Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Uređaji za daljinsko prisluškivanje

Svi smo barem jednom u okruženju imali osobu, prijatelja, komšiju, člana porodice koji je želeo sve da zna, čuje i bude u toku sa dešavanjima. Nisu se libili da tajno slušaju i prisluškuju tuđe razgovore i urade sve kako bi došli do željenih informacija. Prisluškivanje i praksa diskretnog slušanja razgovora nisu ništa novo.

Ipak, danas je prisluškivanje masovno rasprostranjeno, prevazilazi porodične i prijateljske krugove. Poslovna i industrijska špijunaža deo su poslovne strategije većine kompanija kojom dolaze do važnih i poverljivih podataka konkurentskih firmi.

Prisluškivači su uređaji koji služe za tajno prisluškivanje ili snimanje razgovora na daljinu. Poznati su i pod uopštenim nazivom – bubice.

Većina savremenih uređaja za prisluškivanje funkcioniše po principu mobilnih telefona, prenoseći zvuk uživo putem GSM, WiFi ili Bluetooth signala. Stariji modeli rade na UHF ili FM frekvencijama.

Nekada je prisluškivanje bilo komplikovan proces, a uređaji za prisluškivanje veoma teški za skrivanje. Razvojem tehnologije, dimenzije prisluškivača su se smanjivale, tehničke karakteristike i performanse usavršavale.

Rezultat svega toga je da su prisluškivači postali veoma jednostavni za skrivanje, laki za upotrebu i samim tim dostupni za široku i masovnu upotrebu. Nije vam potrebno posebno predznanje kako biste prisluškivali razgovore u stanu, kancelariji ili automobilu, ma gde se vi nalazili.

Kako izgledaju savremeni uređaji za prisluškivanje

Bežična bubica prisluškivačVećina gedžeta za tajno slušanje i snimanje razgovora već je kamuflirana u neke od predmeta koji se svakodnevno koriste, čime je njihova upotreba olakšana. Kada u Google pretraživač ukucate „uređaji za daljinsko prisluškivanje“ nemojte se iznenaditi ako umesto očekivanog izgleda prisluškivača, vidite slike kompjuterskog miša, produžnog kabla, USB memorije i sličnih predmeta.

Upotreba uređaja za prisluškivanje danas je široko rasprostranjena, kako u poslovne, tako i u privatne svrhe. Prisluškivači se koriste za korporativnu špijunažu, razotkrivanje prevare partnera, nadzor dece i zaposlenih, u novinarstvu, istraživačkim i bezbednosnim poslovima.

Primena prisluškivača je praktično neograničena. Mogu se kamuflirati u bilo koji predmet, sakriti u stambeni ili radni prostor, automobil, prtljag ili garderobu i pomoći vam da čujete sve šta se u određenom okruženju razgovara i dešava.

Moderni uređaji za prisluškivanje i snimanje razgovora su mini dimenzija, većina se aktivira glasom ili daljinskim putem (pozivom ili slanjem SMS poruke sa mobilnog telefona). Najnoviji zvučnici i mikrofoni su veoma osetljivi, filtriraju šumove i pozadinsku buku. To znači da ćete čuti i najtiši šapat, snimljen sa velike udaljenosti čisto i razgovetno, bilo da prisluškujete uživo ili razgovor slušate na snimku.

Upotreba uređaja za prisluškivanje

Praktično da ne postoji poslovni, privatni problem ili sumnja čijem razrešenju uređaji za prisluškivanje neće doprineti ili ih sasvim rešiti.

Prisluškivanje partnera

Najčešći razlog upotrebe prisluškivača jeste sumnja u vernost emotivnog ili bračnog partnera. Sigurno ste se barem jednom u životu suočili sa sumnjom. Znate kako može biti pogubna i imati negativan uticaj na sve sfere života, a naročito na međuljudske odnose i zdravlje. Prisluškivači će vam pomoći da potvrdite ili odbacite sumnju, vratite miran san i najbitnije, preduzmete odgovarajuće korake po pitanju emotivnog odnosa.

Nadzor dece

Digitalno doba i dostupnost mobilnih uređaja deci od najranijeg uzrasta, koliko je olakšalo, toliko je donelo i nove izazove u roditeljstvu. Deci je dostupan neadekvatan sadržaj, mogu stupiti u kontakt sa zlonamernim osobama, biti žrtva fizičkog ili digitalnog nasilja koje se loše odražava na njihov razvoj. Takođe, ako ste roditelj tinejdžera, znate da se teško poveravaju i skloni su malverzacijama u tom specifičnom životnom dobu. Uređaji za prisluškivanje i nadzor dece olakšaće vam roditeljsku ulogu, bićete u toku sa svim što se dešava u vašem domu kada niste tu i pomoći da preduzmete adekvatnu akciju kako bi sprečili neželjen razvoj događaja.

Kontrola zaposlenih

Slušanje i snimanje razgovora zaposlenih i poslovnih saradnika može doprineti optimizaciji svih segmenata poslovanja. Saznaćete kako zaposleni zaista provode radno vreme za koje ih plaćate, da li važne i povreljive informacije „cure“ iz firme i ozbiljno ugrožavaju poslovanje, kako je zaista izgledao sastanak, pregovori, konferencija…na koju ste poslali predstavnike. Audio nadzor je efikasna poslovna taktika koju primenjuju velike svetske korporacije godinama unazad i to je javna tajna.

