Sprečite prisluškivanje

Kako zaštititi sebe od špijuniranjaKako zaštititi sebe od špijuniranja?

Živimo u eri ekspanzije špijunske tehnologije. Sofisticirani špijunski uređaji vrhunskih performansi omogućavaju maksimalno kvalitetno prisluškivanje, tajno snimanje i nadzor. Zahvaljujući minijaturnim domenzijama mogu se sakriti na bilo koje mesto i praktično ih je nemoguće otkriti osim putem detektora špijunske opreme.

Meta špijunaže mogu biti javne ličnosti, bračni i emotivni partneri, poslovni saradnici i konkurencija. Pri tome, javne ličnosti su izložene špijunaži više nego ikada pre i potrebno je ulaganje velikog truda da svoju privatnost i integritet zaštite od radoznalaca. Takođe, jako često se špijuniraju bračni drugovi i partneri kojima ovaj vid uhode predstavlja pravu moru i narušavanje osnovnih prava ljudske ličnosti a to je pravo na izbor.

Poslovna ili korporacijska špijunaža postala je u današnjem vremenu posebna oblast tehnologije koja se svakim danom sve više razvija, pa je problem čuvanja poslovnih tajni izraženiji nego ikad. Zato je korišćenje uređaja za otkrivanje špijunske opreme postalo neminovnost u svakom poslovanju.

Zaštita privatnosti ličnosti

Svaka osoba ima pravo na ličnu i porodičnu privatnost. Međutim, ovo pravo je grubo narušeno pa se masovno špijuniraju poznate ličnosti iz domena šou-biznisa, politike i poslovnog sveta. U javnost se iznose najrazličitiji privatni podaci, slike i video snimci koji mogu drastično narušiti ugled i integritet osobe koja je žrtva špijunaže.

Često su meta špijunaže i deca poznatih ličnosti, njihovi poslovni projekti, kao i druge poverljive informacije. Život pod budnim okom javnosti je stresan sam po sebi, a ukoliko se tome pridoda i opasnost od špijuniranja privatnosti, stres se udvostručuje i može drastično narušiti kvalitet života jedne osobe. Jedina odbrana od toga je korišćenje detektora špijunskih uređaja u svom privatnom i poslovnom okruženju.

Zaštita poslovnih tajni od špijuniranja

Poslovna špijunaža je jedan od najstarijih zanata i pojavila se uporedo sa razvojem industrije. Danas predstavlja razvijenu granu tehnologije koja podrazumeva korišćenje najsavremenijih uređaja za špijuniranje poslovne konkurencije i saradnika. Kradu se poslovni projekti, biznis planovi, bilansi stanja, tehnološke inovacije i pronalasci, marketinški planovi, baze podataka i druge poslovne tajne i poverljivi podaci.

Ovaj vid špijunaže može jako oštetiti poslovanje jednog preduzeća i dovesti do njegove propasti. Zato je neophodno osigurati se na vreme i preduzeti sve mere za otkrivanje uređaja za špijuniranje. U suprotnom, postoji rizik da posao koji je razvijan godinama preko noći pretekne konkurencija i time obezvredi sve dotadašnje napore koji su u njega ulagani.

Asortiman špijunske opreme

Špijunsku opremu čine proizvodi vrhunske tehnologije i performansi. Pažljivo su razvijani i unapređivani godinama tako da se ne mogu otkriti bez odgovarajućih detektora. Naime, u pitanju su uređaji minimalnih dimenzija koji se mogu kamuflirati i sakriti u bilo koji predmet iz svakodnevne upotrebe. To mogu biti špijunske bubice i prisluškivači, špijunske mikro kamere, špijunski softveri za računare i mobilne telefone.

Pomoću njih mogu se prisluškivati i snimati privatni i poslovni sastanci, kretanja i aktivnosti, privatna i poslovna prepiska na računaru, društvenim mrežama i mobilnim telefonima. Jednostavno rečeno, putem špijunske opreme može se saznati sve.

Kako funkcionišu detektori špijunske opreme?

Detektori špijunske opreme su uređaji koji precizno otkrivaju instaliranu špijunsku opremu u neposrednom okruženju. Brzo i nepogrešivo detektuju sve vrste špijunskih uređaja i softvera, praktični su za upotrebu i jednostavni za korišćenje. Po pravilu su malih dimenzija, tako da se mogu nositi sa sobom i koristiti kad god zatreba, kao na primer u hotelskim sobama, konferencijskim salama i vozilima.

Princip rada špijunskih detektora zasniva se na otkrivanju elektromagnetnih talasa koji emituju špijunski uređaji. Kada detektori uhvate signal špijunske opreme oglašavaju se zvučnom, svetlosnom ili vibrirajućom signalizacijom. Kretanjem ka uređaju signal se pojačava i time korisnika dovodi tačno do mete odnosno skrivene špijunske opreme.

Detektori špijunske opreme nisu samo praktični uređaji za otkrivanje špijunske tehnologije, već imaju mnogo veću vrednost budući da svojim korisnicima obezbeđuju slobodu kretanja, govora i privatnosti. Zato nabavite detektore špijunske opreme i uživajte potpunu slobodnu u svom privatnom i poslovnom životu.

Pozovite našu agenciju i uz našu pomoć odaberite detektore špijunske opreme koji najviše odgovaraju vašim potrebama. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, savete i informacije.

Objavljeno:

Spy Tech