Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Kamera za snimanje okruženja automobila

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

9.375 rsd

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

  Mikro kamera za snimanje okruženja automobila je kamera visoke Full HD rezolucije sa dve ultra jake eksterne infrared kamere (do 15 m vidljivosti) koje omogućavaju maksimalno kvalitetno snimanje i u noćnim uslovima (night vison). Kamera se može podesiti na snimanje samo kada se u okruženju nešto dešava (motion detection) čime se štedi memorija SD kartice na kojoj se čuvaju snimci.

  Uporedite proizvod

  Opis

  Minijaturna kamera za snimanje okruženja automobila ili tzv. auto kamera ima više namena. Pored svoje osnovne svrhe, može se koristiti kao nadzorna kamera za obezbeđenje poslovnih i stambenih objekata, kao GoPro kamera za snimanje avanturističke vožnje ili dešavanja u saobraćaju tokom puta i kao špijunska kamera za tajno snimanje u različitim situacijama.

  U pitanju je uređaj visokih tehničkih karakteristika koji obezbeđuje najkvalitetniji video, audio i foto materijal. Pored HD rezolucije snimaka i kvalitetnog zvuka, uređaj je opremljen GPRS i GPS navigacijom i bezbednosnim SOS tasterom. To znači da se automobil može lako locirati i pronaći u slučaju krađe ili druge rizične situacije.

  Minijaturna kamera za snimanje okruženja automobila zapravo se sastoji od dve spoljne kamere koje poseduju infrared svetlo što znači da su specijalizovane za noćno snimanje, a njihova vidljivost dostiže domet do 15 metara. Zahvaljujući širokom uglu snimanja od 140° (fish eye), ovim sofisticiranim špijunskim kamerama ništa ne može promaći, a okruženje automobila snimaju samo kada se nešto dešava.

  Ova funkcija omogućuje praktičnu reprodukciju snimka, ali i više prostora na memorijskoj kartici. Dakle, kada se vrši pregled snimljenog materijala, nema praznog hoda, kamera zahvaljujući funkciji detekcije pokreta (motion detection) snima samo kada registruje neki pokret odnosno dešavanje oko automobila, tako da se na memorijskoj kartici može smestiti do 32 GB korisnog materijala.

  Kako se koristi auto kamera i njene karakteristike

  Minijaturna kamera za snimanje okruženja automobila najčešće se montira na šoferšajbnu pomoću specijalnog držača i zadnje staklo, ali se u principu može montirati na bilo koje pogodno mesto na automobilu. Ukoliko se koristi za bezbednosni ili tajni nadzor, lako ju je kamuflirati i sakriti jer je minimalnih dimenzija. Zahvaljujući širokom uglu snimanja, može se zabeležiti svaki detalj iz okruženja nadziranog objekta i to samo kada se nešto dešava.

  Pre postavljanja kamere potrebno je ubaciti memorijsku karticu u uređaj i proveriti stanje baterije. Baterija je integrisana unutar samog uređaja i njen kapacitet iznosi nekoliko sati neprekidnog snimanja u dnevnom i noćnom režimu. Može se podesiti na beleženje video zapisa ili fotografisanje. Takođe, auto kamera se može povezati na auto punjač što znači da može snimati neprekidno odnosno njen rad ne zavisi od trajanja baterije.

  Sav snimljeni materijal smešta se na memorijsku karticu. Kada želite pregledati snimke, kamera se jednostavno priključi na računar ili laptop pomoću kabla za povezivanje i materijal je spreman za reprodukciju. Nije potrebna instalacija nikakvih posebnih programa jer je kamera kompatibilna sa svim operativnim računarskim sistemima. Kvalitet snimka i zvuka je na profesionalnom nivou i zato ne čudi što se snimci sa ovakvih kamera mogu koristiti i kao dokaz na sudu u slučaju saobraćajne nezgode.

  Kamera za snimanje okruženja automobila ima širok ugao snimanja (wide angle), GPRS i GPS navigaciju, kao i ugrađen alarmni sistem ukoliko dođe do nekih nedozvoljenih radnji. Može se podesiti za snimanje video fajlova ili fotografisanje. Velika autonomija baterije omogućuje do 8h rada u dnevnom modu odnosno do 6h snimanja u noćnom modu a kamera može snimati i neprekidno dok je na auto punjaču.

  Auto kamera može se koristiti za zaštitu automobila od krađe, vandalizma i drugih oštećenja; za snimanje puta u toku vožnje, kao bezbednosna kamera za obezbeđenje objekata a snimci sa kamere mogu poslužiti i kao dokaz u slučaju saobraćajne nezgode. Montira se na šoferšajbnu automobila ili drugo pogodno mesto a zahvaljujući malim dimenzijama može se koristiti i kao špijunska kamera za tajno snimanje i nadzor.

  Obzirom na sve navedene prednosti uspešno je koriste carinski službenici na graničnim prelazima prilikom kontrole i pretresa. Takodje je koriste i sve policijske službe, kao i službe obezbedjenja.

  U kojim situacijama se može koristiti mini auto kamera

  Mini kamera se najčešće koristi kao kamera za snimanje vožnje ili kao bezbednosna kamera za nadzor automobila i zaštitu od vandalizma i krađe. Za snimanje vožnje koriste je ljubitelji brzine koji svoje veštine na ovaj način žele da zabeleže, kao i avanturisti za snimanje panorame i predela kroz koje prolaze.

