Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

GPS Trakeri i lokatori

GPS lokatori najnovije tehnologije pružaju mogućnost da u svakom trenutku precizno znate gde su vaš automobil ili dvotočkaš. GPS trakeri trenutno lociraju vaše vozilo i pružaju vam potpunu kontrolu nad njegovim kretanjem. Uz pomoć GPS trackera možete obezbediti svoje vozilo i zaštititi ga od krađe i oštećenja.

I to nije sve.

Ove multifunkcionalne inteligentne sisteme za praćenje objekata u pokretu neograničenog dometa možete iskoristiti i za lociranje ljudi, kućnih ljubimaca ili bilo kog drugog pokretnog objekta.

Naša ponuda trackera i lokatora

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

GPS lokatori i trakeri vrhunskog kvaliteta i karakteristika

Našu ponudu čine:

GPS lokatori za satelitsko praćenje kretanja i lociranje vozila i svih pokretnih objekata su najjeftiniji i najpouzdaniji način da zaštitite svoje vozilo od krađe i oštećenja. Najnoviji modeli GPS lokatora za praćenje vozila mogu se diskretno postaviti bilo gde u automobilu tako da lopovi ne mogu ni da pretpostave da će biti u momentu otkriveni i zaustavljeni u krađi. GPS trakeri se instaliraju jednostavno i brzo, a za njihovo korišćenje potrebni su vam još mobilni telefon i internet signal. GPS lokatori pružaju punu kontrolu nad vozilom sa bilo koje udaljenosti, kao i mogućnost ograničavanja njegovog kretanja.

GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle za praćenje i lociranje dvotočkaša u realnom vremenu je na principu mobilne telefonije, pa vam je potreban samo mobilni telefon i internet da, kad god poželite, dobijete preciznu lokaciju svog motora ili bicikla. Instalira se u prednje i zadnje svetlo dvotočkaša i napravljeni su u skladu sa svim saobraćajnim propisima. Ugradite GPS lokator u svetlo za bicikl, kacigu, ranac deteta ili ogrlicu ljubimca i u deliću sekunde na svoj mobilni telefon dobićete tačnu poziciju gde se oni nalaze. Osnovna namena GPS trakera za dvotočkaše je zaštita od krađe, ali se može upotrebiti i kao prisluškivač neograničenog dometa.

Kako funkcionišu GPS lokatori

GPS trackeri su pouzdani i precizni, praktično neprimetni, jednostavno se ugrađuju na različite vrste materijala, a sve što vam je potrebno da brzo locirate vozilo, dete ili ljubimca jeste signal i mobilni telefon. GPS lokatori funkcionišu na principu mobilne telefonije, a sa satelitom se povezuju GPS signalom.

Kada locira objekat, tracker tekstualnom porukom šalje koordinate u obliku geografske širine i dužine na mobilni telefon u vidu linka za Google Maps. Dovoljno je da kliknete na link ili te brojke upišete u Google earth ili neku drugu mapu i videćete tačnu lokaciju objekta tj dobijate praćenje u realnom vremenu.

Panic taster koji poseduju, GPS trackere čini i pouzdanim uređajem za zaštitu lične bezbednosti. Ako se nađe u opasnosti, osoba pritiskom na SOS taster automatski šalje poruku na broj koji je podešen da primi lokaciju.

GPS tracker možete upotrebiti i kao efikasan špijunski uređaj za tajno snimanje i prisluškivanje neograničenog dometa čijim funkcijama upravljate putem telefona.

Ovaj uređaj za praćenje može biti od velike pomoći u poslovanju firmama koje imaju veći broj vozila. U svakom trenutku možete pratiti i kontrolisati vozila i na taj način povećati bezbednost vozila, efikasnost zaposlenih i smanjiti eventualne troškove.

Modeli i karakteristike GPS tracker – lokator Pametni sat GPS tracker GPS lokator za kućne ljubimce – Pet GPS tracker
Povezivanje na server Yes Yes Yes
Rezolucija video snimka No HD 2MP No
Slot za mikro SD karticu Yes No No
USB port Yes Yes Yes
Interna memorija No 2GB No
Geo-fence Yes Yes Yes
Snimanje lokacija Yes No No
Sim Kartica Nano/Mini SIM Nano SIM Nano SIM
GPS Preciznost do 5 metara do 5 metara do 5 metara
GPS Osetljivost -165 dBm -165 dBm -165 dBm
GSM frekfencija 3G 4G 4G
Fotografija GPS tracker – lokator Pametni sat GPS tracker Pet GPS tracker
Cena Gps Trakera 12.250 – 24.750 rsd 17.500 rsd 17.500 rsd