Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Portable jammer – ručni ometač signala

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

153.750 rsd

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

  Multifunkcionalni ručni ometač uređaja za prisluškivanje sprečava rad svih špijunskih bubica i pruža pouzdanu zaštitu od špijuniranja i prisluškivanja. Ovaj prenosivi jammer može se nositi svuda, jednostavan je za upotrebu i izuzetno pouzdan.

  Ručni ometač signala radi na principu ometanja ili sprečavanja prenosa podataka među uređajima za špijuniranje.

  Uporedite proizvod

  Opis

  Ručni jammer je praktični multifunkcionalni ometač signala i rada svih danas poznatih špijunskih uređaja. Blokator ili ometač signala je uređaj koji emituje signale koji ometaju ili sprečavaju funkcionisanje špijunske opreme.

  Mobilni ometač signala upotrebljava se veoma jednostavno i lako prenosi do svih lokacija koje želite proveriti i očistiti od prislušnih uređaja.

  Prenosivi uređaj za ometanje signala je najsavremenija i pouzdana zaštita od špijunaže i prisluškivanja. Podjednako uspešno se koristi za sprečavanje špijuniranja u privatnim i poslovnim prostorijama i automobilima. Uspešno ometa bubice svih vrsta.

  Ručni jammer ometa sve špijunske uređaje u radijusu do 30m.

  Portable ometač signala funkcioniše tako što preko specijalnih antena emituje elektromagnetne talase na frekvencijama uređaja za prisluškivanje i špijuniranje i tako ometa ili blokira njihov rad. Svaka antena sa modulom se posebno podešava i može se koristiti kao pojedinačan uređaj za ometanje signala.

  Ručni ometač signala blokira: bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta, wireless internet i Bluetooth, GPS trackere – lokatore, GPS navigaciju u vozilu i na mobilnom telefonu, bežične špijunske kamere i kamere za video nadzor.

  Zahvaljujući izuzetnom kvalitetu izrade i pametnom sistemu hlađenja, ručni jammeri mogu konstantno raditi nekoliko meseci, bez pregrevanja i smanjenja efikasnosti.

  Kako radi prenosivi ometač signala

  Ručni blokator signala špijunskih uređaja može biti vaša pouzdana zaštita od prisluškivanja gde god poželite u opsegu od 30m. Praktičan je za upotrebu i funkcioniše veoma jednostavno, što ga čini najpopularnijim uređajem za zaštitu od špijunaže.

  Prenosivi ometač signala radi na principu ometanja signala i prenosa informacija između bazne stanice i mobilnog telefona ili prijemnika i prisluškivača. Na njemu se nalazi nekoliko predajnika od kojih svaki emituje različite frekvencije EM talasa i svaki modul sa antenom može se koristiti kao poseban ometač rada špijunske opreme. Mnogi ga uspešno koriste kao odličan ometač bubica svih vrsta.

  Na taj način uspešno ometa: bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta, wireless internet i Bluetooth, GPS trackere – lokatore, GPS navigaciju u vozilu i na mobilnom telefonu, bežične špijunske kamere i kamere za video nadzor. Ručni jammer sadrži nekoliko antena i svaki modul sa antenom može se koristiti kao zaseban ometač signala.

  Portable jammeri mogu konstantno raditi i do nekoliko meseci bez gašenja (24/7), bez straha od pregrevanja i opadanja snage ometanja, zahvaljujući aktivnom i pasivnom sistemu hlađenja. Kućište je izrađeno od kvalitetne legure aluminijuma i takođe efikasno odvodi višak toplote.

  Originalan mobilni ometač signala može imati izlaznu snagu do 10W (odnosno 1W po modulu).

  Ukoliko imate potrebu ili želju za ometanjem konkretne frekvencije, moduli i antene se mogu personalizovati i podesiti.

  Integrisani pasivni i aktivni sistemi hlađenja održavaju radnu temperaturu uređaja za ometanje signala na optimalnih 45 stepeni. Kuleri rashlađuju sistem, dok specijalna aluminijumska rebra odvode višak toplote.

  To znači da bez straha od pregrevanja i smanjenog kvaliteta rada može raditi neprestano čak nekoliko meseci. Kvalitetna punjiva baterija od 8000 mAh omogućava mu veliku autonomiju rada.

  Spakovan je u kofer, lako mobilan, a čak neko vreme može raditi i direktno iz kofera.

  Koje špijunske uređaje ometa ručni blokator signala

  Prenosni uređaj za ometanje rada špijunske opreme uspešno i pouzdano ometa rad svih poznatih proizvoda za tajno praćenje i prisluškivanje.

  • bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta
  • RF prisluskivače kao i prisluškivače neograničenog dometa koji rade preko GSM mreže (gsm bubica, radio bubica, itd.)
  • Wireless internet i Bluetooth
  • GPS trackere – lokatore
  • GPS navigaciju u vozilu i na mobilnom telefonu
  • Bežične daljinske upravljače
  • Bežične špijunske kamere i kamere za video nadzor

  U kojim situacijama možete koristiti prenosivi ometač signala

  Špijunski uređaji dostupni su svima i mogu se lako nabaviti. Odlikuje ih visoka moć kamuflaže, pa većinu njih nije moguće uočiti golim okom.

