Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Ultra tanka ugradna špijunska kamera

Ultra tanka ugradna špijunska kameraOd trenutka kada se pojavila na tržištu, ultra tanka špijunska ugrdna kamera zauzela je jedno od vodećih mesta među proizvodima sofisticirane špijunske opreme. Pre svega, zahvaljujući svojim izuzetnim tehničkim karakteristika a potom i zbog minijaturne veličine zahvaljujući kojoj se može ugraditi ili sakriti bilo gde.

Ova ultra tanka ugradna špijunska kamera proizvod je japanske tehnologije što samo po sebi govori o njenoj vrhunskoj preciznosti, sigurnosti i funkcionalnosti. Kada se postavi na prigodno mesto u nadziranoj prostoriji, ova kamera beleži gotovo svaki detalj prostora obzirom da pokriva široki ugao gledanja od 120°.

Pomoću ove ugradne kamere mogu se praviti audio i/ili video zapisi kao i fotografije visoke rezolucije. Ukoliko služi za audio nadzor obezbeđuje najviši kvalitet zvuka bez krčanja i pozadinskih šumova. Full HD rezolucija daje najkvalitetniju sliku na kojoj se može razaznati svaki detalj.

Ultra tanka ugradna špijunska kamera dizajnirana je pre svega za korišćenje na ekstremno zahtevnim mestima odnosno mestima gde je dobra kamuflaža ultimatum tajne operacije. To su ona mesta kojima se nakon postavljanja špijunske kamere ne može uvek lako pristupiti. Zbog toga ova kamera obezbeđuje pored gledanja u realnom vremenu i snimanje samo kada se u nadziranom prostoru nešto dešava zahvaljujući funkciji detekcije pokreta.

Kako se koristi ultra tanka špijunska ugradna kamera i njene tehničke karakteristike

Pre postavljanja ugradne kamere potrebno je prvo ubaciti mikro SD karticu u slot predviđen za tu namenu. Uređaj podržava do 32 GB memorije. Potom se kamara postavlja na neko pogodno mesto u prostoru ili kamuflira unutar nekog predmeta. Njene dimenzije su minijaturne. Sa svojim 5 mm u prečniku i 15 mm dužine može se neprimetno sakriti na mnogim mestima.

Kada je kamera postavljena i aktivirana, korisnik joj može pristupiti preko internet konekcije ili odabrati opciju skladištenja snimljenog materijala na memorijsku karticu. Uživo gledanje je ponekad od presudne važnosti u tajnim operacijama a ova kamera pruža najkvalitetniju sliku i ton za nadzor u realnom vremenu. Takođe, kamera se može podesiti da materijal snima na mobilni telefon korisnika.

Kamera ima dodatnu funkciju detekcije pokreta (motion detection), što znači da snima samo kada registruje neko dešavanje u prostoru koji se nadgleda. Njen senzor detektuje pokret do šest metara udaljenosti. Time se štedi ne samo memorijski prostor na kartici, već i vreme potrebno za pregled snimaka.

Kada je snimljeni materijal skladišten na memorijsku karticu, za pregled snimaka potrebno je uređaj povezati na računar, laptop, DVR ili drugi kompatibilni uređaj. Kamera poseduje i najsavremeniju optiku za noćno snimanje koja obezbeđuje najkvalitetniji video zapis čak i u potpunom mraku.

U kojim situacijama se može koristiti ultra tanka ugradna špijunska kamera?

Ugradna ultra tanka kamera može se koristiti u najzahtevnijim tajnim operacijama, kao i svim drugim situacijama kada je potrebno obezbediti kvalitetan nadzor stambenog ili radnog prostora. Vrlo uspešno se može koristiti i kao endoskop odnosno kamera za snimanje na nepristupačnim mestima.

Ugradnu špijunsku kameru koriste i vrhunski profesionalci i obični građani. Ova kamera je moćno oružje za sve vrste profesionalne špijunaže. Koristi se za nadzor kancelarija, konferencijskih sala, magacina, proizvodnih hala, prodajnih objekata, … Obzirom da je ovu kameru gotovo nemoguće otkriti, poslodavci pomoću nje mogu vršiti nadzor zaposlenih i otkriti mnoge bitne informacije od značaja za njihovo poslovanje.

U stambenom prostoru, ova kamera je posebno praktična zbog svojih malih dimenzija i može se sakriti među mnoge predmete iz svakodnevne upotrebe. Možete je koristiti za nadzor dečijih soba ukoliko želite proveriti šta vaša rade deca dok niste prisutni ili kako bebisiterka obavlja svoje dužnosti.

Obzirom da obezbeđuje gledanje u realnom vremenu, ovoj kameri možete pristupiti u svakom trenutku i imati tačan uvid u sve što se dešava u nadziranom prostoru. Naime, ova kamera poseduje kako mogućnost direktnog povezivanja na eksterni multimedij (DVR, PC lap top..), tako i mogućnost povezivanja na Wireless predajnik čime dobijate mogućnost nadgledanja sa daljine.

Pozovite nas i informišite se detaljnije o proizvodima iz naše ponude koji vam mogu pomoći da rešite svoj problem. Rado ćemo vam pružiti našu stručnu pomoć, savete i podršku.


Share


Izaberite valutu