Kamera za lov

Pogledajte video

Saznajte više o proizvodu

Kako ući u tuđi WhatsApp

WhatsApp je aplikacija za slanje poruka i poziva na pametnim telefonima. Možete slati i primati poruke, slike, audio zapise i video poruke, a za to vam je potrebna samo veza...

Zaštita imovine

Kako da zaštitite svoj dom, automobil i uređaje od krađe? Postoji nekoliko uslova koji definišu kvalitet života svakog čoveka, a jedan od najbitnijih uslova je bezbednost. Pod tim se podrazumeva...

Špijunske kamere – oči i na potiljku

Živimo u nebezbednom okruženju. To je utisak koji stičemo čitajući dnevnu štampu i gledajući aktuelne vesti. Pljačke, razbojništva, krađe, provale… Ne prođe dan a da nas neka ovakva vest ne...

Komentari korisnika

 1. Kupio sam kameru za osmatranje koja mi preko telefona javlja šta se dešava ispred nje. Postavio sam je u šumu i koristim je da gledam životinje pre lova. Prestala je da radi. Nema je na mestu na kom je postavljena. Pretražio sam sve. Pretpostavka da je skinuta. Kako je to moguće?

  1. Poštovani Zdravko,
   Ukoliko vaša kamera koristi GSM signal možete je jednostavno locirati i pronaći u prostoru. Naime, kada kamera šalje sliku na telefon, ona time odašilje signal na osnovu koga se i pronalazi. Za Vas preporučujemo maskirne kamere za lov iz naše ponude koje je nemoguće primetiti, obzirom da ne odašilju nikakve signale već samo snimaju pa tako ne mogu biti pronađene pomoću detektora špijunske opreme.

 2. Postovani, imam problem sa paranoicnim komsijama i da ne komentarisem dalje. U poslednje vreme u kucici na placu gde mi je zivela majka imamo cudna desavanja. Kako u okruzenju nemamo prvih komsija, osim njih oni to koriste za izvodjenje pripremnih radnji da bi nam napravili problem. Trenutno nam provociraju psa, da pas trga trsku koju sam postavio uz zicanu ogradu, da bi imali privatnost. Posto su vec poznati policiji a i opstinskim organima, trebam naci potvrdu za njihove radnje u vreme kada na placu nema nikog. U nameri da prikazemo MUP-u, kada nas lazno prijavljuju. Interesuje me da li radite privatne objekte i koja cena bi bila za 7 ari placa? Unapred zahvalan!

  1. Poštovani Vaso,
   Lično ne vršimo obezbeđenje privatnih objekata, već samo prodaju uređaja kojima biste mogli snimiti komšije i netipična dešavanja na placu. U ponudi imamo kameru za lov, Špijunsku bezbednosnu solarnu kameru za spoljnu montažu ili GSM 3G kameru Best koja je idealno rešenje ako želite imati pristup uživo, a nemate mogućnost korišćenja WiFi kamera. Za više informacija najbolje je da nas pozovete ili dođete u naš prodajni prostor.

 3. Koliko vremenski moze da snimi kamera, kooliko dugo moze snimak da traje? Imam vikendicu na planini, redovno je lopovi provajulju iako u njoj nema nesto mnogo vredno?
  Ja idem tamo jednom nedeljno i uvek zateknem, nered, lom, premetacinu.

  1. Poštovani Miodraže,
   Kamera za lov je idealno rešenje za snimanje u uslovima gde nemate stalan izvor napajanja. Kamera ne samo da omogućava gledanje i snimanje u potpunom mraku, već poseduje moćnu optiku odnosno optički i digitalni zoom. Snimljeni materijal smešta se u mikro SD karticu u samoj kameri. Pregled snimaka vrši se na ekranu koji kamera poseduje. Pored mogućnosti rada na struju, kamera za lov može raditi i na baterije do 20 dana.

 4. Postovani, hocu da obezbedim vikendicu koja se nalazi stalno na meti lopova. Izvan grada je i stizem do tamo za 20min. Nema struje ni interneta. Da li bi lovacka kamera bila vas izbor? Da li postoji mogucnost gledanja preko telefona?

  1. Poštovana,
   kamera za lov bi bila naša preporuka za zaštitu vikendice koja se nalazi na meti lopova prvenstveno zbog toga što u istoj nemate struju i internet.
   Ona može snimati na memoriju ili ukoliko u uredjaj postavite WiFi karticu možete gledati na telefonu.

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.