Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Najmanja špijunska mikro kamera

Najmanja špijunska mikro kameraNajmanja Full HD night vision mikro kamera je po mnogima najsavršenija špijunska kamera koju možete pronaći na tržištu. Svojim performansama i karakteristikama visoko je iznad ostalih špijunskih mikro kamera savremene generacije. Ova najmanja spy kamera je najbolji izbor ukoliko imate potrebu za diskretnim snimanjem i prisluškivanjem.

Minijaturne dimenzije omogućavaju da je instalirate praktično bilo gde i ona će za vas potpuno neprimetno praviti pojedinačne fotografije ili snimati audio video zapise vrhunskog kvaliteta. Pa čak i bez ugradnje i kamufliranja u druge predmete ona ostaje nevidljiva za oko posmatrača.

Nevidljive night vision infracrvene diode omogućavaju vam snimanje i u potpuno mračnim prostorijama ili u uslovima smanjenog osvetljenja. Najmanja špijunska kamera ima ugrađen automatski night vision senzor i sama aktivira noćni režim rada pri slabijem osvetljenju.

Snimanje može biti aktivirano pritiskom na dugme kamere ili možete odabrati automatsko pokretanje pri detekciji pokreta (motion detection). Sopstvena punjiva baterija daje joj veliku autonomiju rada, a ovo je jedina špijunska kamera na tržištu koja može nesmetano raditi i dok se nalazi na punjaču.

Kamera poseduje slot za mikro SD karticu kapaciteta do 32 GB, a na nju se skladište zapisi i fotografije koje kamera zabeleži. USB kablom koji dobijate uz kameru možete ih jednostavno prebaciti na laptop ili računar, jer kamera podržava sve aktuelne OS.

Kako se primenjuje najmanja mikro kamera i njene karakteristike

Najmanju špijunsku mikro kameru možete koristiti na dva načina. Njene mini dimenzije – dužina 3 cm i širina 1,5 cm i crna boja čine je samostalnim, savršeno diskretnim špijunskim alatom kojim možete neprimetno snimati i prisluškivati kada god vam je to potrebno.

Takođe, zahvaljujući njenoj veličini, ova špijunska mini kamera je pogodna za ugradnju u različite predmete. Možete je smestiti praktično gde god vam je zgodno, u paklicu cigareta, osveživač vazduha ili klimu.

Neprimetne night vision IR diode koje poseduje najmanja špijunska kamera pružaju mogućnost snimanja u potpunom mraku i poluosvetljenim prostorijama. Automatski night vision senzor aktivira se samostalno pri slabijem osvetljenju, tako da ova spy kamera sama prelazi na noćni mod rada. Mini kameru možete upaliti na taster za aktivaciju ili izabrati opciju motion detection. Špijunska mikro kamera pokrenuće se čim detektuje pokret do 4 m udaljenosti.

Ugao snimanja je izuzetne širine, 140 stepeni, tzv riblje oko. Rezolucija video snimka je Full HD – 1920 x 1080P.

Pored nevidljivih ID dioda, motion detection aktivacije, ova najmanja špijunska mikro kamera ima instaliran SMD filter i pojačivač koji ublažavaju šumove i neutrališu pozadinsku buku, što pojačava kvalitet audio video zapisa. Sve što mini kamera zabeleži smešta se na njenu sopstvenu memoriju, koja se može proširiti do 32GB.

Kvalitetna punjiva baterija kamere obezbeđuje joj veliku autonomiju rada, a ovu kameru za razliku od svih ostalih špijunskih kamera možete koristiti i za vreme punjenja. Mini špijunska kamera napravljena od kvalitetnih legura čelika, modernog je dizajna i veoma jednostavna za korišćenje.

U koje svrhe se može koristiti najmanja špijunska mikro kamera?

Ova praktična špijunska kamera savršenih karakteristika je laka za nošenje i upotrebu pa je primenjiva u svakoj situaciji kada želite da nešto diskretno snimite ili prisluškujete. Neće vas izneveriti ni u najzahtevnijim špijunskim zadacima, kada ostale spy kamere nisu efikasno rešenje.

Ugradite je u senzor za dim, lampu, sat ili klimu i možete praviti fotografije ili audio video zapise a da to niko ne primeti.

Ona može biti izuzetno koristan špijunski alat u poslovanju, za tajno snimanje zaposlenih, poslovnih saradnika, radnih prostorija i okruženja, važnih sastanaka i naravno konkurencije.

Najmanja mikro kamera je odličan saveznik đacima i studentima i uopšte u obrazovanju. Nezaobilazan je pomoćnik detektivima i detektivskim agencijama kao i pripadnicima obezbeđenja. Mogu je koristiti novinari kao i zaposleni u turizmu i pravosuđu.

Najmanja špijunska kamera za praćenje i snimanje može se koristiti i pri različitim sportskim aktivnostima, kao što su vožnja rolera, bicikla ili automobila. Postavite je na kacigu dok vozite motor i skijate ili na retrovizor auta i dobićete savršene Full HD snimke.

Takođe, možete je upotrebiti i za obično četovanje, jer sa Full HD rezolucijom i ugrađenim pojačivačem imaćete kristalno jasnu sliku sa tonom.

Pozovite nas ili posetite naš prodajni prostor, a mi ćemo vam pomoći da odlučite da li je najmanja špijunska kamera idealno rešenje u skladu sa vašim potrebama, željama i mogućnostima. Naravno, dobićete i detaljne instrukcije kako biste sve njene performanse iskoristili na pravi način.


Share


Povezane priče

city with CCTV cameras

Naše Novosti

Budućnost video nadzora

Životne situacije

Kako otkriti skrivenu kameru u prostoriji

Top 5 nadzornih kamera

O uređajima

Najbolje kamere za video nadzor

Minijaturna spijunska kamera

O uređajima

Minijaturne kamere za špijunažu

Špijunska mikro kamera u alarmnom satu

O uređajima

Mini kamere za stan

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Izaberite valutu