Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Kamera za lov

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

422,73 EUR

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

  Infracrvena digitalna kamera za lov je visoko kvalitetna kamera namenjena za slikanje i snimanje na otvorenom prostoru. Naziv je dobila zbog najčešće primene u lovu.

  Digitalna kamera za lov je potpuno vodootporna i može se neograničeno koristiti na otvorenom prostoru po svim vremenskim uslovima. Maskirna boja pomaže da se kamera uklopi u prirodno okruženje.

  Kamera za lov ima mogućnosti fotografisanja i snimanja audio/video zapisa. Takođe, ova špijunska kamera ima opcije aktivacije na pokret (motion detection) i snimanja u dnevnim i noćnim uslovima (night vision) visoke rezolucije.

  Uporedite proizvod

  Opis

  Digitalna infracrvena kamera za lov je idealna špijunska kamera za snimanje i špijuniranje na otvorenom prostoru. Maskirne je boje pa se veoma lako kamuflira u prirodno okruženje, a ime je dobila jer se najčešće upotrebljava u lovu.

  Ova špijunska kamera je potpuno vodootporna pa je možete neograničeno koristiti po svim vremenskim uslovima, kako danju tako i noću.

  Kamera za lov je višenamenski špijunski uređaj kojim možete praviti pojedinačne fotografije ili snimati audio video zapise vrhunskog kvaliteta. Može se aktivirati na pokret (motion detection), a umesto automatske aktivacije slikanja ili snimanja, možete izabrati opciju cikličnog fotografisanja u određenim vremenskim intervalima. Na kraju, uvek može poslužiti i kao obična web kamera.

  Senzori za pokret i toplotu, IR LED diode, blic, slotovi za SD i TF kartice, WiFi SD karticu, digitalni zoom do 4x, alarmni sistem i zvučnik koji može rasterivati ili privlačiti životinje čini je idealnim alatom za lov, ali i špijuniranje i prisluškivanje.

  WiFi SD kartica omogućava bežično povezivanje kamere sa svim uređajima koji imaju u sebi WiFI karticu, kao što su mobilni telefon, tablet ili laptop. To znači da mobilnim telefonom možemo praktično upravljati ovom špijunskom kamerom sa udaljenosti do 50 m. Isto tako, sa bezbedne razdaljine na mobilnom telefonu možemo videti sve što vidi kamera za lov.

  Na snimljenom materijalu nalaze se sve važne informacije kao što su datum i vreme snimanja, temperatura, vazdušni pritisak, pa čak i mesečeve mene, a mogu se uneti i GPS koordinate.

  Kako se primenjuje kamera za lov i njene karakteristike

  Višenamenska vodootporna maskirna kamera za lov pruža mogućnost fotografisanja audio video snimanja na otvorenom prostoru, po svim vremenskim uslovima. Fotografije i snimci su u boji visoke HD rezolucije.

  Nevidljive infracrvene LED diode omogućavaju ovoj kameri nesmetan rad kako danju, tako i noću u uslovima smanjene vidljivosti. Kamera za lov opremljena je senzorima za pokret i toplotu, pa se može samostalno aktivirati čim detektuje aktivnost do 25 m udaljenosti. Takođe, možete izabrati i opciju periodičnog aktiviranja i snimanja u određenim vremenskim intervalima.

  Digitalni zoom 4x omogućava približavanje i uveličavanje posmatranog objekta, a ugao snimanja je širok, 120 stepeni (riblje oko). I to nije sve što ova savršena špijunska kamera može da ponudi.

  Opremljena je slotom za WiFi karticu kojom je veoma lako možete povezati na svaki uređaj koji sadrži WiFi. Na taj način sa bezbedne udaljenosti, na displeju mobilnog telefona, laptopa ili tableta možemo posmatrati sve što kamera zabeleži, ali i upravljati svim funkcijama kamere za lov. Ako izaberete idealne uslove osmatranja, domet WiFi rutera može ići i do 50 m, dok u proseku iznosi 20-30 m.

  Snimljeni materijal skladišti se na internu memoriju kamere do 64 GB. Pristup opcijama i snimljenom materijalu kamere možete zaštiti bezbednosnom šifrom.

  Kamera za lov napaja se pomoću punjivih baterija, a postoji i mogućnost dodavanja solarnog panela. Velika autonomija rada daje slobodu da je mesecima možete ostaviti da snima na jednom mestu.

  U koje svrhe se može primeniti špijunska kamera za lov?

  Kao što joj i samo ime kaže, ova špijunska kamera od najveće pomoći može biti lovcima i olakšati im čekanje i lociranje plena. Umesto da satima sede sakriveni na jednom mestu, kamera sa WiFi karticom omogućava im da sa udobnijeg i sigurnijeg mesta na svom mobilnom telefonu u realnom vremenu osmatraju teren i na vreme uoče divljač.