  Špijunaža je sve rasprostranjenija kako u privatne, a naročito u poslovne svrhe. Svi znamo kolika je opasnost ako neke bitne privatne ili korporativne informacije stignu do pogrešnih ljudi. Mogu ih zloupotrebiti višestruko i naneti vam nenadoknadivu štetu. Praćenje i špijuniranje ozbiljno ugrožavaju vašu i bezbednost vaše porodice i imovine.

  Jedin efikasan odgovor na modernu špijunsku opremu jeste profesionalni ometač signala i blokator rada špijunske opreme. Ovaj mobilni ometač frekvencija je izuzetno praktična i pouzdana zaštita od špijunaže u privatnim i poslovnim objektima, u automobilu i gde god se krećete.

  Putujete – možete ga jednostavno poneti sa sobom i zaštititi se od špijunaže bilo gde. On sprečava rad GPS lokatora i drugih uređaja za praćenje automobila.

  Pouzdan je i efikasan saveznik za sve vlasnike kompanija, menadžere i poslodavce kao zaštita od industrijske špijunaže. Zaštitite svoje poslovanje i ne dozvolite da važni podaci dođu do konkurencije.

  Prenosivi ometač signala često se koristi u obrazovnim ustanovama za sprečavanje varanja i prepisivanja na ispitima i testovima. Ručni jammer sprečava i ometa rad bubica, kao i svih ostalih najsavremenijih špijunskih uređaja.

  Takođe, koristi se u zatvorima i sličnim objektima gde je strogo zabranjena upotreba mobilnih telefona.

  Mobilni ometač signala je sigurna zaštita pripadnicima bezbednosnih agencija, vlasnicima menjačnica, zlatara i osobama koje prenose pazar do banke.

  Samo originalan jammer pružiće vam sigurnu zaštitu od špijunaže. Zato, špijunsku opremu nabavljajte isključivo kod ovlašćenih distributera uz garanciju i fiskalni račun, detaljno uputstvo i naravno, zagarantovanu diskreciju.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

  Specifikacija

  Napajanje

  Mogućnost rada na baterije Yes
  Tip baterije LiPo
  Kapacitet baterije 8000mAh
  Integrisana baterija Yes
  Indikator napunjenosti baterije Yes
  Povezivanje na akumulator Yes
  Napajanje 12 – 240V

  Funkcije

  Snaga uredjaja 1W per band
  Frekvencija ometanja 2G, 3G, 4G, 5G, WiFi, GPS L1, GPS L2, 315, 433, 868
  Radijus ometanja Do 90m
  Zasebno uključivanje svakog modula Yes

  Uredjaj ometa

  GSM i RF prislušne uredjaje Yes
  Bežične špijunske kamere Yes
  WiFi uredjaje Yes
  Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
  GPS lokatore Yes
  Uredjaje za daljinsko upravljanje Yes

  Uredjaj detektuje

  GSM i RF prislušne uredjaje Yes
  Bežične špijunske kamere Yes
  WiFi uredjaje Yes
  Signale mobilne telefonije 2G, 3G, 4G, 5G
  GPS lokatore Yes

  Fizičke karatkeristike

  Materijal uredjaja Specijalna legura aluminijuma
  Radna temperatura -5°C do 40°C
  Sistem hladjenja Aktivni, pasivni

  Težina i dimenzije

  Težina 1300 g
  Širina 102 mm
  Dubina 55 mm
  Visina 270 mm

  Paket uključuje

  • AnteneAntene visoke otpornosti koje rade u frekvencijama od 143Mhz do 5800Mhz i time Vam dozvoljavaju da ometate signale od mobilne mreže preko WiFi mreža i GPS-a. Koriste ih najčešće vojska i policija, ali ih često možete videti i u kacelarijskim sastancima gde je privatnost neophodna.
  • PunjačIzdržljiv punjač sa konektorom tipa B koji brzo puni Vaš uredjaj. Otporan na promene napona i žice su izolovane tako da nije moguće doći do kratkog spoja.
  • Adapter za akumulatorVisoko kvalitetan adapter koji se često koristi u auto – moto industriji za nadogradnju vozila. Pruža Vam mogućnost da spojite uredjaj na izvor napajanja bez bojaznosti pregrevanja ili oštećenja elektronike na vozilu.
  • Uputstva za upotrebuSluži da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

  Kako se koristi

  Будите први који ће написати рецензију за „Portable jammer – ručni ometač signala“

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Recenzije

  Још нема коментара.

  Najčešća pitanja

  Koliki je radijus ometanja?

  U zavisnosti od konfiguracije terena i frekvencija radijus ometanja je od 30 m do 120 m.

  Koje frekvencije može da ometa?

  Uspešno može da ometa bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta, wireless internet i Bluetooth, GPS trackere – lokatore, GPS navigaciju u vozilu i na mobilnom telefonu, bežične špijunske kamere i kamere za video nadzor.

  Da li ometač signala može da radi 24h?

  Zahvaljujući aktivnom i pasivnom sistemu hladjenja jammer može raditi i nekoliko meseci bez pregrevanja. Kvalitetna punjiva baterija mu takođe daje veliku autonomiju rada.

  Isporuka

  Često kupljeno zajedno

  [woobt]

  Portable jammer – ručni ometač signala

  153.750 rsd