Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

3.750 rsd

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

  GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle je uređaj napravljen po svim propisima o bezbednosti u saobraćaju i koristi se za praćenje i lociranje dvotočkaša u realnom vremenu.

  U svetla za bicikle ugrađen je GPS tracker sa slotom za SIM karticu u koji se stavlja GSM kartica sa poznatim brojem, a broj se povezuje na internet. GPS tracker u svetlu za bicikle radi na principu komunikacije broja na SIM kartici unutar uređaja sa master brojem telefona.

  Uporedite proizvod

  Opis

  GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle je savremeni satelitski uređaj za praćenje i lociranje koji vam daje mogućnost da u realnom vremenu pratite kretanje svog dvotočkaša, ali i dece i ljudi. GPS lokator u svetlima za bicikle i motore napravljen je po svim propisima o bezbednosti u saobraćaju. Prednje svetlo emituje jaku belu svetlost i osvetljava prostor ispred, dok zadnje svetlo emituje jarko crvenu boju zahvaljujući jakim LED diodama.

  Ali njegove funkcije pružaju mnogo više od zaštite bezbednosti u saobraćaju.

  GPS lokator za bicikle špijunski radi na principu mobilne telefonije, a sa satelitom se povezuje GPS signalom. U GPS traker se ubacuje SIM kartica (koja se koristi i u mobilnim telefonima).

  GPS traker locira bicikl ili motor koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na vaš mobilni telefon u vidu linka za Google Maps. Klikom na link iz poruke ili jednostavnim upisivanjem tih koordinata u Google earth ili neku drugu mapu koja podržava pretragu po koordinatama možete videti preciznu lokaciju objekta (maksimalno odstupanje je 5 m).

  Zahvaljujući ugrađenom senzoru vibracija, čim detektuje pokret ili dodirivanje uređaj za praćenje i lociranje poziva vaš broj telefona ili šalje SMS poruku.

  Kada god poželite, možete poslati zahtev i dobiti tačnu lokaciju uređaja putem SMS poruke u vidu geografske širine i dužine ili u vidu adrese.

  GPS lokator pruža mogućnost preciznog praćenja kretanja dvotočkaša u realnom vremenu preko web portala, gde u trenutku dobijate i vidite sve podatke vezane za kretanje, bez obzira na udaljenost.

  Pored toga, ovaj lokator možete postaviti na bilo koje mesto i dobićete efikasan i pouzdan uređaj za prisluškivanje neograničenog dometa.

  Kako se primenjuje GPS tracker u svetlu za bicikle i motore i njegove karakteristike

  GPS satelitski lokator u svetlu za bicikle i motore instalira se veoma lako i zahvaljujući opremi za montiranje, jednostavno ugrađuje na sve dvotočkaše. Ovaj špijunski uređaj za praćenje i lociranje uz pomoć integrisanih GSM / GPS antena funkcioniše po principu mobilne telefonije.

  GPS tracker ugrađen u svetla bicikla i motora u sebi sadrži slot za SIM karticu u koji se stavlja GSM kartica sa vama poznatim brojem, što mu daje neograničen domet. Da biste iskoristili sve mogućnosti GPS trackera u svetlu za bicikle, potrebni su vam još mobilni telefon i signal mobilne telefonije. Kada mobilni broj povežete na internet, preko mobilnog telefona (pozivanjem ili putem SMS poruka, kako podesite) ili preko web portala možete pratiti kretanje objekta u realnom vremenu sa preciznošću od 5 m.

  To u praksi znači da sve podatke koje GPS lokator prikupi šalje vam SMS porukom ili preko interneta. Preciznu geografsku dužinu i širinu ili adresu dobijate porukom, a praćenje kretanja sa svim podacima dostupno vam je na web portalu.

  Senzor vibracija instaliran u GPS satelitski lokator omogućava uređaju da čim oseti pokret ili vibraciju pozove ili pošalje SMS poruku na zadati broj telefona.

  Sve ove karakteristike čine ga i savršenim multifunkcionalnim uređajem za pracenje. Važne informacije možete dobijati putem SMS ili MMS poruka ili aktivnosti u okruženju lokatora pratiti putem web portala u realnom vremenu, sa bilo koje udaljenosti.

