Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona

Praćenje mobilnog telefona i prisluškivanjeUverite se u sve mogućnosti koje SpyTech špijunski softver pruža. Nudimo Vam bez ikakvih obaveza besplatnu probnu verziju u trajanju od 48h.

SpyTech špijunski programi za praćenje i prisluškivanje telefona poslednje generacije su najlakši i najsigurniji način da na vreme saznate gde se nalazi i šta na telefonu radi vaše dete, partner ili zaposleni. Daljinskim praćenjem i kontrolisanjem svega što se na telefonu radi i dešava, otklonićete sumnje i brigu, preventivno sprečiti neželjene posledice i ostati neotkriveni.

SpyTech program nestaje iz menija telefona kada se instalira. Korisnik ga ne vidi, uopšte ne utiče na rad mobilnog telefona i ne zavisi od toga koja se SIM kartica nalazi u njemu.

Špijuniranje i praćenje Vibera, WhatsApp-a, Facebook messenger-a, Instagrama, SMS-a, poziva… je uz pomoć SpyTech softvera za praćenje mobilnih telefona veoma lako i dostupno baš svima. Dovoljno je samo na nekoliko minuta da imate telefon koji želite da pratite (target telefon), možete ga doneti u naše prostorije ili uz naše uputstvo špijunski softver za praćenje telefona instalirati samostalno. Za vas možemo uraditi instalaciju i sva podešavanja kod nas ali i na daljinu, ako ste van grada ili zemlje. Telefon na kome se ugrađuje program na daljinu morate imati kod vas i ne sme biti zaključan šifrom.

Najnoviji originalni SpyTech špijunski softveri ne troše kredit, ne usporavaju rad aparata i omogućavaju praćenje svih modela Android telefona.

Da biste diskretno pratili aktivnosti na mobilnom telefonu, potrebno je da instalirate špijunski softver za prisluškivanje telefona i imate internet konekciju. Na posebnom Web panelu kojem samo vi imate pristup u svakom trenutku možete pratiti sve radnje koje se obavljaju putem target telefona koji špijunirate.

Kako se upotrebljava SpyTech spy softver za praćenje telefona i njegove tehničke karakteristike

Uz pomoć detaljnog tekstualnog uputstva, SpyTech spy softver brzo i jednostavno možete i sami instalirati na mobilni telefon koji želite da pratite ili telefon doneti u naše prostorije kako bismo mi obavili instalaciju. Nakon instalacije svi tragovi iz menija nestaju i vi nesmetano možete špijunirati sve aktivnosti na target telefonu.

Sledeći korak jeste pristup vašem ličnom kontrolnom Web panelu sa raznim opcijama. Sve informacije koje špijunski softver beleži dostupne su samo vama u svakom momentu, na web portalu, kome samo vi možete pristupiti pomoću jedinstvene šifre. Jedini uslov je da imate internet.

Ovo praktično znači da uvek i odakle god poželite na svom računaru, tabletu ili mobilnom telefonu možete videti gde je, šta radi, šta priča, s kim se i šta se dopisuje, šta se dešava u neposrednom okruženju vašeg deteta, zaposlenog, partnera…

Ništa nećete propustiti ni ako se osoba nalazi na mestu bez interneta i WiFi signala. Sve što se dešavalo na telefonu automatski se snima i šalje na vaš web panel čim se telefon poveže na internet konekciju ili WiFi.

Šta sve kontroliše softver za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona?

Praćenje mobilnog telefona i prisluškivanje

SpyTech softver za praćenje telefona

Instaliranjem savremenog SpyTech špijunskog softvera za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona vi imate potpunu kontrolu i pun nadzor nad svim što se tim telefonom radi:

 • Automatsko snimanje svih razgovora i listing svih odlaznih i dolaznih poziva
 • Praćenje Viber, WhatsApp, Facebook messenger, e-mail, Instagram DM, Skype, Snapchat, Hike messenger, Hangout, Pinterest
 • Keylogger – praćenje svega što se otkuca na telefonu, uključujući i sve šifre
 • Snimanje SMS i MMS poruka
 • GPS lociranje target telefona sa istorijom kretanja
 • Fotografije napravljenje target telefonom
 • Uključivanje i isključivanje svih aplikacija target telefona
 • Istorija pretraživača
 • Uključivanje i isključivanje prednje i zadnje kamere target telefona i gledanje uživo
 • Slušanje i snimanje okruženja target telefona
 • Pomoć kada dođe do krađe ili gubitka telefona

SpyTech špijunski softver za praćenje mobilnog telefona radi po principu vremenske licence koju možete produžavati neograničen broj puta. Nema mesečnih troškova i održavanja, jednom kupljen program koristite trajno u datom vremenskom okviru. SpyTech programi za praćenje mobilnog telefona sadrže originalnu licencu poznatih brendova i trajni nalog, pa ako promenite telefon besplatno nastavljate ugovor sa drugim telefonom, sa svim sačuvanim podacima. SpyTech softver se konstantno unapređuje, dodaju se nove aplikacije i updateovi, naravno bez doplate.

Internet je preplavljen jeftinim i besplatnim kopijama softvera za praćenje telefona. Osim što nećete dobiti ono što ste platili, ovakvi programi mogu ukrasti, zloupotrebiti i izbrisati vaše privatne podatke ili potpuno uništiti vaš telefon. Zbog toga uvek treba posebno obratiti pažnju pri odabiru ovakvih softvera.

U koje svrhe se može upotrebiti SpyTech špijunski softver za praćenje telefona

Instaliranjem SpyTech špijunskog softvera za praćenje Android telefona, putem aplikacije i uz šifru koju samo vi znate, u svakom momentu imate potpunu kontrolu nad Viberom, WhatsApp-om, Facebook-om, Instagramom, odlaznim i dolaznim pozivima, SMS porukama, slikama vašeg deteta. Štaviše, uključivanjem i isključivanjem prednje i zadnje kamere možete uživo slušati i gledati gde je i sa kim vaše dete.

Ukoliko sumnjate u vernost emotivnog ili bračnog partnera, špijunski softver za praćenje mobilnog telefona može vam dati odgovore za kojima tragate. Spasite svoj brak ili vezu dok ne bude kasno. Instalirajte špijunski softver za praćenje mobilnog telefona partnera i tajno pratite Viber, Facebook, pozive, poruke, razmenu slika… Kompletan nadzor telefona partnera potvrdiće ili odagnati sumnje, a vi ćete imati neoborive dokaze i što je najvažnije, sačuvati dostojanstvo.

U praksi se pokazalo da poslovni uspeh najviše zavisi od produktivnosti i stručnosti zaposlenih.

Znate li uvek i pouzdano šta vaši zaposleni tačno rade za vreme radnog vremena. Da li četuju i surfuju internetom o vašem trošku, odaju li poverljive informacije i pružaju li kvalitetnu uslugu klijentima?

SpyTech špijunski softver za praćenje telefona zaposlenih pružiće vam odgovore i neoborive dokaze. Preduzmite prave poslovne poteze na vreme, kaznite krivce i poštedite sebe bespotrebnih troškova i neprospavanih noći.

Ukoliko i dalje niste sigurni da li je spy program za praćenje mobilnog telefona rešenje za vaš problem, probajte ga potpuno BESPLATNO. Uverite se i sami u njegove mogućnosti. Poklanjamo vam 48h GRATIS probnog perioda programa, šifru, Web panel i sve potrebne podatke.

Bez obaveza i ikakvih troškova testirajte program za praćenje telefona sa svim opcijama.


Share


Izaberite valutu