Uređaji za prisluškivanje su najlakši, najbrži i najpovoljniji način da dođete do istine i informacija direktno, bez angažovanja skupih detektivskih agencija. Lako ih je nabaviti, koriste se jednostavno, a jedino na šta je potrebno obratiti pažnju jeste od koga ih uzimate. SpyTech je jedini distributer špijunske opreme i prisluškivača u regionu gde uređaje za prisluškivanje razgovora možete nabaviti legalno, uz fiskalni račun, garanciju, uputstvo na srpskom jeziku i tehničku podršku oko instalacije i korišćenja.

Bez obzira na vrstu problema, rešenje je na dohvat ruke uz:

GSM uređaji za prisluškivanje uživo

Špijun bubica – GSM prisluškivač

Špijun bubica – GSM prisluškivač

Prisluškivanje razgovora u nekoj prostoriji ili okruženju sa bezbedne udaljenosti je najpraktičniji način prisluškivanja i veoma popularan u doba mobilne tehnologije.

Uređaji za prisluškivanje uživo funkcionišu po principu mobilne telefonije, a signal se prenosi putem GSM mreže. U GSM prisluškivaču nalazi se slot za SIM karticu putem koje se ostvaruje komunikacija. Sve što vam je još potrebno jeste mobilni telefon i povezanost na mrežu i možete slušati sve što se dešava i priča u prostoriji u koju ste smestili prisluškivač.

GSM prisluškivač aktivirate sa bilo koje lokacije, čak i iz drugog grada, zemlje, jednostavnim pozivanjem ili slanjem poruke i prenos razgovora se pokreće. Ukoliko niste u mogućnosti da u tom trenutku slušate razgovor, on se može snimiti na memoriju prisluškivača ili direktno na vaš mobilni telefon.

Kvalitet zvuka je vrhunski, bez obzira da li je prisluškivač u fioci, džepu, automobilu i udaljen od izvora razgovora. Savremeni mikrofoni beleže i najtiše zvuke, pa je sigurno da nećete propustiti ništa važno.

Prislušni uređaji za prisluškivanje uživo imaju kvalitetnu, punjivu bateriju koja im omogućava veliku autonomiju rada. Neki od modela mogu se povezati i na trajni izvor energije, čime dobijate alat za konstantan audio nadzor prostorije i osoba.

Minimalne dimenzije garantuju jednostavnu kamuflažu, pa ga neprimetno možete ubaciti u automobil, džep, torbicu ili negde u prostoriji koju želite da ozvučite. Takođe, možete izabrati uređaje za prisluškivanje uživo koji su već instalirani u produžni kabl ili kompjuterski miš i razgovor sa bilo koje lokacije bez straha da ćete biti razotkriveni, jer ovi predmeti obavljaju i svoju primarnu funkciju kabla i miša.

Uređaji za snimanje razgovora

Prisluškivač u kompjuterskom mišu

Prisluškivač u kompjuterskom mišu

Kada niste u mogućnosti da uživo prisluškujete razgovor i dešavanja ili vam je potreban zvučni zapis kao dokaz nekog događaja ili nečega što druga strana osporava, uređaji za snimanje razgovora su pravo rešenje.

Jednostavno ih sakrijte u prostoriju, prtljag, džep, automobil osobe koju želite da nadzirete i sve što bude razgovarala, imaćete zabeleženo na prisluškivaču. Aktiviraju se beskontaktno, glasom, što znači da snimaju samo kada detektuju glas i razgovor. Aktivacija i snimanje su bešumni i bez ikakve signalizacije, što garantuje potpunu diskreciju.

Zvuk je kristalno jasan i čist, audio snimak se smešta na memoriju uređaja i jednostavnim povezivanjem sa mobilnim telefonom, laptopom ili računarom možete ga preslušati.

Snimači razgovora se mogu upotrebiti za audio nadzor stana, kuće, kancelarije, poslovnog prostora, automobila… Audio snimač će vam pomoći da saznate šta i sa kim razgovara vaš partner, dete, dadilje i kućno osoblje, zaposleni i saradnici.

Najpraktičniji uređaj za snimanje razgovora kamufliran je u USB memoriju i omogućava kvalitetan audio nadzor prostorija, osoba, automobila bez mogućnosti da vas razotkriju.

Ukoliko niste sigurni koji uređaj za prisluškivanje će vam na najbrži način rešiti poslovni, emotivni ili porodični problem, kontaktirajte nas i dobićete stručne i prijateljske savete oko izbora i upotrebe prisluškivača. Svim klijentima diskrecija je zagarantovana.


Share


Povezane priče

Student uči za ispit

O uređajima

Kompletan vodič kroz bubice za ispit

skriveno pracenje uredjaja

Životne situacije

Besplatno praćenje mobilnog telefona preko interneta

Kako funkcionišu

Prisluškivači za prostorije

Životne situacije

Kako tajno pročitati tuđe poruke na Viberu

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

GPS tracker - lokator

Životne situacije

Prisluškivanje automobila

Izaberite valutu