Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Mini kamere za stan

Ne tako davno instaliranje kamera za nadzor u stanu ili kući bio je komplikovan i prilično skup poduhvat koji je zahtevao dosta vremena, stručnjaka za špijunsku opremu i veliki budžet.

Danas, zahvaljujući napretku tehnologije i pristupačnosti mini kamera za stan, ukoliko nemate kameru za nadzor u domu je pravo čudo. Moderna tehnologija učinila je video nadzor u domu kvalitetnijim, dostupnim i značajno jeftinijim.

Mini kamere za stan možete lako nabaviti, jednostavno i potpuno samostalno instalirati i na taj način dobiti video nadzor doma, osoba i pouzdanu zaštitu od provalnika. Savremene kamere za stan pružaju vam mogućnost da u svakom trenutku i sa bilo koje lokacije znate šta se dešava u vašem domu dok radite, putujete ili ste odsutni iz nekog drugog razloga.

Ovi moderni uređaji za stambeni prostor mogu za vas snimati nadziranu prostoriju ili vam putem WiFi mreže omogućiti video nadzor uživo. I najbolje od svega, većina je već kamuflirana u predmete iz svakodnevne upotrebe, pa se ne morate dodatno truditi oko njihove kamuflaže.

Kako raste svest o bezbednosti, tržište špijunskih kamera doživelo je pravi procvat. To uopšte ne čudi jer će vam instalacija kamera za stan doneti brojne benefite.

Šta će vam doneti skrivena mini kamera u stanu?

Efikasna zaštita od provalnika

Klasičan video nadzor stana odavno je lak plen za profesionalne provalnike. Uglavnom znaju gde se nalazi i kako da ga se reše i upadnu u vaš dom. Naročito je neozbiljno koristiti lažni video nadzor.

Video nadzor stana uživo može vam pomoći da ukoliko primetite sumnjive aktivnosti na vreme reagujete i sprečite provalu i pljačku.

Ukoliko do toga ipak dođe, male kamere za video nadzor će vam opet biti od velike koristi.

Skrivena mini kamera ako se dobro pozicionira snimiće sve potrebne dokaze, lica provalnika i ukradene stvari. To nas vodi do sledeće prednosti upotrebe špijunskih kamera za video nadzor stana.

Olakšaće posao policiji

Policija može iskoristiti snimke sa mini kamere i tako lakše uhvati počinioca provale. Na taj način brže ćete dokazati šta vam je sve otuđeno iz doma i ubrzati proces vraćanja ukradenih stvari, novca i dragocenosti.

Lakše ćete naplatiti osiguranje

Nakon provale, ukoliko ste osigurani možete podneti zahtev za nadoknadu štete osiguravajućoj kući zbog vandalizma ili krađe. Snimak sa skrivene kamere pomoći će vam da dokumentujete incident i potvrdite zahtev za osiguranje i ubrzate proceduru isplate.

Zaštita od požara i havarija

Moderne mini kamere se mogu povezati na WiFi mrežu i omogućiti vam da putem mobilnog telefona imate konstantan video nadzor doma, bez obzira da li je u pitanju mali apartman ili na primer trosoban stan ili čak i stanovi sa većim stambenim površinama. To znači da ćete moći na vreme da reagujete čim primetite neku opasnost poput požara ili poplave i sprečite veću štetu u stanu ili celoj zgradi.

Roditeljski nadzor dece

Najveća briga svakog roditelja dok je na poslu, putovanju ili je odsutan iz bilo kog razloga je šta trenutno rade deca, bez obzira na uzrast. Da li su se na vreme vratili iz škole, rade li domaći ili vreme provode na internetu, da li dovode nepoznate osobe u kuću, jesu li bezbedni i slično. Odgovore na sva ova i mnoga druga pitanja daće vam mini kamere za stan.

Nadzor starih osoba

Pomoću mini kamera imaćete konstantan nadzor nad starijim ili osobama kojima je potrebna posebna briga. Videćete šta rade, da li su napustili stan i pravovremeno reagovati kako bi se izbegle neželjene situacije.

Nadzor osoblja

Skrivene mini kamere pokazaće vam kako se dadilja ophodi prema vašoj deci, da li spremačica i majstori revnosno obavljaju svoj posao. Takođe, ako nestane novac, nakit ili neka druga dragocenost lako ćete pronaći krivca.

Nadzor kućnog ljubimca

Svako odvajanje od kućnog ljubimca posebno je stresno i za životinju i za vlasnika, naročito ako prvi put ostaju bez vašeg nadzora. Plaćanje usluga čuvanja životinja možda nije opcija za vas zbog finansija ili poverenja.

