Suzavac sprej za samoodbranu

Suzavac ili biber sprej predstavlja pouzdani način samoodbrane u slučaju opasnosti. Uz pomoć suzavca za manje od 5 sekundi možete onesposobiti jednog ili više napadača odjednom, a vrlo uspešno se može upotrebiti i protiv agresivnih životinja, pasa lutalica i sl. Efikasan, precizan, siguran i nečujan suzavac će za manje od par sekundi neutralisati agresora sa čak 5-6 m rastojanja i dati vam dovoljno vremena da pobegnete ili potražite pomoć.

Malih je dimenzija i jednostavan za nošenje u džepu ili torbici, tako da vam uvek može biti na dohvat ruke. Dostupan je u obliku gasa i gela, a njegovu efikasnost potvrđuje činjenica da ga upotrebljavaju i savremene policijske službe.

Suzavac deluje tako što veoma brzo nakon prskanja izaziva izuzetno jako peckanje kože, očiju, svrab i privremeno slepilo. U osnovi suzavca ili nervnog gasa, kako ga još nazivaju, je visoko koncentrisani lepljivi ekstrakt ljute paprike, izuzetne ljutine do 2 miliona skovila. U praksi, to daje efekat kao da vam neko na lice i oči nanese supstancu 67 puta veće ljutine od najljućeg sosa.

Suzavcem ili biber sprejem ne možete povrediti osobu, već je samo privremeno onesposobiti i osujetiti joj namere.

Nošenje i upotreba suzavca je legitimna za sva punoletna lica isključivo u cilju samoodbrane. Suzavac cuvenog nemačkog proizvodjača daleko je najkvalitetniji taktički sprej na tržištu, precizan i pouzdan i za razliku od jeftinih kopija neće vas izneveriti u ključnim momentima.

Kako se primenjuje suzavac i njegove tehničke karakteristike

Suzavac u spreju ili gelu primenjuje se veoma jednostavno. Upakovan u praktičnu bocu sa prskalicom, izuzetno je lak za transport i upotrebu. Možete ga nositi u džepu ili torbici i brzo iskoristiti u slučaju opasnosti. Jednostavno isprskajte napadača ili agresivnu životinju u predelu lica. Efikasan je i precizan i sa 5-6 metara udaljenosti.

Dejstvo suzavca je trenutno, pa odmah nakon prskanja kod napadača izaziva intenzivno pečenje kože, očiju, svrab i privremeno slepilo. Suzavac odmah deluje na kožu, oči, nos, usta i pluća. Za to vreme vi imate dovoljno vremena da pobegnete ili potražite pomoć.

Nemački suzavac iz naše ponude ima u praksi potvrđeni kvalitet i brojne prednosti u odnosu na jeftinije kopije, uglavnom sa kineskog tržišta. Upravo zbog toga je i najprodavaniji suzavac, a koriste ga policija, različite bezbednosne agencije i institucije širom sveta pri operativnim zadacima.

Kreiran je na osnovu HPLC (high performance liquid chromatography) tehnologije (likvidni hormatograf visokih performansi). To garantuje da sprej za samoodbranu neće zakazati u presudnom trenutku i da poseduje maksimalnu snagu pri svakoj upotrebi. Viša koncentracija ljute supstance i povećan broj prskanja sa veće udaljenosti čine ga pouzdanim sredstvom samoodbrane i protiv nekoliko napadača istovremeno.

Suzavac nemačke proizvodnje je efikasan pod različitim uglovima, a smanjeni efekat vetra štiti vas od njegovog dejstva. Bezbedan je za upotrebu i u zatvorenim prostorijama bez kontaminacije ostatka prostora. Zaštitna kapica sprečava slučajnu aktivaciju u džepu ili torbi. Naročito je vazno da kod orginalnog modela nemačkog proizvodjača, za razliku od jeftinih kopija, nema isparavanja suzavca iz boce u slucaju da se isti duze vreme ne koristi. U svakom slucaju ga ne treba izlagati visokim temperaturama.

U kojim situacijama se primenjuje suzavac

Kupovina, nošenje i upotreba suzavca u svrhu samoodbrane po zakonu dozvoljena je svim punoletnim osobama. Suzavac ili biber sprej možete upotrebiti u bilo kom trenutku kada je potrebno da se zaštitite od jednog ili više napadača ili agresivne životinje.

Suzavac je sastavni deo opreme različitih bezbednosnih agencija i institucija širom sveta: federalnih agencija, policije, čuvara u zatvorskim jedinicama i carine.

Suzavac je i legitiman način civilne zaštite.

Biber sprej je prvo sredstvo samoodbrane žena i naša preporuka je da bude redovan deo aksesoara, jer su žene često meta agesora, napadača i lopova.

Napadi agresivnih pasa lutalica su svakodnevna vest u medijima, pa suzavac može poslužiti u cilju samoodbrane i u ovim situacijama. Sa suzavcem u džepu, možete bezbedno prošetati svog ljubimca bez bojazni da ćete biti žrtva opasnih pasa lutalica.

Suzavac ili biber sprej vam u kritičnim situacijama može spasiti život. Zbog toga je potrebno da obratite pažnju na proizvođača i mesto kupovine.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati i pomoći ćemo vam da izaberete pouzdan i efikasan proizvod za samoodbranu.

Objavljeno:

Spy Tech