Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Blokatori signala – kako se zaštititi od prisluškivanja?

Kako nas špijuniraju preko mobilnih telefona? Različite mobilne aplikacije sakupljaju podatke o nama, bespilotne letelice nas snimaju, prisluškivači i bubice najnovije tehnologije, mikro kamere na javnim i privatnim mestima…

Ovo su sve češće teme u medijima. Malo-malo pa se obelodani neka afera kako su informacije dostupne na internetu na raspolaganju sumnjivim organizacijama i agencijama. Iz ovoga nisu izuzete ni velike i svetski poznate korporacije.

Čak i da niste pobornik teorija zavere i sličnih novinskih naslova, do sada ste sigurno zaključili da je tako nešto itekako moguće i vrlo realno.

Industrijska i poslovna špijunaža postoje oduvek, ali zahvaljujući modernim naučnim dostignućima nikada nisu bile učestalije. Curenje važnih poslovnih informacija ozbiljno može ugroziti poslovanje, neretko sa fatalnim posledicama po finansijsku strukturu kompanije i vlasnika.

I čini se da niko nije pošteđen i zaštićen. Privatnost je luksuz koji nas polako ali sigurno napušta.

Zašto je špijunaža toliko rasprostranjena? Možda je važnije pitanje, da li treba da se plašimo i možemo li nešto da preduzmemo po tom pitanju?

Špijunska oprema je sve jeftinija i lakodostupna svima

Brz razvoj tehnologija u poslednje vreme doprineo je da uređaji za špijuniranje postanu sveprisutni, lako dostupni bez posebnih dozvola i veoma jednostavni za upotrebu.

Nekada, kada biste na primer želeli da uhvatite partnera u prevari, morali biste da unajmite detektiva i njemu poverite taj zadatak. Danas to možete i sami, veoma lako i brzo pomoću moderne špijunske opreme koju možete nabaviti preko interneta.

Savremeni špijunski uređaji su minijaturnih dimenzija, lako se kamufliraju, a većina njih je već sakrivena u predmete iz svakodnevne upotrebe. Tako samo stručnjaci za špijunsku opremu mogu pretpostaviti da se ručni sat, sijalica, senzor za dim, pa čak i produžni kabl mogu pretvoriti u pravi špijunski alat i za vas tajno snimati i prisluškivati prostorije ili osobe.

Sa smanjenjem dimenzija uporedo su rasle tehničke mogućnosti špijunskih uređaja. Većina njih omogućava praćenje i prisluškivanje uživo, u realnom vremenu sa bilo koje udaljenosti. U stavrnom životu, to znači da možete prisluškivati partnera ili zaposlene čak i iz druge države.

Pravi tehnološki bum na polju špijuniranja i prisluškivanja donela je pojava pametnih telefona. Mobilni telefon omogućio je precizno lociranje, tajno snimanje i audio prisluškivanje pomoću samo jednog uređaja.

Mikro dimenzije špijunske opreme i perfektna kamufliranost doprinele su da se špijunski uređaji praktično ne mogu pronaći i otkriti golim okom.

To ipak ne znači da ste nemoćni i prepušteni na milost i nemilost svima koji požele da dođu ličnih i poslovnih informacija iz vašeg života.

Sledi dobra vest.

Uporedo sa razvojem špijunske opreme, razvijali su se i uređaji za zaštitu od prisluškivanja i špijuniranja. Dakle, ukoliko želite da zaštitite privatnost, svoju porodicu, posao, imovinu i sve što vam je važno to možete uraditi pouzdano i efikasno pomoću uređaja za zaštitu od špijunaže.

Najpouzdaniji način da sprečite da vas neko prisluškuje, prati i tajno snima jesu blokatori signala špijunske opreme.

Šta su blokatori signala špijunske opreme

Blokatori signala špijunske opreme – jammeri su uređaji koji ometaju i sprečavaju rad svih špijunskih uređaja.

Funkcionišu tako što emituju elektromagnetne talase na frekvencijama uređaja za prisluškivanje i špijuniranje i tako prekidaju vezu između bazne stanice i mobilnog telefona ili prijemnika i prisluškivača.

