Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Špijunski softver – kako ovladati važnim informacijama

Uverite se u sve mogućnosti koje SpyTech spijunski softveri pružaju. Nudimo Vam bez ikakvih obaveza besplatnu probnu verziju u trajanju od 48h.

Odavno već živimo u digitalnom dobu, okruženi brojnim pametnim uređajima koji nam olakšavaju svakodnevicu i poslovanje, štede vreme i novac. Život je gotovo nezamisliv bez pametnog telefona, računara, ali su zahvaljujući savremenoj tehnologiji pametni postali i frižideri, veš mašine, kopir aparati, klime… Skoro da nema oblasti u životu i delatnosti koji danas funkcionišu bez neke vrste softvera.

Moderna tehnologija, a naročito softveri uneli su značajne promene u poslovanje, partnerske i prijateljske odnose a naročito roditeljstvo. Tako uz pomoć softvera u svakom trenutku možete saznati gde su, šta rade i sa kim se druže vaša deca, ali i zaposleni, poslovni i bračni partneri.

Ako ste ikada poželeli da otkrijete šta se krije u mobilnom telefonu ili računaru vašeg deteta, poslovnog saradnika ili emotivnog partnera – sve odgovore ćete dobiti putem softvera za prisluškivanje i praćenje. A naša praksa kaže da ćete sigurno saznati mnogo više nego što su oni spremni da vam sami priznaju.

SpyTech špijunski softveri za tajno prisluškivanje telefona će vam dati zlata vredne informacije. Instaliraju se jednostavno i brzo, a  daju vam potpuni pristup svim informacijama na telefonu, pa čak i izbrisanim podacima. Možete da čujete i vidite šta radi i sa kim je korisnik telefona u realnom vremenu, dobijate uvid u sve prepiske na Viberu, WhatsApp-u i Facebook messenger-u, Instagramu, pa i više od toga.

Ako sumnjate u svoje zaposlene, poslovne saradnike, emotivne i bračne partnere ili jednostavno želite da znate šta radi vaše dete, sve to možete veoma lako i potpuno pouzdano saznati uz pomoć špijunskog softvera. Prave informacije u pravo vreme znače manje briga, više novca i preduzimanje pametnih poteza pre nego što bude kasno.

Praćenje mobilnog telefona nikada nije bilo jednostavnije

Originalni i pouzdani špijunski softveri za prisluškivanje i praćenje mogu vam pomoći da povećate bezbednost vaše dece, zaštitite porodicu i imovinu i odagnate sumnje u lojalnost koje mogu biti uzrok mnogih neprospavanih noći.

Špijunski softver može biti u obliku programa koji se direktno instalira u mobilni telefon koji želite da pratite (target telefon) ili u formi špijunskog USB flash-a koji se povezuje sa računarom i omogućava Vam zaobilaženje lozinke na istom.

Instalacijuprograma za praćenje možete uraditi samostalno, sasvim brzo i lako uz naša precizna uputstva ili donesite uređaj u naše prostorije i mi ćemo to uraditi za vas uz punu diskreciju. Sve aktivnosti sa uređaja zatim možete pratiti na personalizovanom korisničkom web panelu kojem samo vi imate pristup na bilo kom mestu u bilo koje vreme.

Nadzor dece, kontrola zaposlenih, sumnja u vernost bračnog ili poslovnog partnera – rešenje je neki od legalnih i originalnih SpyTech špijunskih softvera za praćenje i prisluškivanje:

  • Špijunski softver za praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona i PC računara
  • Špijunski USB flash sa instaliranim spy softverom
  • Digitalna forenzika mobilnog telefona (vraćanje svih izbrisanih podataka)

Ovi spy programi vam omogućavaju da prisluškujete mobilne telefone i računare i u svakom trenutku znate njihovu lokaciju, imate trenutan pristup SMS, Viber, WhatsApp, Facebook porukama i svemu što neko radi na računaru ili mobilnom telefonu.

Uz pomoć softvera najnovije generacije izraelske kompanije Cellebrite možemo povratiti i sve izgubljene ili izbrisane podatke sa smart telefona, bez obzira da li imate ulaznu šifru.

Kako da odaberete legalan i originalan špijunski softver ?

Na internetu postoji bezbroj domaćih i stranih sajtova koji nude špijunske programe za praćenje i prisluškivanje za malo novca ili čak potpuno besplatno. Ukucajte u Google pretragu spy softver i pred vama će se naći brdo prezentacija, uputstava i demo tutorijala, koji zbunjuju čak i iskusne poznavaoce špijunske opreme.

Osim što verovatno nećete dobiti ono što vam obećavaju, možete doživeti ozbiljne neprijatnosti i materijalnu štetu. Neprovereni špijunski softveri mogu ukrasti i zloupotrebiti vaše privatne podatke, trajno oštetiti vaš telefon ili nepovratno izbrisati važne podatke.

Birajte mudro.

Možda vam niko nije rekao, ali originalan i legalan SpyTech špijunski softver za praćenje mobilnog telefona ili PC računara moguće je kupiti kao bilo koji proizvod, lično, u prodajnim prostorijama i naravno, dobiti fiskalni račun i garanciju. Takodje SpyTech spy softver, uz fiskalni račun i garanciju vam možemo poslati i elektronskim putem (Email, Viber, WhatsApp, Messenger).

Kvalitetan spy program obavezno sadrži pravu licencu poznatog brenda i uključene sve opcije u kontrolnom panelu. Instalacije šaljemo e-mail-om ili porukom, tako da ih odmah možete preuzeti i isprobati. Kada kupite licencu softvera, niste prepušteni sami sebi i traganju za instrukcijama po internetu, već imate kontinuiranu profesionalnu tehničku pomoć i podršku.

A da li je špijunski softver ono što vam treba, možete proveriti u 48 SATI POTPUNO BESPLATNE i neobavezujuće upotrebe svih njegovih funkcija.


Share


Izaberite valutu