Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Profesionalni detektor wireless bežičnih kamera

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

46.750 rsd

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

  Detektor wireless bežičnih kamera je profesionalni skener izraelske vojne tehnologije, koji za manje od 10 s otkriva i najsofisticiranije bežične špijunske kamere. Ovaj detektor radi u frekvencionom opsegu 900 – 2700 MHz čime obuhvata skoro sve bežične kamere koje se mogu naći na domaćem i svetskom tržištu.

  Uporedite proizvod

  Opis

  Detektor WiFi kamera je uređaj poslednje generacije koji za manje od 10 sekundi precizno i nepogrešivo otkriva frekvencije svih bežičnih kamera u prostoru koji se pretražuje. Ovaj detektor nastao je kao proizvod izraelske vojne tehnologije, koriste ga mnoge poznate bezbednosne agencije, što dodatno potvrđuje njegov kvalitet i funkcionalnost.

  Detektor wireless špijunskih kamera radi tako što automatski skenira frekvenciju bilo kog video signala u krugu do 500 m, čak i kroz prepreke. Radi na frekvencijama od 900-2700 MHz, na kojima rade sve poznate bežične kamere, a može se napajati na baterije ili na struju.

  Profesionalni detektor bežičnih špijunskih kamera se može iskoristiti i kao “ometač” i “blokator” signala, pa na taj način možete sprečiti prisluškivanje i curenje poverljivih informacija.

  Pored bežičnih kamera, ovaj sofisticirani multifunkcionalni uređaj može otkriti i druge prisluškivače u vašem domu, poslovnom prostoru, vikendici, hotelskoj sobi i bilo kojoj drugoj prostoriji za koju sumnjate da je tajno snimaju.

  Detektor WiFi mikro kamera je veoma jednostavan za korišćenje. Malih je dimenzija i možete ga nositi svuda sa sobom i sa lakoćom pretraživati prostorije koje želite.

  Na kraju, sve ove funkcije pružaju mogućnost da detektor bežičnih kamera upotrebite i kao špijunski uređaj za tajno snimanje.

  Kako se primenjuje detektor bežičnih wireles kamera i njegove karakteristike

  Prenosivi detektor bežičnih kamera je vrlo jednostavan za upotrebu. Čim ga uključite on će automatski početi da skenira frekvenciju bilo kog video signala u krugu od 500 m čak i kroz prepreke, što zavisi od jačine signala same video kamere koju detektuje.

  Kada detektuje frekvenciju WiFI kamere, odmah vas obaveštava zvučnim signalom. Najčešće mu je potrebno manje od 10 sekundi da otkrije špijunsku WiFi kameru. Na malom LCD ekranu detektora (1,25”) odmah se ispisuje tačna frekvencija video signala špijunske kamere a na većem monitoru visoke rezolucije (2,5”) slika mesta koje se tajno snima, odnosno u koje kamera gleda. Još jednim pritiskom na prekidač detektora, on će početi ponovo da skenira frekvenciju video signala u slučaju da postoji još neka bežična kamera u okolini.

  Skeniranje se može obavljati automatski ili manuelno.

  Pored toga, sve što pretražujete, možete i snimiti ili povezati detektor sa eksternim video rekorderima (AV OUT), kao što su TV, laptop ili računar.

  Detektor bežičnih wireless kamera sa visoko osetljivim antenama se može koristiti kao pouzdana zaštita od špijuniranja a istovremeno i kao špijunski uređaj. Ovaj skener špijunskih kamera poseduje sopstveno napajanje na punjive litijumske baterije, a može se priključiti i na stalan izvor napajanja tj raditi i na struju.

  U koje svrhe se primenjuje detektor bežičnih kamera

  Detektor wireless kamera je odličan saveznik u poslovanju vojnih i bezbednosnih agencija. Takođe, profesori veoma lako mogu upotrebiti ovaj prenosni detektor i otkriti i sprečiti studente i đake koji koriste nedozvoljena špijunska sredstva pri polaganju ispita.

  Upotrebljava se za detektovanje špijunskih wireless kamera u stambenom prostoru, poslovnim prostorijama, automobilu, vikendicama, garažama…Odlično je rešenje za sve vlasnike firmi koji žele da se zaštite od industrijske špijunaže i spreče curenje važnih poslovnih informacija.

