Špijunske bubice i prisluškivači – najbolje prakse

Upotreba spijunskih uredjajaPriznajte da ste barem jednom u životu pomislili ne bi li bilo sjajno da imate snimljen neki važan dogovor, poslovni sastanak ili dugačko predavanje. Tajno snimanje i prisluškivanje učinilo vam se kao odlično rešenje više puta, u školi, poslu ili svakodnevici. Mi priznajemo da nama jeste.

Dobra vest je da prisluškivanje i diskretno snimanje nikada nije bilo jednostavnije i dostupnije. Savremena špijunska oprema za prisluškivanje i minijaturne bubice vam omogućavaju da tajno snimite razgovor sa nekoliko metara udaljenosti i ostanete neotkriveni.

Najnoviji modeli bubica i prisluškivača su mikro dimenzija, a mogu se aktivirati veoma lako i diskretno – glasom (Voice Activation) ili pokretom (Motion Detection). Kao rezultat dobićete sate kvalitetnog audio zapisa koji posle možete na miru preslušavati i premotavati na svom računaru ili laptopu.

Špijunske bubice i prisluškivači od posebne koristi mogu biti:

  • Poslovnim ljudima i rukovodiocima za tajno snimanje poslovnih razgovora i sastanaka
  • Studentima i đacima kao efikasan tajni dikatafon za snimanje predavanja ili diskretna pomoć kod polaganja ispita
  • Privatnim detektivima
  • Istražiteljima na tajnim operacijama
  • Novinarima

Idealna špijunska oprema za prisluškivanje

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji po kojoj su dizajnirani i izrađeni, špijunske bubice i prisluškivači su sofisticirani neupadljiv špijunski alat, lak za upotrebu. Svaki deo ove prefinjene špijunske opreme za prisluškivanje pažljivo je osmišljen i tehnički usavršen kako biste dobili maksimalne rezultate. Može ih koristiti bilo ko i bilo gde. Ove mikro sprave pružaju vam mogućnost da snimite šapat i pokrivaju prostorije do 50 m2.

Kada otkrijete sve performanse bubica i prisluškivača, sigurno će postati i vaš diskretni saveznik u poslu, školi, tajnim operacijama i istraživanjima.

Postoje različiti modeli višenamenskih špijunskih bubica i prisluskivača pa svako može pronaći uređaj kojim će efikasno rešiti svoj problem.

Bežične bubice za ispite najnovije generacije su pouzdani pomoćnici u toku studiranja i omogućavaju prikrivenu komunikaciju sa sagovornikom bez obzira na njegovu udaljenost. Originalne bezične bubice su opremljene mikrofilterom koji garantuje siguran rad bez kvarova i potrebe za čestim servisiranjem.

EDIC Mini tiny Solar – najmanji audio snimač na svetu, bubica u alarmnom satu, prisluškivač u produžnom kablu ili parabolički mikrofon za tajno snimanje pomoći će vam između ostalog da saznate šta rade vaša deca, zaposleni, konkurencija, emotivni partner ili bebisiterka u vašem odsustvu.

Rešite se svih sumnji uz špijunske bubice i prisluškivače

Sumnja može biti težak teret dok ne dođete do istine. Sumnjate li u poslovne saradnike, svoje zaposlene ili članove porodice? Nažalost, niste jedini. Isto tako, ako ste u pravu, a ne reagujete ne vreme, šteta može biti ogromna.

Otklonite sumnje i mirno spavajte. Špijunska oprema za prisluškivanje najnovije generacije postaće vaš skriveni saveznik u poslovanju i privatnom životu, kome možete verovati.

Instalirajte neki od najmodernijih minijaturnih špijunskih aparata za prisluškivanje u dom, kancelariju, ili automobil i slušajte sve što se u njoj govori, sa bilo koje tačke na svetu. Sve što vam je potrebno jeste SIM kartica nekog od mobilnih operatora i GSM signal za tu mrežu.

Savremene špijunske bubice sa glasovnom aktivacijom pokreću se jednostavno, glasom ili pozivanjem kartice sa bilo koje udaljenosti. U momentu kada registruje glas pa čak i šapat, uređaj poziva broj koji ste mu zadali. Sve što vi treba da uradite je da prihvatite poziv i samo nekoliko sekundi kasnije, na svom telefonu uživo slušate sve što se priča u prostoriji koju prisluškujete. Naravno, potpuno je nemoguće da se neko drugi umeša u vezu i prisluškuje osim vas. A ne treba da vas brine ni račun za mobilni telefon, jer je prisluškivanje praktično besplatno.

Kvalitetne punjive baterije u zavisnosti od režima rada mogu trajati i do nedelju dana, pa ne morate strahovati da li će se snimanje prekinuti u nezgodnom trenutku.

Neke od špijunskih bubica poput GSM prisluškivača mogu poslužiti i kao pouzdani lokatori.

Objavljeno:

Spy Tech