Pomoću mini kamera za stan u svakom trenutku možete posmatrati šta radi vaš kućni ljubimac dok ste odsutni i na vreme reagovati ako primetite da se nalazi u potencijalno opasnoj situaciji.

Razotkrivanje prevare partnera

Ako već neko vreme sumnjate u vernost partnera, skrivena mini kamera u stanu ili kući daće vam odgovore na brojna pitanja koja vam remete mir. Pregledajte snimke sa kamere i videćete koga je vaš partner dovodio u kuću dok ste na poslu, poslovnom ili turističkom putovanju ili odsustvujete iz kuće iz nekog drugog razloga. Dobićete neoborive dokaze prevare ili odagnati sumnje.

Najbolje mini kamere za stan

Postoji veliki broj modela mini kamera za nadzor stana i kuće. Koja je najbolja kamera zavisi najviše od vaših želja i potreba. Špijunsku mini kameru ćete izabrati u skladu sa onim što od nje očekujete.

Savremene mikro kamere su minijaturnih dimenzija, izuzetnih tehničkih mogućnosti i performansi, koriste se i sakrivaju veoma jednostavno. Možete se odlučiti za mini kameru koja je već kamuflirana u predmet iz svakodnevne upotrebe, tako da se ne morate posebno truditi da je sakrijete.

Većina trenutno dostupnih špijunskih kamera veoma uspešno snima i noću i u uslovima smanjene osvetljenosti. Aktiviraju se i rade potpuno bešumno i bez ikakve druge signalizacije, pa je mogućnost da se otkriju golim okom minimalna.

Možete izabrati aktivaciju na pokret, pa će kamera snimati samo onda kada u prostoru postoji neko dešavanje.

Podignite bezbednost na viši nivo

Možete biti na više mesta odjednom, ali vam mini kamere omogućavaju nadzor ukućana i imovine bez obzira gde se nalazite. Mini špijunske kamere za stan su idealno rešenje ako ste često ili dugo odsutni, jer ćete uvek znati šta se dešava u prostoru u koji je postavljena.

Takođe, skrivene kamere u kući pomoći će vam ukoliko imate neke sumnje ili dileme. Veoma brzo dobićete informacije kojima ćete rešiti problem, sprečiti veće posledice i preduzeti pravovremene korake ukoliko se sumnje pokažu opravdanim.

Savremene WiFi kamere se putem aplikacije povezuju sa mobilnim telefonom, a svako dešavanje u kući signaliziraće notifikacijom. Na taj način vaša deca, drugi članovi porodice, ljubimci, dragocenosti i imovina su pod vašim stalnim nadzorom sa bilo koje lokacije. Sve video snimke sa ovih mini kamera ćete moći pregledati na svim dostupnim video plejerima poput Windows Media Player, VLS media player, KMPlayer, kao i preko mnogih drugih. Takođe, snimljeni materijal možete pregledati i na vašim mobilnim uređajima bez obzira da li su na Android ili iOS platformama.

Mini kamere za stan pružiće vam mogućnost da bez brige i stresa radite, putujete i odsustvujete iz doma.

Mini kamera u alarmnom satu

Špijunska mikro kamera u alarmnom satuAlarmni sat sa integrisanom mini kamerom je sve što vam je potrebno za pouzdan i temeljan video nadzor stana, kuće ili kancelarije.

Običan digitalni sat može se sresti u svakom domu i pritom ne izaziva nikakvu sumnju u svoju pravu namenu. Uzmete špijunski alarmni sat, postavite na odgovarajuće mesto i imate savršen uređaj za video nadzor prostora i ljudi. Nema stresa oko instalacija, traženja idealnog mesta za kamuflažu, ne treba vam ni specijalno znanje.

Mini kamera u stonom satu upotrebljava se veoma jednostavno, a snima i po mraku i uslovima slabe osvetljenosti.

Detekcija pokreta sa osetljivošću do 6 metara, IR Night Vision opcija za snimanje noću, širok ugao snimanja od 140°, snimci visoke rezolucije (4K Ultra HD) nisu sve što vam ovaj multipraktični špijunski alat može pružiti.

Mini kamera u digitalnom satu omogućava nadzor stana uživo pomoću mreže mobilne telefonije. U digitalnom satu nalazi se SIM kartica kojom se uređaj povezuje sa vašim mobilnim telefonom i tako postaje alat za nadgledanje prostora u realnom vremenu.

Idealan je za bezbednosni nadzor stana i kuće, dece, dadilja, pomoćnog osoblja, zaštitu imovine i razotkrivanje prevare partnera.

Sve što je snimljeno može se skladištiti na internu memoriju kamere, koja iznosi do 64 GB, ili direktno na telefon. Ukoliko se snimci smeštaju na memoriju uređaja, jednostavnim povezivanjem na računar, laptop tablet ili računar možete ih preuzeti i pregledati.

