Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Bežična bubica

(1 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

18.750 rsd

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

  Bežična bubica je minijaturna slušalica koja se postavlja u ušni kanal i omogućava apsolutno prikrivenu komunikaciju sa sagovornikom. Unutar nje nalaze se zvučnik, prijemnik signala i baterija. Bubica je potpuno neprimetna za oko a zahvaljujući anatomskom obliku, zvuk je usmeren ka unutra i ne izlazi iz uha. Može se koristiti na izuzetno glasnim mestima, u prostorijama gde vlada apsolutna tišina, kao i prostorijama u kojima postoje ometači signala zavisno od modela.

  Uporedite proizvod

  Opis

  Bežična bubica je uređaj koji služi za tajnu komunikaciju korisnika sa drugom osobom na određenoj udaljenosti. U pitanju je minijaturna slušalica koja se postavlja u ušni kanal, tako da ju je nemoguće uočiti čak i iz neposredne blizine. Iz ušnog kanala može se izvaditi jedino pincetom.

  Bežična bubica unutar sebe ima prijemnik signala i zvučnik. Zvuk koji prima je savršeno čist, nema prekida u komunikaciji a zahvaljujući anatomskom obliku slušalice, zvuk je usmeren ka unutra i ne čuje se sa strane. Zahvaljujući tome može se koristiti na izuzetno glasnim mestima, kao i na mestima gde vlada apsolutna tišina.

  Uređaj je veom lak i jednostavan za korišćenje. Korisnik bubice čuje sagovornika kroz slušalicu u uvetu, a sagovornik čuje korisnika pomoću primopredajnika i mikrofona koji se nalazi u sklopu istog a stoji negde sakriven, obično ispod odeće korisnika. Slušalica je opremljena posebnim mikrofilterom koji sprečava prodor ušne masti u nju, tako da je ne samo higijenski bezbedna za upotrebu, nego i zaštićena od kvarova.

  Bežične bubice su od velike pomoći studentima prilikom polaganja ispita a mogu se koristiti i za sve ostale tajne operacije, na primer prilikom poslovnih sastanaka kada su korisnicima potrebne tačne instrukcije i koordinacija u pregovorima. Za ovakve radnje veoma je važno da korisnik ne bude otkriven, a bežične bubice najnovije generacije upravo to omogućuju zahvaljujući svojim dizajnerskim i tehničkim karakteristikama.

  Tajna komunikacija sa sagovornikom se obavlja pomoću mikrofona i primopredajnika koji su sakriveni ispod odeće u obliku ogrlice ili pločice. Zvuk sa bežične bubice je kristalno jasan i nema prekida u komunikaciji. Primopredajnik i mikrofon povezuju se kablom za mobilni telefon ili bežičnim putem pomoću Bluetooth-a.

  Domet bežične bubice je neograničen jer se komunikacija vrši putem GSM mreže. Bežične bubice mogu se koristiti za polaganje ispita, poslovne pregovore i u svim situacijama kada vam su potrebne proverene i tačne informacije.

  Kako se koristi bežična bubica i njene karakteristike

  Za korišćenje bežične bubice potrebno je da korisnik pre početka tajne operacije poveže bubicu i primopredajnik sa telefonom pomoću Bluetooth opcije umrežavanja. Sam primopredajnik ima pojačanu indukciju za povezivanje sa bubicom u slusnom kanalu i Bluetooth uređaj dometa do 10 metara koji omogućuje bežično povezivanje sa svim modelima telefona koji imaju Bluetooth opciju. Korisnik stavlja bežičnu bubicu u ušni kanal i preko nje može slušati sve što mu sagovornik govori.

  Sagovornik takođe čuje sve što korisnik prića pomoću sakrivenog mikrofona i na osnovu toga prenosi korisniku bubice sve potrebne povratne informacije. Mikrofon i prijemnik signala na kome se nalazi Bluetooth najbolje je sakriti ispod odeće korisnika i to na onoj strani tela na kojoj se nalazi i sama bežična bubica.

  Bežična bubica poseduje punjivu bateriju kapaciteta do 15 sati razgovora. To znači da se baterija mora napuniti ili zameniti ukoliko je korišćena za komunikaciju u ovom vremenskom trajanju. Inače, baterija može trajati i do 200 sati u Stand By režimu. Dakle, ako je bežična bubica aktivno korišćena jedan sat, može se ponovo koristiti kad god se za to ukaže potreba bez bojazni da će se baterija isprazniti. Naravno pod uslovom da nije istekao i vremenski interval trajanja baterije u Stand By režimu.

