.

Na satu se nalazi i posebno dugme koje izgleda kao dugme za navijanje sata a  ispod njega se nalazi ulaz za USB kabl. To dugme je potrebno odšrafiti kako bi povezali sat sa računarom, laptopom ili drugim uređajem. Jedan deo USB kabla stavlja se u sat a drugi u uređaj za reprodukciju. Nakon toga potrebno je samo snimljeni materijal prebaciti na uređaj i pregledati šta je kamera zabeležila.

Tehničke karakteristike mikro kamere u ručnom satu

Mikro kamera u ručnom satu ima vrhunske tehničke karakteristike pod uslovom da kupujete originalni proizvod a ne jeftine kineske kopije. Fotografije i video materijali su visoke rezolucije, brzina snimanja je velika, tako da nema seckanja slike. Ton je jasan i čist u reprodukciji zahvaljujući specijalnim filterima za neutralisanje šumova. Rezolucija video snimka iznosi Full HD 1920 x 1080 P, a foto rezolucija 12 Mpx.

Mini kamera u ručnom satu spada u IR Night Vision kamere što znači da odlično snima i u uslovima slabog osvetljenja. Širina hvatanja optike odnosno ugao snimanja iznosi 90°. Rad mikro kamere je neprimetan, ozbirom da su sočivo kamere i mikrofon dobro kamuflirani i nemoguće ih je lako uočiti čak ni iz neposredne blizine. Sat je vodootporan.

U koje svrhe se može upotrebiti špijunski ručni sat?

Zahvaljujući jednostavnom rukovanju i viskom kvalitetu snimljenog materijala, mini kamera u ručnom satu predstavlja sastavni deo opreme detektivskih i istražnih agencija. Obzirom da se već nalazi na ruci i treba ga samo aktivirati, ovaj špijunski uređaj olakšava izvođenje tajnih operacija i nema opasnosti od otkrivanja. Osim detektiva, mogu ga korisiti svi koji imaju potrebu da nešto diskretno snime.

Špijunski ručni sat rado koriste novinari i paparaci a studentima i đacima može poslužiti za snimanje predavanja, seminara, hvatanje beleški i slično. Praktičan je i za biznismene, koji ga koriste za snimanje poslovnih sastanaka, dogovora ili pregovora. Mogu ga koristiti avanturisti, ljubitelji prirode, planinari i ekstremni sportisti.

Kada je potrebno brzo zabeležiti neki autentični prizor ili događaj, ovaj sat se pokazao kao veoma praktičan. Jednim stiskom na taster napravljena je fotografija ili se snima video zapis. U poređenju sa situacijom kada je potrebno izvaditi fotoaparat ili mobilni telefon radi snimka, ručni sat sa kamerom je neuporedivo funkcionalniji. Može se koristiti u raznim prilikama i za različite namene. Ako se stavi na unutrašnji retrovizor automobila, može snimati dešavanja u saobraćaju ili zanimljive predele tokom vožnje.

Ako želite nekog da iznenadite zanimljivim, atraktivnim i praktičnim poklonom odaberite špijunski ručni sat. Bez obzira koja prilika je u pitanju, špijunski ručni sat je uvek dobar izbor. Naša ponuda obuhvata satove sa Citizen, Longines ili Omega mehanizmom a postoji mogućnost da u sat koji nam doneste ugradimo odgovarajuću mikro kameru. Svaki sat ima prilagodljivu kopču a na raspolaganju su vam narukvice od kože, metala ili kaučuka.

Pozovite našu tehničku službu i pitajte sve što vas interesuje. Pored mikro kamere u ručnom satu, naš asortiman obuhvata i druge mikro kamere integrisane u različite predmete. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

 

Specifikacija

Audio

Vreme i datum snimka Yes
Max površina slušanja 5m²

Kamera

TIP Jedna
Rezolucija prednje kamere Full HD
Režimi video-snimanja Full HD
Rezolucija fotografije 12MP
Noćni mod 2m
Ugao snimanja 90°
Broj frejmova u sekundi 30
Min potrebna osvetljenost 1LUX

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije LiPo
Kapacitet baterije 400mAh
Trajanje baterije do 60-100 minuta
Integrisana baterija Yes
Mogućnost menjanja baterije Yes

Medij za čuvanje podataka

Kapacitet interne memorije 16GB

Funkcije

Fotografisanje Yes
Kompatabilnost sa sistemima IOS, Android, Windows, Mac OSX

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja Nerdjajući čelik – guma
Radna temperatura 0°C do 45°C
Boja uredjaja Hrom – crna
Multifunkcionalno dugme za upravljanje Yes
Indikator moda rada Yes
Status napunjenosti baterije Yes
Port 2.5mm, 4 polni džek

Težina i dimenzije

Težina 92g
Širina 50mm
Dubina 55mm
Visina 17mm

Paket uključuje

  • Rezervnа kapica

    Kapica od nerdjajućeg čelika koja služi za pokrivanje ulaza za punjenje uredjaja. Ukoliko izgubite kapicu , ne brinite se dobijate rezervnu i time upotpunjujete izgled samog sata.

  • USB kabl

    2.5mm 4-oro pinski kabl koji Vam pruža mogućnosti punjenja i manipulacije podataka sa kamere izuzetnom brzinom.

  • Uputstva za upotrebu

    Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

Kako se koristi

Додатне информације

model-uredjaja

rucni sat 1, rucni sat 2, rucni sat 3

Будите први који ће написати рецензију за „Špijunska mikro kamera u ručnom satu“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Recenzije

Још нема коментара.

Najčešća pitanja

Da li ovaj model špjunskog sata snima samo video ili može i zvuk?

Pored snimanja video zapisa špijunska kamera u ručnom satu poseduje i mogućnost snimanja zvuka.

Kako mogu da pregledam snimke?

Kupovinom uređaja u paketu dobijate i USB kabl. Za pregled snimljenog materijala potrebno je špijunski sat povezati na računar ili laptop pomoću USB kabla.

Koliko je komplikovan za korišćenje?

Ovaj špijunski uređaj se koristi vrlo jednostavno. Na satu se nalaze dva dugmeta. Kratkim pritiskom na jedno dugme pokrećete snimanje, a dužim pritiskom drugog dugmeta pokrećete mod fotografisanja. Još jednim pritiskom na isto dugme pravite pojedinačne fotografije i snimak se automatski sačuva u memoriji mikro SD kartice.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Špijunska mikro kamera u ručnom satu

23.500 rsd