Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

SpyTech PC špijunski softver

Špijunski PC softverSpyTech špijunski softver za PC računar je program koji vam omogućava potpuni uvid u sve aktivnosti koje korisnik računara obavlja na njemu. Softver prati sve što neko radi na računaru na kome je instaliran. To može biti vaše dete, bračni drug, poslovni partner ili zaposleni.

SpyTech PC špijunski softver je nagrađivani PC špijunski softver, koji funkcioniše potpuno neprimetno. Ovaj program za špijuniranje PC računara radi u nevidljivom modu, što znači da ga korisnik ne može otkriti, a samo vi imate mogućnost da ga kontrolišete. Sve prikupljene podatke softver šalje direktno vama putem email-a, tako da je diskrecija potpuno zagarantovana. Podacima možete pristupiti kada god i odakle god želite, samo je važno da imate pristup svom mail-u.

Program snima i obrisane aktivnosti, tako da je nadzor kompletan i temeljan. Može se koristiti i ukoliko želite da povratite zaboravljene lozinke ili izbrisane podatke.
Zanemarljive je memorije i ne zauzima puno prostora na računaru, što u praksi znači da ne blokira i ne usporava rad računara na kome je instaliran.

PC špijunski softver se instalira brzo i jednostavno, potrebno je samo 20-ak minuta da se potpuno neprimetno implementira u računar.

SpyTech PC špijunski softver je originalan proizvod iz naše ponude pa ne morate brinuti da li će ovaj program oštetiti vaš računar ili izbrisati bitne podatke. To se često dešava kada se ovakav softver kupuje od neproverenih proizvođača ili se skidaju besplatne opcije sa interneta koje su u najvećem broju zaražene virusima, ne rade dobro ili su u pitanju probne verzije od kojih nećete imati puno koristi.

Kako se upotrebljava SpyTech špijunski PC softver i njegove tehničke karakteristike

Instalacija špijunskog softvera na PC računaru je jednostavna i traje svega dvadesetak minuta. Možete ga instalirati samostalno, ili instalaciju poveriti nama, daljinskim pristupom računaru ili direktno u našim prodajnim prostorijama, uz punu diskreciju.

Ukoliko niste u mogućnosti da donesete računar, možete nam dati daljinski pristup računaru kako bismo uradili instalaciju. Takođe, možete odabrati opciju kupovine originalnog SpyTech softvera za praćenje rada PC računara sa detaljnim uputstvom za instalaciju i korišćenje, tako da sve možete uraditi i sami. Nakon instalacije špijunskog programa u računar osobe koju želite da pratite, on sve aktivnosti i podatke sakuplja i šalje na vaš unapred predefinisani mejl.

Šifre za email naloge i naloge na društvenim mrežama za ovaj moćan špijunski program ne predstavljaju prepreku. Pomoću njega možete saznati apsolutno sve što se radi na tom računaru.

Špijunski softver za PC računare potpuno neprimetno nadzire i prati:

  • Aktivnosti korisnika na email-u
  • Posećivane web adrese i sajtove
  • Lozinke
  • Kompletnu konverzaciju obe strane preko MSN-a, Facebook-a, Viber-a, Skype-a, Aol-a
  • Sve upload-ovane i download-ovane fajlove
  • Screenshot-ove ekrana u vremenskim intervalima koje sami podesite
  • Sve instalacije i deinstalacije raznih programa i aplikacija
  • Korišćenje tastature (slova, brojevi, skriveni karakteri)

I na kraju, on može da snima i kompresuje audio i video zapise sa mogućnošću podešavanja datuma i vremena snimanja.

U koje svrhe se može upotrebiti SpyTech PC špijunski softver

Pomoću špijunskog softvera za PC računar možete otkriti dragocene informacije koje značajno mogu uticati na vaš poslovni i privatni život. Na primer, ovaj softver vam može pomoći da saznate šta rade i s kim se druže vaša deca, bračni drug ili emotivni partner, a pored toga, on takođe predstavlja i savršen alat za kontrolu i nadzor zaposlenih i zaštitu od poslovne špijunaže.

Instalacijom PC softvera za praćenje na računar vašeg deteta možete doći do izuzetno važnih podataka i preventivno sprečiti nepoželjne situacije i probleme. SpyTech PC softver možete upotrebiti da saznate sa kim se zaista vaše dete druži na internetu i van kuće, koje aktivnosti ga interesuju, da li je u kontaktu sa neprimerenim društvom, da li je član nekih opasnih organizacija kao što su sekte, da li ga možda neko ucenjuje ili zloupotrebljava na internetu i još puno toga.

Ukoliko ste primetili da vaš partner previše vremena provodi na internetu i društvenim mrežama i sumnjate da se nešto dešava, pravo je vreme da to proverite i saznate apsolutno sve o njegovim aktivnostima i namerama. Na taj način otklonićete ili potvrditi svoje sumnje i dobiti mogućnost da preduzmete dalje korake za razrešenje postojeće situacije u vašem emotivnom i bračnom odnosu.

Kada su u pitanju zaposleni i poslovanje uopšte, ovaj softver je nezamenjiv poslovni saveznik. Pomoću njega imaćete uvid u to šta rade vaši zaposleni. Da li vreme provode obavljajući svoje radne obaveze ili surfuju po internetu, četuju i gledaju filmove, da li možda kradu vaše dragocene poslovne podatke i prosleđuju ih konkurenciji. Time ćete se zaštiti od mnogih neprijatnih situacija, sprečiti štetu, zaštititi i unaprediti svoje poslovanje.

Ukoliko imate nedoumice ili vas zanima još informacija o našem PC špijunskom softveru, pozovite nas i detaljno ćemo vam objasniti sve što vas interesuje i dati savet oko izbora adekvatnog špijunskog uređaja.


Share


Izaberite valutu