  U kojim situacijama se može koristiti bežična bubica

  Bežična bubica najčešće se koristi za polaganje ispita i tajnu komunikaciju u poslovnim pregovorima. Zahvaljujući bežičnoj bubici mnogim studentima polaganje ispita je izuzetno olakšano a poslovnim ljudima omogućeno da zaključe najpovoljnije dogovore.

  Ukoliko student polaže ispit a ne zna odgovor na neko postavljeno pitanje ili nije siguran u ispravan odgovor, sagovornik sa druge strane mu može odmah priteći u pomoć, podsetiti ga ili dati tačne informacije. To znači da sagovornik čuje ne samo šta korisnik bubice govori nego i sve što se dešava u prostoru u kome se on nalazi.

  Bežična bubica se može podjednako efikasno koristiti za polaganje i usmenih i pismenih ispita odnosno kolokvijuma. Kada je u pitanju pismeni ispit, sve što korisnik treba da učini je da sagovorniku izdiktira pitanja, sasluša odgovor i zapiše ga. Zahvaljujući pojačanom mikrofonu korisnik praktično može samo šapnuti pitanje sagovorniku i on će ga bez problema čuti.

  Velika prednost bežičnih bubica je njihov diskretan dizajn i izuzetne tehničke karakteristike koje omogućavaju nesmetanu komunikaciju. Nema bojazni da će se veza prekinuti ili da će neko primetiti korišćenje ovog uređaja.

  U ponudi naše agencije nalaze se najsavremenije bežične bubice renomiranih proizvođača. Pozovite nas za više informacija a mi ćemo vam rado odgovoriti na sva dodatna pitanja.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

  Specifikacija

  Audio

  Vrhunska osetljivost Yes
  Slušanje u realnom vremenu Yes
  Max površina slušanja 15m²
  Potpuna bešumnost Yes
  Neograničen domet slušanja Yes
  Nemogućnost mešanja u vezu Yes

  Napajanje

  Mogućnost rada na baterije Yes
  Trajanje baterije: do 15 sati razgovora
  Integrisana baterija Yes
  Mogućnost menjanja baterije Yes

  Mreža

  Tip SIM kartice SIM
  Frekvencija rada 2G, 3G
  Bluetooth Yes

  Funkcije

  Dvosmerna audio komunikacija Yes
  Osetljivost 40dB

  Fizičke karatkeristike

  Materijal uredjaja ABS plastika
  Frekvencijski opseg mikrofona od 20 Hz do 20.000 Hz
  Port Micro USB

  Težina i dimenzije

  Težina 5g
  Širina 60mm
  Dubina 85mm
  Visina 6mm

  Paket uključuje

  • USB kablMini USB kabl visoke izrade, koristi se na malim aparatima kao što su digitalni satovi, kamere, eksterni hard diskovi.
  • PunjačEuro tip F, kompatibilan sa ulaznim naponom od 100V do 240V neizmenične stuje i USB A izlazom 5V, koji je kompetabilan za Evropsko tržište i služi za napajanje malih kućnih aparata, kao što su mobilni uredjaji, tableti, snimači, WiFi zvučnici,…Visoko kvalitetan naponski kabl koji Vam pomaže da brzo napunite svoj detektor. Uz njega dobijate različite nastavke tip A, tip C i tip G ukoliko se nadjete van kuće imate više mogućnosti da napunite svoj uredjaj.
  • Uputstvo za korišćenjeSluži da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

  Kako se koristi

  Dodaj recenziju

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  1 recenzija za Bežična bubica

  1. Dragan

   Sve preporuke za ove ljude. Izasli su mi u susret sa nekim mojim zahtevima, brza i diskretna kupovina. Svaka cast

  Najčešća pitanja

  Kako preko bežične bubice ostvarujem komunikaciju sa sagovornikom?

  Bežična bubica dolazi u kompletu sa GSM predajnikom i bubicom koja se postavlja u ušni kanal. U predajnik se ubaci SIM kartica bilo kog mobilnog operatera. Pozivom na taj broj ostvarujete komunikaciju sa sagovornikom.

  Da li postoji mogućnost mešanja frekvencija ili upadanja u vezu?

  Bežične bubice koriste kodiranu frekvenciju i ne postoji mogućnost mešanja ili upadanja u vezu sa sagovornikom.

  Koliki je domet bubice, tj. komunikacije?

  Domet bežične bubice je neograničen jer vršite komunikaciju putem GSM mreže.

  Isporuka

  Često kupljeno zajedno

  [woobt]

  Bežična bubica

  18.750 rsd