Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

GPS tracker – kako najlakše locirati izgubljeno

GPS tracker lokator za autoStatistike o ukradenim vozilima ukazuju na alarmantno stanje, a samo prošle godine u Srbiji je ukradeno preko 1300 vozila. Rasvetljavanje krivičnih dela u vezi sa krađom vozila prate mnogobrojne teškoće, a oštećeni su uglavnom prepušteni sami sebi.

Siguran način da i sami ne postanete deo ove crne statistike je da uzmete stvar u svoje ruke i preventivno zaštitite svoje vozilo. Uz pomoć GPS lokatora najnovije tehnologije, nadmudrite lopove i obezbedite svoje vozilo 100%.

GPS lokatori poslednje generacije omogućavaju da u svakom trenutku precizno znate gde je vaše vozilo. Ovi inteligentni sistemi za praćenje objekata u pokretu trenutno lociraju vaš automobil i pružaju vam potpunu kontrolu nad njegovim kretanjem.

I to nije sve što ova vrhunska oprema za praćenje i lociranje nudi.

Precizni višenamenski GPS trackeri mogu poslužiti za praćenje kretanja ljudi, kućnih ljubimaca ili bilo kog drugog pokretnog objekta. Instaliranjem GPS lokatora u svetlo za bicikl, kacigu ili ranac vašeg deteta, u deliću sekunde na svoj mobilni telefon dobićete tačnu poziciju gde se ono nalazi. U vreme kada su crne hronike pune nemilih događaja, ovakva informacija može biti od životnog značaja.

GPS tracker može biti i vaš poslovni saradnik. On omogućava nadzor, vidljivost i bolju logistiku vaših poslovnih vozila u svakom momentu i na taj način povećava njihovu bezbednost, efikasnost zaposlenih i smanjenje troškova.

Na kraju, karakteristike multifunkcionalnih GPS trackera čine ih pouzdanim i efikasnim špijunskim uređajima za tajno snimanje i prisluškivanje neograničenog dometa.

Najpouzdaniji uređaji za lociranje i zaštitu

GPS lokatori, špijunski uređaji za praćenje i lociranje pokretnih objekata i ljudi su izuzetno precizni. Veoma lako i diskretno se instaliraju na bilo koju vrstu materijala, a sve što vam je još potrebno jesu mobilni telefon sa internet konekcijom i signal.

Ovi špijunski uređaji uglavnom rade na principu mobilne telefonije, a sa satelitom se povezuju GPS signalom. U GPS trakere se ubacuje SIM kartica (koja se koristi i u mobilnim telefonima).

GPS traker locira objekat koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na vaš mobilni telefon u vidu linka za Google Maps. Klikom na link iz poruke ili jednostavnim upisivanjem tih koordinata u Google Earth ili neku drugu mapu koja podržava pretragu po koordinatama vidite lokaciju objekta.

Zahvaljujući SOS tasteru, savremeni GPS trackeri mogu biti i pouzdani uređaji za zaštitu lične bezbednosti. Osoba koja ga nosi prilikom pritiska na Panic taster automatski šalje poruku na broj koji je podešen da primi lokaciju. SMS-om možete da šaljete komande i da u različitim intervalima dobijate obaveštenje o kretanju.

Uređajem za praćenje možete i ograničiti prostor kretanja. Ukoliko vozilo ili drugi objekat koji se prati napusti unapred određenu zadatu zonu, vi istog trenutka dobijete obaveštenje SMS-om.

Postavite GPS tracker na bilo koje mesto i dobićete savršen uređaj za prisluškivanje, čijim funkcijama u potpunosti upravljate pomoću telefona. Putem SMS/MMS poruka ili direktnim praćenjem na personalizovanom web portalu bićete upućeni u sva dešavanja i aktivnosti u okruženju lokatora u realnom vremenu, gde god da se nalazite. Potrebno je samo da budete povezani na internet.

Šta sve možete sa GPS trackerom za praćenje i lociranje

Saznajte preciznu trenutnu poziciju vozila ili objekta koji pratite. Uz to dobijate i:

  • Temeljni prikaz kretanja objekta u željenom vremenskom okviru uz izveštaje o lokacijama kuda je išao i gde je stajao
  • Sva mesta kretanja i vreme zadržavanja objekta
  • Prikazivanje pređenih kilometara i provedenih radnih sati tokom odabranog vremenskog okvira, što je često od izuzetnog značaja za poslodavce
  • Podaci o prekoračenju dozvoljenih brzina i o maksimalnoj brzini tokom odabranog vremenskog okvira
  • Izveštavanje i obaveštenje kada se vozilo kreće van unapred definisane zone – rute kretanja
  • Ako vozilo napusti odobrenu zonu, stići će vam obaveštenje putem e-maila ili SMS-a
  • Instant obaveštenje prilikom pokretanja vozila ili kada ono napusti parking poziciju

Samo originalni GPS lokatori pružaju pouzdanu zaštitu

Na tržištu mogu se naći brojne kopije GPS trackera. Ipak, bezbednost vašeg deteta ili automobila nije nešto sa čim treba rizikovati. Zato uvek birajte originalne i proverene uređaje za lociranje i kupujte ih u legalnim registrovanim radnjama uz garanciju i fiskalni račun.

Pozovite nas ili dođite u naše prodajne prostorije. Uz punu diskreciju i poštovanje privatnosti pomoći ćemo vam da izaberete adekvatan GPS lokator u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.


Share


Povezane priče

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Kako ući u tudji whatsapp

Životne situacije

Kako ući u tuđi WhatsApp

Kako otkriti prevaru partnera

Životne situacije

Kako otkriti prevaru partnera praćenjem mobilnog telefona

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Životne situacije

Kako otkriti skrivenu kameru u prostoriji

Izaberite valutu