Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Kako otkriti prevaru partnera praćenjem mobilnog telefona

Kako otkriti da li vas partner vara? Ako ste postavili ovo pitanje, znači da već sumnjate u vernost partnera. Sumnja je neprijatan i uporan osećaj koji nas tera da tragamo za istinom, dok je ne potvrdimo ili odbacimo. Kada se jednom uvuče u misli, sumnja kao crv rovari svakim segmentom života, utiče na raspoloženje, san, zdravlje, međuljudske odnose…

Ukoliko sumnjate da vas partner vara, velika je verovatnoća da ste u pravu. Tako kažu statistike. U preko 60% veza, jedan od partnera vara, a čak 80% muškaraca je priznalo da je barem jednom prevarilo partnerku. Prevara ne zna za godine, pa podjednako varaju i mlađi i stariji.

Motivi prevare u partnerskom odnosu su raznoliki. Preljuba se uglavnom događa u poslepodnevnim satima, a najčešće sredom od 17h do 19h. 68% prevara nastane na radnom mestu. Istraživanja nam govore da ljudi najčešće varaju u poslednjoj godini decenije, a najneverniji su 39-godišnjaci.

Kako najlakše uhvatiti partnera u prevari

Kako otkriti prevaru partnera praćenjem njegovog mobilnog telefonaNajveći saveznik u razotkrivanju prevare je mobilni telefon. U ovom uređaju kriju se tragovi svega što radimo u privatnom i poslovnom životu. Ukoliko partner odjednom postavi zaštitnu šifru na mobilni telefon, promeni password-e za Facebook, Instagram, e-mail javlja se alarm koji ukazuje da možda nešto ne želi da saznate.

Dugi telefonski razgovori sa osobama koje ne poznajete daleko od vas ili često dopisivanje takođe mogu ukazivati na prevaru. Naročito ako vas sve ređe zove ili vam se ne javi kada ga pozovete, sakriva displej telefona, ili čak ne znate ni gde se nalazi. Ako partner provodi znatno više vremena na Internetu i briše istoriju pretrage i to može biti znak da nešto taji od vas.

Kada biste mogli da zavirite u njegov mobilni telefon, brzo biste saznali istinu.

Možda do sada niste znali kako, ali možete. Imate pravo na istinu, a što pre do nje dođete, dobićete odgovore i povući odgovarajuće poteze.

Program za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona pomoći će vam da saznate baš sve i rešite se sumnje koja vas muči.

Program za praćenje telefona pouzdano i brzo razotkriva prevaru

Softver za praćenje mobilnog telefona je najefikasniji način da uhvatite partnera u prevari.

Program za špijuniranje telefona instalira se jednostavno i brzo. Dovoljno je da imate partnerov telefon u rukama na desetak minuta, instalaciju možete obaviti i samostalno uz detaljno uputstvo. Program je 100% nevidljiv, nakon instalacije nestaje iz menija telefona i korisnik ga ne može otkriti.

Program za praćenje mobilnog telefona otkriće vam sve što vaš partner na njemu radi. Apsolutno sve, kao da držite njegov telefon u ruci. Videćete sve snimljene pozive, poruke, slike u galeriji, aktivnosti i prepiske na Fejsbuku i Instagramu, WhatsApp i Viber poruke…sa bilo koje udaljenosti. Tako možete pratiti šta vaš partner radi u drugom gradu ili zemlji.

I to nije sve.

Vi imate punu kontrolu nad partnerovim uređajem, što u praksi znači da u svakom trenutku možete uključiti prednju i zadnju kameru njegovog telefona. Tada ćete imati nedvosmislene dokaze gde je, sa kim i šta radi u tom momentu. Pred takvim dokazima svi izgovori padaju u vodu, a vi ćete znati da li ste osnovano sumnjali ili ne.

Provera telefona partnera

Softver za špijuniranje telefona testirajte BESPLATNO

Ukoliko vam sve ovo zvuči zbunjujuće i nemate dovoljno poverenja, razumemo vas. Poklanjamo vam sve opcije softvera za praćenje telefona na 48h da se uverite u njegove mogućnosti. Naše iskustvo kaže da korisnici obično saznaju sve što ih zanima već prvog dana. Ako vam se ne dopadne, ne morate ga kupiti. Fer i bez obaveza.

Možda ste se zapitali zašto jednostavno ne biste skinuli neku od besplatnih verzija programa za praćenje telefona sa interneta. I niste jedini koji su to pomislili. Neprovereni programi sumnjivog porekla i namera mogu trajno oštetiti telefon i zloupotrebiti lične podatke, a to sigurno ne želite.

Softver za praćenje telefona partnera iz naše ponude je legalan i dobijate ga uz detaljno uputstvo, račun i korisničku podršku.


Share


Povezane priče

spytech novosti

Životne situacije

Kako špijunirati mobilni telefon?

Razotkrivanje preljube

Životne situacije

Razotkrivanje preljube

Bežična bubica

Kako funkcionišu

Bežična bubica

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Kako ući u tudji whatsapp

Životne situacije

Kako ući u tuđi WhatsApp

Izaberite valutu