  Kamera za lov poseduje i zvučnik koji može poslužiti da se lakše namame ili pak rasteraju divlje životinje.

  Uz pomoć lovačke kamere, lovci mogu na jednostavan način dobiti zlata vredne informacije o ponašanju životinja, vremenu i mestu na kojem se okupljaju što će im uštedeti dosta vremena. U iste svrhe kameru za lov mogu upotrebiti ljubitelji i istraživači životinjskog sveta i ljudi koji brinu o lovištima, sprečavaju krivolov i upade lovokradica. Snimci sa kamere pružiće im informacije o brojnom stanju životinja, eventualnim bolestima i potrebi za hranom.

  Kampovanje i boravak u prirodi uz sve performanse ove kamere postaće doživljaji za pamćenje.

  Kamera za lov može biti i savršen špijunski uređaj za zaštitu imovine. Obzirom da samostalno može raditi mesecima i aktivirati se samo kada postoji realna potreba, ova špijunska kamera je odličan izbor ukoliko želite da zaštitite svoj stan, radnju, garažu, vikendicu, njivu, voćnjak ili vinograd. Maskirna boja učiniće je nevidljivom i diskretno kamuflirati u okruženje, a vodootporni materijal od kojeg je izrađena omogućava da je bez bojazni smestite bilo gde na otvorenom prostoru.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

   

  Specifikacija

  Kamera

  TIP Jedna
  Rezolucija prednje kamere Full HD
  Režimi video-snimanja Full HD
  Rezolucija fotografije 12MP
  Noćni mod 12m
  Ugao snimanja 120°
  Detekcija pokreta 25m
  Gledanje u realnom vremenu Yes
  Min potrebna osvetljenost 0,1 LUX

  Display

  Dijagonala ekrana 5,08 cm (2”)
  Ekran u boji Yes

  Napajanje

  Mogućnost rada na baterije Yes
  Tip baterije LiPo
  Trajanje baterije do 60 dana
  Mogućnost menjanja baterije Yes
  Indikator napunjenosti baterije Yes

  Medij za čuvanje podataka

  Tip memorijske kartice SD kartica
  Max veličina memorijske kartice 64 GB

  Mreža

  Wi-Fi Yes

  Funkcije

  Detekcija pokreta 25m
  Fotografisanje Yes
  Kompatabilnost sa sistemima IOS, Android, Windows, Mac OSX

  Fizičke karatkeristike

  Vodootporan uredjaj IP66
  Materijal uredjaja ABS plastika
  Boja uredjaja Kamuflažna
  Multifunkcionalno dugme za upravljanje Yes
  Dugme za podešavanje osetljivosti Yes
  Dugme za promenu indikacije Yes
  Indikator moda rada Yes
  Status napunjenosti baterije Yes

  Težina i dimenzije

  Težina 550g
  Širina 600mm
  Dubina 900mm
  Visina 1700mm

  Paket uključuje

  • Kaiš za pričvršćivanje
   Kaiš izradjen od poliesterskih vlakana koji su napravljeni da izdrže opterećenje. Najčešće se upotrebljavaju u vojnoj industriji prilikom izrada rančeva, gurtni, torbica kojima je osnovna uloga da izdrže najokrutnije uslove.
  • USB kabl
   Mikro USB kabl visoke izrade, koristi se na malim aparatima kao što su digitalni satovi, kamere, eksterni hard diskovi.
  • TV kabl
   Kabl čija je funkcija povezivanje kamere ili video rekordera sa ekranom i time najčešće ga koriste službe obezbedjenja da nadgledaju okolinu iz bezbednosne sobe.
  • Uputstva za upotrebu
   Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

  Kako se koristi

  Будите први који ће написати рецензију за „Kamera za lov“

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Recenzije

  Још нема коментара.

  Najčešća pitanja

  Da li može da šalje slike?

  U ponudi imamo model kamere za lov koja Vam šalje MMS na Vaš broj telefona onog momenta kada registruje neko dešavanje odnosno kada detektuje pokret.

  Koliko dugo može da snima?

  Kada namestite opciju snimanja na detekciju pokreta kamera za lov može raditi i po nekoliko meseci. Nakon preuzimanja kamere dovoljno je da povežete uređaj preko USB kabla sa računarom ili laptopom i pregledate snimljeni materijal.

  Na koju udaljenost može detektovati pokret?

  Senzor za detekciju može registrovati kretanje ili pokret do 25 metara.

  Isporuka

  Kamera za lov

  422,73 EUR
  Izaberite valutu