Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Kamera u sijalici – vaš lični detektiv

Koliko osoba je potrebno da zameni jednu običnu sijalicu? Jedna. Koliko osoba je potrebno da zameni  sijalicu sa kamerom? Isto, samo jedna manje na svetu ako vas žena vidi. Šalu na stranu, kamere u sijalici postaju sve popularniji izbor kako u regionu tako i u svetu kada pričamo o tajnom video nadzoru i bezbednosti vašeg doma. Ovaj podatak nije iznenađenje kada se uzme u obzir odnos cene navedenog uređaja i velikog broja mogućnosti za upotrebu i praktičnu primenu, kao i kvalitet dobijenih video zapisa.

Želite da se zaštite od lopova ili da makar znate ko vam je ukrao nešto iz kuće ili poslovnog prostora? Hoćete da kontrolišete šta rade vaša deca dok niste kod kuće? Ili kako se bebisiterka odnosi prema njima? Da u svakom trenutku budete sigurni da nemate neželjene goste? Ili da li neko od ukućana dovodi nekoga kući bez vašeg znanja? Želite da proverite vaše saradnike ili zaposlene u kancelarijskim prostorijama?

Mogućnosti primene ovog uređaja su beskonačne zahvaljujući WiFi tehnologiji i to sve uz laku instalaciju. Sve što vam je potrebno za kompletan video nadzor uživo su kamera u sijalici i mobilni telefon.

Bond ima Q. Ali da li on može ovo?

Kamera u sijalici je sofisticiran uređaj koji se jednostavno instalira i kontroliše.

Naime, kamera je kamuflirana u sijalici koja se nalazi u sijaličnom grlu i ima mogućnost fotografisanja i snimanja video zapisa u visokoj rezoluciji. Sve što se dešava u prostoriji u koju ste je postavili prati pod uglom od 360 stepeni, bez mrtvog ugla. Ovo naročito može biti od značaja prilikom snimanja lica koja se profesionalno bave vršenjem krivičnih dela i znaju gde da se postave i kako da stanu da kamere ne mogu da ih snime. Snimanje pod uglom od 360 stepeni isključuje takvu mogućnost, plus je tako pozicionirana i toliko neupadljiva da se ne možete sakriti iako hoćete.

S obzirom da imate mogućnost daljinskog upravljanja putem WiFi na vašem mobilnom uređaju ili računaru, nakon što preuzmete prateću besplatnu aplikaciju, možete videti sve što snima i kada niste u gradu ili zemlji.

Takođe, možete je paliti ili gasiti po želji ili podesiti da se aktivira po detekciji pokreta, izabrati da kontinuirano snima u tzv.live streamu 24/7 pošto je priključena na izvor konstantnog napajanja električnom energijom. Sve navedeno je moguće dok sijalica zaista emituje svetlost, tako da niko ne posumnja u njenu pravu namenu.

Pored navedenog, možete odrediti nivo digitalnog zuma ali i snimati audio zapise  na udaljenosti do 5 metara, pa nije iznenađenje što su ovi uređaji našli široku primenu i u profesionalnom tajnom nadzoru ljudi i prostorija. Video i audio zapisi se skladište na SD kartici sa koje možete brisati sadržaj po potrebi.

U sledećih nekoliko pasusa pročitajte na koje sve načine možete koristiti ovaj uređaj za tajni nadzor i snimanje uživo.

Bezbednost za najbliže

Koliko puta ste se pitali, dok ste na poslu ili na službenom putovanju, treningu ili na vikend putovanju sa prijateljima, šta rade vaša deca, da li je u kući sve u redu, da nisu započeli Treći Svetski rat ili još gore uništili nameštaj? Ima li cenu mir koji je samo nekoliko „klikova“ daleko? Proverite za samo par minuta, putem aplikacije koju će te preuzeti za vaš Android ili iOs uređaj, šta klinci rade u tom trenutku i omogućite sebi da dalje nesmetano uživate ili radite. A i njima da uživaju bez vas. Ukoliko su deca mala i morate da angažujete bebisiterku, od velike je pomoći znati da neznanac u vašem domu nema loše namere ili loše radne karakteristike i da možete ostaviti svoje najdraže sa tom osobom bez previše razmišljanja.

Kamere u sijalici su pogodne za sobu u kojoj spava vaša beba s obzirom na najširi mogući ugao snimanja prostorija. Takođe, možete je koristiti za snimanje i kontrolu vašeg ljubimca dok niste kod kuće, kako vas ne bi sačekalo posebno iznenađenje kada se vratite u stan. Naravno, sijalice sa kamerom možete koristiti i za spoljnu upotrebu, za ranu detekciju eventualnih pretnji ili neočekivanih promena.

Iznenađenje za lopove

Vaša kuća ili stan se nalazi u kraju koji je „popularan“ kod lopova i razbojnika? Zamislite da u roku od nekoliko sekundi možete znati da se kamera u sijalici upalila nakon što je detektovala pokret dok niste kod kuće, ili još gore dok vi i vaša deca odmarate u drugim prostorijama. Da možete da pozovete policiju u najkraćem mogućem roku, dok su lopovi još u kući i tako ih sprečite da oduzmu stvari od vrednosti ili ugroze bezbednost vaše porodice? Ili da pomognete policiji sa video zapisima u visokoj rezoluciji na kojima će se videti počinioci? Kamera u sijalici će vam omogućiti sve to.

Kamera u sijalici kao poslovni adut

Još jedna praktična primena ovog uređaja je za video nadzor poslovnih prostorija, saradnika i zaposlenih. Naime, u svetu biznisa i delatnosti gde je konkurencija uglavnom nemilosrdna, neophodno je imati „keca u rukavu“, nešto što će vam dati tržišnu prednost. Kontrolišite šta rade zaposleni u preduzeću ili kancelariji dok ste službeno ili privatno odsutni, pre svega kako bi se obezbedilo neometano funkcionisanje firme, ali i koorporativna bezbednost i sprečilo eventualno odavanje službenih tajni, izuzimanje spisa i ostalih nelegalnih postupanja koji su nažalost postala svakodnevnica.

Ovo su samo neki od potencijalnih načina upotreba ovog uređaja, a ostali zavise isključivo od vaše kreativnosti, mašte i potreba.

Sijalica sa kamerom – jer su obične sijalice suviše dosadne

Možda ste skeptični kada pomislite na upotrebu ove vrste uređaja, baš zbog velikih mogućnosti zloupotrebe. Ili mislite da izigravate tajnog agenta i da postoje moralno nejasni aspekti primene ovakvog hardvera i softvera.

Ali ukoliko u kući, stanu ili kancelariji imate uređaj koji će obezbediti miran san vama i vašoj porodici, po niskoj ceni i uz maksimalno jednostavnu upotrebu, dileme zaista nema.

Istraživanja su pokazala da je izuzetno veliki porast prodaje ovih uređaja u SAD, ali s obzirom na brzinu napretka tehnologije i širenja ideja, mogućnosti upotrebe, jednostavnosti, cene i kvaliteta, sijalice sa kamerom već postaju standardni deo bezbednosne opreme i u našem okruženju.

Osim toga, nisu li obične sijalice pomalo monotone?


Share


Povezane priče

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Prisluskivanje mobilnog kod dece u cilju zastite

Životne situacije

Aplikacija za praćenje dece

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Aplikacija za praćenje partnera

Životne situacije

Aplikacija za praćenje partnera

Razotkrivanje preljube

Životne situacije

Razotkrivanje preljube

Zaštititi decu pomoću špijunske opreme

Životne situacije

Nadzor dece – Šta rade vaša deca kada niste tu?

Izaberite valutu