  Međutim, upotreba ove kamere nije samo rezervisana za snimanje okruženja automobila i puta, već se može koristiti kao veoma praktična kamera za nadzor bilo kog stambenog ili poslovnog objekta. Može se instalirati na ulazu u stan ili kuću, u magacinima, halama, prodajnim objektima.

  Kada se koristi za snimanje okruženja automobila, pomoću snimljenog materijala mogu se identifikovati lica koja su počinila bilo kakvu štetu na kolima. Ukoliko dođe do krađe automobila, integrisani GPS traker i GPRS navigacija mogu biti od velike pomoću da se ukradeni automobil pronađe a počinioci privedu pravdi.

  Kada je u pitanju snimanje puta tokom vožnje odnosno saobraćaja snimci sa ove kamere mogu poslužiti kao dokaz na sudu. Naime, postoje različite situacije kada je vozač automobila nepravedno optužen da je načinio neki prekršaj u saobraćaju, a ne može na drugi način dokazati da nije kriv. Tada snimci sa ove kamere mogu dokazati njegovu nevinost i osloboditi ga svih optužbi.

  Pozovite nas i izaberite mini kameru za snimanje okruženja automobila iz naše ponude i osigurajte sebe i svoj automobil od svih neželjenih situacija.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

  Specifikacija

  Kamera

  TIP Dvostruka kamera
  Rezolucija prednje kamere Full HD
  Režimi video-snimanja Full HD
  Rezolucija fotografije 12 MP
  Noćni mod 15m
  Ugao snimanja 170°
  Detekcija pokreta 5m
  Broj frejmova u sekundi 30
  Gledanje u realnom vremenu Yes
  Min potrebna osvetljenost 0,1 LUX

  Display

  Tip ekrana LCD
  Dijagonala ekrana 6.85 cm (2,7”)
  Ekran u boji Yes

  Napajanje

  Mogućnost rada na baterije Yes
  Tip baterije LiPo
  Kapacitet baterije 200 mAh
  Trajanje baterije do 300 minuta
  Integrisana baterija Yes
  Indikator napunjenosti baterije Yes
  Napajanje 5V

  Medij za čuvanje podataka

  Tip memorijske kartice SD kartica
  Max veličina memorijske kartice 32 GB

  Mreža

  Tip SIM kartice SIM
  Frekvencija rada 2G, 3G

  Funkcije

  SOS dugme Yes
  Detekcija pokreta 5m
  Fotografisanje Yes
  GPS osetljivost -156dBm
  GPS preciznost 10m
  Kompatabilnost sa sistemima IOS, Android, Windows, Mac OSX

  Fizičke karatkeristike

  Materijal uredjaja ABS plastika
  Boja uredjaja Crna
  Dugme za podešavanje osetljivosti Yes
  Status napunjenosti baterije Yes
  Port USB mini, mini HDMI

  Težina i dimenzije

  Težina 350 g
  Širina 60mm
  Dubina 20mm
  Visina 110mm

  Paket uključuje

  • Punjač za automobil

   Kabl poslednje generacije koji prati moderne sisteme u automobilizmu. Slične punjače možete videti u automobilima za punjenje navigacija i telefona.

  • Držač za auto

   Napravljen od izuzetno kvalitetne ABS plastike sa gumenim vakumom koji će čvrsto držati kameru na sigurnom mestu. Često vidjate ovakve držače na GPS ovima za kola, nosačima mobilnih telefona,…

  • USB kabl

   Mikro USB kabl visoke izrade, koristi se na malim aparatima kao što su digitalni satovi, kamere, eksterni hard diskovi.

  • Punjač

   Euro tip F, provodnosti od 100 do 240V sa USB A ulazom za kabal, koji je kompetabilan za Evropsko tržište i služi za napajanje malih kućnih aparata, kao što su mobilni uredjaji, tableti, snimači, WiFi zvučnici,…

  • Uputstva za upotrebu

   Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

  Kako se koristi

  Будите први који ће написати рецензију за „Kamera za snimanje okruženja automobila“

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Recenzije

  Још нема коментара.

  Najčešća pitanja

  Koliki je ugao snimanja kamere?

  Kamera za snimanje okruženja automobila poseduje mogućnost snimanja pod uglom od 140°. Poseduje dve jake eksterne kamere koje možete podesiti da pokrivaju ugao snimanja kompletnog automobila.

  Gde mogu da montiram kameru?

  Možete je montirati na šoferšajbnu ili na drugo skriveno mesto u Vašem automobilu. Uz uređaj dobijate USB kabl za povezivanje sa akumulatorom preko auto punjača i na taj način kamera može da snima duži vremenski period.

  Mogu li da pregledam snimak direktno sa kamere?

  Kamera poseduje LCD ekran na kojem možete pregledati snimljeni materijal. Snimke možete prebaciti na računar ili laptop preko USB kabla koji dobijate u pakovanju.

  Isporuka

  Često kupljeno zajedno

  [woobt]

  Kamera za snimanje okruženja automobila

  9.375 rsd