Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Endoskop kamera

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

349,11 EUR

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

  Endoskop je kamera za snimanje na teško pristupačnim mestima. Primenjuje se u automobilskoj industriji i medicini, ali se uspešno može koristiti i kao špijunska kamera za tajno snimanje.

  Mikro endoskopska kamera sastoji se od savitljivog kabla na čijem jednom kraju je sonda sa kamerom, a na drugom LCD monitor koji prikazuje sliku koju kamera emituje. Dužina sonde je 300 cm, a kamera rezolucije 3 Mpx.

  6 belih LED dioda emituje svetlost koja se može podešavati i omogućava diskretno snimanje u uskim mračnim kanalima i šupljinama.

  Uporedite proizvod

  Opis

  Endoskop mikro kamera je instrument koji se koristi za snimanje u mračnim i teško dostupnim mestima. Najčešće se primenjuje u auto industriji i medicini, ali se isto tako može upotrebiti kao špijunska kamera za diskretno snimanje i prisluškivanje.

  Ova mikro endoskop kamera sastavljena je od savitljivog kabla na čijem se jednom kraju nalazi sonda dužine 300 cm sa kamerom rezolucije 3 Mpx. Na drugom kraju kabla je LCD monitor u boji koji prikazuje sliku koju kamera emituje. Ugao snimanja kamere je 60°, dok monitor ima digitalni zoom i može se rotirati za 360°.

  Endoskopska kamera ima 6 belih LED dioda koje emituju svetlost. Uz pomoć potenciometra, jačina svetlosti se može podešavati i ona omogućava tajno snimanje u uskim mračnim kanalima i šupljinama.

  Mikro kamerom u endoskopu možete praviti pojedinačne fotografije kao i video zapise u boji. Materijal snimljen endoskop špijunskom kamerom smešta se na internu memoriju, tj. mikro SD karticu. Uz pomoć USB kabla koji dobijate u paketu fotografije i video zapise možete veoma lako preneti na laptop ili računar.

  Ovaj model endoskop kamere je vodootporan, što joj daje mogućnost primene u različitim okruženjima. Napajanje ove špijunske kamere vrši se pomoću 4 AA baterije.

  Kako se primenjuje endoskop kamera i njene karakteristike

  Endoskop kamerom možete snimati fotografije u boji različite rezolucije do 2048 x 1536 px. Mikro kamera u endoskopu takođe može praviti audio video zapise u rezoluciji do 1280 x 720 px. Zahvaljujući svetlosti koju emituju LED diode, kamera može snimati i u tamnim i uskim prostorima. Potenciometrom svetlost dioda se može podešavati i prilagođavati okruženju. Kao što smo već naveli ugao snimanja kamere je širok i iznosi 60 stepeni.

  Sve što beleži kamera skladišti se na njenu unutrašnju memoriju, tj mikro SD karticu koja može podržati materijal veličine do 32 GB. Zapise možete direktno posmatrati na LCD monitoru koji poseduje digitalni zoom koji 4 puta uveličava osmatrani objekat i olakšava posmatranje. Sam monitor možete podešavati i okretati za 360 stepeni. Takođe, ukoliko imate potrebu možete upotrebiti USB kabl koji stiže u paketu sa endoskopskom kamerom i zapise prebaciti na druge uređaje. Kamera podržava sve aktuelne operativne sisteme, pa sav materijal možete na miru pregledati i premotavati na svom uređaju.

  Endoskop kamera je izrađena od vodootpornog materijala, pa bez straha možete snimati i u vlažnim okruženjima.

  U koje svrhe sve možete upotrebiti endoskop kameru?

  Uređaj možete upotrebiti za snimanje i posmatranje teško dostupnih oblasti, pa svoju primenu najčešće nalazi u medicini i automobilskoj industriji, zatim na aerodromima za pregled prtljaga, kao i u policiji i vojsci za specijalne operacije. Takodje je koristi i granična policija za pregled teško pristupačnih i sakrivenih delova vozila. Ova kamera je idealan alat i za automehaničare i nezamenjiva kod inspekcije motora i drugih nepristupačnih, uskih i tamnih delova vozila.

