Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Špijunske naočare

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

17.250 rsd

Špijunske naočare sa mikro kamerom omogućavaju snimanje audio, video i foto zapisa visoke rezolucije i kvaliteta. Mikro kamera minimalnih dimenzija ugrađena je u okvir naočara i dobro kamuflirana. Apsolutno je neprimetna čak i kada je kamera u režimu snimanja zahvaljujući odsustvu odsjaja sa sočiva kamere. Špijunske naočare su modernog dizajna, praktične za upotrebu i izgledom se ne razlikuju od drugih naočara.

Uporedite proizvod

Opis

Mikro kamera u u ovom uređaju može poslužiti za snimanje najrazličitijih događaja i okolnosti. Špijunske naočare sa sakrivenom kamerom su omiljene među detektivima, istražiteljima i paparacima, jer im u toku tajnih operacija omogućavaju da neprimetno prisluškuju, snimaju ili fotografišu metu istovremeno skrivajući i svoj identitet iza naočara. Osim toga, špijunske naočare mogu koristiti svi, jer je rukovanje njima krajnje jednostavno a predstavljaju i nezaobilazni deo opreme ekstremnih sportista i ljubitelja avantura (skijaši, planinari, biciklisti, motociklisti, lovci), tako da su prikladne i kao poklon.

Kako se koriste špijunske naočare i njihove karakteristike

Za aktiviranje špijunskih naočara potrebno je prvo da ubacite mikro SD karticu u slot predviđen za tu namenu. Zatim je potrebno da napunite bateriju. To ćete učiniti pomoću USB kabla koji možete priključiti na računar ili odgovarajući adapter. Za vreme ubacivanja kartice i punjenja, uređaj mora biti isključen.

Kada je memorijska kartica ubačena i baterija puna uređaj je spreman za snimanje. Njime se upravlja pomoću tastera koji se takođe nalaze na okviru naočara. Dugim pritiskom na predviđeni taster uređaj se pali i od tog trenutka nalazi se u Stand By modu spreman da zadatu komandu izvrši. Kratkim pritiskom na određeni taster kamera počinje da pravi audio/video zapise ili fotografije.

Snimanje se prekida takođe dužim pritiskom na određeno dugme. Sve što se snima automatski se smešta na memorijsku karticu i kasnije se može detaljno pregledati. Za reprodukciju snimljenog materijala potrebno je povezati špijunske naočare sa PC računarom, laptopom ili drugim kompatibilnim uređajem.

Za povezivanje naočara sa računarom nije vam potreban nikakav instalacioni disk već samo USB kabl. Računar će sam prepoznati uređaj i ponuditi vam da izaberete sledeći korak. Kada prebacite snimljeni materijal na računar ili laptop možete ga detaljno pregledati. Jedino o čemu morate da vodite računa je da uređaj prilikom povezivanja bude potpuno isključen. Tek tada možete snimljeni materijal prebaciti na računar ili drugi kompatabilan uređaj.

U kojim situacijama se može koristiti mikro kamera u naočarima?

Mikro kamera u naočarima može se koristiti za snimanje ne samo tajnih operacija već i različitih događaj i aktivnosti. Motociklisti, biciklisti, skijaši i drugi ekstremni sportisti rado je koriste jer im omogućuje slobodu pokreta. Isto važi i za vozače automobila, planinare, skijaše, lovce i ribolovce.

Naime, u pitanju su ekstremne situacije kada se osoba mora skoncentrisati na ono što radi i u takvim okolnostima ne postoji druga mogućnost da se događaj zabeleži osim pomoću jedne ovakve mikro kamere. U pitanju su dakle tzv. GoPro snimci koji beleže zanimljive avanture i akcije korisnika. Zbog toga su špijunske naočare lep, praktičan i koristan poklon kojim možete obradovati svoje prijatelje u svim prilikama.

Špijunske naočare su i od velike koristi detektivima, istražiteljima i novinarima. Mnoge poznate paparaco slike nastale su pomoću ovih špijunskih naočara. Detektivi ih često koriste u svojim tajnim akcijama jer su praktične za upotrebu, odnosno nema potreba za skrivanjem aparata. Na taj način beleže se mnoge pojedinosti i specifični detalji koje inače ne bi mogli biti snimljeni pomoću klasičnih kamera.

Pozovite nas, izaberite svoj model špijunskih naočara i snimajte sve što poželite. Stojimo vam na raspolaganju za sve savete i pitanja.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

 

Specifikacija

Audio

Max površina slušanja 10m²

Kamera

TIP Jedna
Rezolucija prednje kamere Full HD
Režimi video-snimanja Full HD
Rezolucija fotografije 12MP
Ugao snimanja 90°
Broj frejmova u sekundi 30
Min potrebna osvetljenost 1LUX

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije LiPo
Kapacitet baterije 260mAh
Trajanje baterije Do 80 minuta
Integrisana baterija Yes
Indikator napunjenosti baterije Yes

Medij za čuvanje podataka

Tip memorijske kartice micro SD
Max veličina memorijske kartice 32GB

Funkcije

Fotografisanje Yes
Kompatabilnost sa sistemima Windows, Mac OSX, Linux

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja ABS Plastika
Radna temperatura -10°C do 40°C
Boja uredjaja Crna
Multifunkcionalno dugme za upravljanje Yes
Indikator moda rada Yes
Status napunjenosti baterije Yes
Port Micro USB

Težina i dimenzije

Težina 35g
Širina 150mm
Dubina 150mm
Visina 38mm

Paket uključuje

  • USB kabl

    Micro USB kabl dobre provodnosti i kvalitetno izolovan, koji Vam u svakoj situaciji štiti uredjaj. Služi kako za punjenje uredjaja, tako i za prebacivanje podataka sa različitih kućnih aparata kao što su mobilni uredjaji, mp3, kamere,…

  • Pamučna krpica za brisanje stakala

    Izradjena od mikrovlakana tako da sa velikom efikasnošću može da briše stakla na naočarima, sočiva na kamerama i druge staklene površine koje zahtevaju izuzetnu finoću.

  • Uputstva za upotrebu

    Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

Kako se koristi

Špijunska kamera u naočarima – model 1

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Špijunske naočare“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Recenzije

Još nema komentara.

Najčešća pitanja

Mogu li da pravim fotografije?

Špijunska kamera u naočarima se pokreće pomoću tastera koji se nalazi na levom okviru naočara. Kada upalite kameru kratkim pristiskom na taster pravite fotografiju.

Da li se dobija futrola uz naočare?

Uz špijunske naočare u paketu dobijate USB kabl, krpicu za čišćenje stakla i futrolu gde možete da odložite naočare.

Da li spy naočare poseduju stakla sa dioptrijom?

Spy kamera u naočarima ima ugradjena obična stakla bez dioptrije. Ukoliko želite možete kameru odneti kod optičara kako bi Vam stavio stakla sa dioptrijom.

Isporuka

Često kupljeno zajedno

[woobt]

Špijunske naočare

17.250 rsd