  SOS ili “panic” dugme koristi se u slučaju opasnosti. Pritiskom na jedno dugme odmah se šalje SMS poruka na vaš telefon i još dodatna 3 broja telefona po potrebi.

  Ultra jaka punjiva baterija pruža veliku autonomiju rada i do 120 dana u stand by režimu. Uređaj je vodootporan pa ga bez straha možete koristiti po svim vremenskim uslovima.

  U koje svrhe možete primeniti GPS tracker u svetlu za bicikle i motore

  GPS lokator za satelitsko praćenje i lociranje bicikala i motora najčešće se instalira u prednje i zadnje svetlo dvotočkaša i na taj način pruža precizne podatke o njihovom kretanju i lokaciji u realnom vremenu.

  U vreme kada su krađe dvotočkaša svakodnevne, GPS lokator je sigurno najjeftinija i najpouzdanija zaštita za vaš bicikl ili motor od kradljivaca.

  GPS lokator u svetlu za bicikle i motore može pružiti važne informacije svim vlasnicima kurirskih službi koje dostavljaju robu motorima. Putem njega jednostavno možete vršiti nadzor, imati punu vidljivost i bolju logistiku vaših poslovnih vozila u svakom momentu i na taj način povećati njihovu bezbednost, efikasnost zaposlenih i smanjiti nepotrebne troškove.

  Osim toga, uz pomoć ovog modernog špijunskog uređaja za praćenje u svakom trenutku možete znati gde se tačno nalazi vaše dete ako je otišlo u vožnju biciklom. Ukoliko vaše dete dođe u neku neprijatnu situaciju ili opasnost, jednostavnim pritiskom na SOS taster vi ćete biti odmah obavešteni o tome SMS porukom ili pozivom na vaš ili još 3 sigurnosna broja telefona.

  Ovaj pouzdani uređaj možete instalirati ne samo u svetlo bicikla ili motora. Postavite ga na školski ranac, putnu torbu, kacigu i pratite kretanje deteta bez obzira na razdaljinu. Ova opcija je izuzetno korisna za ekskurzije, kampovanje i izlete.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

   

  Specifikacija

  Napajanje

  Mogućnost rada na baterije Yes
  Tip baterije LiPo
  Kapacitet baterije 1.000mAh
  Trajanje baterije: Do 120 dana u standby režimu
  Integrisana baterija Yes

  Mreža

  Tip SIM kartice SIM
  Frekvencija rada 2G, 3G

  Funkcije

  Geofence Yes
  Daljinska kontrola Yes
  Alarm niskog nivoa baterije Yes
  Alarm prekoračenja brzine Yes
  Senzor treće dimenzije Yes
  Povezivanje sa serverom Yes
  GPS osetljivost -165dBm
  GPS preciznost 5 m

  Fizičke karatkeristike

  Vodootporan uredjaj IP67
  Materijal uredjaja ABS plastika
  Radna temperatura -10°C do 55°C
  LED lampa Yes
  Aplikacija za pristup uredjaju Miitown
  Boja uredjaja Crna
  Indikator moda rada Yes
  Port Micro USB

  Težina i dimenzije

  Težina 180 g
  Širina 110 mm
  Dubina 50 mm
  Visina 40 mm

  Paket uključuje

  • USB kabl

   USB kabl sa četvoropinskim magnetnim konektorom, dobre provodnosti i kvalitetno izolovan, koji Vam u svakoj situaciji štiti uredjaj. Služi kako za punjenje uredjaja.

  • Uputstvo za korišćenje

   Služi da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

  Kako se koristi

  Budite prvi koji će napisati recenziju za „GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle“

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Najčešća pitanja

  Da li GPS traker ima funkciju zadnjeg svetla?

  GPS traker pored mogućnosti da Vam pošalje lokaciju Vašeg bicikla ili motocikla poseduje funkciju zadnjeg svetla.

  Da li je uređaj vodootporan?

  GPS traker je vodootporan i možete ga neometano koristiti u svim vremenskim uslovima.

  Može li GPS tracker da me obavesti kada neko hoće da mi ukrade biciklo?

  Uređaj ima ugradjen senzor vibracije i obaveštava Vas istog momenta kada neko želi da Vam ukrade biciklo.

  Isporuka

  Često kupljeno zajedno

  [woobt]

  GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle

  3.750 rsd