Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Prisluškivanje automobila

Prisluškivanje nečijeg vozila je jedan od najbržih i vrlo pouzdanih načina da dođete do važnih informacija o toj osobi. Prisluškivanje automobila vrši se diskretnim postavljanjem prisluškivača u automobil koji vam omogućava da uživo slušate sve što se dešava i razgovara u autu ili naknadno preslušate snimljen razgovor.

Prema najnovijim istraživanjima jedna od posledica savremenog načina života jeste i da sve više vremena provodimo u automobilima. Statistika kaže da je to 15-18 dana godišnje ili blizu 8 sati nedeljno. Muškarci su u proseku pola sata dnevno duže za volanom od žena.

Mnogo toga se može desiti u tih sat vremena, priznaćete. Ljudi se u svom automobilu osećaju sigurno i opušteno, pa se ne suzdržavaju, već razgovaraju slobodno na najosetljivije teme telefonom i sa saputnicima. Ozvučenjem auta možete čuti vrlo važne i poverljive razgovore.

Sigurno ste barem jednom poželeli da znate sa kim se vozi, šta priča i radi vaš partner, poslovni saradnik ili zaposleni za to vreme, naročito ako već imate razloga za sumnju.

Prisluškivači za automobile će vas odvesti do istine i to prečicom. Uređaji za prisluškivanje vozila mogu se instalirati u automobile, kombije, kamione, autobuse…Pored prisluškivanja osoba, mogu poslužiti i za lociranje vozila u slučaju krađe.

Postoje dva načina za prisluškivanje automobila: slušanje razgovora uživo i audio snimanje.

Prisluškivači za automobile najnovije generacije

Mini prisluškivači i bubice za vozila

Savremeni prisluškivači za automobile su minijaturnih dimenzija i vrhunskih performansi, pa se veoma lako mogu kamuflirati u vozilo. Praktično ih je nemoguće pronaći golim okom.

Vlasnik vozila opušteno razgovara telefonom ili sa saputnicima, a vi to sve možete slušati uživo sa bilo koje udaljenosti tako jasno i razgovetno kao da ste saučesnik u razgovoru.

Prisluškivanje automobila omogućiće vam da brzo i jednostavno prikupite dokaze o prevari partnera, ponašanju i namerama zaposlenih ili poslovnih saradnika.

Prisluškivač postavljen u automobil emotivnog partnera bio je glavni pomoćnik estradnoj umetnici u potvrdi sumnje u vernost partnera. Svi smo čuli za ovu aferu koja je donekle potvrdila činjenicu da se prisluškivanje automobila najčešće koristi kako bi se otkrile prevare bračnog ili emotivnog partnera.

Većina prisluškivača je ograničenog dometa, što nije funkcionalno i ne daje rezultate kada je vozilo u pokretu. Najpraktičniji špijunski uređaji za prisluškivanje automobila su savremeni GSM prisluškivači koji pružaju mogućnost prisluškivanja uživo sa bilo koje lokacije.

GSM prisluškivači neograničenog dometa za vozila funkcionišu po principu mobilnih telefona i pružiće vam mnogo više informacija od audio nadzora.

Da biste mogli da snimate razgovor u automobilu potrebno da imate pristup autu. Morati imati ključeve vozila da biste postavili snimač razgovora ili neki drugi uređaj za prisluškivanje u target vozilo.

Prisluškivanje razgovora u automobilu uživo

GSM prisluškivač za auto je mini kućište u kojem se nalazi adapter i slot za SIM karticu, i dva tanka kabla. Jedan se povezuje na instalaciju vozila, a drugi je mikrofonski kablić sa mikrofonom na kraju.

Prisluškivači za kola se lako i brzo mogu sakriti bilo gde u automobilu. Zahvaljujući dvostruko lepljivoj traci za samo nekoliko sekundi pričvršćuju se za bilo koju površinu. Ne treba vam pomoć stručnjaka, jer savremeni GSM prisluškivač svako može montirati samostalno uz naše uputstvo.

Najbolje je uređaj za prisluškivanje auta kamuflirati iza kontrolne table vozila. Tada će i prisluškivanje razgovora biti efikasnije, a prisluškivač se može povezati na stalno napajanje i time obezbediti konstantni audio nadzor unutrašnjosti vozila.

Ukoliko se montira na neko drugo mesto, najčešće ispod šasije, prisluškivač se napaja integrisanom punjivom baterijom sa velikom autonomijom rada.

Špijunske bubice za prisluškivanje automobila funkcionišu po principu mobilne telefonije i imaju neograničen domet, pa razgovor iz vozila možete slušati sa bilo koje udaljenosti, sve dok je vozilo pokriveno signalom.

U GSM bubicu smeštena je SIM kartica, a uređaji podržavaju sve kartice mobilne telefonije bilo gde u svetu i nije potrebno da ima kredita na njoj.

Prisluškivač automobila možete aktivirati pozivanjem ili slanjem SMS poruke na broj telefona u uređaju. Drugi način je podešavanje voice activation mode, odnosno samostalnog aktiviranja bubice kada registruje glas u prostoru. Glasovnu aktivaciju možete kontrolisati takođe daljinski, SMS porukom.

Pozivom broja SIM kartice koja je ubačena u prisluškivač, otvara se linija i od tog trenutka slušate sve razgovore u okruženju špijunske bubice u autu.

Poziv sa vašeg telefona se naplaćuje kao bilo koji drugi poziv po standardnom cenovniku mobilnih operatera, a uvek možete koristiti i minute u okviru postpaid paketa koji već posedujete.

