Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Suzavac sprej za samoodbranu

Suzavac ili biber sprej predstavlja pouzdani način samoodbrane u slučaju opasnosti. Uz pomoć suzavca za manje od 5 sekundi možete onesposobiti jednog ili više napadača odjednom, a vrlo uspešno se može upotrebiti i protiv agresivnih životinja, pasa lutalica i sl. Efikasan, precizan, siguran i nečujan suzavac će za manje od par sekundi neutralisati agresora sa čak 5-6 m rastojanja i dati vam dovoljno vremena da pobegnete ili potražite pomoć.

Malih je dimenzija i jednostavan za nošenje u džepu ili torbici, tako da vam uvek može biti na dohvat ruke. Dostupan je u obliku gasa i gela, a njegovu efikasnost potvrđuje činjenica da ga upotrebljavaju i savremene policijske službe.

Suzavac deluje tako što veoma brzo nakon prskanja izaziva izuzetno jako peckanje kože, očiju, svrab i privremeno slepilo. U osnovi suzavca ili nervnog gasa, kako ga još nazivaju, je visoko koncentrisani lepljivi ekstrakt ljute paprike, izuzetne ljutine do 2 miliona skovila. U praksi, to daje efekat kao da vam neko na lice i oči nanese supstancu 67 puta veće ljutine od najljućeg sosa.

Suzavcem ili biber sprejem ne možete povrediti osobu, već je samo privremeno onesposobiti i osujetiti joj namere.

Nošenje i upotreba suzavca je legitimna za sva punoletna lica isključivo u cilju samoodbrane. Suzavac cuvenog nemačkog proizvodjača daleko je najkvalitetniji taktički sprej na tržištu, precizan i pouzdan i za razliku od jeftinih kopija neće vas izneveriti u ključnim momentima.

Kako se primenjuje suzavac i njegove tehničke karakteristike

Suzavac u spreju ili gelu primenjuje se veoma jednostavno. Upakovan u praktičnu bocu sa prskalicom, izuzetno je lak za transport i upotrebu. Možete ga nositi u džepu ili torbici i brzo iskoristiti u slučaju opasnosti. Jednostavno isprskajte napadača ili agresivnu životinju u predelu lica. Efikasan je i precizan i sa 5-6 metara udaljenosti.

Dejstvo suzavca je trenutno, pa odmah nakon prskanja kod napadača izaziva intenzivno pečenje kože, očiju, svrab i privremeno slepilo. Suzavac odmah deluje na kožu, oči, nos, usta i pluća. Za to vreme vi imate dovoljno vremena da pobegnete ili potražite pomoć.

Nemački suzavac iz naše ponude ima u praksi potvrđeni kvalitet i brojne prednosti u odnosu na jeftinije kopije, uglavnom sa kineskog tržišta. Upravo zbog toga je i najprodavaniji suzavac, a koriste ga policija, različite bezbednosne agencije i institucije širom sveta pri operativnim zadacima.

Kreiran je na osnovu HPLC (high performance liquid chromatography) tehnologije (likvidni hormatograf visokih performansi). To garantuje da sprej za samoodbranu neće zakazati u presudnom trenutku i da poseduje maksimalnu snagu pri svakoj upotrebi. Viša koncentracija ljute supstance i povećan broj prskanja sa veće udaljenosti čine ga pouzdanim sredstvom samoodbrane i protiv nekoliko napadača istovremeno.

Suzavac nemačke proizvodnje je efikasan pod različitim uglovima, a smanjeni efekat vetra štiti vas od njegovog dejstva. Bezbedan je za upotrebu i u zatvorenim prostorijama bez kontaminacije ostatka prostora. Zaštitna kapica sprečava slučajnu aktivaciju u džepu ili torbi. Naročito je vazno da kod orginalnog modela nemačkog proizvodjača, za razliku od jeftinih kopija, nema isparavanja suzavca iz boce u slucaju da se isti duze vreme ne koristi. U svakom slucaju ga ne treba izlagati visokim temperaturama.

U kojim situacijama se primenjuje suzavac

Kupovina, nošenje i upotreba suzavca u svrhu samoodbrane po zakonu dozvoljena je svim punoletnim osobama. Suzavac ili biber sprej možete upotrebiti u bilo kom trenutku kada je potrebno da se zaštitite od jednog ili više napadača ili agresivne životinje.

Suzavac je sastavni deo opreme različitih bezbednosnih agencija i institucija širom sveta: federalnih agencija, policije, čuvara u zatvorskim jedinicama i carine.

Suzavac je i legitiman način civilne zaštite.

Biber sprej je prvo sredstvo samoodbrane žena i naša preporuka je da bude redovan deo aksesoara, jer su žene često meta agesora, napadača i lopova.

Napadi agresivnih pasa lutalica su svakodnevna vest u medijima, pa suzavac može poslužiti u cilju samoodbrane i u ovim situacijama. Sa suzavcem u džepu, možete bezbedno prošetati svog ljubimca bez bojazni da ćete biti žrtva opasnih pasa lutalica.

Suzavac ili biber sprej vam u kritičnim situacijama može spasiti život. Zbog toga je potrebno da obratite pažnju na proizvođača i mesto kupovine.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati i pomoći ćemo vam da izaberete pouzdan i efikasan proizvod za samoodbranu.


Share


Povezane priče

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Prisluskivanje mobilnog kod dece u cilju zastite

Životne situacije

Aplikacija za praćenje dece

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Aplikacija za praćenje partnera

Životne situacije

Aplikacija za praćenje partnera

Razotkrivanje preljube

Životne situacije

Razotkrivanje preljube

Zaštititi decu pomoću špijunske opreme

Životne situacije

Nadzor dece – Šta rade vaša deca kada niste tu?

Izaberite valutu