Blokator signala čini telo ili kućište na koje se postavljaju predajnici ili antene sa određenom frekvencijom EM talasa. Razlikuju se po jačini i broju antena, a svaka antena može biti poseban modul za ometanje signala određenog špijunskog uređaja.

Uglavnom su poznate frekvencija na kojima rade aktuelni špijunski uređaji, ali se frekvencije na jammerima mogu podešavati. Na taj način možete dobiti potpuno personalizovani blokator signala prema vašim potrebama i kreiran namenski za zaštitu od specifičnog uređaja za prisluškivanje.

Ometači rada mobilnih telefona i svih špijunskih uređaja, bez izuzetka

Višenamenski blokatori signala precizno i pouzdano sprečavaju rad svih poznatih uređaja za tajno praćenje i prisluškivanje. Znači da blokatorom signala možete uspešno sprečiti i špijuniranje preko mobilnog telefona, koje je najaktuelniji i najčešći vid špijunaže u poslednje vreme.

Jammeri su pouzdano rešenje za:

  • bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta
  • RF prisluskivače kao i prisluškivače neograničenog dometa koji rade preko GSM mreže
  • Wireless internet i Bluetooth
  • GPS trackere – lokatore
  • GPS navigaciju u vozilu i na mobilnom telefonu
  • bežične daljinske upravljače
  • bežične špijunske kamere i kamere za video nadzor

Blokatori signala se dele na prenosne, ručne aparate i desk ili stone verzije.

Ručni blokator rada špijunske opreme

Portable jammer – ručni ometač signalaPrenosivi blokator signala špijunske opreme je izuzetno praktičan uređaj koji možete nositi svuda sa sobom i na taj način uvek biti zaštićeni od špijunaže i prisluškivanja, gde god da se nalazite.

Upotrebljava se jednostavno i lako, bez prethodnog znanja. Lagan je i lako staje u svakodnevni prtljag, a efikasno sprečava rad svih poznatih bubica i mikro kamera.

Možete ga koristiti u stanu, na poslu, u automobilu, vikendici, u bilo kojoj prostoriji koju prethodno možete zaštititi od špijunskih gadžeta.

Pomoći će vam da se zaštitite od GPS uređaja za praćenje kretanja vozila, od špijunaže preko mobilnog telefona, svih prisluškivača i špijunskih kamera u bilo kom okruženju.

Ovaj prenosivi aparat za sprečavanje rada spy opreme štiti vas u radijusu od 30m. To je dovoljno da vi budete zaštićeni, a da pri tom ne ometate okolinu i ne izazivate sumnju, jer je upotreba jammera u većini zemalja strogo kontrolisana i regulisana zakonom.

Zbog specifičnog sistema rada, jammeri se brzo zagrevaju i time se utiče na kvalitet funkcionisanja i rok trajanja. Blokatori signala iz naše ponude imaju integrisane kulere koji održavaju temperaturu uređaja na optimalnom nivou, a aluminijumska rebra odvode višak toplote, pa jammeri mogu neprekidno raditi čak nekoliko meseci i u samom koferu.

Portable blokator signala radi pomoću punjive baterije koja mu daje veliku autonomiju rada.

Stoni ometač signala

 

Desktop jammer – stoni ometač signalaDesktop jammer efikasno blokira rad najmodernije opreme za špijuniranje i obezbeđuje potpunu zaštitu privatnosti.

Stoni blokatori signala špijunske opreme sadrže snažne omnidirekcione (štapne) ili direkcione (panelne) antene koje emituju elektromagnetne talase na frekvencijama prijemnika i sprečavaju rad špijunskih uređaja u radijusu do 120m zavisno od vrste terena i jačine uređaja koji se ometa.

Desktop ometač signala može da sadrži i do 16 antena i svaki modul sa antenom može se koristiti kao poseban blokator. Izlazna snaga je 1-3W po modulu, ukupno 30W za uređaj sa 12 bandova.