Mikrofon GSM prisluškivača je pojačan, a čistoća zvuka perfektna, zahvaljujući filterima koji eliminišu šumove i pozadinsku buku koja je česta u vožnji.  Bez problema i jasno ćete čuti i najtiši razgovor, čak i šapat sa nekoliko metara razdaljine.

GSM frekvencija špijun bubice je kodirana, pa ne morate strahovati od mešanja u vezu.

Prisluškivač za automobil radi potpuno nečujno i bez ikakve signalizacije, tako da ne postoje šanse da ga iko primeti.

Uređaji za ozvučenje automobila mogu da se ugrade u bilo koje vozilo.

GSM prisluškivač za prisluškivanje i lociranje vozila

Pored audio nadzora, višenamenski GSM prisluškivač će vam pokazati i lokaciju vozila. Treba znati da to lociranje neće biti precizno kao ono koje pružaju GPS lokatori. Preciznost lociranja osobe u vozilu preko prisluškivača zavisi najviše broja signala baznih stanica mobilne mreže koje urežđaj „uhvati“ na određenoj lokaciji. To znači da je preciznost u gradskim sredinama daleko bolja od lociranja vozila u nenaseljenim sredinama.

Ako vam je potreban uređaj za precizno praćenje vozila pogledajte našu ponudu profesionalnih GPS trackera.

Ipak, prisluškivač vam može pokazati približnu lokaciju vozila u okolnostima kada je GPS uređaj nemoćan – u podzemnim garažama, zgradama bez GPS mreže i kada se signal namerno ometa. Uz to, duplo je manji od trackera i jednostavniji za sakrivanje.

Snimači razgovora za automobile

Snimači razgovora su idealno rešenje kada razgovor u automobilu želite da snimate i naknadno preslušavate.

Jednostavno postavite audio snimač u vozilo, on će snimiti sve što se u njemu govori i snimak smestiti na internu memoriju. Povezivanjem prisluškivača na laptpo, telefon, računar preuzima se audio materijal i zatim preslušava.

Jedan od takvih uređaja je minijaturni USB audio snimač. Najveća prednost mini snimača razgovora kamufliranog u fleš memoriju je što se ne morate posebno truditi da ga sakrijete. Jednostavno ga ubacite bilo gde u vozilo i niko neće pomisliti da je obični USB zapravo sofisticirani prisluškivač.

Prednost snimača razgovora je i što ne zahtevaju dalji vaš angažman – stavite ga u auto i posle nekog vremena jednostavnim ubacivanjem u USB slot bilo kog uređaja preslušate sve razgovore vođene u automobilu. Kvalitet snimka je vrhunski, pa vam sigurno ništa bitno neće promaći. Takođe, određene delove koje smatrate važnim možete vraćati i preslušavati nekoliko puta, a mogu vam poslužiti i kao dokaz u slučaju potrebe.

Ozvučenje automobila partnera

Statistika pokazuje da se za praćenje i prisluškivanje automobila najčešće odlučuju ljubomorne žene koje sumnjaju u vernost partnera.

Sakrivanjem prisluškivača u auto muža ili partnera žene koje sumnjaju da ih partner vara dobijaju mogućnost da prate i prisluškuju razgovore u vozilu sa bezbedne udaljenosti sa svog mobilnog telefona.

Na taj način u kratkom periodu mogu doći do pouzdanih informacija kojima će potvrditi ili odbaciti svoje sumnje.

U špijune amatere koji se odlučuju za ozvučavanje automobila spadaju i nepoverljivi i oprezni vlasnici firmi. Postavljanjem prisluškivača u vozila saradnika ili zaposlenih mogu vršiti trajni audio nadzor svih razgovora u poslovnim automobilima. Špijunske bubice u vozilima zaposlenih mogu značajno smanjiti troškove, sprečiti industrijsku špijunažu i optimizovati sve segmente poslovanja.

GSM prisluškivače u vozila dece neretko ugrađuju i zabrinuti roditelji koji time žele da zaštite decu i olakšaju roditeljsku ulogu.

Cena prisluškivača za vozila

Koliko ćete novca morati da izdvojite za prisluškivanje vozila partnera, zaposlenog ili deteta, zavisi od toga za koju vrstu ozvučenja ćete se odlučiti.

Ukoliko želite brze rezultate, naša preporuka je prisluškivanje razgovora u autu uživo, u realnom vremenu preko GSM prisluškivača.

Cene špijunskih bubica za kola variraju u zavisnosti od kvaliteta i tehničkih karakteristika. Naše višegodišnje iskustvo u prodaji špijunske opreme i radu sa ljudima kaže da uvek treba birati originalne prisluškivače u legalnoj prodaji. Na taj način ništa ne prepuštate slučaju, možete se osloniti na uređaj u potpunosti, imate detaljno uputstvo na srpskom jeziku, garanciju i najvažnije, stručnu podršku koja će vam pomoći da iskoristite sve mogućnosti bubice na najbolji način.

SpyTech asortiman čine originalni testirani prisluškivači najnovije generacije koje možete nabaviti legalno, u našem prodajnom objektu uz fiskalni račun i po najpovoljnijoj ceni, uz garanciju i dragocene savete. Naravno, diskrecija se podrazumeva.

Ukoliko niste sigurni koji prisluškivač da izaberete, naša tehnička podrška vam stoji na raspolaganju. Izložite nam problem, ponudićemo vam uređaj kojim ćete ga rešiti u najkraćem roku.


Share


Povezane priče

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Prisluškivač u kompjuterskom mišu

O uređajima

Prisluškivači poslovnih prostorija

Životne situacije

Kako pratiti nečiji Viber?

Minijaturna spijunska kamera

O uređajima

Minijaturne kamere za špijunažu

spytech novosti

Životne situacije

Praćenje telefona kao mera nadzora dece i tinejdžera

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Izaberite valutu