Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Zaštita imovine

Postoji nekoliko uslova koji definišu kvalitet života svakog čoveka, a jedan od najbitnijih uslova je bezbednost. Pod tim se podrazumeva ne samo lična, već i imovinska i poslovna sigurnost od najrazličitijih štetnih radnji. U današnjem vremenu, sve tri kategorije su podjednako ugrožene i njihovoj zaštiti treba posvetiti maksimalnu pažnju.

Kako da zaštitite svoj dom, automobil i uređaje od krađe?

Krađe, provale, pljačke deo su naše svakodnevnice. Ukoliko vam se desi ovakva neprijatna situacija na poslu ili kod kuće, pomoć možete dobiti od nadležnih državnih organa, s tim što postupak otkrivanja počinioca, njihovo sudsko procesuiranje i rešavanje pitanja nadoknade štete može biti veoma otežano. Razlozi za to su višestruki, počevši od nedostatka dokaza, manjka ljudstva, pa sve do korumpiranosti sudstva i sporosti i traljavosti sudskog sistema.

Imajući to u vidu, najbolje je da svoj dom, pokretnu i nepokretnu imovinu, kao i poslovanje zaštitite odabirom najkvalitetnije sigurnosne opreme. U tu svrhu, između ostalog, mogu vam koristiti mnogi uređaji iz asortimana špijunske opreme kao što su bezbednosne i špijunske kamere, GPS trakeri i lokatori, špijunske bubice i prisluškivači, auto kamere, špijunski softveri za PC i mobilne telefone, detektori špijunske opreme i drugi uređaji sofisticirane špijunske tehnologije.

kamere za zaštitu imovine

Zaštita stambenog prostora putem špijunske opreme

Dom je mesto koje predstavlja sigurnu oazu za svaku porodicu. A da li je to stvarno tako, zavisi od toga koje mere zaštite su preduzete. Za obezbeđenje stambenog prostora možete koristiti bezbednosne kamere sa senzorom na pokret, špijunske kamere za noćno snimanje, kao i različite mikro špijunske kamere koje se mogu lako i neprimetno kamuflirati. Njihova prednost u odnosu na druge kamere je minijaturna veličina i maksimalna funkcionalnost.

Ukoliko želite da zaštite svoju decu, proverite njihove aktivnosti dok niste tu, uverite se u savesnost rada bebisiterke ili pomoćnog osoblja, najbolje rešenje je da instalirate špijunsku kameru u senzoru za dim, alarmnom satu ili nekom drugom skrivenom mestu. Saznaćete pravu istinu šta rade vaša deca, da li vas osoblje potkrada i druge korisne informacije koje će vam pomoću da se zaštite bolje i kvalitetnije.

Špijunski uređaji za zaštitu poslovnih objekata

Kada su u pitanju poslovni objekti, rizici od krađa postoje ne samo kada je u pitanju poslovna imovina, već i poslovne tajne, odnosno poverljivi dokumenti koji ako dospeju u pogrešne ruke mogu naneti veliku štetu preduzeću. Opasnosti vrebaju ne samo od spolja, već i od strane zaposlenih, rukovodioca i drugih ljudi od poverenja. Imajući to u vidu treba preduzeti sve preventivne mere zaštite a najbolji način za to je špijunska oprema.

Špijunske kamere mogu se koristiti za zaštitu svih poslovnih prostora kao što su prodajni objekti, magacini, hale, kancelarije i slično. Time se obezbeđuje zaštita kako od provala tako i od krađa zaliha, robe i novca iz kasa. Za zaštitu poslovne dokumentacije na raspolaganju su vam pored špijunskih kamera i špijunski softveri za PC, kao i špijunske bubice i prisluškivači.

Takođe, za praćenje rada zaposlenih i njihovih aktivnosti mogu se koristiti i špijunski softveri za mobilne telefone koji beleže sve poruke i pozive zaposlenih čime se sprečavaju štetne posledice u slučaju odavanja poslovnih tajni. Za tu namenu može još poslužiti i digitalna forenzika mobilnih telefona pomoći kojih se očitavaju sve aktivnosti sa određenog telefona zaposlenih i u slučaju kada su izbrisane.

Zaštita automobila i plovila put GPS trakera i auto kamera

Automobili i plovila često su meta krađa ali i vandalizma. Da bi zaštitili vozilo, plovilo, motor, bicikl veoma je korisna ugradnja GPS trakera i lokatora. Pomoći njih može se locirati vozilo i počinioci privesti pravdi. GPS trakeri i lokatori očitavaju tačne koordinate gde se vozilo nalazi u sadašnjem trenutku, beleže maršutu puta, kao i sva zadržavanja. Ovi špijunski uređaji mogu biti od velike pomoći da se ukradeno vozilo nađe i počinioci uhvate.

Za zaštitu automobila veoma je funkcionalna i kamera za snimanje okruženja automobila. Ova kamera ima širok ugao gledanja, veliki memorijski prostor na koji se smeštaju podaci pa može biti od velike pomoći za pronalaženje osoba koje su oštetile vozilo. Ova kamera koristi se i za snimanje puta i dešavanja u saobraćaju prilikom vožnje pa snimci sa nje mogu vlasnika zaštititi na sudu u situacijama kada je došlo do neke saobraćajne nezgode bez njegove krivice.

Dakle, budite korak ispred počinioca i zaštitite svoju pokretnu i nepokretnu imovinu na najbolji način. Pozovite nas a mi ćemo vam preporučiti najefikasnije špijunske uređaje za tu namenu.


Share


Povezane priče

skriveno pracenje uredjaja

Životne situacije

Besplatno praćenje mobilnog telefona preko interneta

Životne situacije

Kako tajno pročitati tuđe poruke na Viberu

Kako funkcionišu

Prisluškivači za prostorije

Životne situacije

Kako otkriti skrivenu kameru u prostoriji

Minijaturna spijunska kamera

O uređajima

Minijaturne kamere za špijunažu

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Izaberite valutu