Alarmni sat sa ugrađenom mini kamerom za stan dostupan je u više modela, funkcioniše i kao običan sat koji će vam pokazati tačno vreme ili vas probuditi u željenom trenutku.

Univerzalna WiFi kamera za nadzor stana uživo

WiFi smart špijunska kameraSofisticirana, jednostavna za podešavanje i upotrebu WiFi univerzalna špijunska kamera spada u red najpraktičnijih uređaja za video nadzor stana ili kuće uživo, sa bilo koje udaljenosti.

Noćni mod kojim se odlično vide objekti i osobe i dobar WiFi signal, kao i izuzetna moć kamuflaže čine je idealnim aparatom za tajno snimanje.

WiFi kamerom možete upravljati i nadzirati prostor pomoću aplikacije koja je dostupna i za Android i za iOS mobilne telefone. Širok ugao snimanja od čak 150°, IR Night Vision opcija, rezolucija video snimaka od 1920 x 1080, pojačani mikrofoni obezbediće vam vrhunski kvalitet audio video snimaka koji se mogu skladištiti u samoj kameri (do 32 GB) ili direktno na vaš telefon.

U praksi to izgleda ovako.

Odete na posao, ali ste ostavili novu dadilju prvi dan sa malim detetom. Umesto da brinete i pravite najgore scenarije u glavi, jednostavno, u bilo kom momentu preko svog telefona možete videti i čuti šta se tačno dešava kod kuće. Dadilja naravno o tome ništa neće znati.

Ili…

Otišli ste na poslovno ili privatno putovanje, ali dugo vas već muči sumnja da partner koristi vaše odsustvo da vreme provede sa drugom osobom. Sakrijte kameru u dnevnu ili spavaću sobu i čućete i videti šta radi, koga dovodi u vaš dom kada niste tu čak i noću i mirno spavajte.

Takođe, WiFi univerzalna kamera je pouzdan i efikasan video nadzor stana, kuće i dragocenosti od provalnika i lopova dok ste na poslu, odmoru ili vikend putovanju.

Ako vam nešto iznenada nestane, kamera će vam otkriti ko je za to odgovoran od ukućana ili osoblja.

Mini kamera u sijalici

Ako bismo morali da biramo savršenu špijunsku kameru, mini kamera u sijalici bi bila u samom vrhu.

Idealno pozicionirana, besprekorno kamuflirana, snima i po mraku potpuno nečujno i bez ikakve signalizacije, nema mučenja oko sakrivanja, montiranja, priključena je na stalni izvor struje i pritom obavlja svoju osnovnu ulogu osvetljavanja prostorije. Rezolucija video snimaka je 1080P, a ugao snimanja iznosi 90°.

Savršena preglednost garantuje da vam ništa što se u nadziranoj prostoriji dešava neće promaći. Aktivira se samo kada u prostoru ima dešavanja, zahvaljujući motion detection opciji.

Povezivanjem na WiFi mrežu dobijate pouzdan uređaj za video nadzor u realnom vremenu sa bilo koje lokacije kojim upravljate uz pomoć aplikacije na svom mobilnom telefonu.

Snimci se mogu smeštati direktno na internu memoriju kamere, koja ima SD slot za mikro SD karticu do 32 GB. Video snimke možete sačuvati i u vašem mobilnom telefonu.

Skrivena kamera u sijalici će vam otkriti sve što se dešava u vašoj dnevnoj, dečijoj ili spavaćoj sobi kada niste tu.

Na kraju, sve špijunske mini kamere možete iskoristiti i za audio video nadzor kancelarije i bilo kog poslovnog prostora. U našoj ponudi očekuje vas veliki izbor modela najmodernijih mini kamera za stan. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da izaberete adekavatan uređaj, daćemo vam uputstvo za instalaciju i upotrebu kako biste najbrže rešili svoj problem. 

Sve SpyTech mini kamere su originalne, testirane i mogu se nabaviti uz fiskalni račun sa garancijom i uz punu diskreciju.


Share


Povezane priče

Prisluškivač u kompjuterskom mišu

O uređajima

Prisluškivači poslovnih prostorija

Mikro kamera u senzoru za dim

Životne situacije

Kako sprečiti obijanje stana otkrivaju bivši lopovi

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Minijaturna spijunska kamera

O uređajima

Minijaturne kamere za špijunažu

Top 5 nadzornih kamera

O uređajima

Najbolje kamere za video nadzor

Zaštititi decu pomoću špijunske opreme

Životne situacije

Nadzor dece – Šta rade vaša deca kada niste tu?

Izaberite valutu