Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Špijunski USB flash

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

12.000 rsd

Špijunski USB flash je uređaj za pristup računaru koji je zaštićen lozinkom. Izgledom se nimalo ne razlikuje od običnih USB flash memorija, priključuje se na USB port koji danas imaju svi tablet, laptop i kućni računari s tim što za manje od sekunde zaobilazi Windows lozinku.

Zaobilaženje lozinke (password-a) omogućava potpuni pristup računaru, kao da je ukucana prava šifra, pa se na taj način lozinka može i promeniti. Pri ponovnom pokretanju računara bez USB ByPass-a, šifra će i dalje biti tu, ista kao i pre, osim ako nije promenjena ili isključena.

Špijunski USB flash primenjuje se i...

Uporedite proizvod

Opis

Špijunski USB flash predstavlja uređaj za pristup računaru koji je zaštićen lozinkom. Može se koristiti za zaobilaženje šifre i otključavanje PC računara, laptopova i tableta. Način njegovog korišćenja je krajnje jednostavan i sve što treba da uradite je da ga priključite na odgovarajući USB ulaz na računaru.

Špijunski USB flash za pristup zaštićenom računaru može se koristiti za nadzor dece, bračnog ili emotivnog partnera, zaposlenih, poslovnih saradnika i u svim drugim situacijama kada je potrebno neprimetno i tajno doći do odgovarajućih informacija. U pitanju je veoma praktičan uređaj koji je korisno imati kod sebe i u slučaju da sami zaboravite ili slučajno promenite pristupne podatke ili to učine vaša deca ili neko od ukućana.

Lozinka za pristup računaru može biti izmenjena i hakerskim upadom ili aktiviranjem zlonamernih programa. Reinstalacija operativnog programskog sistema u ovim slučajevima nije najsretnije rešenje jer se ovim postupkom gube i svi podaci, instalirani programi, fajlovi i dokumentacija ukoliko nisu uskladišteni na odgovarajući način.

Drugi način pristupa zaštićenom računaru su posebni programi za razbijanje šifre ali ih svakako ne preporučujemo jer zahtevaju prethodnu pripremu, traju dugo i nepouzdani su. U tajnim operacijama koje zahtevaju brzinu i diskretnost to nije dobro rešenje pogotovo što neke verzije ovih programa koje se besplatno skidaju sa interneta mogu ozbiljno oštetiti računar.

Kako se koristi Špijunski USB flesh i njegove karakteristike

Špijunski USB flesh izgleda kao svaki drugi uređaj ove vrste. Koristi se tako što se uređaj priključi na USB port koji se nalazi na računaru ili laptopu. Nakon nekoliko sekundi ušli ste u kompjuter i možete na njemu raditi sve što poželite, kao da ste ukucali pravu šifru, pa čak i da promenite Windows lozinku. Pri ponovnom pokretanju računara bez USB ByPass-a, šifra će i dalje biti tu, ista kao i pre, osim ako je vi niste promenili ili isključili.

Bitna odlika ovog špijunskog uređaja je da ne ostavlja tragove pristupa. Dakle, vlasnik ili korisnik računara ne može videti da je neko pristupio računaru čak i kada je reč o vrsnim poznavaocima operativnih sistema. Ovo je veoma važno za dalje praćenje i uvid u sve aktivnosti na targetovanom računaru.

Špijunski USB flash može se koristiti za nadzor dece, bračnog ili emotivnog partnera, kontrolu i nadzor zaposlenih, poslovnih saradnika kao i u svim drugim tajnim operacijama. Na primer, pomoću ovog uređaja možete ući u računar zaštićen lozinkom i u njega instalirati špijunski PC softver.

Pomoću špijunskog PC softvera možete saznati apsolutno sve šta njegov korisnik radi na računaru i internetu. Program radi neprimetno, ne zauzima puno prostora i sve sakupljene informacije šalje samo vama putem e-maila.

U kojim situacijama se može koristiti špijunski USB flash

Ukoliko vaša deca ili bračni drug puno vremena provode za računarom i društvenim mrežama, vreme je da reagujete, zaobiđete šifru i uverite se u sve njihove aktivnosti. Možete doći do dragocenih podataka šta vaša deca rade na internetu i društvenim mrežama, sa kim se dopisuju i druže, kakve igrice igraju i da li razmenjuju svoje lične podatke sa sumnjivim osobama. Na ovaj način možete ih zaštititi od mnogih neprijatnih situacija.

Takođe, ukoliko sumnjate u vernost bračnog partnera, primećujete da previše vremena provodi on-line i krije svoje aktivnosti, nemojte čekati već potvrdite ili opovrgnite svoje sumnje. Time ćete osloboditi sebe nepotrebnog stresa i dobiti mogućnost da preduzmete konkretne korake za rešavanje te situacije u skladu sa informacijama do kojih ste došli.

Špijunski USB flash je jako koristan i za kontrolu i nadzor zaposlenih, poslovnih saradnika i partnera. Ukoliko su oni računar na kome rade zaštitili šifrom to može biti znak da nešto taje. Zato proverite kako vaši zaposleni obavljaju svoj posao, da li vam nanose štetu nekim nedozvoljenim radnjama ili možda prenose poverljive informacije konkurenciji.

Pozovite nas i naručite ovaj višestruko koristan i praktičan špijunski USB flash. Preporučićemo vam i ostale proizvode iz našeg asortimana koji mogu rešiti svaki vaš problem.

Specifikacija

 • zaobilaženje šifre bilo kojih računara kojima želite pristupiti,
 • kada zaboravite šifru na svom računaru,
 • kada Vaše dete promeni lozinku na svom računaru a Vi želite da ga prekontrolišete,
 • industrijska špijunaža
 • pristup Hard Diskovima i svim podacima na njima kao što su fotografije i videa, važni dokumenti, poverljivi podaci, sačuvane šifre,
 • razni spiskovi, istorija pretraživanja
 • pristup zaključanim računarima sa kojih možete skinuti podatke o poverljivim informacijama
 • pristup računarima u firmi da imate uvid u rad zaposlenih,
 • pristupom računaru poreko USB ByPass-a možete neometano ugraditi PC softver.

Paket uključuje

 • Uputstva za upotrebu
  Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

Kako se koristi

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Špijunski USB flash“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Recenzije

Još nema komentara.

Najčešća pitanja

Koliko je vremenski potrebno da se zaobidje šifra na računaru?

U zavisnosti od modela i tipa računara ili laptopa potrebno vam je do 10 minuta kako biste zaobišli šifru. Nakon njegove upotrebe ne ostaju nikakvi tragovi korišćenja na računaru ili laptopu.

Podržava li sve operativne sisteme na računarima?

Špijunski USB flash možete koristi za pristup na svim modelima računara ili laptopa koji podržavaju Windows operativni sistem.

Da li mogu da promenim lozinku ukoliko sam je zaboravio?

Možete ga primeniti i kada zaboravite lozinku na Vašem računaru. Priključite USB na računar ili laptop, zaobidjete šifru i vrlo lako je promenite.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Špijunski USB flash

12.000 rsd