Mini GSM prisluškivač sa kamerom

Mini GSM prisluškivač sa kameromMini GSM prisluškivač je revolucionarni uređaj špijunske tehnologije izuzetnih tehničkih performansi. Njegov domet je neograničen i omogućava prisluškivanje razgovora u prostoru u kome je postavljen. Zahvaljujući minimalnim dimenzijama i neupadljivom dizajnu može se postaviti bilo gde a da ne privuče pažnju.

Mini GSM prisluškivač ima opciju audio nadzora u realnom vremenu. To znači da se može uživo slušati sve što se dešava u nadziranom prostoru. Takođe, korisnik može odabrati opciju da se audio materijal snima na memorijsku karticu i kasnije preslušava. Uređaj se može podesiti na glasovnu aktivaciju što znači da nema praznog prostora na snimcima već prisluškivač počinje da snima tek kada u prostoru registruje neki zvuk (voice activation).

Pored glasovne aktivacije, uređaj se može aktivirati i stopirati slanjem SMS poruke. Naime, uređaj poseduje slot za SIM karticu, tako da korisnik može izabrati i ovaj način rada uređaja. Što se tiče same aktivacije, važno je napomenuti da je ona potpuno nečujna. Usled toga ne postoji opasnost da uređaj bude otkriven. Apsolutno je diskretan i pali se bez ikakve svetlosne ili vibracione signalizacije.

Za pregled snimljenog materijala, korisnik može povezati prisluškivač na bilo koji odgovarajući uređaj kao što je PC računar, laptop ili tablet. Pored toga, uređaj ima opciju slanja snimljenog materijala MMS porukom na mobilni telefon korisnika.

Kako se koristi mini GSM prisluškivač i njegove karakteristike

Mini GSM prisluškivač pre upotrebe potrebno je podesiti na željeni režim rada. Potom proveriti stanje baterije čija autonomija inače iznosi do 3 dana u Stand By režimu. U uređaj je potrebno postaviti i SIM karticu bilo kog mobilnog operatera. Za rad uređaja potrebno je samo da postoji pokrivenost mreže mobilne telefonije.

Preporuka je da broj SIM kartice korisnik zadrži u tajnosti kako ne bi došlo do neželjene aktivacije uređaja. Ukoliko korisnik želi uživo da prati dešavanja u nadziranom prostoru, potrebno je da jednostavno pošalje SMS poruku na broj kartice. Slanjem druge poruke uređaj se može stopirati a takođe na raspolaganju ima i funkciju slanja snimljenog materijala MMS porukom na zadati broj telefona.

Uređaj poseduje i slot za mikro SD karticu na koju se smešta snimljeni materijal, pa je treba pre početka rada postaviti u uređaj. Memorijska kartica omogućava skladištenje audio zapisa što olakšava kasniju reprodukciju.

Inače, zahvaljujući kodiranoj GSM frekvenciji ne postoji mogućnost mešanja u vezu, a sam uređaj ima ugrađen pojačivač mikrofona i filter zvuka koji omogućuju savršeno jasne i čiste snimke.

U kojim situacijama se može koristiti GSM prisluškivač?

Mogućnosti primene GSM prisluškivača su praktično neograničene u tajnim operacijama. Ovaj uređaj može se koristiti za obezbeđenje i tajni nadzor kako stambenih tako i poslovnih prostorija, dragocenih predmeta i stvari, a predstavlja i veoma koristan alat detektivskih agencija.

Zahvaljujući svom diskretnom izgledu i malim dimenzijama potpuno je neupadljiv u kancelarijama pa se čak i ne mora posebno sakrivati pogotovo ako uzmemo u obzir da je njegov rad apsolutno bešuman. Zahvaljujući njemu možete imati potpuni uvid u rad zaposlenih i sprečiti sve eventualne štete. Može se koristiti i u magacinima, proizvodnim halama, prodajnim mestima i svim drugim objektima u kojima postoji potreba za ovim vidom nadzora.

Pored kontrole radnika, može se koristiti i u stambenom prostoru za nadzor dece, partnera, pomoćnog osoblja. Takođe, namena mu može biti i bezbednosni nadzor sefova, fioka radnog stola i drugih vrednosnih stvari. Zahvaljujući malim dimenzijama lako ga je ugraditi u neku igračku ili drugi predmet iz domaćinstva. Na taj način korisniku je omogućeno da u svakom trenutku proveri šta rade njegova deca ili osoblje kojima je povereno njihovo čuvanje.

Pozovite nas za sva pitanja i informisaćemo vas o svim detaljima vezanim za upotrebu ovog savršenog špijunskog i bezbednosnog uređaja.

Objavljeno:

Spy Tech