Ovaj uređaj za zaštitu od špijunaže sprečava rad bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta, wireless interneta i Bluetooth-a, GPS trackera– lokatora, GPS navigacije u vozilu i na mobilnom telefonu, bežičnih špijunskih kamera i kamera za video nadzor.

Prednost stonog jammera je u tome što se njima može upravljati i sa veće udaljenosti. Takođe, pored postojećih modula, postoji mogućnost konfiguracije personalizovanih desktop jammera sa željenim frekvencijama.

Svoju primenu desktop blokator signala nalazi u institucijama gde je strogo kontrolisana upotreba mobilnih uređaja, kao i na mestima gde je posebno važna zaštita od prisluškivanja i špijunaže.

Bomb jammer – klasa za sebe

Profesionalni Bomb jammer – ometač signalaProfesionalni Bomb jammer je uređaj za ometanje špijunske opreme i signala mobilnih telefona izrađen po licenci izraelske vojne tehnologije (Israel military technology). Godinama unazad uspešno se koristi za zaštitu privatnosti 24/7 kako u svetu tako i kod nas.

Svim njegovim funkcijama moguće je upravljati putem daljinske kontrole, a podešavanja frekvencija na modulima vrše se digitalno.

Bomb jammer namenjen je za ometanje signala kako u manjim, tako i u ekstremno velikim okruženjima. Poseduje ogromnu izlaznu snagu, pa je najčešće deo vojnih intervencija.

Profesionalni blokator signala primenu nalazi u važnim državnim institucijama, diplomatskim zgradama, vojnim bazama, kontrolnim punktovima, graničnim prelazima i zatvorima. Upotrebljavaju ga i obaveštajne službe i bezbednosne agencije za zaštitu VIP osoba i ljudi sa političkog vrha.

Bomb jammer se može koristiti pri policijskim, antiterorističkim i tajnim operacijama svake vrste. Takođe, može biti od izuzetne koristi na različitim zapaljivim i eksplozivnim lokacijama kao što su benzinske stanice, naftne i gasne pumpe i postrojenja.

Primena blokatora signala

Odgovor na pitanje kome mogu biti najviše od koristi blokatori signala je jednostavan – svima koji se osećaju ugroženo i sumnjaju da su žrtve prisluškivanja i špijunaže.

Davno je prošlo vreme kada su mete špijunaže bili samo poznate ličnosti, biznismeni i dobrostojeći ljudi, kao i osobe sa one strane zakona.

Lako dostupna i jeftina špijunska oprema učinila je da danas svako može špijunirati bilo koga, narušiti privatnost i bezbednost porodice, imovine i poslovanja.

Česti korisnici blokatora signala su i obrazovne ustanove svih tipova koje žele da sačuvaju integritet i spreče dovitljive studente i polaznike da koriste mobilne telefone ili bežične bubice i tako varaju na testovima i ispitima. Jedan ručni ili stoni jammer i profesor može biti siguran da prepisivanja i komunikacije van učionice neće biti.

Jammeri se koriste i u zatvorima i svim ustanovama gde je upotreba mobilnih telefona i ostalih prislušnih uređaja strogo zabranjena.

Blokatorom signala možete obezbediti svoj dom, vikendicu, automobil od praćenja i prisluškivanja.

Takođe, ukoliko planirate važan poslovni sastanak i dogovor, ručnim jammerom možete sprečiti da bitne informacije dođu do trećeg lica i tako budu zloupotrebljene.

Svako ima pravo na privatnost. Ako imate i najmanju sumnju da vas neko prati, prisluškuje ili tajno snima naša preporuka je da što pre preduzmete nešto po tom pitanju i zaštite sebe, porodicu i imovinu. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da izaberete odgovarajući uređaj za zaštitu od špijuniranja.


Share


Povezane priče

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Kako otkriti prevaru partnera

Životne situacije

Kako otkriti prevaru partnera praćenjem mobilnog telefona

Pronalazenje lokacija na mapi

Životne situacije

Kako saznati gde se neko nalazi

Kako ući u tudji whatsapp

Životne situacije

Kako ući u tuđi WhatsApp

Izaberite valutu