Kamera za snimanje okruženja automobila

Pogledajte video

Saznajte više o proizvodu

Najmanja špijunska mikro kamera

Najmanja Full HD night vision mikro kamera je po mnogima najsavršenija špijunska kamera koju možete pronaći na tržištu. Svojim performansama i karakteristikama visoko je iznad ostalih špijunskih mikro kamera savremene...

Zaštita imovine

Kako da zaštitite svoj dom, automobil i uređaje od krađe? Postoji nekoliko uslova koji definišu kvalitet života svakog čoveka, a jedan od najbitnijih uslova je bezbednost. Pod tim se podrazumeva...

Komentari korisnika

 1. Postovanje
  recite mi ova kamera snima u toku voznje,a moze da slika i snima i kada je auto na parkingu zbog vandalizma (grebanja auta) ybog toga me i zanima?
  koja je cena za nju?
  hvala sve najbolje zelim

  1. Poštovani,

   pored snimanja u toku vožnje, kamera poseduje mogućnost pravljenja slika i aduio/video zapisa i kada je automobil na parkingu. Možete je podesiti da snima na detekciju pokreta i na taj način čuvate memoriju i olakšavate sebi pregled snimljenog materijala.

 2. treba mi kamera da obezbedim automobil u noću. Na parkingu mi neko svako veče namerno grebe automobil. Kupio sam do sada tri kamere ali nijedna ne može da snima pod uličnim osvetljenjem.

  1. Poštovani Nikola,
   Najbolje rešenje za Vas je kamera iz naše ponude koja može snimati okruženje automobila bez obzira da li su dnevni ili noćni uslovi. Ima izuzetno jake IC diode kako bi u noćnim uslovima snimala bez problema. Ogromna prednost ove kamere u odnosu na ostale modele je u tome, što ima ugao gledanja od 140 stepeni (riblje oko) i što radi non stop, snima dok je i na auto punjaču. Podržava memorijsku karticu od 32 GB, tako da predstavlja jedan od retkih modela kamere koji mogu snimiti i do 50 h bez prestanka.

  1. Poštovani Zorane,
   Nema potrebe da plaćate ugradnju kada za nekoliko minuta kameru možete i sami postaviti na željeno mesto. Police kamera ima dva sočiva koja se vrlo jednostavno, uz pomoć dodataka koje dobijate pri kupovini, montiraju na šoferku ili gde već želite. DVR-a u koji se stavi memorijska kartica na koju će biti snimljen zapis je odvojen kablom od kamera i on ne mora biti vidljiv. Kabla ima sasvim dovoljno da može lepo da se provuče i pokrije snimanje napred i pozadi. Konkretno u svom automobilu stavio sam DVR u kasetu, jedno sočivo kod retrovizora na prednjem staklu, a drugo sočivo na sredini zadnjeg stakla.

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.