  Osim što ovaj višenamenski skener špijunskih bežičnih kamera možete iskoristiti da “očistite” okruženje od špijunskih aparata, on vam može poslužiti i kao pouzdan uređaj za prisluškivanje.

  Važno je da znate da ovaj profesionalni detektor wireless špijunskih kamera možete pronaći isključivo u SpyTech ponudi. Zato nas pozovite i uz punu diskreciju posetite naš prodajni prostor kako bismo vam pomogli da se uspešno rešite svih špijunskih uređaja u okruženju.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

   

  Specifikacija

  Display

  Tip ekrana LCD
  Dijagonala ekrana 6,36cm (2,5”)
  Ekran u boji Yes

  Napajanje

  Mogućnost rada na baterije Yes
  Tip baterije Li-ion
  Trajanje baterije: do 3 sata rada
  Integrisana baterija Yes
  Indikator napunjenosti baterije Yes

  Funkcije

  Opseg frekvencije detekcije 900 Mhz – 2.700 Mhz
  Domet detekcije signala 20m
  Zvučna signalizacija Yes
  Presretanje video signala Yes
  Manuelno skeniranje frekvencija Yes
  Automatsko skeniranje frekvencija Yes

  Funkcije Mod detekcije širokopojasnog bežičnog signala

  Zvučna signalizacija Yes

  Uredjaj ometa

  Bežične špijunske kamere Yes

  Uredjaj detektuje

  Bežične špijunske kamere Yes

  Fizičke karatkeristike

  Materijal uredjaja ABS plastika
  Dugme za podešavanje osetljivosti Yes
  Ulaz za slušalice Yes
  Port AV out

  Težina i dimenzije

  Težina 300g
  Širina 80mm
  Dubina 20mm
  Visina 160mm

  Paket uključuje

  • 2 Antene

   Antena sa oznakom ”L” koja služi za detekciju niskih frekvencija koje odašilju kamere.
   Antena sa oznakom ”H” koja služi za detekciju visokih frekvencija koje odašilju kamere.
   Time uredjaj pokriva veliki opseg frekvencija i čime se povećavaju šanse da se pronadju sve vrste sakrivenih nadzornih kamera.

  • Punjač

   Visoko kvalitetan naponski kabl koji Vam pomaže da brzo napunite svoj detektor. Uz njega dobijate različite nastavke tip A, tip C i tip G ukoliko se nadjete van kuće imate više mogućnosti da napunite svoj uredjaj.

  • Baterija

   Industrijska punjiva Litijumska baterija koja se uglavnom koristi u raznovrsnim uredjajima kao što su: mobilni telefoni, PDA uredjaji, računari, MP3 uređaji, vojna oprema, medicinski instrumenti, radio uredjaji, komunikacioni uredjaji, digitalne kamere, robotika, i mnogim drugim primenama.

  • Uputstvo za korišćenje

   Služi da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

  Kako se koristi

  Будите први који ће написати рецензију за „Profesionalni detektor wireless bežičnih kamera“

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  Recenzije

  Још нема коментара.

  Najčešća pitanja

  Koliko brzo uređaj može otkriti špijunske kamere?

  Detektor za manje od 10 sekundi otkriva frekvencije špijunskih bežičnih kamera. Čim se uključi detektor skenira frekvenciju video signala.

  Da li mogu da snimim video koji gledam preko detektora?

  Detektor wirelles kamera možete povezati na TV, PC ili laptop odnosno bilo koji uređaj koji ima mogućnost emitovanja slike i na taj način snimiti video koji gledate.

  Kako da znam kad je detektor detektovao kamere?

  Kada uređaj detektuje frekvenciju kamere oglašava se signal upozorenja, a na LCD ekranu možete pogledati frekvenciju video signala. Tako možete videti položaj gde je kamera tačno postavljena i isti snimak koji gleda i posmatrač koji je postavio kameru.

  Isporuka

  Često kupljeno zajedno

  [woobt]

  Profesionalni detektor wireless bežičnih kamera

  46.750 rsd