Špijunska mikro kamera privezak za ključeve

Špijunska mikro kamera privezak za ključeveMikro kamera integrisana u privezak za ključeve odnosno daljinski upravljač od automobila je odličan špijunski uređaj koji se može koristiti u različitim tajnim operacijama. Pomoću njega mogu se praviti audio i video zapisi, kao i fotografije visoke rezolucije. Jednostavno rukovanje, čuvanje i reprodukcija snimljenog materijala svrstavaju ovaj proizvod u jedan od najpraktičnijih uređaja špijunske opreme.

U ponudi se mogu naći špijunske mikro kamere ugrađene u privezak odnosno daljinske ključeve za automobile marke Mercedes, BMW, VW i druge popularne marke. Velika prednost ove špijunske kamere je upravo njena dobra kamufliranost. Privezak se uopšte ne razlikuje od drugih sličnih proizvoda što korisniku omogućava nesmetano tajno snimanje i najrazličitije špijunske manevre.

Špijunska mikro kamera u privesku za ključeve može se aktivirati na dva načina, i to glasovnom aktivacijom (voice activation) ili aktivacijom na pokret (motion detection). Korisnik sam bira i podešava opciju aktivacije koju želi koristiti u datoj situaciji. Režim rada može se lako promeniti pritiskom na taster koji se nalazi na samom privesku.

Kamera odlično snima i pri slabom osvetljenju zahvaljujući kvalitetnoj noćnoj optici i visokoj rezoluciji. Uređaj poseduje i punjivu litijumsku bateriju velikog kapaciteta, kao i memorijski prostor za skladištenje podataka do 32 GB. Za pregled snimaka potrebno je kameru povezati na računar ili laptop i samo izvršiti prenos snimljenih fajlova.

Kako se koristi špijunska kamera u privesku za ključeve i njegove karakteristike

Špijunskom mikro kamerom u privesku za ključeve upravlja se pomoću tastera koji se nalaze na samom privesku, slično kao kada se koriste za daljinsko otključavanje ili zaključavanje automobila. Za razliku od drugih uređaja špijusnke opreme, na kojim su tasteri za rukovanje prilično malih dimenzija, kod ovog uređaja to nije slučaj. Time se prilično olakšava rukovanje odnosno brz izbor opcija načina snimanja.

Pritiskom na određeni taster, uređaj se pali i gasi, dok se pritiskom na drugi taster bira režim rada špijusnke kamere, odnosno audio i/ili video snimanje ili fotografisanje. LED svetlo na privesku, korisnku jasno ukazuje u kom režimu rada se nalazi kamera, tako da zabune ne može biti.

Pre početka koriščenja mikro kamere, potrebno je u uređaj ubaciti memorijsku karticu. Slot za mikro SD karticu integrisan je unutar proizvoda i nalazi se ispod poklopca. Mikro SD kartica se ubacuje na isti način kao i kod drugih uređaja odnosno pritisikom u slot dok se ne čuje karakteristični klik. Na isti način se i vadi.

Ispod poklopca nalazi se i ulaz za USB kabal pomoću koga se kamera povezuje sa računarom, laptopom, tabletom, telefonom ili drugim kompatibilnim uređajima. Takođe, preko USB kabla vrši se i punjenje baterije. Zvuk i slika su izuzetno visokog kvaliteta, pa čak i ukoliko su video snimci ili fotografije beleženi u noćnim uslovima, pre svega zahvaljujući izuzetno kvalitetnoj noćnoj optici.

U kojim situacijama se može koristiti špijunska mikro kamera privezak za ključeve?

Špijunska mikro kamera unutar priveska za ključeve može se koristiti za sve operacije tajnog snimanja i prisluškivanja. Namenjena je detektivima, istražiteljima, paparacima i svima koji imaju potrebu da nešto tajno snime, zabeleže fotografijom ili audio zapisom. Veoma je popularna i među studentima i đacima za snimanje predavanja ili ispita, kao i među poslovnim ljudima.

Detektivske agencije obavezno imaju ovu kameru u svom asortimanu špijunske opreme jer obezbeđuje kvalitetan snimljeni materijal, dobro je kamuflirana i laka za rukovanje. Novinari je takođe često koriste na svojim zadacima, bilo da su tajni ili ne, a nezamenjiva je kod paparaca kada treba tajno snimiti neku zanimljivu ili intrigantnu situaciju.

Poslovni ljudi često koriste ovu kameru za snimanje poslovnih sastanaka i pregovora, može se koristiti i za nadzor u specifičnim okolnostima, a studentima može biti od koristi u mnogim situacijama. Pored toga, ova kamera predstavlja zanimljiv i praktičan poklon kojim ćete sigurno obradovati dragu osobu.

Pozovite nas i informišite se detaljnije o našem asortimanu špijunske opreme. Potrudićemo se da za vas izdvojimo one proizvode koji vam najviše mogu pomoći u konkretnim okolnostima.

Objavljeno:

Spy Tech