  Malih je dimenzija, veoma je savitljiva i lako se prilagođava okruženju, pa može poslužiti za snimanje i otkrivanje kvarova u unutrašnjosti različitih cevi kao što su cevi za kanalizaciju i gasovod.

  Jačinu svetlosti možete podešavati, pa tako ova mini kamera može praviti kvalitetne fotografije i audio video snimke i u mračnim oblastima.

  Ova endoskop kamera može biti i vaš pouzdan saveznik u istraživanju prirode, retkih biljnih i životinjskih vrsta, na planinarenju ili speleologiji. Možete je koristiti i za snimanje u vlažnim i oblastima pod vodom, jer je vrlo vodootporna. Ogledalce i magnet koje dobijate u kompletu sa kamerom olakšaće njeno korišćenje i pomoći da njene performanse iskoristite maksimalno.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

   

  Specifikacija

  Kamera

  TIP Jedna
  Rezolucija prednje kamere Full HD
  Režimi video-snimanja Full HD
  Rezolucija fotografije 3MP
  Ugao snimanja 60°
  Gledanje u realnom vremenu Yes
  Min potrebna osvetljenost 0,1 LUX

  Display

  Tip ekrana LCD
  Rezolucija ekrana 320 x 240 P
  Dijagonala ekrana 8,89 cm (3,5”)
  Ekran u boji Yes

  Napajanje

  Mogućnost rada na baterije Yes
  Tip baterije Li-ion
  Kapacitet baterije 2.600 mAh
  Trajanje baterije do 360 minuta
  Mogućnost menjanja baterije Yes
  Indikator napunjenosti baterije Yes
  Napajanje 4x AA

  Medij za čuvanje podataka

  Tip memorijske kartice SD kartica
  Max veličina memorijske kartice 32 GB

  Funkcije

  Fotografisanje Yes
  Gašenje indikatora signala Yes
  Kompatabilnost sa sistemima IOS, Android, Windows, Mac OSX

  Fizičke karatkeristike

  Vodootporan uredjaj IP67
  Materijal uredjaja ABS plastika
  Operativni sistem Yes
  Boja uredjaja Crna
  Multifunkcionalno dugme za upravljanje Yes
  Dugme za podešavanje osetljivosti Yes
  Indikator moda rada Yes
  Status napunjenosti baterije Yes
  Port USB A, AV out

  Paket uključuje

  • Sonda

   Dužine 3.5m izuzetne savitljivosti koja Vam pomaže da snimite i ona jako teško dostupna mesta. Često se upotrebljavaju u mehanici prilikom istraživanja kvara unutrašnjosti motora, kao i u vodovodu prilikom provere zapušenja cevi.

  • USB kabl

   Mikro USB kabl visoke izrade, koristi se na malim aparatima kao što su digitalni satovi, kamere, eksterni hard diskovi.

  • AV kabl

   Izuzetno otporan kabl maksimalnog nivoa izrade koji Vam služi za povezivanje samog uredjaja sa mobilnim telefonom i time da pregledate materijal koji snimate.

  • Uputstva za upotrebu

   Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

  Kako se koristi

  Будите први који ће написати рецензију за „Endoskop kamera“

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Recenzije

  Још нема коментара.

  Najčešća pitanja

  Koja je dužina sonde?

  Dužina sonde na kameri iznosi 300 cm. Zbog svog savitljivog kabla možete je koristi za snimanje u mračnim i teško dostupnim mestima.

  Može li da snima u mraku?

  Kamera poseduje 6 LED dioda koje emituju svetlost i omogućavaju snimanje u mračnim uslovima.

  Gde se skladišti snimljeni materijal?

  Snimljeni materijal se skladišti na mikro SD karticu. Snimak možete pregledati direktno preko LCD ekrana na kameri ili je možete povezati preko USB kabla na računar ili laptop da biste pregledali snimke.

  Isporuka

  Endoskop kamera

  349,11 EUR
  Izaberite valutu